Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom magam úgy, (154 db)

Ha jövőre új sulit kezdek, akkor hogyan tudom magamra felhívni úgy a figyelmet hogy se kutyának se köcsögnek ne nézzenek?

Legjobb válasz: Szia szerintem nem jó ötlet már az elején felhívi magadra a figyelmet mert akkor nagy képûnék fognak hini.Elõször illeszkedj be barátkozz és aztán kicsit belevághatsz pl bûvészkedéssel felhívhatod magadra a fgyelmet vagy azzal hogy jól focizol vagy megyersz valamien versenyt inkább valami sport versenyt mert manapság ha matek versenyt nyersz akkor nem biztos,hogy felfigyelnek rád de lehet attó függ hogy mien az osztály.De azzal tünj ki amit a legjobban szeretsz:)sok sikert:D

Szia szerintem nem jó ötlet már az elején felhívi magadra a figyelmet mert akkor nagy képûnék fognak hini.Elõször illeszkedj be barátkozz és aztán kicsit belevághatsz pl bûvészkedéssel felhívhatod magadra a fgyelmet vagy azzal hogy jól focizol vagy megyersz valamien versenyt inkább valami sport versenyt mert manapság ha matek versenyt nyersz akkor nem biztos, hogy felfigyelnek rád de lehet attó függ hogy mien az osztály.De azzal tünj ki amit a legjobban szeretsz:) sok sikert:D
A kérdező hozzászólása: az igen :D hát köszi el mint besûlt ötlet mán csak azért is mer 19 vok és a suli alfahíme akarok lenni :D
ja én azt gondoltam nem vagy csak 12-13:D hát akkor ha alfahím akarsz lenni, a menõ csajokkal lógj, illetve vagány fiúkkal és pl valamivel hívd fel magadra a figyelmet de azért vigyázz mert biztos lesz 1-2 ember akivel meg kell küzdened a alfahímségért esetleg akadhat pár írígylõd is de sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: szarok beléjük :DD Akkor is az leszek ha egész sulit le kell verni miatta :D Nyáron ráeddzek de keményen a sulira :PP
ezzel a hozzáállással eléred a célod sok sikert

Hogyan tudom MAGAM intézni a TGYÁS-t? Úgy gyorsabb lenne.

Letöltöm és kitöltöm a szükséges papírokat,aláíratom a munkáltatómmal.Ez oké.Aztán hová viszem be?Bp.-i vagyok.

Legjobb válasz: Saját magadnak sajnos nem tudod elintézni, mert a munkáltatódtól is kell kérni pár iratot. Amúgy az OEP az illetékes.

Saját magadnak sajnos nem tudod elintézni, mert a munkáltatódtól is kell kérni pár iratot. Amúgy az OEP az illetékes.
A munkáltatódnak kell intéznie.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy kell hozzá a munkáltató-nincs is ezzel gond, 10 éve ott dolgozom-ám mivel elfoglalt a fõnököm, gondoltam én személyesen viszem be a papírt(ha kell meghatalmazással), csak nem tudom ez megoldható-e, illetve ha igen, hová kell vinnem.Én azt gondoltam a Teve u.-ba.
Ha a cégnél nincs társadalombiztosítási kifizetõhely, akkor a helyileg illetékes egészségbiztosítási pénztárhoz kell bevinni. Meghatalmazás nem kell hozzá, hiszen lehetsz Te a cég ügyintézõje is. Nem pénzt veszel fel, hanem iratot viszel be. Másodpéldányon lebélyegzik, aztán kész. Munkáltató nélkül nem megy, hiszen a Foglalkoztatói igazolást a munkáltatónak kell kitöltenie, aláírnia, és lepecsételnie. Ha a munkáltató ezt elkészíti, és a kezedbe nyomja, hogy a posta helyett Te vidd el személyesen, akkor lelke rajta, nyugodtan megteheti, bárkivel elvitetheti az iratokat.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI, kedves 3. válaszoló.Erre voltam kíváncsi.Õ kitölt, aláír, pecsétel nekem mindent, ám mivel én többségében itthon vagyok amúgy is az ovisommal, nekem egyszerûbb-és gyorsabb-elintézni ezt.
Akkor mégsem úgy nézel ki mint Jáksó László.
Áll? Jáksónak nincs is álla.
mondjuk ha olyan szöveged van, mint neki én ismerek olyan csajt, akinek kimondottan tetszett :D mondjuk õ se egy szépség
Pont úgy, mint Jáksó László: hummorral, megnyerõ kisugárzással.
Én meg úgy nézek ki állítólag, mint az egyik jóképû színész, mégsincs nõm.
pénz!
Megnézhetem, hogy tényleg úgy nézel-e ki? Küldesz egy képet priviben? :D L

Csak én érzem úgy amikor menstruálok hogy mintha egyfolytában átáznék? Nagyon zavar. Nem akarom hogy bárki meglásson átázottan. Hogy tudom magamat teljesen, , bebiztositan"? 13/L

Legjobb válasz: Miért áznál át? Gyakran kell mosdóba menni és megnézni, hogy hogy áll a dolog. Érdemes szoros bugyit felvenni, hogy a betétet rendesen fogja, és ne folyjon ki mellette. Akár két bugyit is felhúzhatsz, az már rendesen a helyén tartja a betétet. Ha meg annyira erõs a vérzésed, hogy egy tanórát sem bírsz ki egy betéttel, akkor a betét mellett használj tampont is. De azt csak akkor javaslom, ha olyan helyre mész, ahol nem tudsz félóránként a mosdóba rohanni. Mert egyébként nem a legegészségesebb dolog a tamponozás.

Miért áznál át? Gyakran kell mosdóba menni és megnézni, hogy hogy áll a dolog. Érdemes szoros bugyit felvenni, hogy a betétet rendesen fogja, és ne folyjon ki mellette. Akár két bugyit is felhúzhatsz, az már rendesen a helyén tartja a betétet. Ha meg annyira erõs a vérzésed, hogy egy tanórát sem bírsz ki egy betéttel, akkor a betét mellett használj tampont is. De azt csak akkor javaslom, ha olyan helyre mész, ahol nem tudsz félóránként a mosdóba rohanni. Mert egyébként nem a legegészségesebb dolog a tamponozás.
Használj akár 2 betétet, és vegyél egy szorosabb, de még kényelmes bugyit.
Azok a napok ingerülté tesznek, egy rossz beidegzõdés! Ha annyira sok, hogy valós az át ázás, az meg kivizsgálást igényel!

Szakitas utan hogyan tudom magam tovabbra is ugy szeretni, mint amikor ereztem hogy szeretnek?

Ismeritek a helyzetet nem? Amikor erzed hogy szeret valaki sokkal jobban szereted magadat is. Most nalam igy lett alakitva a nagyobb reszem alltal odaatrol, hogy nem lehetek egyutt egy csajjal akit nagyon szeretek, meg szerettuk egymast, amig nem tanulom meg magamat egyedul is szeretni. Nem is erzem a szeretetet eleg csunyan valtunk szet. En csinalom magamtol meg eleg jol megy is, csak gondoltam hatha van valakinek valami jo modszere:) Koszi:)

Legjobb válasz: Az utolsó és az elsõ mondatot értettem csak xD

Az utolsó és az elsõ mondatot értettem csak xD
A kérdező hozzászólása: Gondoltam:) Akkor valaszolj csak arra:)
Nem tudom. Néha amikor esik az esõ, vagy fézom a napfényen, visszajönnek a régi érzelmeim. Az egy nagyon jó érzés...

Hogyan tudom magam kipihenni, vagy legalábbis ugy megoldani, hogy ne legyek fáradt napi 4 óra alvástól? Többre nincs időm sajnos mert 16 órás müszakban dolgozok és 1óra az út oda meg vissza is.

Legjobb válasz: A válasz röviden: Sehogy Legalább hétóra alvásra szükség van egy átlag szervezetnek (ettõl egyénenként lehetnek eltérések), de terhelés alatt ez általában emelkedik. Ez az életmód sajnos hosszútávon nem tartható kimerültséghez, depreszióhoz és végül idegösszeomláshoz vezethet, Az ingázás pedig csak nehezíti a helyzetet.

A válasz röviden: Sehogy Legalább hétóra alvásra szükség van egy átlag szervezetnek (ettõl egyénenként lehetnek eltérések), de terhelés alatt ez általában emelkedik. Ez az életmód sajnos hosszútávon nem tartható kimerültséghez, depreszióhoz és végül idegösszeomláshoz vezethet, Az ingázás pedig csak nehezíti a helyzetet.

Hogyan tudom magam törölni MSN-ről, úgy hogy a Hotmail-es fiókom megmaradjon?

Legjobb válasz: Bejelentkezel a login.live.com oldalon, és kiválasztod (alul) a fiók megszüntetését (angolul: Close your account).

Bejelentkezel a login.live.com oldalon, és kiválasztod (alul) a fiók megszüntetését (angolul: Close your account).

Torrentelésnél hogy tudok beszálni úgy a seedbe, hogy nem töltöm le magát a fájlt?

Legjobb válasz: Ha nem töltöd le akkor nincs mit seedelned...

Ha nem töltöd le akkor nincs mit seedelned...
Ha megvan neked pontosan ugyanaz a dolog, akkor uTorrent esetében töltsd le a torrent fájlt, nyisd meg, add meg a helyet, hogy hol vannak neked a kész fájlok, és pipáld be, hogy megnyitás seedelésre.

Ahogyan a képen látható ugyanugy van levágval nekem is a hajam! De nem tudom magamnak ugy megcsinalni zselével azaz Taf-al! Külgyetek lécives linkeket hogyan tudnám igy megcsinalni a hajam?

http://media-cache-ak3.pinimg.com/736x/a3/25/e1/a325e1dae9d0..

Legjobb válasz: hajszárító a titok. fejet elõre, és abba az irányba fésüld, amelyikre amúgy is rakod a hajad. utána Taft. Voálá!:) (bocsi, de nagyon zavarja a szemem: küldjetek, és légyszíves..nem leosztásból, csak ha már a világ legszebb nyelvét beszéljük, beszéljük helyesen:) )

hajszárító a titok. fejet elõre, és abba az irányba fésüld, amelyikre amúgy is rakod a hajad. utána Taft. Voálá!:) (bocsi, de nagyon zavarja a szemem: küldjetek, és légyszíves..nem leosztásból, csak ha már a világ legszebb nyelvét beszéljük, beszéljük helyesen:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!