Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom magam (2072 db)

Hogyan tudom magam túltenni azon, hogy megcsalt a párom? Együtt vagyunk, szeretjük egymást, de sokszor eszembe van, fáj és nem tudom magam túltenni rajta. A bizalom sem működik nálam most, vagy még, nem tudom.

Gyanakodtam egy ideje,aztán le is bukott.Elmentem tőle,aztán rájöttem,hogy nem bírom elhagyni.Nagyon szeretem,hisz családot is tervezünk már.Olyanok írjanak,akik így jártak,vagy vannak,mert azok tudják csak átélni ezt.

Legjobb válasz: engem 6 év után csaltak meg...vagyis jobban mondva hagytak ott, mert belezúgott egy másik lányba. én kiadtam az útját, pedig itt is voltak közös tervek. ne ülj a langyos [email protected], lépj ki belõle. csak ragaszkodsz hozzá és félsz az egyedülléttõl. de még mindig jobb változtatni, mint várni, hogy õ változzon.

engem 6 év után csaltak meg...vagyis jobban mondva hagytak ott, mert belezúgott egy másik lányba. én kiadtam az útját, pedig itt is voltak közös tervek. ne ülj a langyos [email protected], lépj ki belõle. csak ragaszkodsz hozzá és félsz az egyedülléttõl. de még mindig jobb változtatni, mint várni, hogy õ változzon.
najó. én innentõl nem követem tovább a kérdést. tégy, ahogy akarsz. meg sem hallod, amit itt jó páran leírtak neked.
Szevasz tavasz lapát.Ezen nem kell gondolkodni nincs min..Megcsalás=árulás.De am biztos nagyon szeret ha másnõvel henterget és közben nem is zavarta h neked ez rpsszul fog esni sattara...
A kérdező hozzászólása: De meghallom, csak nagyon nehéz ez az egész és nem tudom mit csináljak!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy én nem az a talpraesett típus vagyok, inkább egy normális, szolid, érzékeny csaj.És így nehéz új életet kezdeni...
hagyd el, ez így értelmetlen. biztos nagyon nehéz, de látni, hogy tök bizonytalan vagy, szerintem ebbõl már nem lesz semmi jó. egyébként NEM SZERET. ha megcsal, nem szeret, fogadd el! fiatal vagy még, tudsz új kapcsolatot kezdeni. rossz lesz az elején, de ha maradnál még rosszabb lenne..
A kérdező hozzászólása: Nagyon bizonytalan vagyok az a baj igen.És nem lehet esetleg olyan verzió is, hogy tényleg szeret és megbánta?És rendbe jön minden idõvel?Persze ha látom rajta, hogy õ is azon van és bizonyít is.Ilyen nem létezik?
A kérdező hozzászólása: Na ilyenkor milyen jó lenne látni a jövõt! :) Hogy tudná az ember, hogy mit válasszon, merre haladjon.
hogy mi legyen azt csak Te tudod eldönteni, de bosszúból ne csald meg, az csak a lelkednek fájna igazán...
A kérdező hozzászólása: Már azon is el gondolkodtam, hogy én is megcsalom.A lelkemen könnyítene az biztos.Lehet, hogy azután könnyebb lenne, nem?Végül is akkor kvittek lennénk.
nem vesz semmibe és mégis szeret?! te tisztában vagy azzal, amit ide leírsz? o.O
Ez mindig elõ fog jönni benned.Kérdés, hogy akarsz-e így élni.
én házasságból léptem ki így, mert inkább maradok egyedül, mint így egy kapcsolatban addig lépj míg fiatal vagy, soha nem lesz már olyan, mint volt sajnos ezzel minden tönkre ment, a bizalmat nem lehet visszaállítani, inkább szakíts, mert ezt nem lehet elfelejteni
Ott kell hagyni! Hiába a szíved szakad meg, akkor is meg kell tenned. Hisz oka volt, hogy félrement. Lehet a te hi- bád, lehet az övé, hogy megtette, de Õ tette meg, övé az érdem.. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Nem is vagyok már olyan fiatal, 32 L vok, õ 34.4 éve vagyunk együtt.Lehet hogy félek az egyedülléttõl is igen, de úgy is érzem, hogy nem tudom elképzelni, hogy más pasikkal ismerkedjek, meg elölrõl kezdeni mindent.Õt szeretem, de viszont így sem jó.Mert nem tudom magam túltenni rajta, pláne hogy a kapcsolatot is tartják, talizni is szoktak havi 2szer, 4-szor a munka miatt, de ez hosszú...
rád is rádférne 1-2 Csernus-könyv. leírod, hogy igen, tudod, hogy rossz, de... csak keresed a kifogásokat, mikor tudod nagyon jól, hogy ez így semmit sem ér. csak gyáva vagy lépni. de akkor meg azt mondom, magadra vess.
"rájöttem, hogy nem bírom elhagyni." Csaj vagy, mi? Tipikus nõi logika. Lehet megcsal, semmibe vesz, de jól néz ki meg gazdag meg "domináns" így "nem tudod" elhagyni. Na mindegy mókás lesz 20 év múlva mikor ül a tévé elõtt aztán jön a "szokásos" esti párbeszédetek... "Hozzá egy sört! Varázsszó? Odab*sszak?!" Jelleggel.
A kérdező hozzászólása: Nem vesz semmibe.És szeret, ezt tudom, és érzem is, és õ is azt mondja, hogy nem akar ez miatt szakítani.Hát tényleg nem tudom mit csináljak... :(
Megbocsájtani lehet, felejteni nem.A férjem viszonya 2 éve derûlt ki.Ma is faggattam! Nem kellene, de oda a bizalom, már minden gyanus....Ha szereted bocsáss meg, ----egyszer ! Kívánom, legyen ez botlás a részérõl.
A kérdező hozzászólása: Na ez az, amit nem tudok eldönteni! :( Ez is fáj a lelkemnek eléggé...

Hogyan tudom magam törölni facebookról?

Legjobb válasz: Nem tudod magad törölni csak inaktiválni tudod a profilod, törlés csak akkor történik ha a szabályzatot megsérti valaki(oda nem illõ képeket vagy szövegeket küldözget)

Nem tudod magad törölni csak inaktiválni tudod a profilod, törlés csak akkor történik ha a szabályzatot megsérti valaki(oda nem illõ képeket vagy szövegeket küldözget)
A kérdező hozzászólása: lehet törölni már rájöttem h hogyan de azér köszi a választ
Szia. Én is szeretném törölni magam!Éetudnád írni hogy hogyan kell. Elõre is köszönöm.

Hogyan tudok magamnak itthon megcsinálni így a hajamat?

http://y8.com/games/Selena

Legjobb válasz: Húú... Nagyon szép haja van. Én is szeretném ha az enyém ilyen lenne. Mondjuk szerencsém van, mert alapból hullámos egy kicsit a hajam, de nem ennyire rendezett. Egyébként kérdésedre a válaszom: pont tegnap találtam egy oldalt, ahol egy új fodrászati kellékkel nagyon szép hullámos, göndör hajat lehet csinálni, és akár saját magadnak is meg tudod csinálni. Itt a link: http://www.gondor-frizura.hu/fodrasz.php Bár nem tudom ez mennyire segítség, mert itt elég göndör hajakat lehet csak látni. De azért érdemes megnézni.

Húú... Nagyon szép haja van. Én is szeretném ha az enyém ilyen lenne. Mondjuk szerencsém van, mert alapból hullámos egy kicsit a hajam, de nem ennyire rendezett. Egyébként kérdésedre a válaszom: pont tegnap találtam egy oldalt, ahol egy új fodrászati kellékkel nagyon szép hullámos, göndör hajat lehet csinálni, és akár saját magadnak is meg tudod csinálni. Itt a link: http://www.gondor-frizura.hu/fodrasz.php Bár nem tudom ez mennyire segítség, mert itt elég göndör hajakat lehet csak látni. De azért érdemes megnézni.
Megint én. :D Csak annyit még, hogy véleményem szerint ilyet leginkább csak fodrász tud csinálni, na meg a fotós beállít utána, hogy megfelelõen álljon a képen. Ettõl függetlenül nem lehetetlen. Engem is érdekelne az elkészítése. Sok sikert a próbálkozáshoz!!


Ha jövőre új sulit kezdek, akkor hogyan tudom magamra felhívni úgy a figyelmet hogy se kutyának se köcsögnek ne nézzenek?

Legjobb válasz: Szia szerintem nem jó ötlet már az elején felhívi magadra a figyelmet mert akkor nagy képûnék fognak hini.Elõször illeszkedj be barátkozz és aztán kicsit belevághatsz pl bûvészkedéssel felhívhatod magadra a fgyelmet vagy azzal hogy jól focizol vagy megyersz valamien versenyt inkább valami sport versenyt mert manapság ha matek versenyt nyersz akkor nem biztos,hogy felfigyelnek rád de lehet attó függ hogy mien az osztály.De azzal tünj ki amit a legjobban szeretsz:)sok sikert:D

Szia szerintem nem jó ötlet már az elején felhívi magadra a figyelmet mert akkor nagy képûnék fognak hini.Elõször illeszkedj be barátkozz és aztán kicsit belevághatsz pl bûvészkedéssel felhívhatod magadra a fgyelmet vagy azzal hogy jól focizol vagy megyersz valamien versenyt inkább valami sport versenyt mert manapság ha matek versenyt nyersz akkor nem biztos, hogy felfigyelnek rád de lehet attó függ hogy mien az osztály.De azzal tünj ki amit a legjobban szeretsz:) sok sikert:D
A kérdező hozzászólása: az igen :D hát köszi el mint besûlt ötlet mán csak azért is mer 19 vok és a suli alfahíme akarok lenni :D
ja én azt gondoltam nem vagy csak 12-13:D hát akkor ha alfahím akarsz lenni, a menõ csajokkal lógj, illetve vagány fiúkkal és pl valamivel hívd fel magadra a figyelmet de azért vigyázz mert biztos lesz 1-2 ember akivel meg kell küzdened a alfahímségért esetleg akadhat pár írígylõd is de sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: szarok beléjük :DD Akkor is az leszek ha egész sulit le kell verni miatta :D Nyáron ráeddzek de keményen a sulira :PP
ezzel a hozzáállással eléred a célod sok sikert

Hogyan tudom magam törölni a Facebook-ról?

Segítség kéne, hogy hogyan tudom törölni magam úgy, hogy a jelenlegi E-mail címemmel tudjak csinálni egy másik profilt!!!

Legjobb válasz: http://hu.lmgtfy.com/?q=hogyan+tudom+t%C3%B6r%C3%B6lni+magam..

22 éves vagyok de még mindig nem tudok anyám előtt a magánéletemről beszélni, viszont most elmondtam neki hogy van egy barátnőm, hogy tudom magam ezen túl tenni?

Sose beszéltem vele semmiről ami a magánéletemet illeti, nem mint ha lett volna mit, de azt a kicsit se vele tárgyaltam meg. Sok idő után először van barátnőm, az ő szülei már egész jól ismernek, és szép lassan testvéreim előtt is kiderült a dolog. Most már nem rejtegethettem, és elmondtam neki. Kértem ne mondjon semmit szóval nagyon nem mondott semmit és elment, azóta is forgok hogy mi lesz ha haza ér. Annyit mondott hogy hívjam át, de nem a közelben lakik, a sulimhoz közel, persze majd el akarom hívni, de még most korai. Szóval nem tudom miért de mindig is kényelmetlen volt anyám előtt ilyenekről beszélni, pedig amúgy jó fej lenne. Bátyámnak 100 meg 100 barátnője volt már. De nekem ez az első...

Legjobb válasz: És mi a kérdésed tulajdonképpen? Amúgy nem kell kellemetlenül érezned magad,felnõtt ember vagy ,teljesen normális,hogy barátnõd van,szerintem ezen anyád sem akad fent,csak te reagálod így túl. Az meg,hogy a bátyádnak volt már több bnõje,neked meg nem..és? valahol mindent el kell kezdeni. Nem 40 éves vagy,és ha annyi lennél akkor sem tartozolnál magyarázattal emiatt,a saját anyádnak sem. Ez a te privát életed

És mi a kérdésed tulajdonképpen? Amúgy nem kell kellemetlenül érezned magad, felnõtt ember vagy , teljesen normális, hogy barátnõd van, szerintem ezen anyád sem akad fent, csak te reagálod így túl. Az meg, hogy a bátyádnak volt már több bnõje, neked meg nem..és? valahol mindent el kell kezdeni. Nem 40 éves vagy, és ha annyi lennél akkor sem tartozolnál magyarázattal emiatt, a saját anyádnak sem. Ez a te privát életed
Nincs min túltenni magad. Anyádnak kell elfogadnia, hogy bizony nálad is beköszöntött ez az idõszak. 22/L
Most mi a problémád?
A kérdező hozzászólása: az hogy zsigerbõl rosszul vagyok, ha ilyenrõl kell vele beszélni, pedig nem kéne, ráadásul most elkerülhetetlen volt, hogy tudnám ezen túl tenni magam?

Hogyan tudom magam törölni Netlogról?

seholse találok olyan menüt ahol törölni tudnám magam

Legjobb válasz: nekem is pont van ilyen problémám... ugyanígy vagyok, hogy nem tudom, h hogyan lehet törölni magamat.. úgyhogy én is segítségre szorulok.

nekem is pont van ilyen problémám... ugyanígy vagyok, hogy nem tudom, h hogyan lehet törölni magamat.. úgyhogy én is segítségre szorulok.
A kérdező hozzászólása: http://hu.netlog.com/go/login/why=SETTINGS&target=-L2dvL3Nld.. jeee :D
Nem sikerûlt!!:'(
Engem is érdekelne!!!:)

Megismertem egy lányt, de valakit kinézett magának. Hogy tudom magamra terelni a figyelmét?

Az a kérdésem lenne, h. megismertem egy lányt online, msn-eztem vele, aztán nem jelentkezett, és nem válaszolt a leveleimre se. Végül sikerült újra beszélnem vele, de azt mondta, h. szimpla beszélgetésnél velem nem akar többet, mert kinézett vkit. Szerintetek milyen esélyeim vannak nála, és hogy tudnám elterelni a figyelmét a kinézettjér?l, és meggy?zni, h. találkozzon velem?

Legjobb válasz: Szerintem kérd meg hogy haverként találkozatok ha igent mond akkor még párszor találkozál vele és tud meg hogy a másik srácal járnak-e vagy nem ha nem akor smárold le és ki tudja hogy mi lesz utána ha haragudni fog akkor mond neki hogy egy betegséged van ami kényszerit ilyenre és egybõl megbocsájt és sajnálni fog

Szerintem kérd meg hogy haverként találkozatok ha igent mond akkor még párszor találkozál vele és tud meg hogy a másik srácal járnak-e vagy nem ha nem akor smárold le és ki tudja hogy mi lesz utána ha haragudni fog akkor mond neki hogy egy betegséged van ami kényszerit ilyenre és egybõl megbocsájt és sajnálni fog
Hogyha ezt így konkrétan kijelentette, hogy nem akar tõled semmit, csak beszélgetni, akkor hagyd békén...ha zaklatod meg levelekkel bombázod, akkor csak beidegel...és lehet, hogy már beszélgetni sem lesz kedve...volt rá alkalmad, hogy elcsábítsd..de sajnos nem jött össze:( úgy látszik, hogy a lány nagyon céltudatos..tudja, hogy mit akar...lényeg, hogy ne zaklasd...beszélgess vele teljesen átlagos témáról..érezze, hogy egy kicsit hanyagolva van..legyél titokzatos, de ne nyomulósan, hanem pl..írsz valamit..és..megkelljen kérdezni, hogy., ..igen?és mi az?..és akk te kicsit húzod az agyát..aztán mondasz valami tök átlagos választ...sose mutasd ki egy lánynak elõször, hogy bejön neked, vagy hogy akarsz tõle valamit..lényeg a titokzatosság...lehet, hogy van még esélyed..csak kicsit hanyagold..de egyben legyél vele kedves..és ne nyomulj..általában ez beválik a csajoknál..Sok sikert :)
Talán lepontozol a válaszomért, de az én véleményem az, hogy ne MSN-en keress barátnõt. Próbálj meg kimozdulni, flörtölgetni az utcán, rámosolyogni ugyanarra a lányra. Ez nagyon izgalmas, nekem elhiheted! A lányok egyébként szeretik, ha (megfelelõ módon) megszólítják õket a fiúk. Nagyon kedves, vicces tud lenni, ebbõl bármikor kialakulhat egy szerelem, én csak ajánlani tudom:-)
A kérdező hozzászólása: csak az a gond, h. nem vagyok "kezdeményezõ" típus, msn-n kezdetben könnyebb egy kapcsolatot elkezdeni sztem, és a másik hogy szerinted az utcán csak úgy rámosolygok vkire, abból szted lehet vmi?
2. válaszoló vagyok...én pl a barátomat myvipen ismertem meg, utána felvett msn-en..beszélgettünk, aztán találkoztunk és most áprilisban leszünk 2 éve együtt :) teljesen mindegy, hogy hol csajozik, itt 2 emberen van a hangsúly, nem csak a srácon...õ kiteheti a lelkét, ha a csaj nem akar vele összejönni...

MOOvie (. ) cc-ről és onlinefilmletoltes (. ) eu-ról hogy tudom magamat letörölni?

Legjobb válasz: Az ilyen (warez jellegû) oldalakon nem szokott lenni lehetõség rá. Nézd meg a saját profilod beállításait, ha ott nincs rá lehetõség, akkor nem tudod törölni magad.

Az ilyen (warez jellegû) oldalakon nem szokott lenni lehetõség rá. Nézd meg a saját profilod beállításait, ha ott nincs rá lehetõség, akkor nem tudod törölni magad.
A kérdező hozzászólása: Úgy láttam, hogy nincs rá lehetõség..
Valóban nem szokott lenni törlés lehetõség, és nem is lenne sok értelme, mert csak simán nem lépsz be többet. Idõnként szoktak nagytakarítást tartani, ki is írják a fõoldalra, hogy aki X hónapja nem lépett be az törölve lesz. Ha nagyon sürgõs, akkor írni kell nekik egy levelet. Kapcsolat vagy Contact menü biztos van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Hogyan tudom MAGAM intézni a TGYÁS-t? Úgy gyorsabb lenne.

Letöltöm és kitöltöm a szükséges papírokat,aláíratom a munkáltatómmal.Ez oké.Aztán hová viszem be?Bp.-i vagyok.

Legjobb válasz: Saját magadnak sajnos nem tudod elintézni, mert a munkáltatódtól is kell kérni pár iratot. Amúgy az OEP az illetékes.

Saját magadnak sajnos nem tudod elintézni, mert a munkáltatódtól is kell kérni pár iratot. Amúgy az OEP az illetékes.
A munkáltatódnak kell intéznie.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy kell hozzá a munkáltató-nincs is ezzel gond, 10 éve ott dolgozom-ám mivel elfoglalt a fõnököm, gondoltam én személyesen viszem be a papírt(ha kell meghatalmazással), csak nem tudom ez megoldható-e, illetve ha igen, hová kell vinnem.Én azt gondoltam a Teve u.-ba.
Ha a cégnél nincs társadalombiztosítási kifizetõhely, akkor a helyileg illetékes egészségbiztosítási pénztárhoz kell bevinni. Meghatalmazás nem kell hozzá, hiszen lehetsz Te a cég ügyintézõje is. Nem pénzt veszel fel, hanem iratot viszel be. Másodpéldányon lebélyegzik, aztán kész. Munkáltató nélkül nem megy, hiszen a Foglalkoztatói igazolást a munkáltatónak kell kitöltenie, aláírnia, és lepecsételnie. Ha a munkáltató ezt elkészíti, és a kezedbe nyomja, hogy a posta helyett Te vidd el személyesen, akkor lelke rajta, nyugodtan megteheti, bárkivel elvitetheti az iratokat.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI, kedves 3. válaszoló.Erre voltam kíváncsi.Õ kitölt, aláír, pecsétel nekem mindent, ám mivel én többségében itthon vagyok amúgy is az ovisommal, nekem egyszerûbb-és gyorsabb-elintézni ezt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!