Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom leghatásosabban (8 db)

Hogyan tudok leghatasosabban 3 honap alatt leadni 7-8 kilot, es izmosodni is?

Mit egyek, mit ne? Milyen sportolas a leghatasosabb?

Legjobb válasz: Fogyni és izmosodni nem lehet egyszerre!

Fogyni és izmosodni nem lehet egyszerre!
1. kardiozz akkor fogysz....lefogytál jöhet az izmosodás, erõsités.
Pontosan! Vagy fordítva...
A kérdező hozzászólása: Koszi:) es fogyashoz mit ajanlotok?
Hú regényt kellene írni! Majd holnap, mert most alszok...

Hogyan tudom leghatásosabban elejét venni a munka közbeni zsörtölődéseknek?

A f?nököm feleségével kell dolgoznom. Étteremben felszolgálunk, és ? pont akkor kezd el kötözködni az emberrel, amikor a leginkább "úszunk" azaz, amikor alig van id? bármire! Ilyenkor én ütni tudnék, de ugye azt nem szabad...

Legjobb válasz: Hát sehogy, vágjál jó pofát a dologhoz, amúgy meg ne vedd a szivedre, szard le amit mond :) Jobban jársz ha meg se szólalsz, mintha kirúgnának mert nem tetszik nekik modorod :)

Hát sehogy, vágjál jó pofát a dologhoz, amúgy meg ne vedd a szivedre, szard le amit mond :) Jobban jársz ha meg se szólalsz, mintha kirúgnának mert nem tetszik nekik modorod :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, eddig így csináltam, de hosszú távon ez nehezen mûködik.
Tapasztalom én is! soha nem jó amit csinálsz, úgy is belekötnek.

Borotvát hogy tudom a leghatásosabban tisztítani?

Gillette Blue 3-at használok, és hallottam már róla hogy meleg vízzel, ecettel lehet hatásosan tisztítani a sz?rt?l. Persze a hosszabb szálakat le kell vágni ollóval és úgy borotva. Ti hogy csináljátok? Nekem nagyon körülményes:| 20F

Legjobb válasz: gondoltál már arra, hogy veszel hozzá fejet?

gondoltál már arra, hogy veszel hozzá fejet?
A kérdező hozzászólása: Veszek mindig, de nem egyszer használatos ez.
A csapból engedsz rá meleg vizet elég erõs sugárban, és lejöna szõr. Nekem így mûködik. Nem süllyednék odáig, hogy Gillettet használjak, de ez minden kézi borotvánál hasonló.
Elõre elnézést kérek, ha hülyeséget mondok, csaj vagyok. Viszont én is gillette-t szoktam vásárolni. :) Én körömkefével szoktak kitisztítani! Illetve beteszem a csap alá én is. A kefével csak óvatosan. Lehet, hogy egy régi vagy párszáz forintos fogkefe jobb lenne, mert én csak a kefe szélével szoktam, nem tolom rá az egészre.
A kérdező hozzászólása: Miért nem süllyednél le a Gillette szintjére?? Szerintem elég jó borotva. Köszönöm a válaszokat!:)
19:35 Állatkisérletes cég terméke. Nem kell, hogy ez téged zavarjon, de engem zavar. Amúgy régen, amikor még én sem néztem utána, melyek az állatkisérletet alkalmazó cégek, én is használtam, és nem nevezném jónak (olyan középszar kategória). A reklámstratégiájuk viszont tényleg ügyes imidzst épít köré. :(

Fekvőtámasszal hogyan tudok a leghatásosabban a felső mellizmokra edzeni?

Legjobb válasz: Úgy hogy felrakod egy közepesen magas asztalra a lábad, vagy székre, és úgy fekvõzöl, közbe felvehetsz egy hátizsákot is.

Úgy hogy felrakod egy közepesen magas asztalra a lábad, vagy székre, és úgy fekvõzöl, közbe felvehetsz egy hátizsákot is.
hátizsák felesleges...

Hogyan tudom a leghatásosabban leálítani az ellenséges szomszédomat, aki állandóan mindenért feljelentget?

Egy ikkerházban lakunk, aminek most vettem meg a másik felét, ami annyit jelent nem áll szándékomban el adni. Van két kislányom és most várom a harmadik babát.A szomszéd meg álandóan kötöszködik meg fel jelentgett, az önkormányzatnál. Mindenért: kutya, fünyirás stb.Meg keseriti az életünket, és már az összes szomszéd meletünk van.Mit tegyünk? Provokálja a férjemet, hogy menjen ki verekedni és elviteti a rend?rel.

Legjobb válasz: Nagyon semmit nem tudsz tenni. Barátnöméknek volt ilyen aztán egyszer mikor a gyerekek már felnöttek a szomszéd elkezdett üvölteni a barátnöm apukájával miért állnak az útszélén(nem a kapuban) túl sok kocsi , aztá a barátnöm barátja (aki nem kicsi) kiugrott az aoutóbol eés olyan szinten leüvöltötte a kedves szomszédot hogy utána soha többet nem kekeckedett. De hallotam olyat hogy egy ház azért cserél midnig gazdát mert a szomszéd minden odaköltözöt feljelentget, és egy pár év után eladják inkább. Az ilyennel le kell ülni beszélni. biztos nagyon meglepödne ha behívnád egy kávéra.

Nagyon semmit nem tudsz tenni. Barátnöméknek volt ilyen aztán egyszer mikor a gyerekek már felnöttek a szomszéd elkezdett üvölteni a barátnöm apukájával miért állnak az útszélén(nem a kapuban) túl sok kocsi , aztá a barátnöm barátja (aki nem kicsi) kiugrott az aoutóbol eés olyan szinten leüvöltötte a kedves szomszédot hogy utána soha többet nem kekeckedett. De hallotam olyat hogy egy ház azért cserél midnig gazdát mert a szomszéd minden odaköltözöt feljelentget, és egy pár év után eladják inkább. Az ilyennel le kell ülni beszélni. biztos nagyon meglepödne ha behívnád egy kávéra.
Ajánlom a horgászboltokban kapható Ultrabyte nevû halferomont. Ebbõl nyomj be a házába a nyitott ablakon keresztül, vagy a kocsijába. De vigyázz a kezedre ne menjen, mert nem tudod lemosni, és iszonyat dögletes bûze van. Garantált a siker:) Nekem bejött.... Autókárpitból másfél év alatt távozik az "illata"...
Ajánlom a horgászboltokban kapható Ultrabyte nevû halferomont. Ebbõl egy pici flakonnyit nyomsz a lakásába, esetleg a nyitott ablakán keresztül. Garantált a siker, mivel nem lehet kimosni, kiszellõztetni.
Ha leselkedik és fotózik, akkor ennek tényét vegyétek fel videóra és irány a policáj!!! A rendõrségi feljelentés combosabb falat, mint az önkormi. És a zsaruk hátha elveszik a kedvét a köcsögnek.
A kérdező hozzászólása: Igen minket, meg leselkedik, hogy mit csinálunk. Az a baj, hogy most fogunk építkezzni meg bõviteni a házat és neki mint közvetlen szomszédnak, alá kell írnia az engedélyt.Adig nem akarok össze vitázni vele.Igy is nem tudom mit csinálok ha nem írja alá.Bár a párom azt mondta akor nagyon meg veri.
Fényképezget?!? Benneteket? Beszélj a feleségével akkor. Hátha így elkezdi helyettetek õt szekálni a pasas. :)
A kérdező hozzászólása: A felesége már szólt neki hogy hadjon békén minket, de nem halgat rá . Volt egy rendes drot keritése, és képes volt ki szedni és fel huzni köböl egyet. De nekem ez csak jó mert legalább nem leselkedik.Azt mondta az öszes sporolt pénze rá ment. Megérdemli. Lehett, hogy beszélek a feleségével.Meg az is idegesítõ, hogy fényképezget, és hát nekem két lányom van, 13és9 évesek.Ez nem törvénytelen?
És a felesége amúgy mit lép erre? Nem szégyelli a férjét? Vagy még támogatja is? Lehet rá is lehetne vhogy hatni, és így visszajuthat a fickóhoz.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat, az az igazság nem szeretnék állandóan idegeskedni, mert az árt a picinek.De nem fogom el adni a házam nem azért harcoltam ki a kölcsönt rá. Én vagyok itt lassan 3 gyermekel Õ meg le jön a feleségével ketten, a nyaralóba.De én itt élek.Ha neki ez kell harcolni fogok.
én szándékosan még több zajt csinálnék.õ meg rohangászhatna az önkormányzathoz napi 2-szer.elõbb az önk.unná meg és tojnának rá.szerintem betudnák hülyének.aztán meg õ unná meg a napi 2-szeri rohangászást.ki az a hülye aki így éli az életét.elkezd fõzni-felöltözik-önkormányzat-haza.aztán elõrõl.ugyan már.ezt úgyse csinálná sokáig.aztán megunja és abbahagyja!rájön hogy magából csinált jó nagy hülyét.ahogy írtad, úgy gondolom agya nem sok van!ne hagyd magad!
Az lehet valóban jó ötlet, hogy behívod egy kávéra. Megpróbálsz kedves lenni, aztán kiderül, mit lép rá. (Az én külön aggodalmam a kutyád. Nagyon vigyázz az olyan helyzetekkel, amikor adhat neki valamit, nehogy megmérgezze!) Egy-két hétig kipróbálhatnád a "kedvesség-hadmûveletet", ha nem jön be, jöhetnek a "nagy darab, kopasz ismerõsök" látványosan vendégségbe.
Még annyit, hogy (az elõbbit is én irtam), hogy néha lehetne demonstrálni egy-két nagydarab kopasz ismerõssel, rokonnal (ha akad), akik nagy fekete autón érkeznek és rosszalló szemmel méregetik a fazont. Ne hagyjátok, hogy õ érezze magát erõsebbnek. Legyen olyan az attitûdötök, hogy veletek nem lehet mindent megcsinálni és "szarozni".
Meg kell kérdezni a szomszédtól, hogy fontos-e neki (élethelyzetétõl függõen) -a gyereke élete -kocsija gumija -kutyája megmérgezetlensége -a nyugalma stb stb. Csak tanú ne legyen és ne fenyegesd direktben, csak célozgass. Hidd el, a szemét ember akkor kötekedik, hogyha gyengébbnek érzi az "ellenfelet". Ha vigyázol, hogy jogsértést tényleg ne kövess el, akkor idõvel az önkormányzat is le fogja az illetõt tojni. Meg lehet ellenfeljelenteni õt is, gondolom, hogy õ sem hibátlan. Ha erõs vagy, kifullad. Drukkolok Neked.
Bocsi, de kétszer írtam választ:)

Hogyan tudom leadni leghatásosabban az oldalsó úszógumit? Rendszeresen járok gyúrni és nem megy le

Valami edzésgyakrolat?

Legjobb válasz: Hány éves, hány kiló vagy, és férfi vagy nö?

Hány éves, hány kiló vagy, és férfi vagy nö?
A kérdező hozzászólása: 18/F 188cm magas 114 kg
Hullahop karikázás, twister.Futás, ugrálókötelezés befóliázott derékkal.
NEm akarlak bántani, de elöször még jó pár kilót le kellene adnod, egyelöre még nem nagyon tudod az alakodat formálni. Folytasd tovább az edzéseket és legyél türelmes.

Hogyan tudom a cigiszagot a legkönnyebben elmulasztani és a leghatásosabban?

mert randim lesz, és kiderült hogy a pasi utálja ha egy n? cigizik, nekem viszont nagyon tetszik a pasi.

Legjobb válasz: Randi elõtt frissen hajmosás, alapos zuhany, fogmosás, szájvíz, rágó hegyekben. parfümbõl ne sokat... :) A frissen mosott hajad illata "terel". De ezek után már ne gyújts rá-érezni fogja. Mi lesz, ha gyakrabban találkoztok? Leszoksz? :)

Randi elõtt frissen hajmosás, alapos zuhany, fogmosás, szájvíz, rágó hegyekben. parfümbõl ne sokat... :) A frissen mosott hajad illata "terel". De ezek után már ne gyújts rá-érezni fogja. Mi lesz, ha gyakrabban találkoztok? Leszoksz? :)
az a legegyszerûbb:)
szokjál le, mindenképpen jól jársz ! azonkívül marha undorító egy cigis szájszag ...
volt egy reklám fotó: szép rúzsos nõi száj, a szájnyílásban hamutartóban elnyomott cigik, hamu képe. Na, tényleg ilyen kedve van az embernek csókolgatni ...
A kérdező hozzászólása: hát..le kéne :D

15-20 éves kosz+vízkő+Isten tudja még mi rakódott le a kádra, mosdókagylóra, WC-re. Melyik szerrel lehet a leghatásosabban letakarítani ezeket, hogy úgy nézzenek ki, mint újkorukban? Sós almaecet működhet?

Legjobb válasz: A bolt méregdrága készítmények kb egyformán hatnak. Valamit levisznek de nem az igazi. Én úgy takarítottam le a 20 éves csempét kádat, hogy ecetes vízzel ( töményen) súroltam, utána pedig tömény szódabikarbónás, vagy sütõporos vízzel. Ezt úgy csináltam, hogy heti két alkalommal, hétfõn és csütörtökön, felváltva nyomtam a két módszert. Kb. egy hónap kellett ahhoz, hogy megszüntessem a problémát, de megérte.!! Megfogadtam, h többet nem hanyagolom el ( eddig is rendszeresen takarítottam, de csak úgy, hogy a csempét domestossal mostam át) hetente vagy kéthetente meg fogom csinálni. szerintem az almaecet is mûködni fog, bár a sima ecet olcsób:)))

A bolt méregdrága készítmények kb egyformán hatnak. Valamit levisznek de nem az igazi. Én úgy takarítottam le a 20 éves csempét kádat, hogy ecetes vízzel ( töményen) súroltam, utána pedig tömény szódabikarbónás, vagy sütõporos vízzel. Ezt úgy csináltam, hogy heti két alkalommal, hétfõn és csütörtökön, felváltva nyomtam a két módszert. Kb. egy hónap kellett ahhoz, hogy megszüntessem a problémát, de megérte.!! Megfogadtam, h többet nem hanyagolom el ( eddig is rendszeresen takarítottam, de csak úgy, hogy a csempét domestossal mostam át) hetente vagy kéthetente meg fogom csinálni. szerintem az almaecet is mûködni fog, bár a sima ecet olcsób:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ. A ZoneClub-os mûsort meg teljesen véletlenül láttam pár napja és az se rossz, sok jó ötlet van benne pl: rezet papradicsommal vagy ketchuppal és tényleg hatásos.
Szia! Én végsõ elkeseredésemben a Domestos Zérót próbáltam ki, mivel a vécén hatott és vízkõoldó is van benne, gondoltam egy próbát megér. Egy 10 percig állni hagytam a felületen és eltüntette azokat a foltokat is, amiket e beköltözéskor sósavval, vízkõoldóval, ecettel stb., stb. stb próbáltam eltüntetni.
Én vásárolt régi lakással voltam hasonló helyzetben. A WC-be Domestost öntöttem, igaz, egy hétig állt benne, de gyönyörû lett, bár valószínûleg a sósavas elõkezelés a vízkõ miatt nem árt. A többi fenti ötleten kívül még ajánlanám a Coop-os vízkõoldó gélt, nagy kék flakon és kb. 200 Ft, ugyanazt tudja, vagy még többet is mint drágább társai. Én rendszeresen ezt használom súrolásra a fürdõben, mosogatóban, a csaptelepeket sem marja le, és minden csillog.
Ha van ZoneClub-otok akkor 11 és dél között megy rajta a Tiszta a lakásod? (How clean is your house?) Két nõ, Kim és Eggy szörnyen piszkos házakat takarít és rengeteg remek ötletet hallhatsz a mûsor alatt!
WC-be mehet a sósav, de javaslok mást: tömény lefolyótisztítót önts bele körbe, hagyd állni egy éjjelre, reggel keféld át. (DM saját márkással nálam bevált.) A többi felületen nekem a cillit bang (por alakú) olyan szutykokat szedett fel kis sikálással, amit korábban semmi.
Csempére, mosdóra, wc-kagylóra mehet háztartási sósav! Gumikesztyû, szemüveg! De! A kádról a zománcot tönkre vághatja, és a fémfelületekkel is baj lehet /csapok, lefojók/. Oda kevésbé agresszív savas cuccok /cillit/. Vigyázz a csempe fugáira savas dörzsis szivaccsal bróbáld, ne löttyintsd rá! FONTOS! Nagyon alaposan öblítsd le, bõ vízzel! És véletlen se találkozzon a savas anyag hipóval /domestos/, mert klórgáz keletkezik, attól meg sok bajod lehet, pl megfulladsz, leég a tüdõd, meg ilyesmi!
A kérdező hozzászólása: Domestost már próbáltam WC-be, de semmit se csinált. Tegnap 3x sikáltam át a kádat meg a mosdót tömény ecettel úgy, hogy sikálással felvittem egy réteget, aztán hagytam 2-3 órát állni és sikálással letakarítottam, majd vittem fel az új réteget. Azt mondom kb. szép is lett, de a WC-vel még mindig nem tudom mit csináljak, mert abba NEM fogok belenyúlni sikálni. Ja és köszönöm a hozzászólásokat, hasznosnak ítéltem õket :)
Cillit BANG, Domestos, ecet és sok-sok sikálás meg türelem :)
Sósav, SÓSAV+HYPO/DOMESTOS/ biztosan jó, de nagyon nézd meg a munkavédelmét, és ne hajoéj a kádba, mert a nascens/helyszinen keletkezõ/ clór nehezebb a levrgõnél és tüdõvizenyõt /oedemát/ csinál, ami közvetlen életveszély 2-12 óra mulva is!!!!!! Ha találsz ártatlanabbat ezekkel ne játssz!!!! A kesztyût, szemüveget már más is irta, de hosszú szárú kesztyû és védõkötény is. tatar

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!