Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom legegyszerübben megtalálni (2 db)

Hogyan tudok megtalálni egy nagyon távoli családtagot a legegyszerűbben?

Meghalt a nagymamám és szeretnénk a férje (nagypapa) mellé temettetni, viszont a sírhely a nagypapa keresztanyjának a nevén van, aki viszont 1963-ban elhunyt. Most a temetéshez szükségünk van a leszármazottjainak az engedélyére. Viszont a kapcsolatot rég nem tartjuk, nagyon távoli rokonok.

Legjobb válasz: hat en neten kerestul talaltam meg anyam rokonait,iwiw,myvip a kozossegi oldalakon,ha tudod a vezetek nevet vagy a leszarmazottak neveit rajuk talalhatsz.en a keresobe irtam be es a helyet tudtam ahol elnek de sose lattam es onnantol lehet nyomozni sok sikert

hat en neten kerestul talaltam meg anyam rokonait, iwiw, myvip a kozossegi oldalakon, ha tudod a vezetek nevet vagy a leszarmazottak neveit rajuk talalhatsz.en a keresobe irtam be es a helyet tudtam ahol elnek de sose lattam es onnantol lehet nyomozni sok sikert

Hogyan tudom a legegyszerübben megtalálni a pontos helyet ahova bekell tenni?

A mostani bnömmel már probáltunk egyszer szeretkezni, az elöjátékon tulvoltunk, de egyszerüen nem találtam a pontos helyet(nem tudtam neki betenni...) hogyan tudnám ezt korrigálni? Milyen pózban a legkönyebb a lyukba találni? Ha kicsit benyálazom a gumi felszínét akkor könnyebb lenne a dolog?

Legjobb válasz: Hát a gumit ne nyald meg. Elméletileg az síkos. Nyálazd be az ujjad, és a csiklójától húzd lefelé, nyisd szét az ajkakat, majd a kezeddel irányítsd oda a fütyköst:D. Sztem a legkönnyebben úgy találsz be ha te vagy felül, és a lány felhúzza a lábait. Ha nem találsz be elsõre, ne addjátok fel. Nyúlj oda a kezeddel és próbálkozz tovább.

Hát a gumit ne nyald meg. Elméletileg az síkos. Nyálazd be az ujjad, és a csiklójától húzd lefelé, nyisd szét az ajkakat, majd a kezeddel irányítsd oda a fütyköst:D. Sztem a legkönnyebben úgy találsz be ha te vagy felül, és a lány felhúzza a lábait. Ha nem találsz be elsõre, ne addjátok fel. Nyúlj oda a kezeddel és próbálkozz tovább.
A legegyszerûbb az lenne, ha megnéznél egy képet (mondjuk a neten) a külsõ nõi nemiszervekrõl, ott magyarázat is van. Értelemszerûen a hüvelybe kell "betenni". Esetleg kézzel tapogasd ki. De ha próbáltátok és nem ment, annak lehet több oka is... Például a lány még nincs rá felkészülve, amitõl a hüvely izmai begörcsölnek, és annyira öszehúzódnak, hogy képtelenség berakni. Aztán, ha nem elég nedves, az is hiba lehet, de a nem eléggé kemény erekció is okozhatja a problémádat. Mindenesetre errõl érdemesebb lenne a lánnyal is beszélgetni.
Az elsõ válaszadó vagyok: Mindenféle bunkóság és fikázás nélkül mondom h lehet hogy görbe a farkad... Voltam ilyen sráccal, és hát akkor már 3éve nem voltam szûz, de vagy 10perc eltelt mire be tudta rakni. Ez van. De próbálgassatok. Ne érezd cikinek, ne add fel... Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) a 3. válaszadónak irom: nem görbe a farkam ( legalábbis nem annyira h az legyen a probléma ebben biztos vagyok) :)
Az elsõ és harmadik válaszadó vagyok. TÉnyleg nem bunkóságból írtam hogy görbe lehet. Csak mondtam mint egy lehetséges indokot.
Valószínû az lehet a gond, hogy a lány még nem lazult el, amikor kísérleteztél. Olyankor nem igazán megy... jóval több elõjátékot javasolok. Legyen jó nedves, és keresd meg elõre a kezeddel, nyúljál is be... ha már úgy érzed, hogy bõven van hely, akkor mehetsz. Ha már nem szûz, megkérheted õt is, hogy vezessen be téged, kézzel. Igaz, ezt nem mindenki tudja. A legkönnyebb a behatolás a misszionárius pózban, ha a lány még egy párnát is a dereka alá tesz. Ja: elõtte nézz meg egy anatómiai atlaszt. Ha a szöget nem találod el, akkor is illeszkedhetnek ugyan a dolgok - csak nehezebben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!