Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom legazdaságosabban használni a gáztűzhelyt (1 db)

Hogyan tudom a legazdaságosabban használni a gáztűzhelyt?

Legjobb válasz: Akkora lánggal égjen a rózsa amekkora az edény alja,különben a levegõt melegíted nem az edény tartalmát.Hosszú távon megéri a vastag falu edényeket megvenni,jobban tartják a hõt.Mindig fedd le az edényt,ha hosszan fõzöl valamit és elég neki a kisebb hõfok zárd takarékra.Egyenlõre ennyi jutott eszembe.

Akkora lánggal égjen a rózsa amekkora az edény alja, különben a levegõt melegíted nem az edény tartalmát.Hosszú távon megéri a vastag falu edényeket megvenni, jobban tartják a hõt.Mindig fedd le az edényt, ha hosszan fõzöl valamit és elég neki a kisebb hõfok zárd takarékra.Egyenlõre ennyi jutott eszembe.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valakinek van SONY tv használati utasítás?

8

Hajdú 5 lieteres villanybojlert, hogy kell szétszerelni?

Elromlott az 5 literes Hajdú vízmelegítőm. Kellene egy szétszerelési útmutatú vagy rajz. Tud valaki segíteni, hol találok ilyent? A csavarokat kiszedtem belőle mégsem jön le a burkolat. Miért??

1

Szevsztok! A tekercselő újratekercselte a gravirozó motorom forgórészét, de más horonyszámú kollektort rakott rá. Most feleannyit forog. Õ azt mondja hogy a horonyszám nem befolyásolja a fordulatszámot, ugye hogy nincs igaza?

2

Mit tegyünk ha a mosogatógép aquastop csöve rövidnek bizonyul?

Szeretnénk venni mosogatógépet de mindenhol csak 1,5 m-es aquastop csövet adnak hozzá. Hívjuk ki a szakszervizest és cserélje ki, szerelje be ő? Mennyibe kerülhet egy ilyen eset?

2

Miért nem melegít a villanybojlerem?

5 lieters Hajdú villanybojlerem van a konyhában. Világít a lámpa, de mégsem fűt, nincs melegvíz. Kb. 5 éve vásároltam. Mi lehet a baja?

4

Porszívó! Melyik a jó? Neked melyik vált be?

Porszívó vásárlás előtt állunk. Egy régi, gyenge vacak kis darabunk volt eddig, ami szerintem többet fújt ki hátul, mint amit a csövön beszívott... :) Szóval most szeretnék egy jót, de annyi féle van a piacon és mivel próbálni nem lehet, nehéz a választás. Porzsákos? Vagy tartályos? Esetleg vizes? Hány wattos legyen? Mennyiben mutatja ez a gép szívóerejét? Mire érdemes még odafigyelni? Köszönöm a normális válaszokat!

4

Izzóval sorba kötünk diódát. Az izzó fénye a felére csökken, és a teljesítménye is (csak pozitív vagy negatív hullámok). A villanyóra is csak a felét méri? Vagy csak a látszólagos teljesítmény csökken? Mi lesz a másik hullámokkal, amit a dióda levág?

4

Mi a véleményetek az LG F1496ADP3 mosó-szárítógépről? Szeretitek, bevált?

Természetesen csak olyan vélemények érdekelnek, amelyek konkrét tapasztalatokról szólnak pontosan ezzel a géppel kapcsolatban. Az olyan jótanácsok, mint a "soha nem vennék LG-t", "úgy hallottam, hogy nem jók az LG-k", "azt olvastam, hogy szuper gép" sajnos nem sokat érnek számomra.

3

A mosogatógép romolhat-e el attól hogy a mosogatószer adagolóba vagy közvetlen az edényekre nem speciális, mosogatógéphez gyártott mosószert rakok, hanem kézi mosogatáshoz gyártottat?

1

Mosogép hibajel f-5. indesit wite 107 model?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!