Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom legazdaságosabban használni a (1 db)

Hogyan tudom a legazdaságosabban használni a gáztűzhelyt?

Legjobb válasz: Akkora lánggal égjen a rózsa amekkora az edény alja,különben a levegõt melegíted nem az edény tartalmát.Hosszú távon megéri a vastag falu edényeket megvenni,jobban tartják a hõt.Mindig fedd le az edényt,ha hosszan fõzöl valamit és elég neki a kisebb hõfok zárd takarékra.Egyenlõre ennyi jutott eszembe.

Akkora lánggal égjen a rózsa amekkora az edény alja, különben a levegõt melegíted nem az edény tartalmát.Hosszú távon megéri a vastag falu edényeket megvenni, jobban tartják a hõt.Mindig fedd le az edényt, ha hosszan fõzöl valamit és elég neki a kisebb hõfok zárd takarékra.Egyenlõre ennyi jutott eszembe.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Whirlpool adp 4610-mosogatógépem bekapcsolásnál hetet villog elindítja a programot a vizet is szívja de egy pár másodperc múlva már szivattyúzza is kifelé. Mi lehet a probléma?

1

A modern Hűtőszekrényekben milyen gáz található?

6

A leolvasztott huto tenyleg kevesebb aramot fogyaszt?

1

Hogyan találhatok alkatrészeket egy 10-11 éves mosógéphez?

Tönkre ment a Fagor Select FE-536 típusú mosógépem nyitó kilincse, és az érdekelne főként, hogy találhatok-e rá új ajtót, és hogy azt hogyan..

1

Hűtőszekrény - energiatakarékosság szempontjából melyik a jobb pakolási módszer?

Kinyitom a hűtőszekrény ajtaját, és addig tárva nyitva tartom, míg az összes vásárolt ételt be nem pakolom, vagy minden darabnál csak egy pillanatra nyitom ki egy picit az ajtót?

2

F14-et ír ki a mosógép, Ilyenkor mi a baja?

3

Daewoo dmq-2057 programozása URC22B univerzális távirányítóval?

Lenne egy Daewoo dmq-2057 típusú televízióm. Nemrég vettem hozzá egy URC22B típusú univerzális távirányítót, mivel a rendes távirányító nem jó. Már nem egyszer próbálkoztam a beprogramozásával de elbuktam minden kísérletnél. Kérlek titeket osszátok meg velem tudományaitokat a témával kapcsolatban hogy hogy programozzam be.

6

Villanybojler vs. átfolyós vízmelegítő hosszútávon? Fürdésre, mosogatásra, melyik jobb, gazdaságosabb?

A lenti fürdőnkben van villanybojler. 80 literes Hajdú. De állandóan kifogy belőle a melegvíz, két ember zuhanyzását épp hogy kibírja. Ha csutkára felveszem, több óra mire felfűti a vizet, és az is hipp-hopp kifogy, nem lehet sokáig fürödni a vízben, ha kihűl, már nem lehet után melegíteni (nem úgy mint a panelban) szóval a fürdés egy kellemetlen élmény, amit gyorsan le kell tudni, nem lehet gyertyafényes kikapcsolódós fürdőzést élvezni. Ha maximumon megy, volt hogy 60 ezer ft-os villanyszámlát csinált nekem, így csak épp hogy egyesen tartom, és így meg tényleg alig elég a meleg víz valamire.

Most csináljuk fent a fürdőt, és ezt problémát szeretném kiküszöbölni. Kisbaba is lesz, és ráadásul nem szeretnék két bojlert is fűteni, az alsót valószínűleg lezárva fogom tartani. van valami olyan szerkezet, ami áramról megy, és folyamatos melegvizet ad, relatíve "olcsón"?

Az átfolyós vízmelegítők mire képesek? Van valami olyan típus ami kiküszöböli ezt a problémát, és folyamatosan tud adni melegvizet, akár egy kád feltöltése után, hogy után melegítsen, ha kihűlt a víz?

Vagy van ilyen másik szerekezet, ami erre alkalmas?

mit tanácsoltok? tapasztalatok, szakértelem sokat segítene!

köszi a válaszokat!

4

Vezeték nélküli morzsaporszívó?

Autó takarításához kellene, remélem megfelel a célra.
Milyet tudtok ajánlani, ami ár-érték arányban a legjobb?
Tapasztalatok is érdekelnek, köszi!

2

Sok áramot fogyaszt a szárítógép? Nem gyűri nagyon a ruhákat?

Olyan emberek válaszát várom akiknek van(volt) szárítógépje!
Azért kérdezem meg mert több embertől hallottam az ellenkezőjét. Valakinek összegyűri valakinek nem, valakinek sok áramot fogyaszt valakinek nem! Vékképp nem értem!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!