Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom kiírtani a hangyákat (4 db)

Hogy tudom kiirtani a hangyakat a lakasbol?

A nagyszobat mar korbefujtam hangyairtoval, de most meg a konyhaban tubtek fel megint, pedig ott mar reg nem lattam. Nem tudom honnan jonnek.

Legjobb válasz: Volt amikor sót tettünk a hangyaboly bejáratához. Próbáld ki, elv. hatásos.

Volt amikor sót tettünk a hangyaboly bejáratához. Próbáld ki, elv. hatásos.
Kertészboltban lehet kapni feromonos hangyairtót. Ilyenkor tavasszal a városi lakásokban is megjelennek, a vízvezeték csövei mentén szoktak közlekedni és mindeféle hasonló szûk járatban. Téli dermedtségbõl feléledve új bolyt akarnak építeni, keresik a megfelelõ helyet.
A kérdező hozzászólása: Most kimostam mindent kimostam, lemostam de bolyt nem talaltam.
Meg kell keresni a fészküket anélkül nem emgy, nekünk a lampéria mögött voltak, ki lettek öntve ecettel utána szilóval ki lett kenve a járatuk, azóta egy darab sincs.
Ez a csapda nagyon jól mûködött, a csalétket a sötét sarokba tettem, behordták a bolyba és mind elpusztult. Apró rózsaszínû dobozka, csak nehogy a szájába vegye a kisgyerek. Nálunk a dryfit alól jöttek be. [link]
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen! Megnezem ezt a kazettasat.
A kérdező hozzászólása: Hogy talalhatnam meg a bolyt? Tegyek ki csalikajat es nezzem meg merre hordjak?
Ahol vonulnak, rendszerint a fal mellett, a parketta lécénél, oda tedd, de mindig sötétbe, pl. szekrény mögé. Nekem a kanapé mögött volt és néhány nap alatt elintézte a bolyt is. Nincs több hangya.

Hogyan tudom hatékonyan kiírtani a hangyákat a házból?

A hálószobánkban vöröshangyák vannak az egyik sarokban. A házat naponta bontják, rengeteg törmelékek hoznak ki. El nem mászkálnak, mindig a törmelékeken nyüzsögnek. Már megpróbáltuk betapasztani a lyukat, de mindig újrakezdik. Eddig a hagyományos lefújást alkalmaztuk spray-el és olyan csalit, amibe bemásznak, megeszik a szert és beviszik a lyukba a többieknek. Ezek nem váltak be. A lyuk már kb. 30-40 cm hosszú, a parkettaszeg? alatt van és a sarokban. Mivel próbálkozhatnék még? Kint a házon kívül a másik oldalon szintén ott mászkálnak a falon. Attól félek, egyszer kid?l a házfal :) ez csak vicc, de egyébként elég bosszantó :(

Legjobb válasz: Szia.Én sütõport szoktam szórni rájuk.Eddig hatásos volt.A lyukba is sórj! (ne sajnáld tõlük).Nekem a mamám mondta és eddig nem jöttek vissza.2 hónapja csinálom,hogy hetente szórok a lyukba, és nyomuk sincs.

Szia.Én sütõport szoktam szórni rájuk.Eddig hatásos volt.A lyukba is sórj! (ne sajnáld tõlük).Nekem a mamám mondta és eddig nem jöttek vissza.2 hónapja csinálom, hogy hetente szórok a lyukba, és nyomuk sincs.
Szia! Az én egyik ismerõsöm szerint az ecet beválik. Kellemetlen a szag õle, de a hangyírtó spray-k sem kellemes illatúak.
Ha valaki hangyával kínlódna még, komolyan, 1 szem fogamzásgátlót tenni egy kis májkrémbe, beviszik az anyának és nem lesz több hangya.

Hogy tudom a hangyákat kiirtani a konyhámból?

hangyák másznak a pulton és a szemetes mellett és ez engem nagyon zavar csak normális választ kérek!

Legjobb válasz: A gyógyszertárban lehet kapni bóraxot,ez a leghatásosabb szer,az összes hangyát kiírtja. Porcukorral kell összekeverni,és leszórni több helyre a házban.

A gyógyszertárban lehet kapni bóraxot, ez a leghatásosabb szer, az összes hangyát kiírtja. Porcukorral kell összekeverni, és leszórni több helyre a házban.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Ugyan ez van nálunk is... :( Pedig már semmit nem hagyok elõl, állandóan takarítok és a kukát is kivittük már, helyette zacskóban gyûjtjük a szemetet és napjában többször kivisszük... Én is ezzel a bórax-porcukor keverékkel próbálkozom most pár napja, egyenlõre úgy néz ki, hogy jól "eltartom õket" és jókat kajálnak... :) De még nem csökkent a számuk...

. SEGÍTSÉG. FONTOS! Ellepték a házat a vörös hangyák! Hogy tudjuk őket kiirtani?

Tele van velük a ház... :( A sütőpor és a hagyományos hangyacsapda nem hatott! Még a szobámba is vannak,és félek,hogy álmomban megcsípnek!!!!Szerintem a hangyakirálynő beköltözött hozzánk!Ma néhány fekete hangyát is találtunk!!! ...SEGÍTSÉG...

Legjobb válasz: Nálunk ami mûködött a közönséges feketére az a Raid csapdája volt abban olyan a méreg hogy behordják a fészekbe megeszik és elpusztul az egész boly királynõstül sajna nem tudom hogy ez jó-e a vörösökre is... ugyanakkor a kiadó fészekbe új lakó is költözhet idõvel, tehát ha egy idõ után újra megjelennek nem kell megijedni nem a régiek támadtak fel...

Nálunk ami mûködött a közönséges feketére az a Raid csapdája volt abban olyan a méreg hogy behordják a fészekbe megeszik és elpusztul az egész boly királynõstül sajna nem tudom hogy ez jó-e a vörösökre is... ugyanakkor a kiadó fészekbe új lakó is költözhet idõvel, tehát ha egy idõ után újra megjelennek nem kell megijedni nem a régiek támadtak fel...
Akkor én a helyedben több helyre is fújnék.
Antiszociális hangyák:-) Hát valahonnan csak jönnek te okos, fal, csepbe alól, azért az csak meglesz. Ott várod õket a méreggel és kész.
Vidd el õket állatorvoshoz!
viszont szerintem nézz körül merrõl jöhettek, kertbõl, pincébõl, vagy alsó lakótól stb, attól függõen hol laksz...
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek az ecetes, sós víz kinyírta a vöröshangyákat a kicsi feketék bekajálták a sütõport és most mindenki (kivéve a hangyák) HAPPY!!!
Bernadett... tesco hangyairtó 300Ft, még egy elefántcsordát is kinyir. Ilyen spray, kifujod a vonulási vonalakra és kész.
A kérdező hozzászólása: De több helyen/sarkon is elõfordulnak!!! Az a baj!
A kérdező hozzászólása: Nekik nincs semmi vonulási útjuk...és semmi össze tartás...
A kérdező hozzászólása: De nekik nincs vonulási útjuk! Nekik ami az útjukba kerül azt megeszik! Még a poharas polcba is bemennek! Már többször is megfigyeltem õket, de hiába!
Sütõporról még nem hallottam, de a sót baromira nem bírják. Szórd be a vonulási utat, és eltûnnek.
A kérdező hozzászólása: XD Ez fájt!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!