Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom két 10 éves (2 db)

Hogyan tudom összeszoktatni két 10 éves ivartalanított cicámat egy 3 éves szintén ivartalanított cicával?

Költözés után vagyunk, a két cicát (n?stény és kandúr) egy hónapja hoztuk magunkkal a régi lakásból. Az új cica szintén kandúr, pár napja került a lakásba egy apróbb sérülés után. Nagyon agresszív a másik kett?vel, pedig azok szívesen ismerkednének. Volt, aki azt mondta, zárjuk össze egy légtérben ?ket, de volt, aki azt javasolta, csak fokozatosan, felügyelet mellett találkozzanak. Mit tegyünk?

Legjobb válasz: engedd öket össze, de figyelj rájuk! majd idõvel összebarátkoznak. :D

engedd öket össze, de figyelj rájuk! majd idõvel összebarátkoznak. :D

Körülbelül két napja a boltban ahol dolgozom lopást követtek el. Az elkövetők 16-17 éves lányok (! ). A lopás értéke 10. 000 forint körül van. Tudnátok segiteni, hogy mit tudnék tenni? Arcról az egyikőjüket felismerem, és tudom, hova jár iskolába.

Az üzletben elméletileg van biztonsági kamera,de nem tudom hogy az öltözöt veszi-e.HELP!

Legjobb válasz: Hát ez nagyon kedves volt.de van kamera,csak mivel nem én vagyok a bolt tulajdonos,ezért nem tudom,hogy az öltözõre van e irányitva kamera.

A kérdező hozzászólása: Hát ez nagyon kedves volt.de van kamera, csak mivel nem én vagyok a bolt tulajdonos, ezért nem tudom, hogy az öltözõre van e irányitva kamera.
Ha ott dolgoznál akkor tudnád hogy van-e kamera, minden öltözõben van kamera úgyhogy ez bukta nem kell lopni
Nem bonyolult: elfáradsz az illletékes kapitányságra, és feljelentést teszel ismeretlen tettes ellen lopás miatt. A lopás tényét gondolom tudod bizonyítani leltárral, ha kérik, azt pedig a jegyzõkönyvbe mondod, honnan tudod, hogy õk voltak. És jelzed, hogy van biztonsági kamera. Fõnöknek szólsz, hogy majd jönnek a rendõrök a videóért, õrizze meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!ezzel sokat segitettél...de hogy fogják kideriteni, hogy ki volt a tettes?
Hát ha a kamera nem is a próbafülkékre volt irányítva, valahol azért csak sikerült róluk egy felvételt készíteni. Ha nem, akkor is tudsz róluk személyleírást adni, azt is tudod, egyikük hova jár iskolába, illetve, hogy kb. mennyi idõsek. Ennyi információ alapján egy nyomozó az iskolában a szóba jöhetõ 5-6 osztály osztályfõnökétõl kb. 20 perc alatt begyûjti az információt, hogy ki volt, és már lehet is kihallgatni. Egy tapasztalt nyomozónak még egy dörzsöltebb kislánynál sem kell negyed óránál több, hogy kiszedje a beismerõ vallomást - még a szülei jelenlétében is. A kérdés, hogy mennyire lesznek elszántak a rendõrök. Néhányuk magasról tesz az ilyen ügyekre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!