Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom is (6641 db)

Hogy tudok iso fájlban lévő sorozatot elindítani?

Egy évad több cd-re van osztva,minden cd egy isofájl. Elindítom deamon-nal,de hogyan tudom a következ? részt megnézni?

Legjobb válasz: Nem tudom mit takar az iso fájl : csak video állományokat, vagy esetleg menüs-extrás dvd másolatokat. Ezért csak tippelek : Egy évad több cd, egy cd egy iso fájl. Ha egy iso fájlban több rész is van akkor azt folyamatosan meg tudod nézni, ha a lejátszó programmal betallózod az ott lévõ összes részt. Azonban a Daemon több iso fájlt is tud kezelni. Tölts be több iso fájlt, majd a video lejátszó programmal készíts lejátszási listát amiben az összes betöltött iso fájl összes részét bele veszed.

Nem tudom mit takar az iso fájl : csak video állományokat, vagy esetleg menüs-extrás dvd másolatokat. Ezért csak tippelek : Egy évad több cd, egy cd egy iso fájl. Ha egy iso fájlban több rész is van akkor azt folyamatosan meg tudod nézni, ha a lejátszó programmal betallózod az ott lévõ összes részt. Azonban a Daemon több iso fájlt is tud kezelni. Tölts be több iso fájlt, majd a video lejátszó programmal készíts lejátszási listát amiben az összes betöltött iso fájl összes részét bele veszed.

Facebook-on hogy tudom ismét előhozni, hogy a (z) nem ismerősök/idegenek tudjanak nekem 'Üzenet'et írni?

Ha rámész bárkinek az adatlapjára, a profilképe mellett megjelenik két szöveg/szó; "Megjelölés ismerőskén" és az "Üzenet". És én itt az "Üzenet"-et kérdezem. Nem tudom sehogy sem visszahozni. Ha valaki tudja, az kérem írja meg konkrétan. Kaptam már olyan választ hogy "valahol az adatvédelmi beállításoknál nézd"... de ezzel nem mentem sokra, mert ott sem találtam meg. Nagyon szépen köszönöm előre is!!!

Legjobb válasz: Az adatvédelmi beállítások fülnél van egy ilyen pont, hogy ki léphet velem kapcsolatba. Na, ott van kétféle opció, hogy alapszintû illetve szigorú szûrés. Én is csak ennyit találtam "üzenetbeállításként". :/

Az adatvédelmi beállítások fülnél van egy ilyen pont, hogy ki léphet velem kapcsolatba. Na, ott van kétféle opció, hogy alapszintû illetve szigorú szûrés. Én is csak ennyit találtam "üzenetbeállításként". :/

Hogyan tudok ISO fájlt készíteni Alcohol 120-al?

Legjobb válasz: img burn-el tudsz ilyet. szoftverbazis.hu oldalról le is tudod szedni. ott van, h make iso file. és ennyi.

img burn-el tudsz ilyet. szoftverbazis.hu oldalról le is tudod szedni. ott van, h make iso file. és ennyi.
szerintem sehogy. Más formátumú képfájlt készít.
A kérdező hozzászólása: Mert úgy hallottam h lehet. Vagy mit ajánlotok, mert nekem a géprõl kéne átalakítani és nem DVD-rõl.
A kérdező hozzászólása: kösz
remélem sikerült. nincs mit.


Valaki nekem el tudja magyarazni mit jelent az nVidia-nal az a GT; GTS; GTX? Mi a szerepe? Amit tudni kell rola ahhoz hogy meg tudj egy jot venni az nelkul hogy tudod is mit jelent!

Legjobb válasz: Általában csinálnak egy kártyát, csúcsszuper gyors meg minden. De ugye drága, csak a gadget geek-ek veszik. Letiltanak pár dolgot a kártyában, és eladják olcsóbban. Lényegében ugyanaz a kártya, csak pl fél órajelen megy. Ezek a gt-k és a gts-ek a gtx-ek tudtommal a leggyorsabbak

Általában csinálnak egy kártyát, csúcsszuper gyors meg minden. De ugye drága, csak a gadget geek-ek veszik. Letiltanak pár dolgot a kártyában, és eladják olcsóbban. Lényegében ugyanaz a kártya, csak pl fél órajelen megy. Ezek a gt-k és a gts-ek a gtx-ek tudtommal a leggyorsabbak
A kérdező hozzászólása: nem ertem ott van pl.: nVidia Geforce 8200 GT (ilyenem van nekem) nVidia Geforce GT 240 Itt mi a kulonbseg ???? Melyik a jobb ???

MS Office telepítés közben megállt. Újra indítva hibaüzit küld, miszerint már fut egy telepítés. Hogy tudom ismét elindítani a telepítést, mit kell honnan kitörölni, hogy na akadjon ki? Köszi a segítséget

Legjobb válasz: Biztosan kétszer indítottad el. Vagyis a már futó telepítésre ráindítottad mégegyszer. Lehet, hogy a "már futó" rendesen végez (azt eddig már észre is vehetted). Ha nem lett jó a dolog, akkor a hibás telepítést távolítsd el (szabályosan). Ha ez nem sikerül, akkor manuálisan, de akkor a Registrybõl is ki kell takarítani a hibás bejegyzéseket. Ha már minden tiszta, akkor (újraindítás után) újból telepíts, de egy kicsit jobban odafigyelve!

Biztosan kétszer indítottad el. Vagyis a már futó telepítésre ráindítottad mégegyszer. Lehet, hogy a "már futó" rendesen végez (azt eddig már észre is vehetted). Ha nem lett jó a dolog, akkor a hibás telepítést távolítsd el (szabályosan). Ha ez nem sikerül, akkor manuálisan, de akkor a Registrybõl is ki kell takarítani a hibás bejegyzéseket. Ha már minden tiszta, akkor (újraindítás után) újból telepíts, de egy kicsit jobban odafigyelve!

Hogyan tudok ISO formátumú DVD filmből AVI formátumút csinálni?

Legjobb válasz: Úgy, hogy az iso-t letörlöd és a filmet letöltöd aviban. Árulja már el valaki, miért töltenek le sokan 4-szeres adatmennyiséget, hogy aztán még konvertálják is?

Úgy, hogy az iso-t letörlöd és a filmet letöltöd aviban. Árulja már el valaki, miért töltenek le sokan 4-szeres adatmennyiséget, hogy aztán még konvertálják is?
A kérdező hozzászólása: Pl azért, mert avi formátumban nincs meg.
Milyen filmrõl van szó ? Biztos hogy aviban is fenn van !
Amúgy megoldható persze, csak nem logikus. 1 Virtuális meghajtóba be mountolni az iso-t. /Ehhez jó :Daemon Tools, Magiciso, stb/ Egy konvertáló programmal avi-vá konvertálni a virtuális dvd lemezt. /Erre jó pl: ***** vagy: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html stb* Automatikusan eltávolított tartalom.

Hogyan tudok iso file-t videóként megnézni, vagy van-e valamilyen média lejátszó amivel letudom játszani? Egy megosztó oldalról letöltött filmhez kellene.

Legjobb válasz: Bemountolod egy Daemon Toolsba és bármivel le tudod játszani... http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph..

Bemountolod egy Daemon Toolsba és bármivel le tudod játszani... http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph..
A kérdező hozzászólása: Feltelepítettem de a gépem nem engedi használni. Valagol letilt de nemtudom hol.
Akkor használj UltraISO-t. WIN7-en én is azt használom, mert a Daemon nem ment...

Hogyan tudok . Iso kiterjesztésű fájlt átalakítani . Exe formátumúra?

Legjobb válasz: nem úgy megy az az egy cd/dvd képfájl, amit megfelelõ programmal(daemon tools, poweriso,...) be tudsz olvasni, és így elérhetõek lesznek azok a fájlok amiket az iso fájl tartalmaz, valószínûleg lesz köztük exe fájl is, amit elindítva indulhat a telepítés...

nem úgy megy az az egy cd/dvd képfájl, amit megfelelõ programmal(daemon tools, poweriso, ...) be tudsz olvasni, és így elérhetõek lesznek azok a fájlok amiket az iso fájl tartalmaz, valószínûleg lesz köztük exe fájl is, amit elindítva indulhat a telepítés...
Egy másik eset, ha az .iso egy tömörített állomány. Ekkor WinRAR-ral tudsz önkibontó .exe-t csinálni belõle.

Hogyan tudok ISO fájlt DVD-re írni Burnaware programmal?

Legjobb válasz: http://www.google.hu/imgres?q=burnaware&hl=en&client=firefox.. Disk Image - Burn ISO Image - Ott...

Hogyan tudok ISO fájlokat DVD-re írni?

Úgy, hogy asztali lejátszó is lejátsza?

Legjobb válasz: Az író programodban a "kép" kiírást keresd. Megadod az iso-t, beállítod a sebességet. Nem írtad, milyen író programot használsz...

Az író programodban a "kép" kiírást keresd. Megadod az iso-t, beállítod a sebességet. Nem írtad, milyen író programot használsz...
A kérdező hozzászólása: Van CD-Burnerem (XP) meg Nero-m is. Mindkettõben van lehetõség erre, csak nem tudtam az mit takar. Köszönöm a segítséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!