Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy ne (3479 db)

5-es vagyok, tetszik egy 7-es fiú. Azt mondta lógna velem ha én is 7-es lennék. Nagyon belezúgtam, nem tudom mit csináljak. Már tudja hogy szeretem. Hogy öltözködjek, legyek visszafogott vagy ne? Mit mondjak, ami felkelti az érdeklõdését irántam?

Legjobb válasz: 1. Ne a fiúkon járjon az eszed, hanem a tanuláson. Még csak 5.-es vagy.. 2. Nem járna veled ha 7.-es lennél, mivel ha tetszenél neki akkor nem akadályozná a 2 év korkülönbség. 3. A fiúk az náluknál idõsebb lányok felé kacsingatnak.

1. Ne a fiúkon járjon az eszed, hanem a tanuláson. Még csak 5.-es vagy.. 2. Nem járna veled ha 7.-es lennél, mivel ha tetszenél neki akkor nem akadályozná a 2 év korkülönbség. 3. A fiúk az náluknál idõsebb lányok felé kacsingatnak.
Hogyha esetleg abbahagynád ezt az elb***ott skálázást és összeszednéd magad, nem lenne ilyen idétlen se a kérdésed, se a jellemed, amilyennek gondollak (már elnézést). Öltözz úgy, ahogyan akarsz, de ízlésesen és higgy magadban. Nem számok vagyunk, hanem egyedi, összetett személyiségek, akik a maguk módján mind csodálatosak. Légy büszke a sajátodra, magadra. Ez a legfontosabb. 20/f
Hoppá, ezt benéztem. :DDDDDD
5-es (éves), vagy 5.-es (ötödikes)??? Mit csinálj, tanulj, forgasd a nyelvtankönyvet! Nem ilyenkor, éjjel fél-tizenegykor, hanem nappal!

Mihez kezdjek? Nemtudom eldönteni, hogy mi legyek! Tudom, hogy ez egy nehéz döntés mert ez meghatározza az életemet és ezért nehéz döntenem!

Amúgy sportosztályba járok,de igazából annyira nemvagyok jó hogy tesitanár legyek. kedvenc tantárgyaim: történelem szinte csak ötöseim vannak különösebb nehézség nélkül megtudom tanulni,irodalom 4-5-ös vagyok, Földrajz most idén ugyan nincs de mindig 5-ös voltam bel?le+ biológia is ugyanez,Angolból elég jó vagyok,de most elkezdek németül is tanulni. Ami egyáltalán nem érdekel Matek 2-es vagyok,Fizika szintén. Kémia szintén 2-es meg Nyelvtan bár abból 3-as leszek. Ami még érdekel aza sport,politika,emberek helyzete,mez?gazdasági munkákban nemvagyok az igazi :D Ja még annyi hogy jöv?re közép német fakultációt választottam,tehát 11.dikbe fogok menni

Legjobb válasz: Szerintem semmi féle képpen ne menj olyan helyre ahol nagyon kell a matek. Ha jó vagy töribõl és magyarból és a politikát szereted akkor a politológia biztos tetszene neked.

Szerintem semmi féle képpen ne menj olyan helyre ahol nagyon kell a matek. Ha jó vagy töribõl és magyarból és a politikát szereted akkor a politológia biztos tetszene neked.
A kérdező hozzászólása: És melyik egyetem adja a legjobb szakképesítést politológiából? El lehet helyezkedni?
Tiltsd le.
Az adatvédelmi beállításokban meg tudod tenni, hogy korlátozod, hogy mit láthat az idõvonaladon. A ki láthatja a dolgaimat menüpont alatt kiválasztod az egyénit, itt egy kis ablakban tudod szerkeszteni a listát. Az illetõ nevét beírod a listára, õ ezentúl csak azt lát majd amit nyilvánosan is megosztasz. Ezt a listát bármikor meg lehet változtatni, hozzáadni vagy törölni ismerõsöket ... üdv.
A profilodban. Jobb felsõ sarok > fogaskerék: 'adatvédelmi beállítások' > 'Kik láthatják a dolgaimat?' klikk > a 'nyilvános' beállításnál nyíl le! > egyéni > elrejtés elõlük /betallózod az illetõt
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!!!!
igen ezek is jók, vagy csak szimplán 'ismeretség törlése' vagy letiltod. :)

Hogyan tudok a Need For Speed The Run ba nyelvet váltani? CSeh nyelven tette fel de nem tudom átváltani. (többi lenn)

Eredeti játékom van, és cseh nyelven telepítette. Valaki írja le hogy hogyan kell angolra váltani.

Legjobb válasz: Angolra nem tudom,de ha nem muszáj angol akkor tölts le hozzá magyarosítást a NFS hivatalos oldaláról vagy máshonnan.

Angolra nem tudom, de ha nem muszáj angol akkor tölts le hozzá magyarosítást a NFS hivatalos oldaláról vagy máshonnan.

Nemsokára lesz egy zongora fellépésem a zene iskolámba és hát olyan problémám van hogy rettenetesen stresszelek remeg a kezem lábam És nem tudom hogy mitcsináljak hogy ne izguljak ennyire? Van valami gyógyír a sterssz ellen?

Pedig sokat gyakorlok dehát annyira remeg a kezem hogy elrontom.

Legjobb válasz: szerintem lazulj el, kiállsz legfeljebb elrontod, de az sem nagy gond, hisz nem tudom hogy hány éves vagy, én 13, és már 7 éve dobolok dobolok, de eddig még soha nem izgultam:) Ha nagyon izgulsz igyál egy kis zöldteát:))

szerintem lazulj el, kiállsz legfeljebb elrontod, de az sem nagy gond, hisz nem tudom hogy hány éves vagy, én 13, és már 7 éve dobolok dobolok, de eddig még soha nem izgultam:) Ha nagyon izgulsz igyál egy kis zöldteát:) )
A kérdező hozzászólása: Amugy én is 13 vagyok! De egyszerûen nem tudomkezelni ezt a stressz helyzetet de a zöldteát kipróbálom :)
jólvan:DD
Képzeld el a jelenetet csukott szemmel, de úgy, hogy teljesen nyugodt vagy és gyönyörûen játszol. A tanárok mosolyognak, a szüleid (ha mennek) mosolyognak, te pedig magabiztosan játszol. Ezt csak annyit csináld, hogy jólessen, ne erõltesd, de mondjuk minden este lefekvés elõtt elképzeled, vagy csak idõnként, amikor eszedbe jut. Amikor gyakorolsz, akkor is csinálhatod ilyet, hátha összekapcsolódik a két érzés a fejedben és akkor a vizsgán is olyan lesz.

Ha más használta az autómat és nem vett rá parkoló cetlit akkor hogy tudom kikerülni ne nekem keljen fizetnem hanem neki?

Meg mondtuk ki volt az autóval, bizonyítottuk, hogy mi dolgoztunk akkor és mégis nekünk kéne fizetnünk. Holott a rendőr ismerőseim is azt mondták mindenképp vétózzuk meg csak nem találom a törvényt amire hivatkozhatnék.

Legjobb válasz: Azzal beszélhetnétek, aki az autót használta. Ha van minimális erkölcsi érzéke, kifizeti neked az árát. Ha nincs, akkor többet ne állj vele szóba és mondd meg neki, hogy emberben ekkorát még nem csalódtál és nem akarod vele többet tartani a kapcsolatot.

Azzal beszélhetnétek, aki az autót használta. Ha van minimális erkölcsi érzéke, kifizeti neked az árát. Ha nincs, akkor többet ne állj vele szóba és mondd meg neki, hogy emberben ekkorát még nem csalódtál és nem akarod vele többet tartani a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az lehetetlen mivel börtönben van tudomásom szerint.

Miért csinálhatja ezt? Tudom, hogy szeret, de ne csak mondja, mutassa is ki! Bővebben lent!

20 éves vagyok. 8 hónapja vagyok együtt a barátommal, ő 24. Mivel, elég vezető beosztásban van, cége is van, idő híján nem sokat találkozunk"nem unjuk meg egymást egy hamar". Ezzel nem lenne semmi gond, tudom, hogy szeret, de néha totál az ellenkezőjét érzem, ha nem írok neki egy sms-t, szerintem egész nap nem is keresne. Mondom neki mindig, hogy majd hívj(pedig szerintem ezt se kéne mondani), mégse hív, vagy ha igen, éjfél és hajnali három közt...Vagy kérdezek tőle valamit, akár skypon vagy akárhol, és arra nem válaszolna, csak írja hogy "szeretlek" vagy <3...amikor meg meg felmegy bennem a pumpa, és írom neki hogy jól van akkor mind1, küldi a 99 kérdőjelét, meg miért nem válaszolok.. Amit megbeszélünk másnapra elfelejti, és amikor felhozom a témát, mintha hónapokkal ezelőtt beszéltük volna meg, vagy még én vagyok a hülye, hogy mi ezt biztos nem terveztük. De mindezek mellett, amikor együtt vagyunk, érzem hogy szeret. Mondja is,folyamatosan, hogy szeret, kérdezi, hogy ugye soha nem hagyom el? Akkor ki is mutatja. Nagyon rossz így, hogy egyszer tényleg, úgy érzem le se sz.r, meg nem szeret, amikor meg vele vagyok, akkor úgy érzem nagyon szeret, és soha nem hagyna el...Miért csinálhatja ezt? Vagy, annyi ideje sincs, hogy három percre felhívjon, megkérdezze mondjuk, élek-e...én nem is hívom, felesleges, 100 ból 99 esetben nem veszi fel. Előre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: " utána, azért csak lenne rá három perc" Értsd már meg végre valamit!: Nem, nincs ideje a te kényeztetésedre. Akinek rendes melója van az tudja. Vége a megbeszélésnek és még 100 másik feladat várja, nem azon fog agyalni, hogy mi lehet a kicsi lelkeddel! Egy céget kell vezetnie és embereket irányítania. Fog már fel végre. Amikor hazamegy mondjuk este 8-9 kor még 10 kor is a céges dolgokon pörög az ember agya. Nem hiszem el, hogy ezt nem bírjak egyesek megérteni. Ezért a pörgésért keresnek egyesek jól és van szép kocsijuk, házuk. Akik meg ezt a tempót nem tudják felvenni azok sínylõdnek napról napra. Szóval döntsd el milyen jövõt szeretnél, utána nõj fel és majd csak azután hisztiz!

" utána, azért csak lenne rá három perc" Értsd már meg végre valamit!: Nem, nincs ideje a te kényeztetésedre. Akinek rendes melója van az tudja. Vége a megbeszélésnek és még 100 másik feladat várja, nem azon fog agyalni, hogy mi lehet a kicsi lelkeddel! Egy céget kell vezetnie és embereket irányítania. Fog már fel végre. Amikor hazamegy mondjuk este 8-9 kor még 10 kor is a céges dolgokon pörög az ember agya. Nem hiszem el, hogy ezt nem bírjak egyesek megérteni. Ezért a pörgésért keresnek egyesek jól és van szép kocsijuk, házuk. Akik meg ezt a tempót nem tudják felvenni azok sínylõdnek napról napra. Szóval döntsd el milyen jövõt szeretnél, utána nõj fel és majd csak azután hisztiz!
Nézd, szerintem a kölcsönös szerelem nem mindig elég, de ez mondjuk csak az én véleményem. De tedd fel a kérdést magadnak. Boldog vagy ebben a párkapcsolatban ezzel a sráccal? Ha nem, akkor próbálj meg változtatni, próbálj meg beszélni vele, hogy neked ez meg ez nem tetszik
Azért csinálja, mert elfoglalt és mert hagyod. Ha meg mernéd neki mondani, hogy neked ez így rossz, te nem akarsz így vele maradni, akkor lehet, hogy elgondolkodna.
"Mivel, elég vezetõ beosztásban van, cége is van" szép egy magyar mondat. Mindegy. Nõj fel az õ szintjére. Mivel vezetõ pozícióban van, nincs arra ideje, hogy a te kis lelkedet ápolgassa. Ezt vagy megérted és elfogadod vagy hagyd el minél hamarabb! Szerinted a megbeszélései és prezentációi közben fog tudni neked kedves SMS -t írni vagy hívogatni, hogy mennyire hiányzol neki?
Újabb hisztis p*csa, aki unatkozik, ráadásul unalmában nem hogy tanulna egy kis helyesírást, inkább ilyen ökörségekkel foglalkozik.
A kérdező hozzászólása: Szerintem a kiemelt mondatoddal nincsen semmi baj....de egyébként, nem, nem gondolom, hogy egy megbeszélés alatt fogja nekem írogatni, de mondjuk utána, azért csak lenne rá három perce, hogy a "kicsiny lelkemet ápolgassa...". Köszi a többieknek a választ, amúgy boldog vagyok vele, csak ilyenkor jön rám ilyen furcsa érzés, amikor több napot nem találkozunk, és kb minden nap ilyen...de köszi még egyszer!
Szerintem csak hisztizel, mondom ezt, mint lány... Most mit vársz tõle mégis? Szeret. Írja ezt a csillagokba, vagy mi? A srác korrekt, gondolom szereti a munkáját, elfoglalt, érett felnõtt gondolkodású valaki lehet. Elég gáz, hogy te azért hisztizel, mert nem hív fel minden nap, meg nem küldözget smseket. Ez egyéni döntés, hogy kinek van rá igénye, személy szerint én is utálom a telefont, párommal csak akkor hívjuk egymást, ha egyeztetünk valamit, vagy megkérdezzük, hogy kér-e a másik valamit a boltból? Most akkor se én se a párom nem szeretjük egymást, mert nem csüngünk egymáson, hogy jajj te cukorhúsgombóc úgy imádlak, szeretlek, élsz-e még meg minden? Törõdj bele, a te pasid nem egy ilyen érzelgõs típus, de ettõl még nem rossz ember, és valszeg igenis nagyon szeret. Ha neked olyan kell, akivel naphosszat tudtok a telefonon nyáladzani egymáson, akkor keress mást. 20L
Velem is dettó ugyan ezt csinàlja a pàrom, igaz mi mèg csak 2hónapja vagyunk eggyütt, de mivel nem birtam tovàbb meg mondtam neki a véleményem, meg rá kérdeztem, h miért nem jelentkezik. Persze kifogás az volt nyakig. Ès mèg ha ez nem lenne elég, mikor eggyütt vagyunk és véletlen be van kapcsolva a tv ugy bàmulja mintha sose làtta volna, akkor àtmegyek HPba és ràm figyel egy darabig. De nem hiszem, h sokkàig birom mèg ezt

Tudom, hogy ezt így nehéz megmondani, de kb általánosságban mit tudnak 3-3, 5 éves, friss óvodás gyermekeitek?

csak szeretném tudni, kb hol tartunk mi :) Le vagyunk e maradva vagy sem. Köszi

Legjobb válasz: Teljesen önállóan ellátja mindenben magát. Bár az udvaron rohangál, nem tudja, hogy hol a csoporthatár. Szófogadó, eszik, inni kér, wc-re jár, fogat mos, egyedül öltözik-vetközik át. Alkalmazkodó, szófogadó, fogja óvónéni kezét, hiszti nem volt eddig. Nem keresett minket. Egyedül töltötte bent ma is a napot 12.30-ig. Õ már 3év 9hós. Most kezdte az ovit hétfõn.

Teljesen önállóan ellátja mindenben magát. Bár az udvaron rohangál, nem tudja, hogy hol a csoporthatár. Szófogadó, eszik, inni kér, wc-re jár, fogat mos, egyedül öltözik-vetközik át. Alkalmazkodó, szófogadó, fogja óvónéni kezét, hiszti nem volt eddig. Nem keresett minket. Egyedül töltötte bent ma is a napot 12.30-ig. Õ már 3év 9hós. Most kezdte az ovit hétfõn.
Egyedül iszik, eszik, kanállal, villával magabiztosan bánik. Szobatiszta nappalra (esetleg éjszakára még nem 100%-osan). Egyedül öltözik, vetkõzik, esetleg a cipõt még fordítva veszi fel (bal/jobb összekeverése). Összefüggõen és érthetõen beszél mondatokban, de persze nyelvi hibákkal, nem minden betût tud kiejteni (pl. R, C). Saját nevét, tesók nevét, barátok nevét meg tudja mondani. Feladatokat, kéréseket megért és végrehajt. Tud köszönni, kérem, köszönöm, szabad, nem szabad. stb. alapfogalmakat ismeri, érti. Bölcsis ex-nagycsoportosok alapján írtam ezeket, akik a héten kezdték az ovit.
Hétfõn kezdte az ovit. 3 év 3 hónapos volt a hónap elején. Egyedül öltözik-vetkõzik. Egyedül eszik, iszik, fogat mos, wc-re jár, orrot fúj stb. A sírósabbakat vigasztalja, játszani hívja. Mindent megold, az óvónéni pont ma mondta, hogy a nagycsoportosok megirigyelhetik milyen ügyes, és milyen önálló. Mondjuk 2 éves korától bölcsis volt, és bár itthon is ösztönöztük, de ott muszáj volt önállósodnia, mert enyhén szólva is "terhükre volt". Alig vártam, hogy megszabaduljunk onnan... A cipzárt is fel tudja húzni, de cipõt még nem tud fûzni :) Csak gyöngyöt.
Utolsó vagyok. Lemaradt, hogy nálunk élesben kezdtük az ovit. Pénteken bölcsibõl kijött, hétfõn oviba be rögtön egész napra, nem volt gond szépen eljátszott ismerkedett evett és aludt. Annyit kérdezett reggel, hogy ugye ugyanúgy menni fogunk érte délután mint a bölcsiben. :)
2 éves és 10 hónapos a kisfiam, 4. napja ovis. Egyedül, evõeszközzel eszik, szobatiszta, bár magától nem ment még ki a WC-re, de ha kikísérik, akkor együttmûködõ, és belepisil-kakil a kis WC-kbe. Gond nélkül bemegy a csoportba reggel, ott egybõl játszani kezd a gyerekekkel, odamegy a játszó csapatokhoz, beszélget velük, bekapcsolódik a játékba, barátságos. Az óvónéniknek (még) szót fogad, nem hisztizik (még :-)), jól érzi magát az oviban, kiegyensúlyozott. A cipõt egyedül veszi fel-le, tudja, hol a helye a ruhájának, törölközõjének, fogmosó felszerelésének. Szépen, kerek mondatokban beszél, bár az óvónénikkel nem mindig beszélget, azaz kérdezik, de nem válaszol, csak somolyog :-). Az alvásidõben van némi gond, ugyanis itthon másfél éves kora óta nem alszik délután, esetleg csak nagyon késõn fárad el, 6 óra körül. Az oviban az alvásidõben egy órától két óráig csendben pihenget az ágyon, de kettõtõl háromig már nem marad meg az ágyban, elindul, sétálgat a csoportban, nézi, ki alszik, pakolgatná le a játékokat, nem akar visszafeküdni az ágyába. Ez remélem, javul majd idõvel.

IPhone-om van és nem tudom hogy tudnám hogy ha nincs wifi akkor a játékok, app-ok, vagyis SEMMI ne csatlakozzon fel a netre?

T-mobile küld SMS-eket hogy az ön net start adatforgalma 1, 2, 3,... mb volt X óra X perckor

Legjobb válasz: settings-general-networks-enable 3G off azt hiszem így tudod kikapcsolni.

settings-general-networks-enable 3G off azt hiszem így tudod kikapcsolni.
A kérdező hozzászólása: Nekem 2g-m van ott ilyen nincs mármint 3G on/off
Szerintem ha rászánsz egy kis idõt a hasznos utasítások könyv átolvasására mindent megtalálsz. Ugyanis én is csak az elöttem hozzászólását tudtam volna tanácsolni.
szerintem a legegyszerûbb ha elviszed a t-mobil üzletbe és ott kikapcsolják neked.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!
A kérdező hozzászólása: MA este bevittem a T-mobile-ba és õk megcsinálták: elõször a telefonon keresték a megoldást aztán a rendszerükben letiltották a SIM kártyámon az EDGE-ét... K Ö S Z I !!!!!!
Ezek alapján alkalmatlan vagy egy felnõtt kapcsolatra.
Neked semmi közöd ahhoz, hogy az elõzõ barátaival mit csinált, ez nem befolyásolja a ti kapcsolatotokat.
csak mos fogat... a te farkad is járt már másban, ezt el kell fogadni és fel kell nõni.
Bocs, de errõl ez ugrott be: http://www.youtube.com/watch?v=gdCSsnBgwg4 Próbáld elfogadni, mert vagy ez vagy a szakítás.
Örülj neki inkább. Az én barátnõm soha nem volt hajlandó szájába venni a falloszomat. A lenyelés pedig szóba sem került... Ritka kincs, becsüld meg és ne foglalkozz mással. :)
Szerinted lent hányan jártak benne? Most meg azt nyalod... ez ugyanolyan. Neki is ugyanilyen, hogy hány nõben lehettél már elõtte, miközben õ a szájába veszi... Komolyan mondom, ennyi agyhalott embert a világon...
Add meg a számát. Engem is érdekelne. Aztán majd elmondom hogy engem zavart e!
Szerintem nem olyan durva dolog az, hogy más is megtette... A vaginájában is járt már más pénisze, az nem undorító? Szerintem azon kéne elgondolkodni, hogy ha a vaginájának egyáltalán nem tulajdonítasz ilyen jelentõséget, akkor esetleg a nõi test tiszteletét, ismeretét, szeretetét kellene gyakorolni. Imádd a csajt és akkor nem lesz gond :) Szerintem nem fog zavarni, ha már egyszer õt se zavarja hogy mással is szexeltél már.
Ajj ne idegesíts!!! CSak nõlj fel! Ahogy idõsebb nõkkel találkozol, egyre gyakoribb lesz a jelenség.
hmmmm:S hát, hát....ha ilyen csaj kell...fogadd el és kész, hogy amikor a nyelvedet beledugod a szájába és smároltok...ott abba a szájba jó pár férfi beleélvezett, de van fogkrém, meg fogkefe, de tudom...az érzés szar lehet.
Miért, te azt gondoltad, hogy aki ezt engedi, az csak és kizárólag neked engedi, és senki másnak nem engedte eddig? Azt gondoltad, hogy minden nõnél kiemelt helyed van, hogy csak neked fogják megengedni, hogy telespricceld a szájukat?
Gondolj arra mikor nyalod a puncusát, hogy lehet más már oda is élvezett! :D
# 8 Rohadt élet, elkéstem, én is ezt akartam belinkelni! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!