Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy milyen szavakra (5 db)

Hogyan tudom megnézni, hogy milyen szavakra kerestek leginkább a magyar emberek? (pl. google-lel)

Vagy hogy egy adott szóra hányan kerestek?

Legjobb válasz: A Google Zeitgeist oldalán meg tudod nézni, hogy Magyarországon melyik a 15 legkeresettebb szó egy adott hónapban. A legfrissebb adatok: http://www.google.com/press/intl-zeitgeist.html#hu Archívum (Magyarországi keresések csak 2006 novemberétõl): http://www.google.com/press/zeitgeist/archive.html Hogy egy adott szóra hányan kerestek, azt a Google Trends oldalán lehet megnézni: http://www.google.com/trends Ide kell beírni a keresett szavakat, majd lehet szûrni országok szerint is. Válaszadó

A Google Zeitgeist oldalán meg tudod nézni, hogy Magyarországon melyik a 15 legkeresettebb szó egy adott hónapban. A legfrissebb adatok: http://www.google.com/press/intl-zeitgeist.html#hu Archívum (Magyarországi keresések csak 2006 novemberétõl): http://www.google.com/press/zeitgeist/archive.html Hogy egy adott szóra hányan kerestek, azt a Google Trends oldalán lehet megnézni: http://www.google.com/trends Ide kell beírni a keresett szavakat, majd lehet szûrni országok szerint is. Válaszadó

15 hónaposod milyen szavakat mond? Amelyeknél már egyértelmű, hogy tudja is, hogy mit jelent.

Legjobb válasz: Mondjuk most már 16 hónapos, de egy hónapja már mondta, hogy apa, anya, a tesója nevét és a játszótéri játékok nevét (hinta, csúszda, libikóka, labda, paci). Kislány egyébként.

Mondjuk most már 16 hónapos, de egy hónapja már mondta, hogy apa, anya, a tesója nevét és a játszótéri játékok nevét (hinta, csúszda, libikóka, labda, paci). Kislány egyébként.
Igaz, az én kislányom még csak 13hónapos, de sok mindent mond:apa, anga(ez lenne anya), tata, mama, tente, tej, pancsi, vava(kutya), cicc(macska), dudu, baba, gergõ(az egyik ismerõsünk kisfia), batyu(batyus), ham-ham, tapsi.Sok szavat próbál utánam mondani, viszont csak az elsõ szótagot sikeröl kimondania.Elbûvölõ, ahogy magyaráz!:)
15 hónapos kisfiú, ezeket mondja: baba, mama, apa, papa, addá(adjál), ada(anya), tita(cica) , vóvó(kutya), cicci(cici), vijá(virág)i, iti(itt), oti(ott), ótó(autó)
Baba, mama, apa, papa, anya, (aja) kell, (kee) adjál, (agyá), labda (ladda), gyere (gyer)
1. vagyok. Persze nem így mondja, de felismerhetõ. :) Tinta, súda, kóka, dabda, paszi, így mondja.
15 hónapos lesz a fiam, , ezeket mondja: anya, apa, hamm, lámpa (ámpa), labda (abba), kell, keksz (ke-ke), néha mondja, hogy vau-vau a kutyára, de ezt még nem sokszor.
Utolsó vagyok, tegnap mondta még azt is hogy béka :-)
Az én lányom ezeket mondja: Anya, apa, hamma, kukka (kutya), baba, pici baba, nemá' :D , köszi , szia, szeje (szeretlek) , ott, köszönöm , nem, hol van, cici, cica Persze ezeket olyan kislányosan, nem tökéletesen mondja az összeset :)
Kislányom 16 hónaposan meg mondta a nevét: .... Anna Léna Balerina így. Kisfiam most 14 hónapos, mond szavakat, de csak egyszer és soha többet pl: kék, hinta, homok, helyére, kutya:) Néhány hónapja rendesen és rendszeresen használta pl az anya, inni, addide szavakat, illetve a testvére nevét, a mamát, de ezeket a szavakat már igen régóta nem hallottuk tõle:) Õ nem a klasszikus módon csinálja sz bizti:)
A kérdező hozzászólása: És ezeket így kimondja?
1 hét múlva lesz a fiam 15 hónapos. Ezeket a szavakat mondja érthetõen, tehát ahogy kell:apa, anya, macska neve-Pöpi, gól(sokat labdázunk) Tud pár hangutánzó szót:az autóét, a kutyát, a macskát, hivni tudja és a halat utánozza:) Mondott még pár szót régebben, de csak egyszer, azóta sem használta azokat.


Kérdezd meg az illetõt. Hátha õ is veled azonos értelmi szinten van és elmondja.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam, de nem volt jó. :/
Próbálkozz az illetõ felhasználónevével vagy születési dátumával.
A kérdező hozzászólása: Na de valami ötlet?
Ha a jelszót próbálgatással akarod megfejteni az már régen rossz és jobb ha mostantól max. 3 méterre vagy a gépedtõl. Amúgy elsõ vagyok és fenntartom, hogy a google-val eléggé nagy repertoárt lehet összeszedni a jelszavak megfigyelésével ill. visszafejtésével.
A kérdező hozzászólása: Végülis 2 lenne.Az egyik Citromailes fiók, a másik IWIW.
Miféle jelszóról van szó?
A kérdező hozzászólása: Ezzel tényleg nagyon 'sokat' segítettél...
A kérdésedbõl megítélve nem nagyon értesz ezekhez.Na akkor, sok ilyen jelszófeltörõ progi van de mindegyik egy kalap szar.Én ezt használom Putty.ez egy olyan progi amit a legnagyobb hackerek használnak, ezzel rácsatlakozol szépen a z adott szolgáltatóhoz PL:T com stb. utána kidob egy szerver mappát ahol több 100 ezer lesz valamelyikre rámész mondjuk nem épp a rendõrségére de akár oda is és szépen kéri majd az IP-ét bejelentkezõt, loginevet, ezt is szépen fel töröd a progival, ha ez megvan öcsém azt csinálsz amit akarsz mundjuk adatlopás vagy adat törlés és pénz átutalás ennyi.Ehhez mi kell a kérdeznéd, ész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!