Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy mikor telik (114 db)

Kábeles netre (saját) hogyan tudok wifi-vel (telóval) rákapcsolódni? Mit kell ehezz beállítani?

Legjobb válasz: venned kell 1 routert és rádogod az interneted kábelét

venned kell 1 routert és rádogod az interneted kábelét
jah, routert, aztán a router menüjében beállítod a wifit, majd a telefonodban bekapcsolod a wifit és megkeresed a hálózatodat
A kérdező hozzászólása: Router nélkül nem lehet rákapcsolódni, abszolult?Basszus mit kóstál 1 router?
5 eFt körül már minõségit kapsz, 5 év garival! pl.: http://pcx.hu/termek/tp-link-tl-wr740n-router-59497 Egy kis olvasnivaló az összeszerelésrõl és a beállításokról: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13299
A kérdező hozzászólása: thx everybody :)
vegyél e gy turbó simet vagy függetlenitsed ki
A telenor ügyfélszolgálat szívesen feloldja a hálózatzárat, amennyiben nincs aktív hûségnyilatkozat a készülékre. Ja, nem ingyen.

Mi szukséges a téli ruhatáramba? Szeretnék venni télre ruhaákat, és még nem tudom, hogy miket vegyek 14/L

Legjobb válasz: Összegez, mi az, amid már van. Nekem munka miatt kell kicsit szebb ruhatár a hétköznapinál, és mivel vasárnapot kivéve minden nap dolgozok, így ruhán nem spórolhatok túl sokat, mert el is használódik viszonylag gyorsan. Ezekkel rendelkezem a télre: -téli kabát -kicsit elegánsabb csizma -egy pár melegebb sportcipõ -2 farmer+2 db színes nadrág (kék, sötétebb zöld) -Kb 5-6 db vékonyabb hosszúujjú felsõ -2-3 tunika -2 db vastag gombolós pulcsi -gumis övek, olyan 3-4 db -2 váll táska -vastagabb cicanadrág Azt hiszem ennyi.

Összegez, mi az, amid már van. Nekem munka miatt kell kicsit szebb ruhatár a hétköznapinál, és mivel vasárnapot kivéve minden nap dolgozok, így ruhán nem spórolhatok túl sokat, mert el is használódik viszonylag gyorsan. Ezekkel rendelkezem a télre: -téli kabát -kicsit elegánsabb csizma -egy pár melegebb sportcipõ -2 farmer+2 db színes nadrág (kék, sötétebb zöld) -Kb 5-6 db vékonyabb hosszúujjú felsõ -2-3 tunika -2 db vastag gombolós pulcsi -gumis övek, olyan 3-4 db -2 váll táska -vastagabb cicanadrág Azt hiszem ennyi.
az enyém kb: -farmer -hosszú ujjú póló -hosszú ujjú ingek -kötött kardigán/pulcsi -bokacsizma -van egy osiris deszkás cipõm, melegebb mint akármelyik csizmám :D -sapka/sál -szövetkabát télen kissé nehezebb divatolni mint jóidõben :D
Menjetek el anyuddal vásárolni. Õ majd fogja tudni.
A kérdező hozzászólása: bocsi e helytelen írásért, a billentyuzetem át van álítva angolra :)
A kérdező hozzászólása: bocsi a helytelen írásért, a billentyuzetem át van álítva angolra :)
gatyák, melegebb pulcsik , kicsit vékonyabb pulcsik pólók, csizma , melegebb cipõ , sapka(ha neked kell )kabát, kesztyû(ha nked kell ) sál/kendõ.

Az ingatlan vételnél, tudom, hogy van besorolás:, tudom, hogy van építési telek, gyümölcsös, szántó, mivel csak a telkeket nézem. Milyen típus kell?

Ha olyan földet keresek,ahova fát lehet ültetni akkor melyik fajta ingatlan a legjobb?

Legjobb válasz: Építési telekre csak házat építhetsz. A gyümölcsös azt jelenti,hogy gyümölcsfákkal be van ültetve. Marad a szántó. De nem árt,ha elõbb érdeklõdsz a föld minõségérõl,érdemes-e ott gyümölcsöst létesíteni.

Építési telekre csak házat építhetsz. A gyümölcsös azt jelenti, hogy gyümölcsfákkal be van ültetve. Marad a szántó. De nem árt, ha elõbb érdeklõdsz a föld minõségérõl, érdemes-e ott gyümölcsöst létesíteni.

Hogyan tudok iTunes-ról Iphone-ra alkalmazásokat tölteni, mert a teló azt irja ki, hogy a 20MB-nál nagyobb alkalmazásokat gépről töltsem rá, próbálom is de nem tudja magát szinkronba hozni az iTunes a teloval, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: nézd meg a Szerkesztés->beállítások->eszközöket, és ellenõrizd, hogy nincs-e bepipálva a készülékek automatikus szinkronizálásának akadályozása :)

nézd meg a Szerkesztés->beállítások->eszközöket, és ellenõrizd, hogy nincs-e bepipálva a készülékek automatikus szinkronizálásának akadályozása :)
A kérdező hozzászólása: nincsen sajnos..elkezdi a szinkronizálást és a 3. lépésnél asszem kirja, hogy vmilyen hiba lépett fel...://
Mit ir ki, mi a hiba?

Hogyan tudom észrevenni, hogy mikor telik meg a pasim óvszere, mikor élvez el?

most lesz az els? csütörtökön mindkett?knek 18 leszek ? is vágyok rá

Legjobb válasz: Azt nem fogod érezni,mikor telik meg az óvszere,azt nem lehet érezni.Majd csak akkor látod,amikor kiveszi.Azt meg hogy mikor élvez el, ha jól csináltad a dolgokat,észre fogod venni...Hidd el :)

Azt nem fogod érezni, mikor telik meg az óvszere, azt nem lehet érezni.Majd csak akkor látod, amikor kiveszi.Azt meg hogy mikor élvez el, ha jól csináltad a dolgokat, észre fogod venni...Hidd el :)
azt majd o tudni fogja :) sot..szerintem mondani is
A teste megverevedik egy pillanatra. Valószínûleg hangot is ad, egy nyögést, ilyesmit. Utána pedig valszeg hamar befejezi az aktust már csak azért is, hogy a gumi le ne csússzon róla.

Az normális ha a bugyim mindig tele lesz fehér trutyival? Mármint tudom hogy van ilyen de nekem túl sok van ezért nem is merek a fiúkkal mit kezdeni mert félek mit szólnak hozzá? !

Legjobb válasz: Hát tele azért ne legyen, de az bizony lehetséges, hogy állandóan nedves a bugyid. A szerencsésebbeknek szinte semmi sincs.

Hát tele azért ne legyen, de az bizony lehetséges, hogy állandóan nedves a bugyid. A szerencsésebbeknek szinte semmi sincs.
A normális hüvelyfolyás, az normális, hogy van. Az a hüvely védelmét szolgálja. És egyéni dolog, hogy kinek mekkora mennyiség a normális. Ha annak hirtelen növekszik meg a mennyisége egyik napról a másikra, ha szagos lesz, ha viszket, ég a nemi szervnél, akkor beszélhetünk fertõzésrõl, ami viszont nem normális, azt kezeltetni kell. De a rendes hüvelyi folyást nem. Annak célja van. Hogy konkrétan hogyan szolgálja a hüvely védelmét, azt itt most nem szeretném taglalni, ha akarsz és amúgy nem is árt, ha utánanézel. És mit szólnának hozzá a fiúk? Nyilván ha fiúval leszel együtt, ha majd eljön az ideje, akkor elõtte letisztálkodsz és tiszta fehérnemût húzol.
Amelyik fiút ez zavarja, az ne kezdjen nõvel!
Nekem is tele van a nap végére fehéres trutyival.De nekem szerencsére nem üt át meg ilyesmi.Sokat fel is szív a bugyi, de a tanga nem sokat.. Pisilés után ki szoktam törölgetni talán azért nincs túl sok :)
Miért 3., te fiú vagy?

Androidos telók. Mi az a Root pl. az shotme nevű programnál? Mert Az kell hozzá, csak nem tudom, hogy mi az. Vagy hogy lehet olyan dolgot szerezni rá?

Legjobb válasz: Mint windowsnál a rendszergazda. Minden jogod megvan. Rootolás menet meg függ a telefontól is, de általában a super one click vagy a z4root szokott mûködni több telón is.

Mint windowsnál a rendszergazda. Minden jogod megvan. Rootolás menet meg függ a telefontól is, de általában a super one click vagy a z4root szokott mûködni több telón is.
A kérdező hozzászólása: És nem lehet valahogy megoldani, hogy ez a "hack"-elés nélkül futtatni a shotme nevû alkalmazást úgy, hogy mûködjön is?
Nem. Screen Capture. Ehhez nem kell root és ugyanúgy tudsz képet csinálni vele mint a Shoot me-vel.

Mikor kell cserélni a betétet, milyen időközönként, honnan tudom, hogy tele van?

Tudom bután hangzik, de én még soha nem használtam betétet. Az els? csepp óta mindig tampont használtam. Most viszont vidéken vagyok rokonlátogatáson és itt a kisboltban nem volt más, csak betét.

Legjobb válasz: Látni fogod hogy mikor van tele...Ne izgulj!:)

Látni fogod hogy mikor van tele...Ne izgulj!:)
ezen nem lehet mit magyarázni, úgy érzed csere van elmész wc-re megnézed tele van-e már..ennyí az egész...azt meg am is tod h kb. mennyi szokott lenni, tehát kiindulási alapod van.
szerintem te csak unatkozol vagy hülyének nézed az embereket!!! Ilyen hülye kérdést!
A kérdező hozzászólása: Nem unatkoztam, tényleg ez volt az elsõ betét, amit láttam és olyan hatalmas, hogy azt sem tudtam hogy tegyem be a kis alsónemûmbe! Örülök, hogy te mindent egybõl tudtál, amikor megszülettél, kis zsenikém!
Hány éves korod óta használsz tampont?

Bicikli gumit hogy tudok télire tartósítani? Biciklimet nem használom télen, de új gumi van rajta! Mit tegyek hogy a sok állástól ne menjen tönkre a gumi? Halottam már arról hogy szilikon spray-vel kell befújni, ez így van?

Legjobb válasz: Ha lehet ne a kerekén álljon.Jó a szilikon is ,a Lidl be meg lehet venni gumiápoló spray t.5-600 körül,egy autó összes gumijára elég lenne .

Ha lehet ne a kerekén álljon.Jó a szilikon is , a Lidl be meg lehet venni gumiápoló spray t.5-600 körül, egy autó összes gumijára elég lenne .
Én is a gumiápolót javaslom. Nekem egy új gumi 2-3, esetleg 4 évig tart amíg simára nem koptatom. Volt már hogy emiatt kaptam defektet és tolhattak kilométereken át. Annyi idõ alatt meg nem szokott baja lenni a téli állásban.
A kérdező hozzászólása: És úgy jó, ha leveszem a gumikat a kerékrõl és úgy használom a gumiápolót? Vagy hagyjam a keréken? És ha rajta hagyom akkor le engedjem...vagy felfújva hagyjam?? A kereket leszereljem a biciklirõl vagy rajta hagyjam és fejtetõre állítsam???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!