Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy mikor (14059 db)

Van egy barátom és nem tudom hogy ő hogy érez, hogy csak barát akar lenni vagy többet szeretne. Szóval nem tudom mit szeretne szerintetek?

kb. egy éve ismerjük egymást általánosból de nem voltunk osztálytársak nem túl szoros barátságban vagyunk de sokat szoktunk csetelni . És régebben volt hogy például nézett engem tök sokáig, és mostanában meg ugy köszön el hogy pussz meg mondta hogy akar valamit kérdezni de igy nem akarja elmondani csak majd ha részegek vagyunk

Legjobb válasz: Ha nem érzed, hogy szerelmes beléd, akkor az nem jó jel. Azért akarja részegen mondani, mert józanul visszautasítanád. Úgyhogy biztos valami csalafinta dolgot akar kérni. Lehet, hogy utat akar burkoltatni veled a házuk elõtt vagy rabszolgának akar tartani. Én a helyedben vigyáznék vele!

Ha nem érzed, hogy szerelmes beléd, akkor az nem jó jel. Azért akarja részegen mondani, mert józanul visszautasítanád. Úgyhogy biztos valami csalafinta dolgot akar kérni. Lehet, hogy utat akar burkoltatni veled a házuk elõtt vagy rabszolgának akar tartani. Én a helyedben vigyáznék vele!

Van egy fiú akivel nagyon jó barátok vagyunk, de én ennél többet szeretnék, de nem tudom hogy ő hogy van ezzel. Mit csináljak? Vajon ő mit érezhet? Mik azok a jelek amiből leszűrhetném hogy én is bejövök neki?

Minden nap beszélünk, egy suliba járunk, kijárkálunk együtt.3 évvel idősebb nagyon sokat nevetünk együtt, anyukámnak is bemutattam.

Legjobb válasz: pl onnan tudnád, hogy ezt elmondja, vagy rendes randira hív...

pl onnan tudnád, hogy ezt elmondja, vagy rendes randira hív...
A kérdező hozzászólása: de vhogy én úgy érzem h vami több van mint barátság de lehet h csak hülyül.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem h bevallaná valjam be neki én???és ha pofára esek ?akkor annyi lesz a barátságunknak én pedig azt nem szeretném.
vagy kockáztatsz és bevallod neki, vagy hallgatsz
A kérdező hozzászólása: nem tudom melyik lenne a jobb:(
mond meg neki, hogy bejön, mint pasi, nemcsak haver(barát). ha normális és visszautasít, ettõl még nem biztos hogy megszakad a barátságotok. Viszont ha nem kérdezed meg akkor tuti soha nem derül ki, pláne, ha alamuszi-nyuszi õ is ilyen téren. Próba cherry!!! 22/F
A kérdező hozzászólása: lehet hogy ez lesz.és ezt személyesen mondjam el vagy írjam le???
19:51-es Mindenféleképpen személyesen mond el ezt neki, így legalább látod a reakcióját ezzel kapcsolatban.(legalábbis ha én lennék a barátod helyében ennek örülnék a legjobban) Ha leírod neki, akkor nem tudod, hogy a meglepõdéstõl elõször sokkot kap, vagy megörül neki. OK?
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm hnap úgy is találkozunk és akkor megmondom neki.

Az E-bay on szeretném a termékeimet eladni, de nem tudom, hogy ehhez hogyan kezdjek hozzá, mik ennek a szükséges feltételei, illetve mi a "menete" a kereskedésnek?

Csak a Vaterával van tapasztalatom.

Legjobb válasz: Ugyanúgy mûködik mint a vatera, csak még jobban. Vannak bizonyos dolgok amikbõl van eladási limit - a sokat hamisított cuccok inkább. iPhone, LV stb. Illetve vannak tiltott dolgok: jövedéki termékek. A postát amúgy hogy oldod meg? Milyen futárszolgálattal küldesz és mennyiért?

Ugyanúgy mûködik mint a vatera, csak még jobban. Vannak bizonyos dolgok amikbõl van eladási limit - a sokat hamisított cuccok inkább. iPhone, LV stb. Illetve vannak tiltott dolgok: jövedéki termékek. A postát amúgy hogy oldod meg? Milyen futárszolgálattal küldesz és mennyiért?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy nagy cég, inkább egyedi, kézmûves jellegû holmikkal foglalkozom. Mivel nem kifejezetten sérülékenyek ezek a témák ezért símán postával ajánlva elküldhetem. Be vagyok állva 2 Kg alatti kategóriára, így megfelel árban is. De ha van jobb ötleted, vagy van tapasztalatod, akkor várom.
Dpd-t ajánlom még Eu-n belül. Húgomnak azzal küldtünk csomagot Dániába és olcsóbbak voltak. 2 kg alatt amúgy mennyi a posta Eu-n belül, vagy USA-ba? Nem valahol 4-12ezer között? Én is szeretnék ott eladni, de ilyen postával senki sem rendelne...:S
A kérdező hozzászólása: Pontosan nem tudom, a külföldi értékesítésen én még csak elméletben dolgozom, bár elõtérbe kerül, mert Magyarország olyan mélyen van, hogy kevés a fizetõképes kereslet. Az biztos, hogy sokakat elriaszthat a vásárlástól, ha a szállítás költsége olyan magas, hogy a termék árával hasonló nagyságrendû. Ugyanakkor ha úgy írod, hogy a posta költségét a vevõ állja, akkor rá van bízva a döntés. Ha sokallja, akkor eleve ne licitáljon, vagy ne vásároljon. Az is igaz, hogy ha valakinek valami KELL, akkor az ki fogja fizetni a költségeket. Ezenkívül nem szabad a magyar árakban gondolkozni, mert egy német, vagy amerikai vevõnek a 4000, vagy 12 000 Forint az egészen más költség kategória, mint egy magyar melósnak.
Igazad van :) - itteni árakban gondolkodtam... Lehet bepróbálkozom az ottani eladással. Neked is sok sikert kívánok! És mindenképpen lekövetéssel postázz - tracking number. Azt jobban szeretik és biztosabb is.
A kérdező hozzászólása: Így van. Arra gondolj, hogy ott, ahová te szeretnél eladni, ott 1600-2000 Euro a fizetés, és abból a 4-12 000 Forintos költség az 14-44 Euro, 19-58 Dollár illetve 12-36 Font. Ez egy nyugati fizetéshez még mindíg olcsónak számít, és ha valakinek a te terméked kell, akkor meg fogja venni. A másik dolog, hogy ha õ intézi a postát, akkor õ matekol majd ezen, és nem te.


hívd el randira :)
Mondd el neki
A kérdező hozzászólása: ezen gondolkoztam, :/ egy lány szereti ha róla van szó?
A kérdező hozzászólása: elmondani még ráér, mert önbizalom kell még... :/
A kérdező hozzászólása: még 16 éves vagyok, õ 15
Hivd el randizni :) Es majd kiderul. Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: ok. :D
Szerintem az lesz a legjobb ha suliba kiállsz az ablakba és szerelmet vallasz. Aztán minden hétfõ délutánonként sulipszihológushoz kell járnod. És amikor õ kijön olvasó körröl akkor te ott várod az aulába és beszáltok a színû sötétkék kocsidba és hazaviszed és amíg õ megcsinálj a házit addig te körbe nézel a szobájában és kiröhögöd a Beatles albumait és mosolyogsz a mangán ami a tükre fölött van amit az egyik rajzõrült barátnõje csinált 9.-ben !!! Aztán elviszed az Egri várba és veszel neki kürtõs kalácsot és leültök egy padra egyik lábatokat a pad másik oldalára rakva így pont egymással szembe kerültök, csak a csaj Baetles táskája lesz közöttetek aztán a telótkon elkezditek nézegetni egymás képét és õ észreveszi hogy nem õ a héáttered és akkor megkérdezi és te erre rá megkéred hogy hívjon fel és az a kép fog megjelenni amikor elsõnek csókolóztatok. És akkor a csaj elkezd majd fázni és megkérdezi: -Ez az a pillanat amikor a srác odaadja a csajnak a pulcsiját? -Nem ez az amikor a beszálnak a kocsiba és felnyomja a srác a kocsiba a fûtést. És beszáltok a kocsiba és még egy kicsit beszélegttek és akkor mondja a csaj: -Az a kép amúgy nekem is megvan. -Igen tudom de egy csomó mád embernekis mert a hülye Dave feltette twitterre. És akkor ezen jót röhögtök és Happy end !!! Na jó viccbõl félretérve ... szerintem hívd el. A csajok bírják a náluk idõsebb pasikat. Bár mondjuk ha bûn ronda vagy akkor a kor nem elõny. !!! Küldj egy képet ;)

Szeretnék használtan venni egy Apple iPod Touch 3g 8GB, de nem tudom hogy pontosan hogyan is müködik . Mi az az iTunes és az appstoren vannak e ingyenes játékok és alkalmazások. És a gépről lehet e tenni rá zenéket?

Legjobb válasz: Az iTunes egy program amivel az iPodra másolhatsz zenéket, videókat, alkalmazások. Az AppStore ban sok ingyenes és jó alkalmazás van. Ajánlom a free app a day nevû oldalt it néhány napra ingyenessé teszik a fizetõs appokat.

Az iTunes egy program amivel az iPodra másolhatsz zenéket, videókat, alkalmazások. Az AppStore ban sok ingyenes és jó alkalmazás van. Ajánlom a free app a day nevû oldalt it néhány napra ingyenessé teszik a fizetõs appokat.
Nincs iPod touch 3g-bõl 8gb-os az ipod touch 2g mert az 3g-bõl csak 32-64gb-os van
Ez attól is függ szerintem, hogy milyen fontos dologról van szó.
Csalódnék benne. A csalódás pedig általában egyenlõ a szakítással. Persze nem tudom, milyen kaliberû ügyrõl van szó.. Ha mondjuk eltitkolta, hogy házas volt/gyerek van, akkor egyértelmûen másnak akart látszani a szememben, tehát nem is ismerem igazán: szakítás. Ha viszont arról van szó, hogy antialkoholistának állította be magát, de közben pénteken elment sörözni a haverokkal az kicsit más tészta. A hazugság mindenképpen hazugság, de van ami megbocsátható, és van ami nem.
Már megtörtént. Elküldtem a p*csába, aztán kegyetlenül megaláztam egy olyan dologgal ami számára fontos. Így kvittek voltunk. Azóta nem csinál ilyet, bár elkönyvelt érzéketlennek.
Hát igen, attól függ, miben hazudott. Én nagyon nehezen viselem a hazugságot, le is szoktam tisztázni egy új kapcsolat elején, hogy én õszinte leszek, és tõle is ezt várom el, ha ezt õ nem tudja megadni, inkább hagyjuk. Sajnos volt rá precedens, hogy ennek ellenére hazudott az illetõ, így ha valóban komoly a dolog, akkor akár a kapcsolat végét is jelentheti.
A kérdező hozzászólása: Meg beszéltünk egy dolgot ketten hogy az a dolog be fog következni és õ ezt csak azért mondta hogy én ezzel egy ideig ne "zaklassam" õt és ne rágódjak ezen én sosem hazudtam neki és sokszor e gondolkoztam hogy vissza kéne vágni de akkor meg csak bûntudatom lenne
ez nem hazugság. megbeszéltetek valamit ami MAJD egyszer bekövetkezik, te meg mégis zaklattad tovább, nála meg borult a bili. teljesen jogos. bosszút állni? látszik h nem szereted õt
A kérdező hozzászólása: szerintem azt te nem tudhatod hogy mit érzek. és mint láthatod azt írtam nem tudnék olyat tenni vele.

Nem vagyok elég határozott, és tudja hogy velem megcsinálhatja? Mit csináljak?

Attól félek, hogy nem vagyok elég határozott. Van egy kedvenc lovam , akit mindenki utál mert szemétkedik. Szóval az van hogyha megpróbálom felemelni a bal mells? patáját akkor meg akar harapni, azért se adja oda, és ránehézkedik. Egyszer?en nem is tudom, verjek a hasa alá pálcával? Vagy mit csináljak? Ha ezt csinálom akkor elkezd kaparni, és annál jobban meg akar harapni. A lovász meg csak oda megy, megrángatja a vezet?szárat, megkopogtatja a lábát és a ló már emeli is. De nekem nem jön be. Ugyan ez van nyergelésnél. Amikor megpróbálnám megigazítani, felhúzni a nyeregalátét a markamrába azonnal hátra harap. Az edz?mnek nem csinálja. Olyan idegesít?... Én úgy érzem hogy határozott vagyok, de a ló mégis palira vesz? Amikor el?ször lovagoltam rajta még nem volt ilyen gond. De úgy érzem elvesztettem a tekintélyem.

Legjobb válasz: Nem is volt tekintélyed:) A ló, mikor idegennel találkozik nem tudja mit csinálhat meg vele, ezért biztosra megy, és úgy viselkedik mint az álatla eddig megismert emberekkel. Azaz elõször az edzõd tiszteletét élvezted, de nyilván ez csak pár alkalomig tart, utána elkezd tesztelni, hogy meddig mehet el nálad. Namost a határozottság nem keverendõ össze az agresszióval. Céltalan veréssel, bosszúval magadat szivatod meg, mert a ló szemétségként éli meg, és õ is szemétkedni fog. A határozottság azt jelenti, hogy te eldöntöd mi lesz, és az lesz, ha atombomba robban a szomszédban akkor is. persze amíg nincs begyakorolva, addig hajlandóak kell lennünk kompromisszumra, nem kell rögtön tökéletes megoldást elvárni. Fontos elõfeltétele: ne féljünk a lótól. Ez az, amit tanulni nem lehet, vagy bátran szembemész vele, vagy nem. Ha egyszer eldöntötted mi lesz, akkor célszerû a saját következetes jutalmazási rendszered felállítani. A standard megoldás, hogy elõször rászólunk a lóra ha köcsög, aztán megint, esetleg meg is fenyegetjük egy felemlt kézzel. Ha még mindíg rossz, akkor lehet odacsapni. Lényeges, hogy a rossz cselekedet mindíg így honoráljuk, míg ellenkezõleg, ha megcsinálja amit akarunk, akkor jutalmazzuk, de minimum nem büntetjük meg (ez fõleg akkor fontos, ha már felcseszte az agyunk és nincs kedvünk dícsérgetni). Kiemelendõ: a ló nonverbálisan kommunikál, neki nem hazudhatsz szavakkal. Ha verni akarod, akkor komolyan úgy is kell gondolnod, ha csak blöffölsz, és nem vagy hajlandó rá, õ a testi kommunikációdból kitalálja. Alapszabály: egy jutalom vagy büntetés mindíg az aktuális utolsó cselekedetre vonatkozik, illetve a lehetõ leggyorsabban kell követnie az akciót. Ha abszolút elfogadhatatlan dolgot csinál, pl harapás, akkor azonnal oda lehet csapni, jelezve, hogy ez súlyos hiba volt. sokat segíthet, ha foglalkozol is a lóval. Célszerû megkeresni mit szeret, és kiszolgálni az óhaját, hiszen ilyenkor megmutatod neki, hogy nemcsak szivatod, hanem hasznos is lehet együttmûködni. Persze ekkor sem hagyjuk, hogy általunk nem megengedett dolgot csináljon. Na kb ennyi jut most eszembe, de tuti kimaradt sokminden, mert órákig lehetne mesélni az idomítás alapjait...

Nem is volt tekintélyed:) A ló, mikor idegennel találkozik nem tudja mit csinálhat meg vele, ezért biztosra megy, és úgy viselkedik mint az álatla eddig megismert emberekkel. Azaz elõször az edzõd tiszteletét élvezted, de nyilván ez csak pár alkalomig tart, utána elkezd tesztelni, hogy meddig mehet el nálad. Namost a határozottság nem keverendõ össze az agresszióval. Céltalan veréssel, bosszúval magadat szivatod meg, mert a ló szemétségként éli meg, és õ is szemétkedni fog. A határozottság azt jelenti, hogy te eldöntöd mi lesz, és az lesz, ha atombomba robban a szomszédban akkor is. persze amíg nincs begyakorolva, addig hajlandóak kell lennünk kompromisszumra, nem kell rögtön tökéletes megoldást elvárni. Fontos elõfeltétele: ne féljünk a lótól. Ez az, amit tanulni nem lehet, vagy bátran szembemész vele, vagy nem. Ha egyszer eldöntötted mi lesz, akkor célszerû a saját következetes jutalmazási rendszered felállítani. A standard megoldás, hogy elõször rászólunk a lóra ha köcsög, aztán megint, esetleg meg is fenyegetjük egy felemlt kézzel. Ha még mindíg rossz, akkor lehet odacsapni. Lényeges, hogy a rossz cselekedet mindíg így honoráljuk, míg ellenkezõleg, ha megcsinálja amit akarunk, akkor jutalmazzuk, de minimum nem büntetjük meg (ez fõleg akkor fontos, ha már felcseszte az agyunk és nincs kedvünk dícsérgetni). Kiemelendõ: a ló nonverbálisan kommunikál, neki nem hazudhatsz szavakkal. Ha verni akarod, akkor komolyan úgy is kell gondolnod, ha csak blöffölsz, és nem vagy hajlandó rá, õ a testi kommunikációdból kitalálja. Alapszabály: egy jutalom vagy büntetés mindíg az aktuális utolsó cselekedetre vonatkozik, illetve a lehetõ leggyorsabban kell követnie az akciót. Ha abszolút elfogadhatatlan dolgot csinál, pl harapás, akkor azonnal oda lehet csapni, jelezve, hogy ez súlyos hiba volt. sokat segíthet, ha foglalkozol is a lóval. Célszerû megkeresni mit szeret, és kiszolgálni az óhaját, hiszen ilyenkor megmutatod neki, hogy nemcsak szivatod, hanem hasznos is lehet együttmûködni. Persze ekkor sem hagyjuk, hogy általunk nem megengedett dolgot csináljon. Na kb ennyi jut most eszembe, de tuti kimaradt sokminden, mert órákig lehetne mesélni az idomítás alapjait...
A ló egyszerûen nem tisztel. Tudja, hogy veled megteheti. Míg az edzõddel pl. nem meri.
Pont, mint a gyerek nevelés!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ezeket a nagyon hasznos válaszokat, tényleg nagyon hálás vagyok! :) ) De nyilván ha adja akkor megdicsérem nem? Akkor jár neki egy simogatás, paskolás...:) Utolsó a futószáras dolog nálunk is jelen van. Nem is engedik hogy futószárazzam, pedig szerintem nem lehetetlen. Ha a hátsókkal lenne gond akkor könnyebben boldogulnék, mert van olyan ló aki edzõmtõl (õ egy nõ, mert kettõ van) húzza a hátsó lábát és kirúg vagy rátapos a lábára, nekem meg adja. De az elsõktõl félek, mert hát ott vannak a fogai, de össze fogom szedni magam, és a hétvégéig hatszor elolvasom a a kommenteiteket. :)
Utolsó! Paci.hu-n van egy topik, ami pont ezzel foglalkozik, hogy mennyire is "erõszakmentes" az erõszakmentes. Végeredményben az lett kihozva, hogy a lóra muszáj valamilyen szinten nyomást gyakorolni és van hogy ehhez erõszakot kell alkalmazni, akár egy pofon vagy csapás. Nem arra kell gondolni, hogy nekiállok és addig verem a lovat míg meg nem törik. Nekem pont egy parellis (aki nem ma kezdte a szakmát) mondta azt, hogy ha rámfordul a lovam és betámad futószárazás közben, akkor fogjam az ostort és játsszam le vele. Igaza volt, azóta se próbálkozott és nem félelembõl, hanem azért meg rendeztük a hatalmi viszonyokat, ezáltal más téren is javult a kapcsolatunk.
Oh igen:) Mi is azt játszottuk, hogy az elsõ lábát szépen adta, a hátsót is, aztán történt valami és a hátsóra elkezdett rúgkapálni. Na mondom remek, szépen türelmesen próbálkoztam, õ meg kirugdosott, kikapált.. Egyszer csak elszakadt a cérna. Õ rúgott én is.... Volt hökkenet. Eljátszottuk háromszor, negyedszerre feladta. Azóta ha ritkán eszébe jut, akkor felemeli, meglegyint, én pedig Õt. Na persze nem agyon rúgom, hanem jelzés értékûek, de azonnal tudja mi a helyzet. Azt gondolom, van olyan helyzet, amiben csak az segít, ha kicsit odateszel neki. Mielõtt leszólnátok, nem vagyok állatkínzó, nem bántom, de ezt valahogy felfogta. Amúgy azzal nem értek egyet, hogy a kedvét kell keresni. Szerintem hülyére fog venni. Mi úgy vagyunk vele, hogy van ideje a játéknak és van ideje a munkának. A pucolástól kezdve. Nehogymár egy 600 kilós lóval egyezségeket kössek, ha te nem rúgsz fel, nem harapsz meg, akkor adok egy almát. Vicc. Ha rád harap, pofon neki, szerintem ha Õ nem csak fenyeget, te se csak fenyegesd. Ok, okozat. Harapásért pofon, próbálkozásért pofon ígéret. Ha a lovásznak adja a lábát és az edzõdet nem szívatja, tuti õk sem azt játszották, hogy a kegyeit lesték. Ez megint az erõszakmentes lószarság..... A ló bõre amúgy is tök vastag, nem hiszem, hogy ártasz neki egy fülessel.
A kérdező hozzászólása: Tényleg jól leírtad , köszönöm! :) ) Ebbõl rengeteget tanultam most, és még valószínû rengetegszer el fogom olvasni. Az egyetlen amit tudom hogy szeret az az hogy ha õt szeretik. Sajnos szeretetbõl nagyon kevés szinte semennyi nem járt ki! Ezért próbálom én nem verni de úgy látszik kezd vissza élni vele. :/ :) Köszönöm szépen!!
Az elõzõ minden lényegeset leírt, 100%-osan támogatom a véleményét, senki sem írhatta volna jobban. :)
egyszer amikor nyergelésnél láttam hogy csípni akar, finoman meglegyintettem az orrát a kezemmel, azóta ha hátranéz, én csúnyán visszanézek rá, és ez bõven elég :) Néha, kicsit, oda szabad csapni. De csak akkor, ha megérdemlik.
A kérdező hozzászólása: Hát az a baj hogy tényleg meg lehet verni egy lovat és bele lehet térdepelni a hasába de én máshogy akarom elérni. Bár azt hiszem a hétvégén bekeményítek, mert kezd elfajulni a dolog. Csak ugye azt se akarom hogy megharapjon így nem háttal állok a fejének amikor felkérem a patáját, hanem merõlegesen az egész lóval. Nem akarom azért hogy seggbe csípjen!
hú, ezzel én is pont így vagyok, bár én még nagyon a kezdeteknél járok.. egyedül fel sem merném õket nyergelni, az is biztos, mert fogalmam sincs hogyan kell õket kezelni.. mármint mikor csípnének. de az biztos, hogy a legutóbb egy velem nagyjából egyidõs lány nyergelte fel a lovat, és õ kétszer is elég erõteljesen ráripakodott, majd a hastájékon térdelte a pacit, mikor az harapni próbált. utána már kisangyal volt. mondjuk már 10 éve lovagol ez a lány. de én annyira sajnálnék még akár rá is verni egy picit :D ..
A kérdező hozzászólása: De akkor mit csináljak?? Jön a verés? Vagy mi?
Nem megverni kell, csak keményebbnek lenni. Igen, én is sajnálnám verni a lovam, nem is verem, de azért mikor hasontérdelt, szivesen ütöttem volna egyet. Nem tudom miért, de mikor mentem át elõtte a boxban, és ki volt kötve, fogta a lábát, és felemelte teljesen, mint ahogy azok a lovak lépnek, amelyiknek súlyozzák a lábát. De ha engem megcsíp, igenis odacsapok a szájára, nem úgy hogy fájjon, de olyankor tudja, hogy rosszat csinált, mivel már a legkisebb mozdulatomra is "megijed", mikor meg angyalka, akkor ugrálhatsz meg táncolhatsz mellette, a pillája nem rezzen. Az csak egy dolog, hogy határozottan nyúlsz hozzá, de ha megcsíp, nyugodtan üss oda, ha nem adja a lábát, akkor ha hátrakap üss oda, határozottan dõlj neki, és vedd fel a lábát, ha feladja, dícsérd meg. Sajnálod megütni, de õ nem sajnál megharapni? Ilyenkor gondolj erre, mert ha õ odakaphat, te megütheted, ennyi. Neki közel sem fog úgy fájni, mint neked, ha belédharap.

Van egy srac aki nagyon tetszik es szerintem en is neki minden jel erre mutat, de nem tudom hogyan kozelitsek, hogyan adjam a tudtara h nekem is tetszik. Mit csinaljak?

Kulonben is o kezdett el flirtolgetni velem. Viszont nagyon felenk es nem mer kezdemenyezni latom rajta h kuzd a gatlasaival es en is pont ilyen gatlasos vagyok. Nem tudom h jo otlet e nekem kezdemenyezni. Elhivott ugyan vacsira meg moziba. De utana en adtam a szajaba h akkor ma jo lesz? Igaz atjott nem huzta magat ki a randi alol de nem tortent semmi tobb egy olelesnel. Vegig neztunk ket filmet meg megittunk masfel liter bort es nem kezdemenyezett. Szerintetek h oldjam a feszultseget???

Legjobb válasz: Húha, jó bonyolult lett mire végigolvastam. :) Szerintem próbálj vele még többet beszélgetni, a gátlásaidat is próbáld meg legyõzni minél jobban. (Tudom, hogy nehéz, nekem sem mindig sikerül teljesen.) Nyílj meg neki jobban, beszélgessetek olyan dolgokról is, amikrõl eddig nem mertetek vagy nem akartátok szóba hozni Ez lehet bármi... Továbbá, küldhetsz felé véletlen jeleket, megérinted a vállát, közben a mélyen a szemébe nézel és mosolyogsz. Bár lehet, hogy ti ezen már túl vagytok. :) Minél többet vagytok együtt, annál jobb és könnyebb lesz "félreérthetõ" helyzetekbe kerülni. ;) Ha tényleg 100%-ra tudod, hogy tetszel neki (márpedig szerintem is ez a helyzet), akkor ne félj elhívni valahová, még ha az csak egy séta is. Sok sikert, és majd íj, hogy mi lett! ;)

Húha, jó bonyolult lett mire végigolvastam. :) Szerintem próbálj vele még többet beszélgetni, a gátlásaidat is próbáld meg legyõzni minél jobban. (Tudom, hogy nehéz, nekem sem mindig sikerül teljesen.) Nyílj meg neki jobban, beszélgessetek olyan dolgokról is, amikrõl eddig nem mertetek vagy nem akartátok szóba hozni Ez lehet bármi... Továbbá, küldhetsz felé véletlen jeleket, megérinted a vállát, közben a mélyen a szemébe nézel és mosolyogsz. Bár lehet, hogy ti ezen már túl vagytok. :) Minél többet vagytok együtt, annál jobb és könnyebb lesz "félreérthetõ" helyzetekbe kerülni. ;) Ha tényleg 100%-ra tudod, hogy tetszel neki (márpedig szerintem is ez a helyzet), akkor ne félj elhívni valahová, még ha az csak egy séta is. Sok sikert, és majd íj, hogy mi lett! ;)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt!!!! Mama minden letezo batorsagomat osszeszedve - miutan jol megbeszeltuk h en csutortokonkent odajarok tanfolyamra, ahol o epp mama be lett osztva este dolgozni - hazafelemenet bekoszontem hozzaja. eloszor lattam h zavarban volt majd mosolyogva beengedett a shop-ba, nem egesz egy orat dumaltunk, megkerdeztem tole ugye nem banja h beugrottam, mire o a vallamra rakta a kezet dehogy. Mielott a kocsi fele indultam magatol ma mar biztosabban adott egy puszit es at is olelt. Remelem ez mar neki eleg biztatas!!!! meg azt hozza tette nem tudja mi lesz hetvegen de majd biztos keres. Remelm igy is lesz!!! Meg egyszer koszi!!!
Na látod menni fog ez, csak a srácnak több idõre van szüksége, hogy összegyûjtse a bátorságát. :) Szerintem minden rendben lesz! ;) Amúgy mennyi idõsek vagytok? :)
A kérdező hozzászólása: na most ez k..va hulyen fog hangzani de remelem nem lesz nagy nevetes belole. En 33 o 36, tehat jo nehany rossz tapasztalattal a hatunk mogott. az illeto nem magyar szarmazasu, ausztral es en is itt elek mar jo egy ideje. sajnos itt eleg hulye jogszabalyok vannak, nem mernek a feriak nagyon kezdemenyezni mert ha no felre erti a dolgokat akkor beperelheti zaklatasert meg miegyebek. ezert munkahelyeken nagyon ritkan alakul ki kapcsolat mert, de meg olyan szinten is h elhivni egy kavera, mert ha a masik nem akarja es olyanja van akkor a fonoknek szol sexualis zaklatas es az illeto repult a munkahelyerol. parkapcsolat eseten 3 honap egyutteles utan a vagyon felezodik de ugy h meg a magannyugdijpenztar amit addig begyujtottel annak is a felet viszi a masik. ez durva de sajna ez van. nem egy ismerosom van aki padlora lett igy kuldve a kapcsolat szetmenese utan (4-6 eve) meg mindig az adossagot nyogi. neki is volt egy valasa mibol van ket kislany. godnolom most mar megfontoltabb es ezert nem akar elsietni semmit. Remelem ez van az ugyben. kosz meg egyszer a biztatast!
Azt hittem, hogy csak az amerikaiak ilyen "zaklatott" hülyék :-( ...én viszont remélem, hogy nagy nevetés lesz belõle! Mármint együtt, amikor majd visszaemlékeztek rá :-)

Mit írjak neki? Nem tudunk élõben találkozni, mivel nem igazán tudom, hogy merre lakik, mikor végez a suliban és merre szokott menni. El hívnám valahova, élõben nagy dumás vagyok, a facebook viszont nem az én világom. Mit Tennétek a helyemben? 14/F

Tetszik egy lány, egyszer találkoztunk, de nem ketten voltunk, hanem haverokkal. Ti mit írnátok neki, hogyha az a cél, hogy találkozzatok?

Legjobb válasz: Hát én azt választanám hogy, irogatnék egy kicsit megpróbálnám fb-n fûzni de ha nem ez a te világod akkor kicsit nehezebb lesz mert el kéne hívnod valamilyen buliba, moziba, bármilyen helyre ahol szórakozni lehet és ha attól félsz hogy, rögtön arra utalsz hogy, tetszik neked akkor megijedhet akkor hívd el pár spanodat és õket is beavathatod a dologba így talán egyszerûbb a maga módján.

Hát én azt választanám hogy, irogatnék egy kicsit megpróbálnám fb-n fûzni de ha nem ez a te világod akkor kicsit nehezebb lesz mert el kéne hívnod valamilyen buliba, moziba, bármilyen helyre ahol szórakozni lehet és ha attól félsz hogy, rögtön arra utalsz hogy, tetszik neked akkor megijedhet akkor hívd el pár spanodat és õket is beavathatod a dologba így talán egyszerûbb a maga módján.
nem azt mondtam, h kérjen engedélyt, hanem h elõször vele beszélje meg. Nem ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: Ismerem, nem olyan sértõdõs, és a csajnak biztos, hogy nem tetszik a haverom. Jóban vagyunk inkább jó barát, nem is haver. De mit kéne neki írni?
Egy haver sem er meg annyit, hogy ne legyen emiatt kapcsolatod egy olyan lannyal aki nagyon bejon. Mellesleg ha a lanynak is tetszik, miert torodnenek barkivel is? Egy baratnomnek is szinte minden helyes fiu tetszett a faluban, aztan amikor egyik- masik velem akart osszejonni, o meg volt sertodve. Nekem is tetszettek, es en is nekik. Na nehogymar akkor ezert nem lehet senkivel semmi sem.. megall az esz. Egy jo barat megerti ha boldog vagy, egy haver meg nem szamit.
elõször akkor is a haveroddal beszélj. Nem éri meg egy csaj miatt összepattanni
A kérdező hozzászólása: Én nem sértõdnék meg, de szerintem õ se. Amúgy a lánynak a haverom nem tetszik. Maradt az, hogy írok neki valamit, mit kéne szerinted?
hát ezt mképp beszéljétek meg, fõleg ha jó barátod a srác. Egy lány nem ér annyit, h sértõdés legyen
A kérdező hozzászólása: közben kiderült, hogy a haveromnak is tetszik. mit írjak neki? még nem beszéltünk, ezért nem tudom, hogy mit kéne írni.
Jó ötlet! Légy ügyes.: D Am nem kell erõltetni ezt a facebookot..a flörtölés izgalmait elveszi teljesen.
kezdetnek nem rossz
A kérdező hozzászólása: Köszi, van egy haverom, aki az õ osztálytársa, megkérdezem tõle, hogy mikor szokott végezni, merre megy haza mert nem egy suliba járunk és megvárom, de ugy teszek, mintha arra mentem volna magamtól is. Ez jó ötlet?
A kérdező hozzászólása: Oké, de mit kéne írni, hogy ne legyek tolakodó?

Mit tennétek ha a párotok Nélkületek is hajlandó lenne több napra elmenni nyaralni úgy, hogy tudja, hogy anyagi gondok miatt nem tudtok Ti is Vele tartani? Részletek lent.

Nos, a párommal tegnap elég csúnyán összebalhéztunk. Ugyanis mi most érettségiztünk és ugyebár szeptembert?l mindenki megy a maga útjára, rendkívül jó osztályközösségünk volt. Most pedig tervezünk/terveznek egy közös kiruccanást. Eddig a párom azt mondta, hogy ha én nem megyek el akkor Õ sem megy el nélkülem de most meggondolta magát. Én viszont nem tudok Vele tartani mert rendkívül sok itthon az anyagi probléma, olyan szinten rosszul állunk h sokkal fontosabb dolgokra sem jut ett?l. A történethez hozzátartozik, hogy eddig egész nyáron szinte nap mint nap együtt voltunk, sehová nem mentünk egymás nélkül és jóformán minden kiadásomat állta. Most azt mondta nekem, hogy amióta együtt vagyunk (másfél éve) soha nem ment sehová nélkülem és most szeretne kicsit magára is gondolni (amikor már kicsit idegesebb volt akkor hozzátette, hogy és nem is érdekli, hogy mit fogok hozzá szólni mert néha gondolhat kicsit magára is) és ugye mivel szeptembert?l szétszéledünk szeretne kicsit a barátaival, osztálytársaival is kikapcsolódni és azt mondta, hogy Õ arról nem tehet, hogy én ilyen helyzetben vagyok, eddig mindig ahogyan tudta megoldotta de most örül ha magának megtudja oldani ... Azt mondta ne legyek önz?, Õ ellenkez? esetben nem kérné t?lem, hogy maradjak otthon csak azért mert Õ nem tud menni. Nekem mégis rosszul esik, hogy Õ nélkülem is szívesen elmegy holott tudja, hogy én is mennék csak egyszer?en nem tudok ... Tegnap azt mondtam Neki, hogy elengedem ... De mégsem érzem jónak ezt így, azt gondolom, hogy ha igazán szerelmes lenne belém akkor Neki nem lenne kérdés, hogy ha ilyen helyzet áll fenn akkor nem megy el nélkülem. Mit gondoltok? Rosszul fogom fel a dolgokat? Mit kellene tennem?

Legjobb válasz: Én nem kérném,hogy ne menjen el.Érezze jól magát,és kész:) Tudom,hogy szeret,és nem csalna meg.Kell ennél több?! Mondd meg neki,hogy sajnálod,amit mondtál Neki.Átgondoltad,és rájöttél,hogy önzõsség lett volna Tõled,ha olyat kérsz,hogy ne menjen el. Hidd el,jól fog neki esni,és Te is megkönnyebülsz. (Mi is hasonló helyzetben vagyunk.De mi dolgozunk egész nyáron,évközben suli mellett,és nyár végén elmegyünk sátorozni /vad campingezni/) Olcsón is ki lehez hozni egy nyaralást:)

Én nem kérném, hogy ne menjen el.Érezze jól magát, és kész:) Tudom, hogy szeret, és nem csalna meg.Kell ennél több?! Mondd meg neki, hogy sajnálod, amit mondtál Neki.Átgondoltad, és rájöttél, hogy önzõsség lett volna Tõled, ha olyat kérsz, hogy ne menjen el. Hidd el, jól fog neki esni, és Te is megkönnyebülsz. (Mi is hasonló helyzetben vagyunk.De mi dolgozunk egész nyáron, évközben suli mellett, és nyár végén elmegyünk sátorozni /vad campingezni/) Olcsón is ki lehez hozni egy nyaralást:)
Publikus a kiruccanás minden költsége?
Erre csak annyit tudok mondani, hogy nincsen kapcsolat kompromisszumok nélkül. Ha nincs kompromisszum, nincs igazi kapcsolat sem. Ez pedig nem egy olyan dolog, amiben ne lehetne engedni.
A kérdező hozzászólása: Nem, nincs kihülõfélben a kapcsolatunk másfél éve vagyunk együtt és általában nagyon jól kijövünk egymással én tudom, hogy nagyon szeret engem és, hogy nem csalna meg csak maga a hozzáállása miatt borultam ki, hogy hát márpedig õt most az egyszer nem fogja érdekelni, hogy nekem milyen problémáim vannak, nem mondhat le emiatt mindenrõl ... Mondjuk én úgy vélem, hogy talán amiatt lehetett ennyire feszült amikor már ehhez a témához értünk mert elõtte is veszekedtünk ... Tegnap nagyon húzós napunk volt. Nem lett volna gond, hogy nélkülem szeretne elmenni ha kicsit másképp adta volna elõ a dolgot ... Egyetértek a válaszolókkal és tényleg túlreagáltam a dolgot egy picit de mégis a lelkem mélyén azt érzem, hogy ha valaki igazán szerelmes akkor nem tud elmenni így a másik nélkül ha tudja, hogy a másik meg otthon szomorkodik, hogy nem tudott elmenni. Én legalábbis nem mennék el nélküle... Édesanyám is azt mondta, hogy anno amikor Édesapámmal még nagy volt köztük a szerelem Õk sem mentek egymás nélkül messzebbre. A párom pedig erre folyton csak azt válaszolja, hogy késõbb az ilyen ragaszkodó, egymás nélkül sehová és baráti kapcsolatokat teljes elhanyagoló szerelmek nem vezetnek semmi jóhoz...
szerintem nincs ezzel semmi baj. Én is elmennék csajos bulira, a párom nélkül, és nem szeretem, ha a nap 24 órájában rajtam lóg valaki, pedig lány vagyok. És sztem ennyi neki is jár, a haverokkal, teljesen érthetõ. És ha már kihûlõben van a kapcsolatotok, azt az sem fogja megoldani, ha kihisztized, hogy maradjon otthon, sõt, csak haragudni fog rád. Egyébként sztem kereshetsz nyári munkát is, én is járok dolgozni 17 éves korom óta, és nem úgy, hogy hanyagolom az iskolát, és megoldható, és milyen jól tud jönni a fizu..:D Úgyhogy hagy menjen!
Rosszul fogod fel a dolgokat nagyon is. Tényleg nagyon önzõ kérésed van. És mit tegyél? Semmit. Tényleg semmit. Ne hisztizz e miatt vele. Ne csapd ki a balhét. Tényleg igaza van. Gondolhat õ is magára. Azért mert te nem tudsz elmenni nyaralni, ezért meg akarod neki szabni, hogy akkor õ sem mehet? Csak veled, vagy sehogy? Mi ez már?! Póráza is van?? Hagy szórakozzon kicsit, nyaral, pihen, barátaival lesz. Nem lesz semmi baja. Ugyanakkor elhiszem, hogy neked rosszul esik, de téged is, ha nagyon gyõzködnének a barátnõid, hogy menjetek el valahova, és folyton rágnák a füledet, te is beadnád a derekad szerintem. (Ha mondjuk te állnál úgy anyagilag, mint a barátod, és õ pedig úgy, mint te). Szerintem igen erõsen túlreagálod a dolgot :/ Írtad, hogy mindig együtt voltatok, nem ment nélküled sehova. Hát épp itt az ideje. Most vágtok majd bele az életbe, már nem tudtok sülve-fõve együtt lenni, ezt meg kell szokni. És tényleg neki is jár a kikapcsolódás. És a fõkérdés: Mit tennék, ha a barátom nélkülem menne nyaralni több napra? Meggyõzõdnék róla, hogy minden szükséges holmit elrakott-e, és kellemes nyaralást kívánnék neki, és a lelkére kötném, hogy csináljon képeket :P :D 20/L
Ez hülyeség "Ha szeret nem megy nélküled". Én is haza szoktam menni a párom nélkül anyuhoz vidékre, mert õ a munka miatt nem tud jönni olykor. Nem kell állandóan egymás s*ggében lógni. Ezért is szokás mondani, hogy kapcsolat alapja a bizalom. Az megvan, akkor miért ne mehetne?
utólsó elõttinek szól csak közbe írtál bocsi :)
Utólsó. nem igy van. attól hogy szereti nem lehet kicsit a barátjával? és irta a lány hogy eddig állta a kiadásait. de gy nyaralás egy fõnek is sok. én biztos nem kérném a barátomtól hogy fizessen nekem is haiylen helyzetbe lennénk. És mondom. ha a abrátaival megy el bulizni vagy valami, kicsit kikapcsolódik. attól még szereti!!
Egy kis szabadság mindig kell. Ha túl rövid pórázon tartod az se jó.
A barátod, ha szeretne, akkor nem ment volna el nélküled. Ezen nincs mit gondolkodni, így van.
A kérdező hozzászólása: mármint?:) egyébként elég drága kiruccanás lenne ... fejenként vonattal mindennel együtt kb. 15-20 ezer ft. és most mindketten elég nullán vagyunk, még Neki is kérdéses, hogy megtudja -e majd oldani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!