Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy kb (882 db)

Hogy találhatnék meg valakit, akitől csak egy rajzom van, és nem tudom se nevét, se az életkorát pontosan? Csak ezt tudom, hogy van egy kb 10-14 éves fia és ő olyan 40-55 éves lehet most.

Legjobb válasz: Szia! Hát ez így elég bajos,ha nagyon komoly az ügy a rendõrséget tudom javasolni. Fantomkép alapján talán megtalálják. Illetve hirdetéseket adhatsz fel magadról, ha érdekled talán rád ismer. Remélem tudtam segíteni.

Szia! Hát ez így elég bajos, ha nagyon komoly az ügy a rendõrséget tudom javasolni. Fantomkép alapján talán megtalálják. Illetve hirdetéseket adhatsz fel magadról, ha érdekled talán rád ismer. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Nem fantomképem van róla. Hanem anno amikor kórházban voltam egy hétig, az õ fia is akkor feküdt bent. Sokat beszélgettünk és rajzolgattunk. Rajzolt nekem egy rajzot, és máig õrzöm (7-8 éve kb). Szeretném megtalálni õt.
Itt elõdtem azt írod hogy 7-8 éve kb! Szóval ekkor rajzolta, de a gyerek még most is csak 10 esetleg 14, a te álitásod szerint!! Ha 7-8 éve rajzolta, akkor még 5 éven alul volt, vagy 8 éven alul!! Hát nem lehet valami profi kép! Egy rajzról szinte lehetetlen megtalálni!
A kérdező hozzászólása: Félreértetted. A nõ rajzolta (az anya), nem a fia. :)
A kérdező hozzászólása: http://www.kephost.com/view3.php?filename=izsb8wa3ucqn76yedr.. Ezt a rajzot kaptam amúgy.
de aranyos történet! Remélem, megtalálod õket!
Figyu.
látod a kukidat a hájtól?
Mi az a "vaokk"?Valami kötõszó?Vagy ez lenne a vagyok létige?
A te korodban mozgással elsõsorban. Sok mozgással. Meg persze megfelelõ étrenddel. Sok zöldség, gyümölcs, kevés szénhidrát és cukros üdítõ. Szerintem. Ha nagyon nem megy otthon, akkor keressetek fel szakembert, egy dietetikust, vagy akár a háziorvosotokat is elsõ körben. Sok sikert!

Jól tudom hogy foghúzás után kb 48 óráig nem kellene megerõltetnem magam bármivel is?

pl: nehéz dolgok emelésével...

Legjobb válasz: igen, jól tudod

igen, jól tudod
Igen, jól tudod, mert újra megindulhat az erõs vérzés.
Így van, nem szabad, és öblögetni is tilos!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megerõsítéseket. mentek a zöld pacsik :)
edzés végén csinálj mert kondis edzés közben nem jó fárasztani a hasizmot. csinál hasprést is ne csak felülést.
A kérdező hozzászólása: Ok, akkor csak a végén fogom csinálni, 3-4 szer amennyit birok. A felülések számát hogyan tudom növelni?
a felülések számát úgy tudod növelni hogy több felülést csinálsz. :) de most komolyan, nem tudom, csinálod a felülést meg a hasprést és kész ennyi, majd erõsödik meg tovább bírja kitartóbb lesz csak türelem kell hozzá. ja és ne csináld a hét mind a hét napján.
A kérdező hozzászólása: kétnaponta?
úgy jó
A kérdező hozzászólása: Felülés behajlított térdekkel http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=109 Felülés római-padon http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=62 Ezeket váltogatom...
edzed mellé az alsó hátadat is, ha többet akarsz csinálni, mert felülésnél szerintem a derék ereje a döntõ, nem a hasé. hiperhajlítás, homorítás, csípõemelés, merev testes tartás.

Mikor kell lecserélni az újszülött hordozót egy nagyobb autósülésre? Tudom, hogy változó de kb hány éves kortól, hány éves korig jó a 9-18 kg-os autósülés?

Legjobb válasz: Ez általában attól is függ, hogy mekkora méretekkel rendelkezik a gyerek. A fiam még 1 éves sem volt, talán 8-9 hónapos, amikor is már autósülése volt. Ekkor õ már 9 kg körül volt. Nagy növésû is, nem fért el a hordozóban. A gyerekülés sokkal jobb volt a számára. Még mindig azt használjuk, most 3 éves. De a miénk olyan kialakítású, hogy 25 kg-ig is használható, csak máshogyan kell bekötni. Illetve ülésmagasítónk is van, ha már nagyobb lesz.

Ez általában attól is függ, hogy mekkora méretekkel rendelkezik a gyerek. A fiam még 1 éves sem volt, talán 8-9 hónapos, amikor is már autósülése volt. Ekkor õ már 9 kg körül volt. Nagy növésû is, nem fért el a hordozóban. A gyerekülés sokkal jobb volt a számára. Még mindig azt használjuk, most 3 éves. De a miénk olyan kialakítású, hogy 25 kg-ig is használható, csak máshogyan kell bekötni. Illetve ülésmagasítónk is van, ha már nagyobb lesz.
nekünk 5 hónapos Fiúnk 10 kiló volt és eleve 58 centivel született bõven kilógott szegényemnek addigra a lába... Akkor vettünk neki ülést! Most meg már a 30 kg-ig valót vettük...
Az én lányom 7 hónapos még a kicsi ülése van és elfér benne szépen pedig 8kg és 70cm hosszú. Vmivel nagyobb fajta ülés mert ugye vannak ebbe is többfélék van amelyik kisebb nagyobb. Mint a babakocsiknál is. De mi leghamarabb szerinte december környékén fogjuk lecserélni az ülését és mi is már olyanra ami 36 vagy nem is tudom hány kilóig van. H már többször ne kelljen venni amíg ülés szükséges. Az amit te mondasz az kb most attól függ mekkora a babád ugye van amelyik baba 5-6 hónaposan 9-10kg körül van simán bele lehet tenni. Az meg h meddig jó durván azt mondom 3-4 max 5éves korig használod ki. De ha olyat vesztek ami 36kg -ig van kb abból is lehet olyat h dönthetõ a háttámlája ugye ha még kicsi nem tud teljesen stabilan kényelmesen ülni benne. Én ajánlom ha nem akartok még egyszer venni a ülést neki akkor olyat vegyetek. :) De ez persze csak egy jó tanács meg az én véleményem. Hátha mond vki okosabbat és jobbat nálam akkor azt fogadd meg természetesen. :)
Fiam 14kg, de már 5 éves, a 9-18-as ülést most kezdi kinõni hosszra, kezd tullogni a feje az ülés támláján.1 éves lehetett mikor autósülésbe tettük.

A legjobb baratom tudja hogy tetszik nkm (kb.1 honapja). Errefel megis osszejot egy csajal. Miert esik ez ilyen szarul?

Hat van a legjobb fiu baratom akivel nagyon jobba vagyok..illetve voltam...mivel hogy kozoltem vele h tetszik nekem erre fel o asztmonta h nm tetszem neki mert mar volt 3 kapcsolatom... S kozolte h van mas aki tetszik neki...es jarnak is.. Asztan osszevesztunk .....vegul nm beszeltunk 3 napot asztan en bocsanatot kertem...es kibekultunk...asztan ma amikor kint voltunk egyfolytaban sms-ezest a csajaval...nagyon idegesito volt...es rosszul is eset...vegul mar nm birtam es haza fele jovet vlm jott egy darabig...asztan alig ertem be a kapun mar hallom h telefonal es osszeestem.es elkesztem sirni.....komolyan mondom nem tudom mit csinaljak...tetszik nkm a fiu de olyan rosszul esik h ha vlm van a csajal beszel...

Legjobb válasz: Ahhoz hogy, barátok tudjatok maradni! Hidd el hogy el kell fogadnod az õ kapcsolatát és ha ezzel nem tudsz együtt élni akkor õ nem fog kedvelni emiatt mert korlátozni akarod.Ha nem tetszel neki nem tudsz mit csinálni.Majd rájön hogy mit vesztet.

Ahhoz hogy, barátok tudjatok maradni! Hidd el hogy el kell fogadnod az õ kapcsolatát és ha ezzel nem tudsz együtt élni akkor õ nem fog kedvelni emiatt mert korlátozni akarod.Ha nem tetszel neki nem tudsz mit csinálni.Majd rájön hogy mit vesztet.
1. tanulj meg helyesen írni, mert ez siralmas 2. 10 évesen nem pasikkal kellene foglalkoznod. "o asztmonta h nm tetszem neki mert mar volt 3 kapcsolatom..." -> ezt a srácot fogják még meglepik érni az életben :)
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy katasztrofa a helyesirasom...probalok rajta javitani...

Pont ma 4 hete, hogy szívleállás miatt elvették a babámat 9 hetes voltam. Tudom, hogy egyénfüggő, de kb. mikortól várható a menszesz megjövetele?

Néha görcsölget a hasam de aztán semmi.

Legjobb válasz: nekem vasárnap lesz 3 hete,hogy missed.ab spontán vetélésem volt mûvi befejezéssel.azt mondják,hogy 4-6 hét múlva kell újra menstruállni. Drukkolok neked is meg magamnak is,hogy jöjjön még az a gólya:-)

nekem vasárnap lesz 3 hete, hogy missed.ab spontán vetélésem volt mûvi befejezéssel.azt mondják, hogy 4-6 hét múlva kell újra menstruállni. Drukkolok neked is meg magamnak is, hogy jöjjön még az a gólya:-)
Szia! Nálam rendesen a 28. napon jelentkezett, de a dokim azt mondta hogy az is normális ha csak a 6. héten jelentkezik a mensi. Ha a 6. hét után sem jönne meg akkor keresd fel az orvosod.
Szia, pontosan úgy kell megjönnie, mintha nem maradt volna ki egy mesid sem! Fel a fejjel! Szurkolok, hogy minél elõbb sikerüljön! :)

Hogyan tudok egyszerre - kb.60 képet - elküldeni?

Tömöritésr?l ugyan hallottam, de - kezd? lévén - nem tudom miként kell.

Legjobb válasz: Ha jpg képekrõl van szó, azok már tömörítve vannak, azokat hiába tömörítenéd tovább, a méretcsökkenés minimális lesz. Mindössze annyit érsz el a tömörítéssel, hogy egy fájlban lesz a 60 kép, és a fogadó félnek - ha szintén kezdõ - szintén problémás lehet a kitömörítés.

Ha jpg képekrõl van szó, azok már tömörítve vannak, azokat hiába tömörítenéd tovább, a méretcsökkenés minimális lesz. Mindössze annyit érsz el a tömörítéssel, hogy egy fájlban lesz a 60 kép, és a fogadó félnek - ha szintén kezdõ - szintén problémás lehet a kitömörítés.
"total commander mindegyik gépen van" - azért ebben nem lennék ilyen biztos...
Szép éjszakát. Letöltöd a 7zipet. Feltelepíted. Újraindítod a gépet. Jelöld ki a fájlokat. Jobb egérgomb. Tömörítés vagy ilyesmi. :)
total commander mindegyik gépen van egy mappába teszed a képeket kijelölöd az egérrel és a fájl becsomagolásra kattintva becsomagolod(jó lesz az alap beállítás) ezt elküldöd és az illetõ meg a fájl kicsomagolás paranccsal kicsomagolja
Google Drives Feltöltöd egy mappába, a linkjét elküldöd emailben. /állítsd be azt, hogy a link birtokában bárki letöltheti, de nem módosíthatja/
jó, oké nincs mindegyik gépen total commander, én is találkoztam már egy ilyennel(de csak egyszer)

100g sóskafőzelékben hány kcal van? Azt tudom, hogy egy tányér kb 230 kcal, de az az egy tányér hány g sóskafőzelék?

Legjobb válasz: Ez a tányér méretétõl is függ. Tedd rá a tányért digitális mérlegre, majd kapcsold be, utána szedd bele a sóskafõzeléket, és már meg is van, hogy hány gramm. Utána meg már ki lehet számolni. Vagy sima mérlegnél a tányér súlyát vond ki a tányér + fõzelék súlyából

Ez a tányér méretétõl is függ. Tedd rá a tányért digitális mérlegre, majd kapcsold be, utána szedd bele a sóskafõzeléket, és már meg is van, hogy hány gramm. Utána meg már ki lehet számolni. Vagy sima mérlegnél a tányér súlyát vond ki a tányér + fõzelék súlyából
Basszus, nagyon durván félreolvastam a kérdést. Elnézést. Általában nem szoktam ilyet csinálni. A mai teljesítményem szövegértésbõl egyes :) Sajnos nem tudok válaszolni, remélem más majd fog tudni.
A kérdező hozzászólása: 420 g volt a fõzelék, de kiszámolni nemtudom a hozzávalókból, mert nem tudom összesen mennyi hozzávalóból hogy készült.
Ha egy tányérral 420 g, és 230 kcal, akkor a 230-at leosztod 420-szal és megkapod a 100 g kcal-tartalmát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!