Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy hányas az (31 db)

A bicikli meretek hogy vannak felfele egesszen a 2-3 evesektol kezdve? Talan 10-esel kezdodik es azutan? Honnan tudom hogy ha nekunk van az hanyas?

Legjobb válasz: google: kerékpár vázméret pl: http://www.biketrade97.hu/index.php?m=hirek&am=&bm=&rovat=63.. a nyeregcsövet kell amúgy megméri, az adja a méretet, a hajtás közepétõl a felsõcsõ közepéig

google: kerékpár vázméret pl: http://www.biketrade97.hu/index.php?m=hirek&am=&bm=&rovat=63.. a nyeregcsövet kell amúgy megméri, az adja a méretet, a hajtás közepétõl a felsõcsõ közepéig

Honnan tudom hogy az alaplapom hányas SATA-t támogat? Bele tudom tenni a SATA 2s csatalkozós vinyot meg a 3ast is vagy hogy?

Az van hogy az alaplapomon van négy port SATA 1 SATA 2 SATA 3 SATA 4 ahogy a képen is látszik.: <[link]

Legjobb válasz: "mindegy" hányas sata van az alaplapodon. dugd be valamelyikbe és jó lesz

"mindegy" hányas sata van az alaplapodon. dugd be valamelyikbe és jó lesz
Neked - mint az általad mellékelt képen látható: [link] egy ASUS P5KPL/EPU alaplapod van. Az alaplap oldalán: [link] olvasható, hogy 4 darab SATA 3 Gbps-os port található. Ha utánaolvasol - például a Wikipedian: [link] [link] akkor olvashatod, hogy a 3 Gbps sebességû változat a SATA-2 szabvány. Jelenleg használatos merevlemezed - Hitachi HDP725025GLA380 - is 3 Gbps-os, SATA-2 szabványú: http://www.hgst.com/portal/binary/com.epicentric.contentmanagement.servlet.ContentDeliveryServlet/hgst/products/Deskstar/p7k500/HGST_Deskstar_P7K500_DS_FINAL.pdf Új merevlemez vásárlása esetén érdemes minimum SATA-2 merevlemezt venni, ugyanis a SATA-1-es (1, 5 Gbps-os) meghajtók csak lassabban fognak mûködni. A SATA-3-as (6 Gbps-os) meghajtók visszafelé kompatibillisek, SATA-2 (3 Gbps) módban fognak dolgozni. [link]
Ja és még valami: az alaplapon olvasható SATA1, SATA2, SATA3, SATA4 csak a SATA-port sorszáma, nem a verziója.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat tehát nekem igazábol felesleges olyat venni ami SATA 3 csatlakozós mert SATA 2ben fog mûködni ugye köszi!
Nem felesleges, késõbbi gépcserénél jól jöhet. Meg nem is nagyon kapsz SATA2-es lemezeket, ha mégis, egy plusz ezresért van SATA3-as, érdemesebb azt megvenni. A merevlemezek a SATA2-es sebességét sem érik el, így nem lesz semmivel lassabb ha SATA2-n használod.
A kérdező hozzászólása: köszi és mi a véleményed egy 4éves 420W os tápegység elbirna egy core 2 quad Q8300at meg esetleg ati radeon hd 4730 heleyett egy erõsebb vga-t? Tudnál néhányat linelni ami szerinted jolenne? Nagyon köszi az eddigi segitségedet is! :)

Laparoszkópos epemûtétre várok, és nem tudom mire számítsak, valóban altatás után az embernek hányingere van és hányás? És azt sem tudom, hogyan zajlik ez az egész mûtét, kell tõle félni?

Legjobb válasz:
Nem kell félni tõle. Három napos kórházi bentlétre készülj fel. Az elsõ nap csak pár vizsgálat, meg elbeszélgetés az altatóorvossal, semmi egyéb nem történik. A 2. nap délelõtt lesz maga a mûtét. Leborotválják a hasad (amennyiben szõrös) bekötnek egy infúziót, rád tesznek egy oxigénmaszkot és már alszol is. Az ébredés nem a legjobb. Nekem nem volt hányingerem, csak úgy éreztem, mintha összevertek volna, fõleg a vállaim fájtak. Késõbb elmondta egy ápoló, hogy a mûtéthez kissé "felfújnak" belülrõl, ezért van ez a fájdalom. Ami kellemetlen, hogy egy csõ lógott ki az oldalamból, amin keresztül távozhatott az esetleges vér. Nem fájt, csak egyszerûen nem tudtam tõle mozogni. A nap nagy részét szerencsésen átaludtam, az altatónak köszönhetõen. Azt hiszem, du 4 magasságában ihattam, elõször. A 3. nap reggelén kaptam némi reggelit azzal, ha bennmarad, akkor mehetek :) Gond nélkül tudtam enni, inni, nem volt belõle probléma. Ekkor vették ki a csövet az oldalamból. Na az nagyon szar érzés volt, de legalább hamar túlestem rajta. Még délelõtt elkészült a záró és mehettem haza. Aznap még inkább csak feküdtem, de a következõ nap már mentem a városba járni egyet. Varratszedés azt hiszem, egy hét múlva volt, de az egy fél perces mûvelet, egyáltalán nem fáj. Remélem, tudtam ezzel segíteni. Ha bármi kérdésed van, akkor csak bátran kérdezz!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem kell félni tõle. Három napos kórházi bentlétre készülj fel. Az elsõ nap csak pár vizsgálat, meg elbeszélgetés az altatóorvossal, semmi egyéb nem történik. A 2. nap délelõtt lesz maga a mûtét. Leborotválják a hasad (amennyiben szõrös) bekötnek egy infúziót, rád tesznek egy oxigénmaszkot és már alszol is. Az ébredés nem a legjobb. Nekem nem volt hányingerem, csak úgy éreztem, mintha összevertek volna, fõleg a vállaim fájtak. Késõbb elmondta egy ápoló, hogy a mûtéthez kissé "felfújnak" belülrõl, ezért van ez a fájdalom. Ami kellemetlen, hogy egy csõ lógott ki az oldalamból, amin keresztül távozhatott az esetleges vér. Nem fájt, csak egyszerûen nem tudtam tõle mozogni. A nap nagy részét szerencsésen átaludtam, az altatónak köszönhetõen. Azt hiszem, du 4 magasságában ihattam, elõször. A 3. nap reggelén kaptam némi reggelit azzal, ha bennmarad, akkor mehetek :) Gond nélkül tudtam enni, inni, nem volt belõle probléma. Ekkor vették ki a csövet az oldalamból. Na az nagyon szar érzés volt, de legalább hamar túlestem rajta. Még délelõtt elkészült a záró és mehettem haza. Aznap még inkább csak feküdtem, de a következõ nap már mentem a városba járni egyet. Varratszedés azt hiszem, egy hét múlva volt, de az egy fél perces mûvelet, egyáltalán nem fáj. Remélem, tudtam ezzel segíteni. Ha bármi kérdésed van, akkor csak bátran kérdezz!
nem kell félni. altatás után kicsit kótyagos leszel. egy óra mire kitisztulsz rendesen. kb 2 óráig nem mehetsz ki a wc-re. reggel mûtöttek másnap reggel kaptam kétszersültet meg teát. aznap este csak teát. 3. vagy 4. nap reggel mehetsz haza. lesz egy drain is az epeágy mellett a májadnál. azt kiveszik. kellemetlen, de nem fáj. én egy hétig olyan voltam, min a lufi. a hasüregbe fújt gáz miatt. aztán az is elmúlik. kb két hétig nem tudtam hajolni, mert húzódott a varrat mindenhol. és fel kell készülni sajnos, a köldöknél lévõ varrat be szokott gyulladni. mosdásnál oda kell figyelni, hogy víz tényleg ne érje :) kb ennyi :) nem lesz semmi gond :)


Van egy Hp Compaq Nc6320-as laptopom. Memóriát akarok benne bővíteni, de nem tudom hogy ddr hányas ram kell bele. Most egy 1 gigás ram van benne, kivettem de azon se volt rajta hogy milyen kell bele. Milyen ram kell bele?

E mellé jönne még egy 1 gigás ram.

Legjobb válasz: Ha belemegy a foglalatba és elfogadja induláskor, akkor el is megy vele, csak az is 667-n fog ketyegni. Õszintén szólva nem tudom, hogy a HP gépek tolerálják-e a különbözõ frekijû RAM-okat.

Ha belemegy a foglalatba és elfogadja induláskor, akkor el is megy vele, csak az is 667-n fog ketyegni. Õszintén szólva nem tudom, hogy a HP gépek tolerálják-e a különbözõ frekijû RAM-okat.
szerintem ddr2
Az a biztos, ha a memória modulon levõ számsort beírod a googliba. Kidobja neked, hogy mi az. Pont ugyan olyat vegyél mint az. (én azért nagyban fogadnék rá, hogy egy 667MHz-es DDR-II-s RAM van benne)
A kérdező hozzászólása: És ezt a számsort hol lehet megenézni?
A kérdező hozzászólása: na, megnéztem a memóriát, és az utolsó válaszoló segített 2x is :D 1.Megmondta hogy hogyan nézzem meg. 2.Még ki is találta :) Úgy hogy köszi!
A kérdező hozzászólása: Amúgy DDR2 volt
A kérdező hozzászólása: és még valami, hogy most egy 667mhz-es memória van benne , e mellé belehet tenni egy 800mhz-es memóriát?

Hogyan tudok a legrövidebb úton eljutni a Keleti pályaudvartól a kelenföldi pályaudvarig? Illetve az Etele utcáig. Ha busz visz írják meg hogy hányas busz?

Legjobb válasz: Kelenföld vasútállomáshoz a 7E, 107E buszokkal lehet eljutni, az Etele útra ezeken kívül még az Albertfalva ill. Bornemissza tér felé közlekedõ 7, 7A buszokkal is.

Kelenföld vasútállomáshoz a 7E, 107E buszokkal lehet eljutni, az Etele útra ezeken kívül még az Albertfalva ill. Bornemissza tér felé közlekedõ 7, 7A buszokkal is.
Legegyszerûbben? Leggyorsabban? Legkényelmesebben? Vonattal :) 13 perc az út.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm de honnan indul a vonat?
Keleti pályaudvarról Kelenföld vasútállomásra minden óra 38. percében indul vonat. Gyorsvonat. Gyõrbe, vagy Szombathelyre. A jegy ára pótjeggyel együtt 2. osztályra 400 Ft. Ha van Budapest-bérlete, csak a pótjegyet kell megvásárolnia, ami 150 Ft. (2. osztályra.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget.

Az Aion-ban honnan tudja pontosan megmondani az ellenséges játékos, hogy az én karim pontosan hanyas szintű?

Azt tudom, hogy +/-10-essével nagyjából be lehet lőni, de nekem már többször kiírták, hogy tudják, hogy hanyas vagyok.

Legjobb válasz: csinalsz 1 makrot /inspect parancsal de csak annal mukodik aki engedi, lepj be az opciokba, es a lap aljan kipipalod hogy: Decline viewing detail

csinalsz 1 makrot /inspect parancsal de csak annal mukodik aki engedi, lepj be az opciokba, es a lap aljan kipipalod hogy: Decline viewing detail

Csajok ti hogyan választotok bikinit? Az üzletben fel lehet próbálni? És ha neten akarok rendelni akkor honnan tudom, hogy hanyas méret a megfelelő?

Előre is köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: Természetesen fel lehet próbálni az üzletekben. Ha neten szeretnél rendelni, akkor pedig akkorát rendelj, mint az átlag ruhaméreted.

Természetesen fel lehet próbálni az üzletekben. Ha neten szeretnél rendelni, akkor pedig akkorát rendelj, mint az átlag ruhaméreted.
valószínû az üzletben fel lehet próbálni, de én csak normál fehérnemû fölé veszem fel az alsó részt(ki tudja kin volt elõttem). általában azt veszem meg ami tetszik, csak az a baj, hogy 2 mérettel kisebb kell alulra mint felülre.
Természetesen szín és forma alapján választok.:D Méretet már nehezebb találni, nagy mellek miatt. :) A boltban természetesen fel lehet próbálni, a bugyikban van mûanyag kis védõbetét, de sose veszem fel közvetlenül, a bugyit mindig magamon hagyom próbán. Az internetes rendelés nem megbízható egyátalán méret szemszögbõl, sose tudhatod, hogy mi alapján méreteznek. (Pl. a kínaiban a 85 C vagy olyannyira ki van tömve, hogy A-sok hordhatják, vagy egyszerüen kicsi a kosár.)
A kérdező hozzászólása: Csakhogy a fehérnemût ne lehet és ez majdnem ugyanaz. Ruhaméret meg van rengeteg. Nem tudom melyik a normális.
A kérdező hozzászólása: Én nagyjából arányos vagyok, szóval ez nemokoz akkora problémát.Szerintetek merjek rendelni netrõl? Csak mert olyan aranyos fürdõrucikat láttam az ottón. :D
Én csak azért nem rendelek neten ruhákat a mérete miatt. Persze volt hogy már rendeltem fürdõruhát neten énis de akkor felhívtak adategyeztetés miatt és mondták hogy ha nem stimmelne a méret 3 munkanapon belül visszaküldhetem és kérhetek csereméretet. Üzletekbe minden további nélkül felpróbálhatod.
A kérdező hozzászólása: Rendben akkor valószínû marad az üzletben valœ megvæsárlás. Egyébként még egy kissé fura kérdésem lenne. Van pl. egy kevésbé ismert márkanevû ruhadarab, ezesetben fürdõruci és egy elég ismert márkájú pl: adidas. A kettõ ugyanabban az árban van és mindkettõ szuperûl néz ki. Melyiket választod? Számodra fontos a márka ismeretsége, ha már annyi pénzt kiadtál ērte? remélem értitek mire akarok kilyukadni :)
mert hülye vagy
Kommerszebb szart nem tudsz inni?
a legtrébb répacukor meg víz erjesztésébõl összehozott vodka + még véletlenül sem természetazonos, mesterséges aromák. érthetõ?
Igaza van az utolsónak, a kommerszek többsége (répa-) melaszszeszbõl készül, az pedig el van átkozva. Legalábbis még nincs jobb tudományos magyarázat arra, hogy miért nincs répaszeszivás rosszullét, de legalábbis durva másnaposság nélkül. Az amerikaiak pl. a francia likõrök átkaként ismerik, mert õk csak azokon keresztül találkoznak vele.
Ha nem olcsó kommersz szarokat innál, akkor talán még értelme is lenne. Igyál Bols vodkából 2 decit az benned marad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!