Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy hányas (78 db)

Honnan tudom hogy az alaplapom hányas SATA-t támogat? Bele tudom tenni a SATA 2s csatalkozós vinyot meg a 3ast is vagy hogy?

Az van hogy az alaplapomon van négy port SATA 1 SATA 2 SATA 3 SATA 4 ahogy a képen is látszik.: <[link]

Legjobb válasz: "mindegy" hányas sata van az alaplapodon. dugd be valamelyikbe és jó lesz

"mindegy" hányas sata van az alaplapodon. dugd be valamelyikbe és jó lesz
Neked - mint az általad mellékelt képen látható: [link] egy ASUS P5KPL/EPU alaplapod van. Az alaplap oldalán: [link] olvasható, hogy 4 darab SATA 3 Gbps-os port található. Ha utánaolvasol - például a Wikipedian: [link] [link] akkor olvashatod, hogy a 3 Gbps sebességû változat a SATA-2 szabvány. Jelenleg használatos merevlemezed - Hitachi HDP725025GLA380 - is 3 Gbps-os, SATA-2 szabványú: http://www.hgst.com/portal/binary/com.epicentric.contentmanagement.servlet.ContentDeliveryServlet/hgst/products/Deskstar/p7k500/HGST_Deskstar_P7K500_DS_FINAL.pdf Új merevlemez vásárlása esetén érdemes minimum SATA-2 merevlemezt venni, ugyanis a SATA-1-es (1, 5 Gbps-os) meghajtók csak lassabban fognak mûködni. A SATA-3-as (6 Gbps-os) meghajtók visszafelé kompatibillisek, SATA-2 (3 Gbps) módban fognak dolgozni. [link]
Ja és még valami: az alaplapon olvasható SATA1, SATA2, SATA3, SATA4 csak a SATA-port sorszáma, nem a verziója.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat tehát nekem igazábol felesleges olyat venni ami SATA 3 csatlakozós mert SATA 2ben fog mûködni ugye köszi!
Nem felesleges, késõbbi gépcserénél jól jöhet. Meg nem is nagyon kapsz SATA2-es lemezeket, ha mégis, egy plusz ezresért van SATA3-as, érdemesebb azt megvenni. A merevlemezek a SATA2-es sebességét sem érik el, így nem lesz semmivel lassabb ha SATA2-n használod.
A kérdező hozzászólása: köszi és mi a véleményed egy 4éves 420W os tápegység elbirna egy core 2 quad Q8300at meg esetleg ati radeon hd 4730 heleyett egy erõsebb vga-t? Tudnál néhányat linelni ami szerinted jolenne? Nagyon köszi az eddigi segitségedet is! :)

Hogyan lehet eljutni a Ferihegyi MÁV leszálló állomásról, a repülõ térre? Tudom, hogy busszal, de hanyassal?

Legjobb válasz: Legjobb tudomásom szerint a 200-as busz visz ki onnét a Liszt Ferencre. Persze a megállóban biztosan ki van téve a menetrend is.

Legjobb tudomásom szerint a 200-as busz visz ki onnét a Liszt Ferencre. Persze a megállóban biztosan ki van téve a menetrend is.
203E Köki terminál->2-es terminál
200E

Hogy tudom meg hányas a NUK etetőcumi amit kaptunk?

kifolyik a szemem úgy nézem de csak azt látom hogy szilikon...talán még az van rá írva 5/ de nem biztos és nem találok ilyet pedig ez a legjobb a 2,5hós korababámnak! vettem most olyat aminek a csomiján 1-es volt írva a cumiban meg 17/ van írva és úgy d?l bel?le hogy majd meg fullad szegény...

Legjobb válasz: Menj be a Wolf-ba, ott biztosan tudnak segíteni. Kérjél cumit újszülöttnek. Ezek a cumik 0-ás jelzésûek. Az lesz a jó neked. A kisfiam 6 hónapos és még mindig újszülött cumit adok a szájába. Tökéletes. Az igaz, hogy én Avent-osat használok.

Menj be a Wolf-ba, ott biztosan tudnak segíteni. Kérjél cumit újszülöttnek. Ezek a cumik 0-ás jelzésûek. Az lesz a jó neked. A kisfiam 6 hónapos és még mindig újszülött cumit adok a szájába. Tökéletes. Az igaz, hogy én Avent-osat használok.


Honnan tudom hogy a telefonomon hányas android verzió van fenn?

Legjobb válasz: beállítások/a telefonról/ott lesz valahol

beállítások/a telefonról/ott lesz valahol
Ha megadod a telefon modell nevét, akkor beírom a google-be és valószínû ki fogja dobni. De ennyit te is megtehesz
a legújabb kiadott frissítés, illetve a szolgáltató által megadott verziótól is eltérhet az õ sajátja. egyszerûbb, talán gyorsabb és sokka biztosabb is az enyém.

Hogy tudom a hányást elő segiteni?

Legjobb válasz: Dugd le az ujjad a torkodba.

Dugd le az ujjad a torkodba.
Nézd, ha megettél valamit, amit ki kéne hánynod, azt a szervezeted megoldja. Ha ennyitõl nem hánytál, akkor nem is fogsz, legalábbis most nem.
A kérdező hozzászólása: nemazvagyok! mostláttam elsönek.. és nem asulirolvanszo..
Kiscsillag, ha már f.snod se sikerült, akkor a következõ fokozat miért menne? :) Menjél inkább suliba.
A kérdező hozzászólása: hát hányingerem van .. de nemjönkisemmi.
na nekem ne mond, hogy ledugod az ujjad a torkodon és nem hányod el magad!!! Öklendezni öklendezel? Mert ha igen, akkor lehet nincs semmi a gyomrodban, ami kijöhetne.
A kérdező hozzászólása: próbáltam. valami más?:/
sós, meleg víz + ujj együtt
Minek akarsz hányni?
A kérdező hozzászólása: az sem müködik.. nemtudommért..
igyal sos vizet
A kérdező hozzászólása: megvolt.. és semmi..
Nyúlj le a torkodon...
Márpedig hányást könnyû elõidézni, pl egy korty tömény, vagy tusfürdõ.

Honnan tudom, hogy hány pont hányas msnem van? :O

Legjobb válasz: Verzió? Nézd meg névjegyét.

Verzió? Nézd meg névjegyét.
nyisd meg a messengert, utana sugo, es nevjegy...

Hogyan tudom meg, hogy nekem hányas Windowsom van?

Legjobb válasz: ? hogy hogy hányas?

? hogy hogy hányas?
Sajatgep -> Tulajdonsagok, ott irja
Kérdezd meg tõle.
Hallgass Zöldikére:)
_Zoldike_- re bocsika, elõzõ vagyok:)
Parancssorban: ver

Laparoszkópos epemûtétre várok, és nem tudom mire számítsak, valóban altatás után az embernek hányingere van és hányás? És azt sem tudom, hogyan zajlik ez az egész mûtét, kell tõle félni?

Legjobb válasz:
Nem kell félni tõle. Három napos kórházi bentlétre készülj fel. Az elsõ nap csak pár vizsgálat, meg elbeszélgetés az altatóorvossal, semmi egyéb nem történik. A 2. nap délelõtt lesz maga a mûtét. Leborotválják a hasad (amennyiben szõrös) bekötnek egy infúziót, rád tesznek egy oxigénmaszkot és már alszol is. Az ébredés nem a legjobb. Nekem nem volt hányingerem, csak úgy éreztem, mintha összevertek volna, fõleg a vállaim fájtak. Késõbb elmondta egy ápoló, hogy a mûtéthez kissé "felfújnak" belülrõl, ezért van ez a fájdalom. Ami kellemetlen, hogy egy csõ lógott ki az oldalamból, amin keresztül távozhatott az esetleges vér. Nem fájt, csak egyszerûen nem tudtam tõle mozogni. A nap nagy részét szerencsésen átaludtam, az altatónak köszönhetõen. Azt hiszem, du 4 magasságában ihattam, elõször. A 3. nap reggelén kaptam némi reggelit azzal, ha bennmarad, akkor mehetek :) Gond nélkül tudtam enni, inni, nem volt belõle probléma. Ekkor vették ki a csövet az oldalamból. Na az nagyon szar érzés volt, de legalább hamar túlestem rajta. Még délelõtt elkészült a záró és mehettem haza. Aznap még inkább csak feküdtem, de a következõ nap már mentem a városba járni egyet. Varratszedés azt hiszem, egy hét múlva volt, de az egy fél perces mûvelet, egyáltalán nem fáj. Remélem, tudtam ezzel segíteni. Ha bármi kérdésed van, akkor csak bátran kérdezz!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem kell félni tõle. Három napos kórházi bentlétre készülj fel. Az elsõ nap csak pár vizsgálat, meg elbeszélgetés az altatóorvossal, semmi egyéb nem történik. A 2. nap délelõtt lesz maga a mûtét. Leborotválják a hasad (amennyiben szõrös) bekötnek egy infúziót, rád tesznek egy oxigénmaszkot és már alszol is. Az ébredés nem a legjobb. Nekem nem volt hányingerem, csak úgy éreztem, mintha összevertek volna, fõleg a vállaim fájtak. Késõbb elmondta egy ápoló, hogy a mûtéthez kissé "felfújnak" belülrõl, ezért van ez a fájdalom. Ami kellemetlen, hogy egy csõ lógott ki az oldalamból, amin keresztül távozhatott az esetleges vér. Nem fájt, csak egyszerûen nem tudtam tõle mozogni. A nap nagy részét szerencsésen átaludtam, az altatónak köszönhetõen. Azt hiszem, du 4 magasságában ihattam, elõször. A 3. nap reggelén kaptam némi reggelit azzal, ha bennmarad, akkor mehetek :) Gond nélkül tudtam enni, inni, nem volt belõle probléma. Ekkor vették ki a csövet az oldalamból. Na az nagyon szar érzés volt, de legalább hamar túlestem rajta. Még délelõtt elkészült a záró és mehettem haza. Aznap még inkább csak feküdtem, de a következõ nap már mentem a városba járni egyet. Varratszedés azt hiszem, egy hét múlva volt, de az egy fél perces mûvelet, egyáltalán nem fáj. Remélem, tudtam ezzel segíteni. Ha bármi kérdésed van, akkor csak bátran kérdezz!
nem kell félni. altatás után kicsit kótyagos leszel. egy óra mire kitisztulsz rendesen. kb 2 óráig nem mehetsz ki a wc-re. reggel mûtöttek másnap reggel kaptam kétszersültet meg teát. aznap este csak teát. 3. vagy 4. nap reggel mehetsz haza. lesz egy drain is az epeágy mellett a májadnál. azt kiveszik. kellemetlen, de nem fáj. én egy hétig olyan voltam, min a lufi. a hasüregbe fújt gáz miatt. aztán az is elmúlik. kb két hétig nem tudtam hajolni, mert húzódott a varrat mindenhol. és fel kell készülni sajnos, a köldöknél lévõ varrat be szokott gyulladni. mosdásnál oda kell figyelni, hogy víz tényleg ne érje :) kb ennyi :) nem lesz semmi gond :)

Van egy Hp Compaq Nc6320-as laptopom. Memóriát akarok benne bővíteni, de nem tudom hogy ddr hányas ram kell bele. Most egy 1 gigás ram van benne, kivettem de azon se volt rajta hogy milyen kell bele. Milyen ram kell bele?

E mellé jönne még egy 1 gigás ram.

Legjobb válasz: Ha belemegy a foglalatba és elfogadja induláskor, akkor el is megy vele, csak az is 667-n fog ketyegni. Õszintén szólva nem tudom, hogy a HP gépek tolerálják-e a különbözõ frekijû RAM-okat.

Ha belemegy a foglalatba és elfogadja induláskor, akkor el is megy vele, csak az is 667-n fog ketyegni. Õszintén szólva nem tudom, hogy a HP gépek tolerálják-e a különbözõ frekijû RAM-okat.
szerintem ddr2
Az a biztos, ha a memória modulon levõ számsort beírod a googliba. Kidobja neked, hogy mi az. Pont ugyan olyat vegyél mint az. (én azért nagyban fogadnék rá, hogy egy 667MHz-es DDR-II-s RAM van benne)
A kérdező hozzászólása: És ezt a számsort hol lehet megenézni?
A kérdező hozzászólása: na, megnéztem a memóriát, és az utolsó válaszoló segített 2x is :D 1.Megmondta hogy hogyan nézzem meg. 2.Még ki is találta :) Úgy hogy köszi!
A kérdező hozzászólása: Amúgy DDR2 volt
A kérdező hozzászólása: és még valami, hogy most egy 667mhz-es memória van benne , e mellé belehet tenni egy 800mhz-es memóriát?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!