Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy hányas (75 db)

Honnan tudom hogy az alaplapom hányas SATA-t támogat? Bele tudom tenni a SATA 2s csatalkozós vinyot meg a 3ast is vagy hogy?

Az van hogy az alaplapomon van négy port SATA 1 SATA 2 SATA 3 SATA 4 ahogy a képen is látszik.: <[link]

Legjobb válasz: "mindegy" hányas sata van az alaplapodon. dugd be valamelyikbe és jó lesz

"mindegy" hányas sata van az alaplapodon. dugd be valamelyikbe és jó lesz
Neked - mint az általad mellékelt képen látható: [link] egy ASUS P5KPL/EPU alaplapod van. Az alaplap oldalán: [link] olvasható, hogy 4 darab SATA 3 Gbps-os port található. Ha utánaolvasol - például a Wikipedian: [link] [link] akkor olvashatod, hogy a 3 Gbps sebességû változat a SATA-2 szabvány. Jelenleg használatos merevlemezed - Hitachi HDP725025GLA380 - is 3 Gbps-os, SATA-2 szabványú: http://www.hgst.com/portal/binary/com.epicentric.contentmanagement.servlet.ContentDeliveryServlet/hgst/products/Deskstar/p7k500/HGST_Deskstar_P7K500_DS_FINAL.pdf Új merevlemez vásárlása esetén érdemes minimum SATA-2 merevlemezt venni, ugyanis a SATA-1-es (1, 5 Gbps-os) meghajtók csak lassabban fognak mûködni. A SATA-3-as (6 Gbps-os) meghajtók visszafelé kompatibillisek, SATA-2 (3 Gbps) módban fognak dolgozni. [link]
Ja és még valami: az alaplapon olvasható SATA1, SATA2, SATA3, SATA4 csak a SATA-port sorszáma, nem a verziója.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat tehát nekem igazábol felesleges olyat venni ami SATA 3 csatlakozós mert SATA 2ben fog mûködni ugye köszi!
Nem felesleges, késõbbi gépcserénél jól jöhet. Meg nem is nagyon kapsz SATA2-es lemezeket, ha mégis, egy plusz ezresért van SATA3-as, érdemesebb azt megvenni. A merevlemezek a SATA2-es sebességét sem érik el, így nem lesz semmivel lassabb ha SATA2-n használod.
A kérdező hozzászólása: köszi és mi a véleményed egy 4éves 420W os tápegység elbirna egy core 2 quad Q8300at meg esetleg ati radeon hd 4730 heleyett egy erõsebb vga-t? Tudnál néhányat linelni ami szerinted jolenne? Nagyon köszi az eddigi segitségedet is! :)

Hogy tudom meg hányas a NUK etetőcumi amit kaptunk?

kifolyik a szemem úgy nézem de csak azt látom hogy szilikon...talán még az van rá írva 5/ de nem biztos és nem találok ilyet pedig ez a legjobb a 2,5hós korababámnak! vettem most olyat aminek a csomiján 1-es volt írva a cumiban meg 17/ van írva és úgy d?l bel?le hogy majd meg fullad szegény...

Legjobb válasz: Menj be a Wolf-ba, ott biztosan tudnak segíteni. Kérjél cumit újszülöttnek. Ezek a cumik 0-ás jelzésûek. Az lesz a jó neked. A kisfiam 6 hónapos és még mindig újszülött cumit adok a szájába. Tökéletes. Az igaz, hogy én Avent-osat használok.

Menj be a Wolf-ba, ott biztosan tudnak segíteni. Kérjél cumit újszülöttnek. Ezek a cumik 0-ás jelzésûek. Az lesz a jó neked. A kisfiam 6 hónapos és még mindig újszülött cumit adok a szájába. Tökéletes. Az igaz, hogy én Avent-osat használok.

Honnan tudom hogy a telefonomon hányas android verzió van fenn?

Legjobb válasz: beállítások/a telefonról/ott lesz valahol

beállítások/a telefonról/ott lesz valahol
Ha megadod a telefon modell nevét, akkor beírom a google-be és valószínû ki fogja dobni. De ennyit te is megtehesz
a legújabb kiadott frissítés, illetve a szolgáltató által megadott verziótól is eltérhet az õ sajátja. egyszerûbb, talán gyorsabb és sokka biztosabb is az enyém.


Hogy tudom a hányást elő segiteni?

Legjobb válasz: Dugd le az ujjad a torkodba.

Dugd le az ujjad a torkodba.
Nézd, ha megettél valamit, amit ki kéne hánynod, azt a szervezeted megoldja. Ha ennyitõl nem hánytál, akkor nem is fogsz, legalábbis most nem.
A kérdező hozzászólása: nemazvagyok! mostláttam elsönek.. és nem asulirolvanszo..
Kiscsillag, ha már f.snod se sikerült, akkor a következõ fokozat miért menne? :) Menjél inkább suliba.
A kérdező hozzászólása: hát hányingerem van .. de nemjönkisemmi.
na nekem ne mond, hogy ledugod az ujjad a torkodon és nem hányod el magad!!! Öklendezni öklendezel? Mert ha igen, akkor lehet nincs semmi a gyomrodban, ami kijöhetne.
A kérdező hozzászólása: próbáltam. valami más?:/
sós, meleg víz + ujj együtt
Minek akarsz hányni?
A kérdező hozzászólása: az sem müködik.. nemtudommért..
igyal sos vizet
A kérdező hozzászólása: megvolt.. és semmi..
Nyúlj le a torkodon...
Márpedig hányást könnyû elõidézni, pl egy korty tömény, vagy tusfürdõ.

Honnan tudom, hogy hány pont hányas msnem van? :O

Legjobb válasz: Verzió? Nézd meg névjegyét.

Verzió? Nézd meg névjegyét.
nyisd meg a messengert, utana sugo, es nevjegy...

Hogyan tudom meg, hogy nekem hányas Windowsom van?

Legjobb válasz: ? hogy hogy hányas?

? hogy hogy hányas?
Sajatgep -> Tulajdonsagok, ott irja
Kérdezd meg tõle.
Hallgass Zöldikére:)
_Zoldike_- re bocsika, elõzõ vagyok:)
Parancssorban: ver

Van egy Hp Compaq Nc6320-as laptopom. Memóriát akarok benne bővíteni, de nem tudom hogy ddr hányas ram kell bele. Most egy 1 gigás ram van benne, kivettem de azon se volt rajta hogy milyen kell bele. Milyen ram kell bele?

E mellé jönne még egy 1 gigás ram.

Legjobb válasz: Ha belemegy a foglalatba és elfogadja induláskor, akkor el is megy vele, csak az is 667-n fog ketyegni. Õszintén szólva nem tudom, hogy a HP gépek tolerálják-e a különbözõ frekijû RAM-okat.

Ha belemegy a foglalatba és elfogadja induláskor, akkor el is megy vele, csak az is 667-n fog ketyegni. Õszintén szólva nem tudom, hogy a HP gépek tolerálják-e a különbözõ frekijû RAM-okat.
szerintem ddr2
Az a biztos, ha a memória modulon levõ számsort beírod a googliba. Kidobja neked, hogy mi az. Pont ugyan olyat vegyél mint az. (én azért nagyban fogadnék rá, hogy egy 667MHz-es DDR-II-s RAM van benne)
A kérdező hozzászólása: És ezt a számsort hol lehet megenézni?
A kérdező hozzászólása: na, megnéztem a memóriát, és az utolsó válaszoló segített 2x is :D 1.Megmondta hogy hogyan nézzem meg. 2.Még ki is találta :) Úgy hogy köszi!
A kérdező hozzászólása: Amúgy DDR2 volt
A kérdező hozzászólása: és még valami, hogy most egy 667mhz-es memória van benne , e mellé belehet tenni egy 800mhz-es memóriát?

Honann tudom hogy egy elem mellé hányas szám kerül?

kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést, de azt nem értem hogy honnan tudom hogy az alumínium Al3 vagy hogy az oxigén O2 vagy a jód I2?? mit kell hozzá néznem? légyszi segítsetek

Legjobb válasz: és azt honnan tudom hogy az egyenleteknél mikor kell 2 egy elembõl hogy kiegyenlítõdjenek?

A kérdező hozzászólása: és azt honnan tudom hogy az egyenleteknél mikor kell 2 egy elembõl hogy kiegyenlítõdjenek?
Az a lényege, hogy a vegyületben minden elem a "vegyértékvonalával" megtalálja a másik elem (amivel éppen vegyülni szándékozik), szabad vegyértékét. Mert szabd vegyérték nem maradhat. Mintha a gyerekeknek az lenne a feladat, mindenki fogja meg a másik kezét.Tehát a sor végén lévõ két gyerek is gyorsan megfogja szabadon maradt kezeiket. Komolyodjunk vissza! pl. a hidrogénnek 1 szabad vegyértéke van csak de az oxigénnek 2 akkor a hidrogénbõl 2 kell , hogy minden "kéz"most már vegyértéknek legyen párja.Gy lesz H2O Bonyolult volt , vagy bonyolult volt?
Értsd: az oxigén-gyereknek 2 keze van, a hidrogén-gyereknek meg csak 1, az alumínium-gyerek már más tészta, neki 2 keze van de van 1 lába is. Na de a vicctõl eltekintve, van - ha jól tudom - a Hund szabály, miszerint a kölykök úgy foglalnak helyet a buszon, hogy a 2üléses helyek közül elõször mindenki egy olyan helyre ül, ahol mindkét ülés szabad. Aztán csak akkor ülnek le másvalaki mellé, ha már nem tudnak két üres helyre ülni. A külsõ elektronhéj, ahol a vegyérték elektronok vannak 4x2 üléses. A szerencsés kölykök, akik egyedül foglalnak el 2 ülést, azok tudnak új kapcsolatokat építeni. Annyit, ahányan vannak.
Meg kell tanulni mindegyiket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!