Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy egy játék, CD (11 db)

Hogyan tudom megoldani hogy egy játék, CD nélkül is futattható legyen a gépemen?

El?re is köszi a választ!

Legjobb válasz: Ennek csak nem túl legális módja van: fel kell törni. Ha az eredeti cd-d megvan a játékból, azért megbocsátható. Ez esetben a cd tartalmát fel kell másolni a winchesterre, majd keresni az interneten egy no cd cracket a játékhoz, ami általában egy futtatható exe file-t. Ezt a játék könyvtárába kell másolni (ez a lépés megspórolható, ha anélkül is mûködik), és onnan elindítani.

Ennek csak nem túl legális módja van: fel kell törni. Ha az eredeti cd-d megvan a játékból, azért megbocsátható. Ez esetben a cd tartalmát fel kell másolni a winchesterre, majd keresni az interneten egy no cd cracket a játékhoz, ami általában egy futtatható exe file-t. Ezt a játék könyvtárába kell másolni (ez a lépés megspórolható, ha anélkül is mûködik), és onnan elindítani.
jobb, ha nem simán felmásolod, hanem un. image fájlt kell belõle csinálni. ez lényegében egy olyan fájl, ami a merevlemezen van, de a virtuális meghejtó számára cd-ként viselkedik. a no cd crack a már felinstallált játékoknál mûködik, "full install" funkciónál, ha van ilyen. ott már nem kell másolgatni semmit.
töltsd fel hdd-re... pl. ISO fálj formátumba... akkor indul üdv.: personal (hacker)
Nem kell semmit sem feltorni, gyerekek! Csak be kell irni egy bizonyos Daemon Tools nevu programot. Miutan a jatekot bemasoltad egy az egyben a szamitogepre, csak fogod az egeszet, es a mar emlitett virtualis meghajtoba (Daemon Tools- ez a legjobb; Alcohol=marhasag)beilleszted. Ha meg akarod nyitni a jatekot, akkor mar egy uj meghajtod lesz(virtualis), ahova ha belepsz, mar el is indithatod a jatekot. Ennyit errol, nem nagy kunszt. Hay.

Clone cd-vel hogy tudok kiírni egy 8, 3 gigánál nagyobb játékot xbox360-ra? A mostani játékok mind nagyobbak már szinte és se a túlírás, se a lemez végéig írással nem lesz jó.

Legjobb válasz: Nem a Clone cd-vel van a baj. Azt kell megnézned, hogy támogatja e a dvd-íród a 4.7GB-nál nagyobb írást. Az új generációs írók ezeket a korongokat képesek kezelni. dvd méretek: 4.7GB Single-Sided Single Layer 8.5GB sometimes called Dual Layer 8.75GB Double-Sided Single Layer 15.9GB Double-Sided Dual Layer Ha igen akkor kel keresni olyan boltot melyik ad el ilyen méretû korongokat.

Nem a Clone cd-vel van a baj. Azt kell megnézned, hogy támogatja e a dvd-íród a 4.7GB-nál nagyobb írást. Az új generációs írók ezeket a korongokat képesek kezelni. dvd méretek: 4.7GB Single-Sided Single Layer 8.5GB sometimes called Dual Layer 8.75GB Double-Sided Single Layer 15.9GB Double-Sided Dual Layer Ha igen akkor kel keresni olyan boltot melyik ad el ilyen méretû korongokat.
A BIN egy képfájl, amit a daemon tools nevû progival tudsz megnyitni.


Letöltöttem egy pc játékot ki írtam egy cd-re de nem tudom hogy mivel kéne párosítani hogy tudjak vele játszani?

Legjobb válasz: Ha jól írtad ki akkor egy dvd/cd olvasóval. Ha rosszul akkor vagy egy rar-progival vagy egy virtuális meghajtóval és ha ezek után sikerült telepítened akkor még egy krekkel.

Ha jól írtad ki akkor egy dvd/cd olvasóval. Ha rosszul akkor vagy egy rar-progival vagy egy virtuális meghajtóval és ha ezek után sikerült telepítened akkor még egy krekkel.
#1: leírta. Én annyit fûznék hozzá, hogy ha megveszed, akkor nem kell ilyennel bajlódni és a hozzád hasonló laikusok is fel tudják telepíteni.
A kérdező hozzászólása: rendesen van kiírva csak társítani kell. kiad egy csomó lehetõséget csak nem tudom hogy melyikkel kelen!
Olyan sokat nem hiszem, hogy kiírna, próbáld végig!
Ha rendesen kiírtad volna lenne egy EXE futtatás és egy mappa megnyitási ablakod.Mivel olyan program nincs a gépeden ami az ilyen filetípust megnyitná így kézzel kell megadnod ami esélytelen. Inkább azt írd le milyen fileformátum az amit kiírtál.
A kérdező hozzászólása: letöltöttem egy rar-t. sajnos nem tudok angolul igy nem tudom mit csinálja vele.
Napi 8 órával számolva ha még a mai napot is ledolgozod, már megvan a játék ára :D
A sok rar közül a legelsõre jobb klikk és kicsomagol. Ha minden jol megy lesz telepítési parancsikonod. Vagy lehet egy isorar amit egy virtuális meghajtóval tudsz megnyitni(daemon tools) http://www.youtube.com/watch?v=zic39W4F0Qk

Vettem egy játékot még régen és feltelepítettem minden rendben a játékkal, de nem is ez a lényeg! A lényeg, hogy nem találom a cd-t és már régóta szeretnék vele játszani! Mit tudok csinálni?

A játék: The Sims 2... Nem találom a cd-t de a program már a gépemen van! Mit csináljak?? Előre is köszönöm mindenkinek aki válaszol vagy segít nekem valahogyan!! :)

Legjobb válasz: Szia! Le is töltheted a játékot, beírod youtubéra, hogy The Sims 2 download, sõt! Még a 3-t is letöltheted, én mindegyik kiegészítõt letöltöttem, (kivéve az alapot) és mindegyik tökéletesen mûködik (házi kedvencek kivételével).

Szia! Le is töltheted a játékot, beírod youtubéra, hogy The Sims 2 download, sõt! Még a 3-t is letöltheted, én mindegyik kiegészítõt letöltöttem, (kivéve az alapot) és mindegyik tökéletesen mûködik (házi kedvencek kivételével).
A kérdező hozzászólása: De én nem letölteni szeretném mert letudnám tölteni!! Én használni szeretném azt a programot!!!!
http://download.chip.eu/hu/Ultimate-Boot-CD_102016.html Íme egy cd helyetesítõ program.... elméletileg nem vírusos....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de már megoldottam!!

Kiírtam xbox-ra egy játékot, amire azt válaszolta a gép, hogy a cd régiókódja nem megfelelő. Mit tudok vele kezdeni?

Legjobb válasz: Másikat kell töltened le, mert nem megfelelõ verziójút töltöttél le.Nem értek az xBox játékokhoz, de úgy tudom, hogy PAL és másféle verzió választja el a régió játékait. (Szerencsére Nintendo-kon nincs ilyen, huh:D)

Másikat kell töltened le, mert nem megfelelõ verziójút töltöttél le.Nem értek az xBox játékokhoz, de úgy tudom, hogy PAL és másféle verzió választja el a régió játékait. (Szerencsére Nintendo-kon nincs ilyen, huh:D)
A kérdező hozzászólása: Ohh...:( 2 hónapig töltöttem, mert csak egy seeder van, erre meg nem is jó...:(
:-( Sajnálom, próbálj rákeresni valahogy a régiókódra, hogy a játékod támogatja-e a Te xBox-odnak a régióját.Ha igen, keresni kell egy másikat, ami arra a régióra vonatkozik:S
Hát... erre szokták azt mondani, hogy szívás:) de ha leírod a játék nevét... pl. privátban akkor segíthetek benne.

Hogyan tudok egy játékot elindítani amelynek elveszett a telepítő CD je de a CD kulcsa megvan?

Pontosan az érdekelne, hogy ha leszedem egy torrent oldalról magát a játékot és törés helyett megadom az anno vásárolt játék CD kulcsát elfogadja-e és működik-e vele a többjátékos mód?

Legjobb válasz: Mûködnie kéne.

Mûködnie kéne.

Ha letöltöttem egy PS1 játékot, és egy képfájlt kaptam, akkor azt hogyan kell kiirnom CD-re, hogy tudja olvasni a PS?

Legjobb válasz: csak tipp, de ha a ps chippelve van, akkor egyszerûen kiírod a legalacsonyabb írási sebességen a képfájlt cdre azt' mehet a játék. (azért mondom h tippp mert nekem ps2-m van, nem chipppelt, hanem softmodos, és nekem patchelnem kell a játékokat...)

csak tipp, de ha a ps chippelve van, akkor egyszerûen kiírod a legalacsonyabb írási sebességen a képfájlt cdre azt' mehet a játék. (azért mondom h tippp mert nekem ps2-m van, nem chipppelt, hanem softmodos, és nekem patchelnem kell a játékokat...)
Vedd meg az eredeti játékot, azt nem kell crackelni. Vagy olvass utána mi az a crackelés.
A kérdező hozzászólása: de hogyan vegyem meg az eredeti játékot?
bemész a boltba, és mondod az eladónak hogy adja oda neked.
A kérdező hozzászólása: Szóval ez igazából nem ingyenes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!