Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy a padtársam leszbikus (1 db)

Hogyan tudom kideríteni, hogy a padtársam leszbikus?

egy kérdez? lány

Legjobb válasz: Bizony ciki, ha valaki nem tudja, hogy a padtársa leszbikus-e. Ha nyíltan nekiszegezed a kérdést, biztosan letagadná. Én a helyedben azt a jól bevált módszert alkalmaznám, hogy miközben õ a székén ül, te ülj fel elé bugyi nélkül a padra, miközben kötetlen beszélgetésbe elegyedsz vele. A reakcióiból ki fog derülni, hogy hogyan értékeli a dolgot.

Bizony ciki, ha valaki nem tudja, hogy a padtársa leszbikus-e. Ha nyíltan nekiszegezed a kérdést, biztosan letagadná. Én a helyedben azt a jól bevált módszert alkalmaznám, hogy miközben õ a székén ül, te ülj fel elé bugyi nélkül a padra, miközben kötetlen beszélgetésbe elegyedsz vele. A reakcióiból ki fog derülni, hogy hogyan értékeli a dolgot.
Hát én onnan tudom, hogy a barátnõim nem leszbikusak, hogy pasikról beszélünk..igencsak sokat:) Szóval ha elmegy elõttetek a suli "macsója" mond neki el, hogy neked mennyire bejön, aztán kérdezd meg tõle-Neked van "kedvenced" a suliban..?ha tud egy olyan srácot is.. és elkezd áradozni róla akkor nem hinném, hogy leszbikus viszont lehet nem vagytok olyan jó viszonyban, hogy elmondja neked a "kiszemeltje" nevét, de akármilyen félénk is, ha hetero beszélnie kell a pasikról ha csak úgy általában is...hát nekem ez a véleményem, remélem segíthettem:)
megkérdezed a száddal
Sztem nincs igazán közös hozzá, ha azt akarná, hogy tudj róla, elmondaná. Sztem hagyd. De ha mindenáron többet akarsz tudni, beszélgessetek pasikról, de ez nem garancia. Attól még senki sem hetero, hogy beszélget az ellenkezõ nemrõl. Még áradozhat is valakirõl, hogy megtévesszen. Én ha nem akarnám, hogy tudja vki, h leszbikus vagyok, simán elõadnám a nagy pasifalót :)
Pl. úgy, hogy megnézed, ronda e? Sajnos csak a szexfilmekben néznek ki jól a leszbikus nõk, a valóságban mind kopasztott hajú, férfias ruhákban járkáló izé. Viszont ha biszex, akkor gyertek el együtt hozzám tanácsadásra!
A kérdező hozzászólása: elmesélte, hogy egyszer kipróbálná lánnyal is
Hívd el a szünetben a wcre és csókold meg a száját, simogasd a comját. Ha gerjed, akkor legalább is biztosan biszex.
Szia! Miért fontos neked ez a kérdés? De hogy ne csak kérdezzek, hanem véleményt is mondjak: Abból ítélve, hogy suliba jártok, valószínûsítem, hogy TE és Õ is tizenévesek vagytok. - Ezt nézve, és annak fényében, amit mondott, hogy szeretné kipróbálni, - én azt gondolnám, hogy még nincs teljesen tisztában a szexuális beállítottságában... Persze, az se teljesen kizárt, hogy puhatolózott, te vajon mit gondolsz két lány szerelmérõl...:) Minden esetre, szerintem az hogy leszbikus vagy sem, nem kell hogy változtasson a barátságotokon. - És ha jóban vagytok, miért is ne beszélhetnétek ezt meg? Minden jót neked!:) M.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Barátom tegnap kinyalt hosszan hátul. Kellő tisztálkodás megvolt a részemről, de szerintem szagokat akkor is lehet érezni, ha alapos a tisztítás. Nem tudom mit szeret rajta, miért szereti ezt csinálni. Mondjuk nekem jól esett, de akkor is?

Más barátja sem undorodik ettől. Mert hiába mondja valaki hogy alapos tisztítás megvolt stb, az illatokat úgymond teljesen akkor se lehet eltüntetni. max. totál beöntéssel.

7

Másnak is van női magazin fetishe? Szivesen beszélgetnék vele, főként ha lány.

Régóta gerjedek a női lapokra, például Cosmo, Elle, Glamour, Marie Claire, Nők lapja, Vogue.
Ha meglátok egy nőt, miközben ilyet olvas, vagy egy jó címlapot egy újságárusnál egyből elönt a vágy...

Van olyasvalaki, aki osztozik ebben a fétishben? És esetleg olyan, aki lány és ennek ellenére gerjed rá?

Mennyire elfogadható ez egy lány részéről, ha mondjuk kapcsolatban lennénk vele? Mit gondoltok erről?

1

Lányok valaki beszelgetni? (bármiröl ) kort, lakhelyet írjatok

1

Tudtok linkelni oldalt ahol magyar pornó van? [legalábbis magyarul beszélnek benne]

2

Csajok legextrémebb hely ahol maszturbáltatok? (oda irnátok a korotok meg h akkor hány évesek vtatok? )

5

MELEGEK! Melyik INKÁBB az esetetek?

Pár link a srácokról. A válaszban a számokat írjátok , de ha gondoljátok azt is leírhatjátok milyen srácok tetszenek nektek vagy linkeljetek ti is.:DDD

1.:
2.:

3.:

4.:

5.:

6.:

46

Mért nem tudta berakni?

A barátommal most lettünk volna először együtt, de nem tudta nekem berakni. Én még szűz vagyok, de ő már több lánnyal is volt együtt. Nem izgatottam eléggé fel, vagy mért nem sikerült?
L/18 F/21

6

Mitől pattog ki?

Amikor leborotválom a pèniszemnél a szőrt mindig másnapra/2 napra rà piros pattanásfélèk jönnek ki rajta.
Cseréltem pengét is...nivea borotválkozás utáni szerrel bekentem...meg minden este fürdés után testápolóval...mit csináljak hogy ne jöjjenek ki?

11

Csajok! Ha szoknyát veszek fel a pasi tud valahogyan orálisan kényeztetni?

Nincs helyünk, így leginkább állnom kellene közben. Szeretné, ha tudná viszonozni a dolgot.

7

Létezik olyan csaj aki már nem szűz, vagyis élt szexuális életet már, és még se szeret szopni?

csaj,szopás,szexuális,szex,élet,létezik,létezés,szeret,nem szeret

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!