Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy a padtársam leszbikus (1 db)

Hogyan tudom kideríteni, hogy a padtársam leszbikus?

egy kérdez? lány

Legjobb válasz: Bizony ciki, ha valaki nem tudja, hogy a padtársa leszbikus-e. Ha nyíltan nekiszegezed a kérdést, biztosan letagadná. Én a helyedben azt a jól bevált módszert alkalmaznám, hogy miközben õ a székén ül, te ülj fel elé bugyi nélkül a padra, miközben kötetlen beszélgetésbe elegyedsz vele. A reakcióiból ki fog derülni, hogy hogyan értékeli a dolgot.

Bizony ciki, ha valaki nem tudja, hogy a padtársa leszbikus-e. Ha nyíltan nekiszegezed a kérdést, biztosan letagadná. Én a helyedben azt a jól bevált módszert alkalmaznám, hogy miközben õ a székén ül, te ülj fel elé bugyi nélkül a padra, miközben kötetlen beszélgetésbe elegyedsz vele. A reakcióiból ki fog derülni, hogy hogyan értékeli a dolgot.
Hát én onnan tudom, hogy a barátnõim nem leszbikusak, hogy pasikról beszélünk..igencsak sokat:) Szóval ha elmegy elõttetek a suli "macsója" mond neki el, hogy neked mennyire bejön, aztán kérdezd meg tõle-Neked van "kedvenced" a suliban..?ha tud egy olyan srácot is.. és elkezd áradozni róla akkor nem hinném, hogy leszbikus viszont lehet nem vagytok olyan jó viszonyban, hogy elmondja neked a "kiszemeltje" nevét, de akármilyen félénk is, ha hetero beszélnie kell a pasikról ha csak úgy általában is...hát nekem ez a véleményem, remélem segíthettem:)
megkérdezed a száddal
Sztem nincs igazán közös hozzá, ha azt akarná, hogy tudj róla, elmondaná. Sztem hagyd. De ha mindenáron többet akarsz tudni, beszélgessetek pasikról, de ez nem garancia. Attól még senki sem hetero, hogy beszélget az ellenkezõ nemrõl. Még áradozhat is valakirõl, hogy megtévesszen. Én ha nem akarnám, hogy tudja vki, h leszbikus vagyok, simán elõadnám a nagy pasifalót :)
Pl. úgy, hogy megnézed, ronda e? Sajnos csak a szexfilmekben néznek ki jól a leszbikus nõk, a valóságban mind kopasztott hajú, férfias ruhákban járkáló izé. Viszont ha biszex, akkor gyertek el együtt hozzám tanácsadásra!
A kérdező hozzászólása: elmesélte, hogy egyszer kipróbálná lánnyal is
Hívd el a szünetben a wcre és csókold meg a száját, simogasd a comját. Ha gerjed, akkor legalább is biztosan biszex.
Szia! Miért fontos neked ez a kérdés? De hogy ne csak kérdezzek, hanem véleményt is mondjak: Abból ítélve, hogy suliba jártok, valószínûsítem, hogy TE és Õ is tizenévesek vagytok. - Ezt nézve, és annak fényében, amit mondott, hogy szeretné kipróbálni, - én azt gondolnám, hogy még nincs teljesen tisztában a szexuális beállítottságában... Persze, az se teljesen kizárt, hogy puhatolózott, te vajon mit gondolsz két lány szerelmérõl...:) Minden esetre, szerintem az hogy leszbikus vagy sem, nem kell hogy változtasson a barátságotokon. - És ha jóban vagytok, miért is ne beszélhetnétek ezt meg? Minden jót neked!:) M.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

S. O. S.! Az egyik barátnőm bele szeretett interneten keresztül egy fiúba, de szerintem az a fiú fake. Szerintetek is az?

https://www.facebook.com/milan.kiss.7399786?fref=ts
Ez az a profil.én már első rá nézésre le vágtam hogy nem ő az és hiába magyarázom a barátnőmnek,hogy nem ő az.Eddig azért nem mondtam el neki mert nem akartam hogy ekkora csalódás érje,de ez nem mehet így tovább.
Kérlek szépen titeket hogy segítsetek nekem ezt ki deríteni,hogy ő fake vagy nem.

18

Ugye nem fog belém szeretni?

Sziasztok, először csinálok ilyet, ezért nem tudom, hogyan zajlik az ilyen. A mienk nem egy kapcsolat, hanem szexbarátság. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ilyenkor ugye tényleg mindkét fél csak szexet akar, nem fog a lány belém szeretni? Korban érett, 20+

9

Hogyan tudnám elérni hogy jobban kivánjam a szexet? Jelenleg nem élek szexuális életet 1 hónapja kb, és mostanában maszturbáláshoz se nagyon jön meg a kedvem, nem is hiányzik.22/F

1

Ti lőni szoktatok recskázáskor vagy csak kifolyik a sperma?

7

Fiúk! Ha van barátnőtök akkor rá szoktatok maszturbálni vagy pornóra?

11

Ez tényleg ekkora gond manapság?

Fél éve már hogy nincs barátnőm, és akárkinek mondom el hogy ez a helyzet, mindenkitől ezt kapom, hogy "Dehát hogy bírod szex nélkül?"
Egyszerüen nekem nem ez a legfontosabb az egészben, sokkal jobban hiányzik egy nő közelsége, az hogy szeressen valaki, és nekem is legyen kit szeretnem, megöleljen ha látja rajtam, hogy gondom van, és elvárja hogy énis törődjek vele ha bánata van.
Miért, és mikor lett ennyire szex-centrikus a világunk? Az emberi értékek meg csúsznak le, ezért van ennyi megromlott kapcsolat, és válás is.
27F

22

Mitől lehet ez?

A barátommal orálisan szexeltünk, utána másnap azt tapasztaltam h a hüvelyemből darabos fehér izé folyik. Esetleg az lehetett a gond h nem mosott előtte kezet? Vagy gyanakodjak arra h megcsalt, egy hüvelygombás nő megfertőzte és ő meg át adta nekem. Nem merem ezt felhozni neki, elég cikis téma

2

Normalis valaszt?

övid fekkel milyen a szex? sikosito segit h ne legyen nagyobb baj..?

3

Szerintetek így működhet a szex?

3 éve vagyunk osztálytársak,kilencedik elején tetszettünk egymásnak,csak én nem akartam vele járni,mivel osztálytársam....
Jövőre elválnak útjaink.
Én szeretném ,hogy ő vegye el a szüzességem.Õ erről mit sem tud,szerintem azt hisz,hogy már nem is tetszik.
Évről évre jobban néz ki a srác,legszívesebben hazahoznám suli után egy dugásra..de nem tehetem..
Megéri várni?
Vélemények?

2

Elnevezted a péniszed? Ha igen, hogy hívják?

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!