Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy a padtársam (2 db)

Hogyan tudom kideríteni, hogy a padtársam leszbikus?

egy kérdez? lány

Legjobb válasz: Bizony ciki, ha valaki nem tudja, hogy a padtársa leszbikus-e. Ha nyíltan nekiszegezed a kérdést, biztosan letagadná. Én a helyedben azt a jól bevált módszert alkalmaznám, hogy miközben õ a székén ül, te ülj fel elé bugyi nélkül a padra, miközben kötetlen beszélgetésbe elegyedsz vele. A reakcióiból ki fog derülni, hogy hogyan értékeli a dolgot.

Bizony ciki, ha valaki nem tudja, hogy a padtársa leszbikus-e. Ha nyíltan nekiszegezed a kérdést, biztosan letagadná. Én a helyedben azt a jól bevált módszert alkalmaznám, hogy miközben õ a székén ül, te ülj fel elé bugyi nélkül a padra, miközben kötetlen beszélgetésbe elegyedsz vele. A reakcióiból ki fog derülni, hogy hogyan értékeli a dolgot.
Hát én onnan tudom, hogy a barátnõim nem leszbikusak, hogy pasikról beszélünk..igencsak sokat:) Szóval ha elmegy elõttetek a suli "macsója" mond neki el, hogy neked mennyire bejön, aztán kérdezd meg tõle-Neked van "kedvenced" a suliban..?ha tud egy olyan srácot is.. és elkezd áradozni róla akkor nem hinném, hogy leszbikus viszont lehet nem vagytok olyan jó viszonyban, hogy elmondja neked a "kiszemeltje" nevét, de akármilyen félénk is, ha hetero beszélnie kell a pasikról ha csak úgy általában is...hát nekem ez a véleményem, remélem segíthettem:)
megkérdezed a száddal
Sztem nincs igazán közös hozzá, ha azt akarná, hogy tudj róla, elmondaná. Sztem hagyd. De ha mindenáron többet akarsz tudni, beszélgessetek pasikról, de ez nem garancia. Attól még senki sem hetero, hogy beszélget az ellenkezõ nemrõl. Még áradozhat is valakirõl, hogy megtévesszen. Én ha nem akarnám, hogy tudja vki, h leszbikus vagyok, simán elõadnám a nagy pasifalót :)
Pl. úgy, hogy megnézed, ronda e? Sajnos csak a szexfilmekben néznek ki jól a leszbikus nõk, a valóságban mind kopasztott hajú, férfias ruhákban járkáló izé. Viszont ha biszex, akkor gyertek el együtt hozzám tanácsadásra!
A kérdező hozzászólása: elmesélte, hogy egyszer kipróbálná lánnyal is
Hívd el a szünetben a wcre és csókold meg a száját, simogasd a comját. Ha gerjed, akkor legalább is biztosan biszex.
Szia! Miért fontos neked ez a kérdés? De hogy ne csak kérdezzek, hanem véleményt is mondjak: Abból ítélve, hogy suliba jártok, valószínûsítem, hogy TE és Õ is tizenévesek vagytok. - Ezt nézve, és annak fényében, amit mondott, hogy szeretné kipróbálni, - én azt gondolnám, hogy még nincs teljesen tisztában a szexuális beállítottságában... Persze, az se teljesen kizárt, hogy puhatolózott, te vajon mit gondolsz két lány szerelmérõl...:) Minden esetre, szerintem az hogy leszbikus vagy sem, nem kell hogy változtasson a barátságotokon. - És ha jóban vagytok, miért is ne beszélhetnétek ezt meg? Minden jót neked!:) M.

Hogyan kéne viselkednem, ha a padtársam az a srác, akit szeretek, és nagy esély van rá, hogy ezt õ is tudja?

Legjobb válasz: Naponta pár kedves szóval, mosollyal éreztetheted vele, hogy szimpatikusnak tartod.

Naponta pár kedves szóval, mosollyal éreztetheted vele, hogy szimpatikusnak tartod.
Ha tudsz uralkodni magadon akk ugy mint egy padtárssal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!