Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy a méhem (78 db)

Hogyan tudom elriasztani a méheket, és darazsakat a teraszról?

Nem merem kivinni a kisfiamat,mert tele van minden méhekkel,és darazsakkal!Félek ,hogy megcsípik!Kaptárat sehol sem látok!

Legjobb válasz: Bar ez nem ide tartozik, de egy gyerek egeszseges fejlodesehez szerintem boven hozzatartozik nehany mehcsipes, nem fog belehalni (remelhetoleg nem allergias ra). Nem kell annyira ovni mindentol, mert aztan meg onmagara is allergias lesz a vegen...

Bar ez nem ide tartozik, de egy gyerek egeszseges fejlodesehez szerintem boven hozzatartozik nehany mehcsipes, nem fog belehalni (remelhetoleg nem allergias ra). Nem kell annyira ovni mindentol, mert aztan meg onmagara is allergias lesz a vegen...
Szalmiákszesszel, vagy ecetsavval mosd fel a teraszt. Kis tálkában tehetsz ki ecetet is, vagy készíts csapdát, egy poharat, vagy üdítõs üveget töltsél meg félig jó édes limonádéval. Beleesnek a rovarok.

Orgazmus miatti keményedés miatt kell aggódnom? Tudom, hogy természetes dolog hogy utána bekeményedik a méhem, de az is természetes, hogy kb 2-3 percenként újra és újra ami talán csak fél percig tart, de legalább 5x ismétlődik?

Ami igazán aggaszt, az az hogy szinte percre pontosan követik egymást az összehúzódások. Nem fáj, nincs semmi görcs, csak keményedés. Egyébként nincs ilyen gondom, naponta 2-3-4 keményedés szokott lenni ha nagyon pörgök, de már 32 hetes vagyok ilyenkor talán már ez normális. Dokihoz egy hét múlva megyek, meg fogom kérdezni, csak érdekel hogy ez nálatok is így van-e?!?!

Legjobb válasz: Sokat foglalkoztatott ez a téma, de én akaratomon kívül produkáltam orgazmust, álmomban. Nagyon kellemetlen volt, hogy szó szerint görcsbe állt a méhem, és egész nap fájt a helye. Azt mondják, nem ártalmas... Ja, és én még a dokimat se "mertem" megkérdezni, cikinek tartom, hogy olyan éhes disznó effektussal odamegyek hozzá. Egy nõ az orvosom. :)

Sokat foglalkoztatott ez a téma, de én akaratomon kívül produkáltam orgazmust, álmomban. Nagyon kellemetlen volt, hogy szó szerint görcsbe állt a méhem, és egész nap fájt a helye. Azt mondják, nem ártalmas... Ja, és én még a dokimat se "mertem" megkérdezni, cikinek tartom, hogy olyan éhes disznó effektussal odamegyek hozzá. Egy nõ az orvosom. :)
Örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, én is kíváncsi lennék más véleményére...Én is küzdök ezzel a problémával, de nem hiszem, hogy ártana
Nekem is volt már ez így. Be is rohantunk a klinikára, mert nagyon ideges lettem. Nekem egész éjjel keményedett és másnap reggel is. A klinikán azt mondta az orvos, hogy semmi baj. A méhszáj zárva, pihenjek. Szóval nem baj, ha keményedik a pocakod, ha nincs görcs. Utána próbálj meg pihenni és akkor jobb lesz. 30 hetes km
Én azért óvatosságot javasolnék, mert a sok keményedés a méhszáj kinyílását is eredményezheti, az ugye meg nem hiányzik most. Szedjél magnéziumot, az segít megelõzni a keményedést. Minden jót! (34 hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, magnéziumot szedek. Boldog babavárást mindenkinek!

Missed ab. -on estem át 3 napja. Ma reggeltől nagyon görcsölök. Ez ezzel jár? Milyen gyógymódok vannak rá? Nem tudom, hogy görcsoldó szedhető-e, hiszen ugy hallottam, hogy most szűkül a méh eredeti méretére.

Legjobb válasz: Szia Minden ember más, én missed ab. után nem görcsöltem viszont mikor újra elkezdtem menstruálni akkor nagyon erõs görcseim voltak.Én csak orvosi utasításra szedek gyógyszert egyébként nem,így sajnos ebbe én nem tudok segíteni

Szia Minden ember más, én missed ab. után nem görcsöltem viszont mikor újra elkezdtem menstruálni akkor nagyon erõs görcseim voltak.Én csak orvosi utasításra szedek gyógyszert egyébként nem, így sajnos ebbe én nem tudok segíteni
Ha härom napig nem volt semmmilyen fääjdalmad most meg igen fordulj orvoshoz mindenkepp. Ugyis kell menned kontrollra, mond meg a dokinak, es hogy nezzen meg. Missed ab. utän termeszetesek a görcsök, mivel jol mondtad, neked is kitägult a mehed, mint annak a nönek aki szül, (szüleskor kb 12cm-re, mised ab-nel 6-8 cm-re)igy neki is össze kell huzodnia. Az viszont gyanus, hogy härom nap utän görcsölsz ennyire. Görcsöldot vegyel be nyugodtan, de utäna cickafark teät kezdj el inni szigoruan a mehed miatt. Nagyon gyorsan regenerälja, es megerösiti, azert hogy ne lehessen megegy vetelesed. Tapasztalat. 1.5eve volt ugyan ez velem is, most 6 hetes terhes vagyok, es elsö este mä rteherbe is estem. Bär a kritikus 12 heten meg nem estem ät, de biztos vagyok benne hogy meg lesz! Sajnälom a pocaklakot, es sok sikert a következöhöz. Es ne feledd cickafark tea napi egy deci!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Hogyan tudom megállapítani, hogy hátrahajló-e a méhem vagy sem?

Akinek hátrahajló a méhe, annak nehezebb teherbeesnie?

Legjobb válasz: Te sehogyan nem tudod megállapítani, csak a nõgyógyász, uh-val. Sokan nem is tudják az elsõ terhes uh-ig :)

Te sehogyan nem tudod megállapítani, csak a nõgyógyász, uh-val. Sokan nem is tudják az elsõ terhes uh-ig :)
A hátrahajló méh a normális egy változata (igaz, hogy ritkább) Orvos tudja vizsgálattal megállapítani. http://www.babazo.hu/szakertok/20070226egymehrendellenesegro..
Nekem is hátrahajló méhem van, és elsõ hónapban megfogant a baba, pedig nem gyertyáztam, nem volt kispárna a fenekem alatt, és nem feküdtem órákig szeretkezés után.Én nem tudom ki találta ki ezt, de én éppenhogy velem hasonló esetekkel találkozom, hogy simán és gyorsan összejött a baba.Ja és annyira hátrahajló, hogy alig találtuk meg a babámat az uh-on, illetve a doki sem tudta kézzel kitapintani a terhességet.De megtaláltuk :) ne is gondolj többet erre, felelsleges.
Az egyik ismerõsömnek is ezt mondták.Ehhez képest ez elsõ baba rögtön összejött, a 2. meg csupán két hónapot váratott magára!
Hátrahajló méhem van, meg egy egyéves gyerekem :) Elsõ próbálkozásra jött össze, az elsõ hónapban. Tuti! Mert költöztünk, éjjel pakoltunk, úgyhogy tudom, hányszor voltunk együtt :D
Szia Nekem is hátrahajló a méhem, és még méhsövényem is van. Mindkettõre azt mondják, hogy nehezíti a teherbeesését. Kisfiam az elsõ hónapban összejött, aztán a 2. hónapban lettem terhes, de elvetéltem, most megint babát várok, Õ is az elsõ hónapban sikerült.
Magadnak nem tudod, csak a doki. Nekem is az van. 1. baba elsõ hónapban, 2. baba a 2. hónapban jött össze. (Nem volt vetélésem, remélem nem is lesz.)

Ha már ki tudom tapintani a méhem, akkor pontosan hol tudom? Valaki leírná részletesen és azt is, hogy milyen érzés?

A hasizom alatt vagy fölött vagy hol kell éreznem? Mert én csak az izmot érzem.

Legjobb válasz: olyan érzés, mintha egy kis dombocska lenne a pocakodon. ennél jobban nem lehet elmondani.

olyan érzés, mintha egy kis dombocska lenne a pocakodon. ennél jobban nem lehet elmondani.
A kérdező hozzászólása: De a dudor, vagyis a méhem nem esik be a medencémben? Ha lefekszek a hátamra, akkor is kidudorodik majd és nem szükséges nyomkodnom a hasam?
Nem kell megnyomnod, ha finoman megtapogatod akkor már érezned kell. Miért olyan fontos ez? Elõbb-utóbb biztosan érezni fogod!
nem kell benyomni semennyire, érezni mindenhogy, mert kidudorodik!!! NE NYOMKODD A HASAD!
A kérdező hozzászólása: Mekkora kb.?
A kérdező hozzászólása: És mennyire kell benyomni a hasat? Nagyon vagy elég egy kicsit? Esetleg, ha egy kicsit erõsebben végigsimítom, akkor is érezhetem?
Szemérem csontod felett kell érezned, a hasad közepén.
Hasizom alatt nyilván, és tényleg olyan mint egy dombocska, eleinte pici, aztán nõ. Én nem tudtam kitapintani, csak kb éreztem, meddig tart. Most már az egész hasam egy gyermek :) 38 hkm
A kérdező hozzászólása: És fekve vagy ülve? Bocsi, a sok kérdésért. :)
A kérdező hozzászólása: És csak középtájt van vagy a hasszélét is kitölti?
A kérdező hozzászólása: 13. De pontosan hol lehet érezni?
Hány hetes vagy? Biztos hogy már érzed a méhedet? Én kicsit ducibb vagyok és a 11. hét körül véletlenül megtapintottam és összekeverhetetlen érzés volt. Egy kemény kis gömböcske.
A kérdező hozzászólása: Mekkora ez a kis gömb?
Jól kell kinézni rajta.
Gondolom fiú vagy. Nem is fog menni sehogyan sem.
Társkeresõkön kb egy csaj sem ír vissza. Szóval nyugodj meg, ezzel nem vagy egyedül.
Felejtsd el a társkeresõt. Túl sok férfi van fent. 1 szép lány kap kb. 100 üzenetet, max a képeket nézi meg, amelyik a legjobban tetszik neki annak visszaír.
Egy csajra érkezik sok - sok üzenet, fordítva ez már nem igaz.
Nem egyedi problem. Igazából már én is jártam így anno, pedig minden vagyok, csak ronda, rosszképû férfi nem :) :) :) Napi 50-60 levelet kapnak kb a csinos nõk és akkor még kevesek mondok. Szerintem ez egy pszichológia, nem bántás a részükrõl. Keményen szelektálnak, csak ezzel az a gond, ha a képed nem jön be nekik elsõre, akkor mindent lezárnak veled kapcsolatosan. Öreg hiba, de nyilván erre azt mondanák, hogy aki neked sem szimpi elsõre küllemre, azzal miért is akarnál ismerkedni? Sajnos felszínesség van ma...
Nem a saját súlycsoportodban próbálkozol talán. Ne mond, hogy igen, mert ezek szerint nem.
Ha diplomás vagy, íratkozz fel a klubd-re, ott visszaírnak...
Nem éri meg a társkeresõ oldal 2 okból is. 1 sok a kamu rajta, nagyon sok 2 a lányok nem úgy választanak mint mi, Csajok kép alapján döntenek elõször ha nem jösz be elsõ látásra akkor ott vége, ha bejösz neki kép alapján elolvasa, hogy mit írtál magadról, ha sablonos vagy nem tetszik neki szintén helló van

Összelehet keverni a keményedést azzal, ha a baba éppen úgy fekszik, hogy keményebbnek tűnik a méh? Én már nem tudom hogy mikor melyik? Vagy azt egyértelműen megtudom különböztetni?

Legjobb válasz: Bocsi az off-ért, de erre én is kíváncsi vagyok. Sokszor nem tudom , hogy ez most a keményedés, vagy a baba feszül oda a hasamhoz. 28hkm

Bocsi az off-ért, de erre én is kíváncsi vagyok. Sokszor nem tudom , hogy ez most a keményedés, vagy a baba feszül oda a hasamhoz. 28hkm
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül! Egyébként én is 28 hetes km vagyok! :)
A babától általában egy-egy ponton keményedik a has - épp ahol kinyomja magát, vagy fészkelõdik, míg ha keményedsz, akkor az egész hasad olyan mint egy nagy darab kõ, vagyis minden ponton kemény. Mintha megfeszülne kívülrõl az egész bõröd, izmod.
A kérdező hozzászólása: De ha már nagy a baba, és mondjuk a fenekét nyomja ki, akkor nem olyan mintha méhed keményedne?
33 hetes vagyok. Nekem ha a baba kinyomja valamelyik testrészét, pl. fenekét:) , akkor is csak az egyik oldalon van a pukli. És érzem, hogy mozgolódik. Ha a has többi részén nincs ilyen akkor az a baba. Nekem nem szokott keményedni a hasam, bocsi, ha nem teljesen így van, de én így gondolom. Igazi keményedést én még nem éreztem, csak ilyen kidudorodósat:) .
Sziasztok! Nekem az elsõ terhességem alatt nem volt haskeményedésem csak szüléskor, úgyhogy én se tudtam milyen az. Most a másodiknál már volt. Nekem a 25. héten volt olyan 5-6 órán keresztül, hogy 3-4 percenként megfeszült az egész hasam. Most 34 hetes vagyok és csak a baba nyomogatja ki magát. Ha keményedés lenne, akkor nem csak egyszer érezném, hanem befeszülne utána elengedne, majd megint befeszülne és ahogy az elõttem szólok is írták az egész hasad. Ha a pici nyomja ki magát, akkor csak egy ponton érzed a feszítést, ahol éppen a legjobban nyomja ki magát. Ha lesz keményedésed, akkor tudni fogod, hogy az az. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotokat!

Kedden lesz eü. Küretem, mert lehet hogy polip van a méhemben, ill. ezzel egyidejűleg elvégeznek egy méhszájplasztikát. Semmit nem tudok, csak hogy 7-re kell mennem éhgyomorra. Mire számíthatok?

Adtak a n?vérek egy id?pontot, és elmondták vaktában mit kell vinnem aztán rohantak. Én az orvossal nem is tudtam beszélni. Nem tudok semmit. Ugye altatnak? Fájni fog utána? Ez egy egynapos m?tét szokott lenni általában ugye? Írnátok még róla ami eszetekbe jut?

Legjobb válasz: Ne félj!!Altatni fognak,de ha megkérdezik,akkor válaszd azt.Ébredés után semmid nem fog fájni,nem szokott.Ha délutánra nem lesz szines a vattád,akkor haza is engednek. Esetleg lehet hányingered,de ritka.Hamar túl leszel,és jó,hogy jársz ellenõrzésre,és odafigyelsz magadra. Sokkal jobb lesz,majd meglátod.

Ne félj!!Altatni fognak, de ha megkérdezik, akkor válaszd azt.Ébredés után semmid nem fog fájni, nem szokott.Ha délutánra nem lesz szines a vattád, akkor haza is engednek. Esetleg lehet hányingered, de ritka.Hamar túl leszel, és jó, hogy jársz ellenõrzésre, és odafigyelsz magadra. Sokkal jobb lesz, majd meglátod.
A kérdező hozzászólása: Ó nagyon köszönöm a kedves választ, sokkal jobban érzem magam:) )
Megerõsithetem. Semmi fájdalom nem lesz. Én a kezem fejébe kaptam egy szurit, az "fájt" a legjobban.Utána az ágyamban ébredtem. Ennyi. No para. Rá jó pár évre kivették a méhemet, de az sem volt annyi sem, mint egy fog huzás.
A kérdező hozzászólása: köszi neked is!!!:)
Hogy vagy????
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy hogy érdeklõdsz!!!:) )Köszönöm jól, csak picit érzékeny a hasam. Próbálok óvatosan mozogni, nehogy bajt csináljak, meg vérezni kezdjek. Remélem hamarosan jobban leszek. :) )Szép napot!!
Örülök! Jobbulást.
Én az elsõ vagyok. Jó, hogy túl vagy rajta.6 hét múlva ellenõrzés, és jobb lesz, mint újkorában.Vigyázz magadra.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is!:) ) Bár ma elkezdtem vérezni, kicsit megijedtem, remélem nem erõsödik mert akkor vissza kell mennem.:( Bár már jobban lennék, és ne kéne ennyit óvatoskodni.

Hogy tudom ki tapintani, hogy fent van a méh szájam és zárt? Mert amikor megpróbáltam pont a hüvelyemnél éreztem, valamit mint ha valami ki akarna belőlem esni!

Tudom butaság de nagyon érdekel

Legjobb válasz: Akkor lent volt. Majd keresd újra, és tapasztalod, hoyg feljebb kerül. Van aki alig éri el olyankor. Ha mindig lenn van, akkor kezdj intimtornázni!

Akkor lent volt. Majd keresd újra, és tapasztalod, hoyg feljebb kerül. Van aki alig éri el olyankor. Ha mindig lenn van, akkor kezdj intimtornázni!
A kérdező hozzászólása: És nálatok milyen tünetek vannak?? Mit vettetek észre?
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy megírom:)
Én is szorítok, majd számolj be.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy nem írtam de sajnos nega
A kérdező hozzászólása: Ha most csinálnék akkor is ki mutatná?
Akkor lehet, hogy csak a hüvelybemenetnél levõ mirigyeket érzed. A méhszáj az feljebb van, ha legugolsz, és úgy nyúlsz fel egy újjal, akkor fogod csak érezni. Kemény, mintha egy orrhegyet fognál.
Akkor szerintem tesztelj inkább. mert a méhszáj állapotából nem biztos, hogy tudsz kovetkeztetni.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 14. napon és még nem jött meg!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm!!! Az utolsónak írom, hogy amit leírtál azt éreztem mintha egy kis üveg labda lenne és kemény!!! AKKOR EZ BABÁT JELENT? A 14. napomon vagyok
A kérdező hozzászólása: Ma vettem tesztet majd megírom, hogy mi lett
Szia. Nekem már 5. napja késik, a méhszájam fenn van, zárt, folyásom egyáltalán nincsen. Émelygek és rettenetesen ég a gyomrom. Most teszteltem és + lett :D Szerintem várj még 1 kicsit, mert a tévesen - teszt nagyon el tud szomorítani :( Nagyon drukkolok
En is szoritok! Nagyon kivancsi vagyok, en vasarnap akarok tesztelni!
A kérdező hozzászólása: És igazából, hogy lehet kitapintani?
Sosem éreztem még annyira lent, pedig 3 gyermekem van. Biztosan a méhszájat érezted? Egyébként a méhszáj állapota, még nap kozben is változik, reggel másképp van mint este. Én is próbáltam figyelni, de inkább nem piszkálom. Ott a hõmérõzés, az ovuteszt.
Szia! Megy a drukk a +++++ tesztért!Írd meg kérlek mi lett ha megcsináltad!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!!!:)
A kérdező hozzászólása: Épp ez az hogy nem tudom mi érzek mert nem is értek hozzá...
Lehetséges, mert ha megjonne a mensid, már elvileg nyitva lenne. Reggel csinálj elsõ vizeletbõl egy terhes-tesztet.
Lehetséges, ha 14 napja volt a peteérésed, akkor már valószínû kimutatná, de elõtte egy darabig ne igyál, és ne menj el pisilni, kb 2-3 óra, és utána tesztelj, mert ha sokat iszol felhigul a vizelet, és nem a valósat mutatja, ezért jobb a reggeli elsõ vizelet, mert az koncentráltabb.

Honnan tudom milyen a méhem? Pl azt hogy hátra hajló e?

Legjobb válasz: Ha hátrahajló, akkor azt az orvos már életed elsõ nõgyógyászati vizsgálatán megmondja.

Ha hátrahajló, akkor azt az orvos már életed elsõ nõgyógyászati vizsgálatán megmondja.
Nem feltétlenül. Nekem a második UH vizsgálaton közölte az orvos, hogy hátrahajló a méhem. Pedig elõtte nem egyszer nézték már ultrahangon. Teherbe is úgy estem, hogy azt hittem, elõre hajló, mint a nõk 80%-nak. Nem telt sok idõbe, csak 3 ciklusba, és babás maradtam, mindenféle praktika (gyertyaállás) nélkül. Igaz, nagyon szeretjük azt a pozíciót, amikor én hason vagyok, és a férjem hátulról hatol be. A baba is így sikerült, és most már tudom, hogy hátrahajló méhnél ez a helyzet kedvez a tehebeeséshez is.
ja, pontosítok: a második babás ultrahangon fedezték fel, akkor már 8 hetes voltam.
Nekem hátrahajló, 16 éves koromban megmondta az orvos az elsõ vizsgálatkor. Állva estem teherbe.
nekem az elsõ vizsgálaton közölték, hogy hátrahajló, a kövi doki közölte, hogy nem, aztán a harmadik meg megint, hogy igen. mondtam neki, hogy találják már ki:D kérdezte, hogy voltam-e pisilni vizsgálat elõtt, mondtam, hogy igen, erre közölte, hogy jó akkor hátrahajló, mert ha meg van telve a hugyhólyag más lehet a helyzete, de most, hogy nincs benne semmi igy biztos, hogy hátrahajló... fél éve próbálkozunk aktívan a babával
A kérdező hozzászólása: de akkor én nem tudom megállapítani?
Szerintem nem tudod magadnak megállapítani. Nekem is egy UH vizsgálatnál derült ki, hogy hátrahajló.( Egy nõgyógyászati vizsgálat is elég lehet)De az orvos szerint az butaság, hogy így kisebbek lennének az esélyeink a fogamzásra.Csak olyan helyzet kell( hátulról), és utána feküdj hasra, és maradj úgy egy kicsit, ha babát szeretnél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!