Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy a barátnőm ugyan (39 db)

Valaki segitség, ha nem tudom hogy elmentem-e a barátnőmbe de mikor kivettem a dolgot akkor full száraz volt és nem volt rajta semmi sperma stb akkor nem mehettem el ugye?

vagy pedig ilyenkor annyira eltünik rola minden hogy simán elmehettem ? akinek szed tabit a barátn?je mondja már meg hogy ilyenkor hogy nézz ki a dolog. látható hogy elmegyek vagy semmi sem ? mert csak a barátn?m nedveit láttam rajta semmi egyebet akkor ugye nem mentem el ? valaki segitsen .

Legjobb válasz: hat szerintem ha elmentel volna azt csak megerzed,vagy nem?ha nem ereztel semmit akkor valoszinuleg nem mentel el

hat szerintem ha elmentel volna azt csak megerzed, vagy nem?ha nem ereztel semmit akkor valoszinuleg nem mentel el
Figyelj! Nem tudom, volt-e már orgazmusod. Ha igen, és úgy érzed, hogy hasonlót éreztél szex közben is, akkor már el kell gondolkozni... Az ezelõtti orgazmusod/aidnál volt magömlésed is gondolom... Ha nem volt még orgazmusod, akkor csak azt tudom mondani, hogy az esetek 99%-ánál van magömlés orgazmus közben. Szóval, ha a barátnõdbõl (bocsi hogy így írom...) nem folyt ki kb. 1cl cucc, akkor nem mentél el. Attól függetlenül aggodalomra van ok, mert orgazmus elõtt is távozik sperma a hímvesszõbõl. Amúgy ha ilyen tájékozatlanok vagytok, miért nem olvastok utána legalább a neten. Az ilyenek futkoznak abortuszra (amit különben nagyon gyûlölök...). Légyszi mindenképp olvass a szex után a neten, minden téren, mert ha nem védekeztek megfelelõen mindkettõtök élete tönkremehet...
"mert csak a barátnõm nedveit láttam rajta" Na, itt kifeküdtem. Egész laboratóriumod is van otthon, vagy ezt honnan tudod? :D És mi köze ennek a tablettához?
Hát bocs, de elég hülye kérdés!Érezted, hogy elmentél? Azért azt csak megéreznéd! Látod itt üt ki, hogy még kisgyerek vagy a szexhez, meg nincs eszed, mert ha lenne védekeznél rendesen!
ne viccelj, nem lehet nem érezni, hogy elmész-e vagy sem ...
ROTFLMFAO X'D
áááá, ezt nem hiszem el :) )
ebben nem lehet megerõsíteni, mert ez atom hülyeség, márbocs. ha kihúzod és "csontszáraz"....ezt nem igazán tudom elképzelni, hogyan csináltátok. ugyanis ez azt jelentené, hogy a barátnõd sem volt nedves. ha pedig nem nedves, akkor a behaolás elég fájdalmas és úgy elég nehéz szexelni.
A kérdező hozzászólása: de ha elmegyek és kihuzom akkor a kell h maradjon a farkamon is valami ugye? nem lenne csontszáraz. valaki ebbe erõsitsen már meg. pls
De van ám elõváladék is... Az épp elég egy babára!
A kérdező hozzászólása: tudom hogy milyen egy orgazmus , csak mikor már majdnem ott van az ember ahoz közeli érzésem volt és ezért nem vagyok benne biztos h nem -e mentem el. de ha nem volt rajt cucc meg nem folyt ki semmi akkor tuti nem mentem el ugye? nem tudom miért kell leugatni csak kivancsi lettem volna hogy ilyenkor mi látható mivel gumi nélkül sose mentem el senkiben sem. és inkább most tudjam meg hogy mi van mint és tabi mint abortusz.
szia! azt észre veszed haelmentél te jó ég! nem hiszemel hányéves vagy? nem is irok többet...
Figyelj! Gondolom tudod, hogy milyen a spermád! Hígabb, talán átlátszóbb, mint a hüvelyváladék, és az illata is teljesen más a kettõnek. Ha úgy voltál csont száraz, hogy nem folyt le semmi a péniszedrõl, (de gondolom egy kis hüvelyváladék volt rajta), akkor valószínûleg nem mentél el. De nem érem miért erre a válaszra vártál, amikor az elõváladéktól már teherbe lehet esni!!! Már rég bementem volna a nõgyógyászatra sûrgõsségi fogamzásgátlóért!!!

Ha ki tudom úgy nyalni a barátnőmet úgy, hogy el is megy, akkor jónak számítok?

Legjobb válasz: nem,csak átlagosnak. onnan még van hova javulni.

nem, csak átlagosnak. onnan még van hova javulni.
Az alap hogy, nyalástól elélvezzen egy nõ.Ettõl még nagyon messze egy jónak számítsál.Egy nõvel tudni kell szeretkezni, ha majd a testét, lelkét egyaránt kielégíted, akkor leszel jó :)
A pasim is ki tud nyalni úgy hogy elélvezzek , de attól sajnos nem jó a szexben. Ez van. 40/n
Szerintem alap ha kinyalod és elmegy. Jónak az számít ha többször eltud vinni így a csúcsra. Persze akkor sem kell elszállnod magadtól, csak arra már azt tudom mondani szép munka egészségetekre.
Ne tölünk kérdezd! Nem bennünket nyaltál ki!!!
Önreklámozásból talán jónak.
És, azt nem lehet észrevenni, ha megjátssza? -.- Sztem ne ebbõl induljunk ki, vagy ha ti már így gondolkodtok...grat...
És ha úgy csinált mit aki elment??? Csak hogy végre hagyd abba a nyalást mert nem csinálod jól. Erre nem gondoltál barátom? Sok nõ megjátsza az orgazmust.
ld. 3#
El tud élvezni. Ennyi. Nem mind egy, hogy megy el. Tudod van az egetrengetõ orgazmus meg a kicsi is...
A kérdező hozzászólása: na és hova az az oda? :)
Biztos hogy elmegy? Sokan csak tettetik hogy hagyd már abba, mert olyan szarul csinálod..

Hogyan tudom elérni, hogy a barátnőm ugyan annyira élvezze a szexet mint én?

Legjobb válasz: Hát izagd fel, simogads, csókolgasd.

Hát izagd fel, simogads, csókolgasd.
több olyan pontja van a lányoknak amit (akár tudat alatt) de élveznek.ezeket kell megtalálnod a barátnõd testén.sok sikert hozzá
A kérdező hozzászólása: mármint úgy értem, h elõjáték után... tehát már "esemény" közben...
A nõk nagy része nem élvezi a hüvelyi szexet vagy nem annyira, hogy elélvezzen.Lehet a barátnõd is közéjük tartozik.Ajánlom a csikló izgatását akár szex közben is v.a szex elõtti orális szexet(ha elélvez te utánna is csinálhatsz bármit)De inkább olvasd el amit küldök. http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20060329variaciok.html http://www.noi-praktikak.com/?kat=Orgazmus
csikló izgatás minden mennyiségben szex közben is.elájáték is sok kell!!!! esetleg ha tudod keresd meg a hires nemes g pontját.
csalás.ez bevett és tuti..bár orgazmust nem mindig jelent de hatalmas élvezetet.orgazmus, hát igen..nem könnyû elérni a lányoknál.de ha egyszer rátapintasz menni fog.nem csak neked kell érte küzdened hanem a barátnõdnek is.a csikló izgatatás tényleg fontos.szex közben is akár
elnézést nem csalást hanem nyalást akartam írni

Most fogunk a barátnőmmel először szexelni és nem tudom hogyan kezdjek neki a péniszszörzetem leborotválásához, úgy mondjuk ahogy az arcomon borotválom a szőrt hogy borotvahabbal vagy csak simán?

Legjobb válasz: Én régebben borotvahabbal toltam, de a kórházban mûtét elõtt szárazon tolták le egy 100Ft-os eldobhatóssal. Ezután én is így csináltam, de legutóbb kipersegett a bõröm, visszatérek a nedves módszerhez.

Én régebben borotvahabbal toltam, de a kórházban mûtét elõtt szárazon tolták le egy 100Ft-os eldobhatóssal. Ezután én is így csináltam, de legutóbb kipersegett a bõröm, visszatérek a nedves módszerhez.
Elõször nullás géppel vágd le a nagyját utána jöhet a borotva használhatsz habot is utána hintõporozd be.Arra készülj hogy mikor nõni kezd vakarni fogod mint állat.
A kérdező hozzászólása: Kösz:D
igen, elõtte géppel, majd zuhany alatt, szépen óvatosan! :) de mindenképpen vízesen.

Az a bajom, hogy a barátnőmmel úgy vagyok együtt, hogy csak heti 1x-er tudunk találkozni. Õ azt mondta nem zavarja, viszont egy pillanat alatt megváltozott, és azt mondta hogy igen is zavarja. Mit csináljak, mit mondjak neki?

Ráadásul gondolkodott azon is hogy szakít velem.

Legjobb válasz: nos én és a barátom évente vagy jobbesetbe félévente látjuk egymást....(nagyon tááv kapcsolat) és felse merült a szakitás köztünk....tulságosan szeretjük egymást ahoz hogy ilyen dolog közénk álljon...tehát ha heti 1 alkalommal találkoztok és ezért szakitani akar akkor sajnálom de aztkell mondjam nem szeret igazan... ha megis akkor megnem szakit hanem megoldja..de ez csak rajta mulik nemtudod befolyásolni...ha tényleg nem szeret meg nembaj ha az elején kiderülnek a dolgok mikor még nemolyan komoly... 18/L

nos én és a barátom évente vagy jobbesetbe félévente látjuk egymást....(nagyon tááv kapcsolat) és felse merült a szakitás köztünk....tulságosan szeretjük egymást ahoz hogy ilyen dolog közénk álljon...tehát ha heti 1 alkalommal találkoztok és ezért szakitani akar akkor sajnálom de aztkell mondjam nem szeret igazan... ha megis akkor megnem szakit hanem megoldja..de ez csak rajta mulik nemtudod befolyásolni...ha tényleg nem szeret meg nembaj ha az elején kiderülnek a dolgok mikor még nemolyan komoly... 18/L
Barátom a munkája miatt rengeteget utazgat, van, hogy 2-3 hétig nem látom, de átlagban mi is heti 1x találkozunk. 4 éve vagyunk együtt és soha fel sem merült, hogy emiatt folytassuk külön utakon...
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D

1, 5 éve élek együtt a barátnőmmel. Nagyon szeretem, és ő is tudja ezt. De úgy érzi, hogy újra akarja kezdeni egy régi barátjával, akivel már 5ször szakított. Azt mondja, ő is szeret, szeret velem lenni. Hogy tudnám újra lángoltatni a szerelmet benne?

Tudja:

Legjobb válasz: Próbáld meg lebeszélni róla mutasd meg neki mennyire szereted és hogy mindent megtennél érte ha nem jön be akkor sajnos marad az hogy csajnak ujra el kell követnie azt a hibát az exel amit azelött akko majd rájön hogy rosszul döntött és megy vissza hozzád én a helyedben keresnék egy olyan barátnöt aki tényleg szeret és nem nyul vissza az exhez amikor csak füttyent egyet..

Próbáld meg lebeszélni róla mutasd meg neki mennyire szereted és hogy mindent megtennél érte ha nem jön be akkor sajnos marad az hogy csajnak ujra el kell követnie azt a hibát az exel amit azelött akko majd rájön hogy rosszul döntött és megy vissza hozzád én a helyedben keresnék egy olyan barátnöt aki tényleg szeret és nem nyul vissza az exhez amikor csak füttyent egyet..
"nem fogja soha szeretni jobban nálam"- akkor miért csinálja?... szerintem csak játszik veled.. ha valakit teljes szivembõl szeretek akkor meg se fordul a fejembe hogy esetleg visszamenjek az exemhez..erre csak ennyit tudok mondani..
Én megráznám a kezét és további sok sikert kívánnék neki az életben.
Nem. Az ex mint férfi vonzza. Te meg mint "férj" Megoldás az lenne, ha az ex dughatná, te meg lennél a családja.
én akkor léptem le a barátom mellõl amikor volt jobb. Az én olvasatomban, te még az exénél is rosszabb lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Amikor összejöttünk, akkor tudom, hogy nagyon szerelmes volt. Egyébként az exel ekkor már rég, kb 1 éve nem járt. Sõt, még utána volt is egy sráccal 1-2 hónapot. Szóval szerintetek az valamilyen megoldás lehet, hogy elköltözöm, és majd látjuk mi lesz? Mert igazából amikor tudja, és felfogja, hogy már nem vagyok, és mit veszít, akkor rájöhet, hogy hülyeséget csinált. Nem?
Nem az ex a gond. Az exet mint férfit szereti. Szerelmes, vagy az volt belé. Téged pedig biztos pasinak tekint. De épp ettõl leszel pótlék. A le tudnám veled élni az életem, azt jelenti, hogy tudom te soha nem vernél át, nem kellene neked más mert én is túl jó vagyok neked, és ez lenne a biztos langyos kis pocsolyám. De érzelmileg nem érzek irántad semmit, amit kellene, és nem erre vágyom. Ne légy naiv. Tudom nehéz meglátni, és elfogadni ha nem szeretnek úgy vagy igazán, de jobb elõbb észrevenni, mint húsz év múlva.
Nem hiszem el, hogy nem veszed észre!:D A csaj azért jött veled össze, hogy elfelejtse a másikat de nem ment. Még mindig õt szereti.
A kérdező hozzászólása: Hát tudom, hogy le kellene lépnem. Egyébként azért próbálom helyre hozni, mert azt mondta, hogy le tudná velem élni az életét. Pontosabban így volt: Kettõnk közt úgy érzi, hogy a másik srácot, úgy szereti, hogy járna vele, de tudja, hogy az élet vele szar lenne, mert nem tudnak együtt semmit csinálni. Viszont velem meg nagyon szeret együtt lenni, és tudja, hogy tök jó életünk lenne, mert minden meg van hozzá, de most úgy érzi, hogy nem szeret annyira, hogy járjon velem tovább. Egyébként elkövettük azt a hibát, hogy csak együtt voltunk 1, 5 évig. nem igazán éltünk külön életet. ellaposodott a kapcsolat. Arra gondoltunk, hogy ha ezen változtatunk, akkor újra mûködhet. Ezzel egyet értett. Szerintetek el tudja felejteni az exet?
Az ex kell neki nem te. Ne haragudj de szerintem ezen nincs mit helyrehozni. Egy dolgot tehetsz, óvod magad, és minél gyorsabban és kulturáltabban elváltok egymástól. Vagy leéled pótlékként az életed...
Bukta az egész. Nem kellesz a csajnak- eddig is csak azért volt veled mert kényelmes volt így.
Felejtsd ezt a ribancot (bocs, hogy így hívom) ha elköltözöl, vagy nem lát 1 hétig elsõ dolga lesz, hogy lefekszik az exével, lehet, hogy ezt ne nehéz elfogadni, de ilyenkor számodra az a legjobb ha kirúgod és ha vissza akar jönni mert vissza akar majd akkor ne fogadd vissza, annyi a lényeg, hogy légyerõs és hagyd ott a francba. Amúgy az sem kizárt, hogy az ex már kúrogatja szóval a lehetõ leggyorsabban rúgd ki egy ilyen pipi nem érdemel meg egy olyan srácot aki szereti.

A közeljövőben lesz egy közös autóutam a barátnőm édesapjával, (úgy, hogy a barátnőm nem lesz ott) és nem tudom, hogy mit kérdezhetnék tőle? Az út kb.1, 5 óra lesz. Ötletek?

Legjobb válasz: Közös érdeklõdés/hobbi? Sport? Esetleg politika (ezt nem ajánlom). Vagy csak bármi amit õ szeret/érdeklõdik iránta. :)

Közös érdeklõdés/hobbi? Sport? Esetleg politika (ezt nem ajánlom). Vagy csak bármi amit õ szeret/érdeklõdik iránta. :)
Hogyan ismerkedett meg a barátnõd anyjával.
Nem figyeltem eléggé... ki vezet? Kié a kocsi? ...mert az egy támpont, bármilyen furcsa..
Ne az legyen a fõ témád, hogy milyen ügyes az ágyban a leánykája, valószínû, nem ezt hallgatná legszivesebben.
Mizu?
Kérdezd a lány gyerekkoráról egy évig is elbeszél a kis ovis korról.
A kérdező hozzászólása: Az apjáé a kocsi, lehet ott lesz az anyja is. A legnagyobb baj h eddig kétszer találkoztam velük.

Úgy még lehet a barátnőm ha tudja hogy szerelmes vagyok belé de nem én mondtam meg neki?

Azt hiszem magától jött rá hogy szeretem! És elmondta egy barátomnak ? meg nekem! És nem tudom hogy úgy még lehet e valami ha tudja hogy szeretem ? meg állítólag nem akar komoly kapcsolatot mivel osztálytársak vagyunk és hát ha netán össze vesznénk akkor kicsit rossz lenne!

Legjobb válasz: Szia. Szerintem ha tetszel neki meg igy is belemegy(elobb utobb) ,valoszinu tart a tobbiek reakciojatol is. De az hogy tudja hogy szerelmes vagy bele semmikepp nem lehet akadaly.Igaz az is hogy vannak olyan lanyok akik a kihivast szeretik. Es ha tudja hogy szereted kevesbe kihivas... A lenyeg hogy szerintem egy probat mindenkeppen meger..es hatha bejon,igy nem fogsz arra gondolni hogy MI LETT VOLNA HA... Sok szerencset :)

Szia. Szerintem ha tetszel neki meg igy is belemegy(elobb utobb) , valoszinu tart a tobbiek reakciojatol is. De az hogy tudja hogy szerelmes vagy bele semmikepp nem lehet akadaly.Igaz az is hogy vannak olyan lanyok akik a kihivast szeretik. Es ha tudja hogy szereted kevesbe kihivas... A lenyeg hogy szerintem egy probat mindenkeppen meger..es hatha bejon, igy nem fogsz arra gondolni hogy MI LETT VOLNA HA... Sok szerencset :)
A kérdező hozzászólása: kössz! Hát nagyon remélem lesz valami! :)
Lehet beléd igy is szerelmesd!!
Sürgõsen cselekedned kell...akár szünetben menj oda hozzá beszélgetni. Bolondozz vele és mindenképp aktívan keresd a találkozást és a társalgást vele. Ha elhúzódik akkor hagyd abba, mert akkor nem lesz semmi köztetek. És a helyedben akkor még azt is csinálnám hogy félrehívom beszélni és megmondanám neki hogy nagyon tetszik nekem de úgy látom hogy mivel nem jövök be nem keresem tovább vele a kapcsolatot, de közölhette volna szemtõl szembe hogy álljak le mert nem jövök be. Én szeretem ha korrektek az emberek hozzám.:S jakomo 25f
A kérdező hozzászólása: kössz a választ Ez jó ötlet! :D én is szeretem ha õszinték az emberek!
fajtamentõk, menhely, de ott is kell kisebb jellegû összeget adni (max 5000)
A kérdező hozzászólása: o mindig is rotweilert tartott igy ert hozza es nagyon szomoru mert 15 evesen elhunyt a kityusa 1 honapja, oreg volt. igy orulne ha lenne neki latjatok igazatok van hogy a kuzyus valassza a gazdijat.akkor max uhy hogy elviszem az alomba meglepinek hogy valasszon :) nem is tudom miert fogtam vlna bele ilyen konnyen.de koszonom nektek a tanacsot :) igy jo akkor ha ot vinnem el?
Ingyen és ajándékba? Mindekettõ rossz ötlet! Még örökbefogadásnál is illik vmennyivel támogatni a menhelyet, aki addig etette, oltatta stb... Nagyon kérlek, hogy gondold meg és mást ajándékozz neki. Ne egy kutyán akarj spórolni.
Nem ajándékozunk kutyát, élõ állatot senkinek! Pláne nem ingyen, egy valószínûleg ideggyenge, problémás egyedet, aki majd az utcán végzi, mert te hülye vagy! És ez még nem volt sértõ!
Inkább add oda neki egy egészséges, igazi roti kiskutya árát (150-200 ezer forint), jobban fog örülni neki, hogy õ választhatja ki álmai kutyáját, mintha beállítanál egy korcs kölyökkel.
Nem sokra tarthatod a barátnõdet, ha a háta mögött akarsz számára kutyát választani! Én páros lábbal rúgnálak ki a kutyával együtt. Hidd el, hogy õ is ki tudja magának választi a számára megfelelõ kölyköt! Adj neki a 200.000 forintot és hagyd, hogy õ intézze a többit!
Ingyen kutyát? Mielõtt sértésnek vennéd, fel szeretnélek világosítani, hogy akinek fajtatiszta kölykei születnek, az nem fogja senkinek ingyen odaadni a kicsiket, majd hülye lesz, ha pénzt is kérhet érte. Nagyon bolond, primitív ember lehet az, aki 10 forintra sem becsüli a kutyáit. Vagy csak hazudik, és nem fajtatiszták. Itt egy hirdetés, csak 30ezer forint, legalább ennyit tessék rászánni, és akkor még nem tenyésztett, törzskönyveset vettél, bízzál benne, hogy egészséges kiskutyát kapsz. [link]
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingyen, új Ferrarit hol tudok venni? Mert kb ilyen a te kérdésed is. A minõséget meg kell fizetni. Ugye te sem a bolhapiacon veszel autót? Fõleg egy olyan kutyánál, mint a roti, nagyon nem mindegy hogy hivatalos tenyésztõtõl, vagy a Józsiéktõl a sufniból veszed. Remélem nem kell elmagyaráznom, hogy miért... Élõ állatot egyébként sem veszünk ajándékba. A barátnõd felkészült egy ilyen "kemény", nehéz kutya felnevelésére? Ha fajtatiszta, igazi roti kiskutyára vágyik/vágytok, akkor ajánlom a Sirocco kennelt. De innen egy kiskutya alaphangon 100-150 ezer forint. Ingyen menhelyrõl, fajtamentõktõl tudsz örökbefogadni, de az sincs ingyen, mert ki kell fizetni az oltások, féregtelenítés, stb árát. Itt tudsz nézelõdni: [link]
Menhelyen keresgélj, vagy fajtamentés. De egyet hadd jegyezzek meg. Hiába ajándéknak szánod, a csajod örülne neki? Nagy felelõsség jár vele, pluszban a rotik nem a legkönnyebb kutyák. Meggondoltad? És ebben semmi sértõ dolgot nem szántam
Igen. Vidd el a Sirocco kennelbe, na ott aztán igazi rottweiler fogtok látni, nem ilyen apródos, jófogásos meg vaterás korcsot. Több info itt: [link]

Úgy érzem már nem szeret a barátnőm, és nem tudom, hogy mit tehetnék?

3 éve együtt vagyunk de fél évvel ezelőtt viszont teljen megunt kidobott és összejött egy másik fiúval akit egy buliból felvitt éjszaka.Bár elvileg az nem történt meg de utána egy héttel otthagyta és bocsánatot kért,éreztem is,hogy mennyire megbánta.Most viszont ismét úgy érzem,hogy megint elmúlt nála minden.Mikor elment egy hétre egy kicsit sem hiányoztam neki inkább még tovább akart maradni.Tegnap este viszont eljött és itt aludt nálam de már nem akar lefeküdni és semmit csak alszunk,másnap viszont délben hazament mert egyedül akar lenni.Még mindig azt mondja,hogy szeret és többé nem tenne olyat de én nem vagyok boldog így és ezt ő is tudja.

Legjobb válasz: Semmit, mégis mit tehetnél? Egyáltalán hogy tudtad anno visszafogadni, ezt se értem.

Semmit, mégis mit tehetnél? Egyáltalán hogy tudtad anno visszafogadni, ezt se értem.
A kérdező hozzászólása: És még annyit, hogy mikor odavolt egy hétre igazából telefonon beszélni se volt kedve.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs.igazából túlságosan szerettem és megbíztam benne.
Akkor miért vagy még vele? Azt se tudja mit akar....max annyit hogy nem akar egyedül lenni...szerintem nincs értelme annak hogy együtt maradtok de boldogtalan vagy
Ilyes helyzeten én is keresztül mentem. Szereted a lányt, mindent meg akarsz tenni a kapcsolatért. A kérdés az, hogy ezek után valóban megéri neked? Három év sok idõ de szerintem ha a barátnõd nem tudja mit akar akkor nem alapozhatsz rá. Véleményem az, hogy te mindent megtettél, többet is mint érdemes lett volna. Nem müködik az ilyen kapcsolat, szenvedsz értelmetlenül. Lépj tovább és keress egy másik barátnõt magadnak. Késõbb rá fogsz jönni, hogy helyesen döntöttél amikor kiléptél ebbõl a lehetetlen helyzetbõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!