Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hogy (72269 db)

Fájlokat tudsz de magát játékot nem tudod telepiteni, másolni.Csak a fájlt de azt ne tudod telepiteni.
A kérdező hozzászólása: ezt tudom csak az érdekelne hogy hogy lehetne rá rakni játékot, mert pl a lumia 800hoz unlockolt nokia meg 2 program kell az enyémhez mi kellen?
Fizetõs játékot ingyen feltenni természetesen a Windows Phone 8-ra is csak unlock után lehet..

Van egy barátom és nem tudom hogy ő hogy érez, hogy csak barát akar lenni vagy többet szeretne. Szóval nem tudom mit szeretne szerintetek?

kb. egy éve ismerjük egymást általánosból de nem voltunk osztálytársak nem túl szoros barátságban vagyunk de sokat szoktunk csetelni . És régebben volt hogy például nézett engem tök sokáig, és mostanában meg ugy köszön el hogy pussz meg mondta hogy akar valamit kérdezni de igy nem akarja elmondani csak majd ha részegek vagyunk

Legjobb válasz: Ha nem érzed, hogy szerelmes beléd, akkor az nem jó jel. Azért akarja részegen mondani, mert józanul visszautasítanád. Úgyhogy biztos valami csalafinta dolgot akar kérni. Lehet, hogy utat akar burkoltatni veled a házuk elõtt vagy rabszolgának akar tartani. Én a helyedben vigyáznék vele!

Ha nem érzed, hogy szerelmes beléd, akkor az nem jó jel. Azért akarja részegen mondani, mert józanul visszautasítanád. Úgyhogy biztos valami csalafinta dolgot akar kérni. Lehet, hogy utat akar burkoltatni veled a házuk elõtt vagy rabszolgának akar tartani. Én a helyedben vigyáznék vele!

6 hetes tacsi-yorki keverékem van és nagyon sokat alszik de utána meg szinte egész este fent van játékos de nem tudom hogy este hogy kéne hogy aludjon? (am tegnap kaptam meg)

Legjobb válasz: Ilyen idõsen még nagyon sokat alszanak :) Este ne játssz vele, próbáld meg hogy átálljon nappali üzemmódra,vagy nem tudom. Azt nem is említeném ,hogy egy ilyen idõs kiskutyának még az anyjánál kéne lennie...

Ilyen idõsen még nagyon sokat alszanak :) Este ne játssz vele, próbáld meg hogy átálljon nappali üzemmódra, vagy nem tudom. Azt nem is említeném , hogy egy ilyen idõs kiskutyának még az anyjánál kéne lennie...
Ilyen idõs korában még az anyjával és a testvéreivel lenne a helye. 8hetes kora elõtt TILOS elhozni!! Még nagyon kicsi, biztos meg van illetõdve még hisz egyedül van. A meleg miatt szinte mindig kutya csak jobbra-balra fekszik egész nap, este azonban mikor jobb az idõ majd kirobbannak az energiától. Játssz vele minél többet ilyenkor, akkor elfárad és aludni fog.
Meg kell még tanulnia az emberek idõbeosztását. Éjszaka ne engedd mászkálni, ne játssz vele, legyen a helyén. Idõ kell, míg megtanulja , az éjszaka az alvásé.
Nem igaz...Egy 6 hetes kutyust már el lehet hozni az anyától. :) Nos nekünk is voltak kiskutyusaink anyától.Most meleg van így nappal alszik, de kiszámítható, mert egy kölyökkutya mit csinál egész nap?Alszik, eszik, játszik...Nappal ha alszik, akkor este elõtt fáraszd ki jól(én úgy csináltam, hogy egy horgászbot kötelére rákötöttem a játékukat, egy mûanyag csirke XD s én leültem s lengettem jobbra-balra s így futottak utána és hamar kifáradtak.)Vagy más játékokkal szórakoztattam õket.Remélem tudtam segíteni :)
valóban a pici kutyusok sokat pihizgetnek! De próbáld napközbe lekötni egy kis játékkal lehetõleg ne túl intenzív mozgással, rohangálással mert akkor ugyan az az eredmény;elfárad és napközben alszik. Biztosan van valami ami leköti esetleg kötélhúzás, sípoló kedvenc játék, labda stb. Ha lekötöd napközbe akkor valószínüleg kifárad és este szundikál, mivel ha nappal nem hagyja az izgalom õt aludni! :) de azért arra figyelj ha tényleg fáradt hagyd aludni csak max ne olyan sokat. :D sok skiert!
wááááá ezt hogy csináltad??:D
A kérdező hozzászólása: Megyomod az Alt-ot és a numpadon nyomkocc és elengeded kijön vmi=)

Egy Canon PIXMA MP450-es típusú nyomtatóm van. Szkennelni, nyomtatni és fénymásolni is lehet vele. Nem tudom, hogy fénymásolásnál, hogy tudom kinagyítani a kívánt oldalt. Kinek van ilyen nyomtatója?

Legjobb válasz: Nekem mp170-es van, de a menüben egy külön pontban, vagy nekem van +- gomb, és ezt nyomom be, attól függõen, hogy nagyítani akarom-e, vagy kicsinyíteni.

Nekem mp170-es van, de a menüben egy külön pontban, vagy nekem van +- gomb, és ezt nyomom be, attól függõen, hogy nagyítani akarom-e, vagy kicsinyíteni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!!!!

Motiválatlan lettem, nagyon bosszant magammal szemben, hogy tudom, hogy mit hogyen kellene tennem, de mégsem teszem, mi lehet ebből a kiút?

Nagyon rossz évünk volt az idei és még most sincsenek teljesen rendben a dolgaink (volt munkanélküliség a férjem részér?l,haláleset kett? is a családban,most pedig külföldön dolgozik a férjem hónapok óta,ahol mindig kérdéses ,hogy kifizetik e a munkáját,illetve ,hogy ha igen akkor milyen mértékig és a többivel meddig hitegetik majd,ha ki is fizetik akkor sem gy?zzük a sok elmaradásunkat bepótolni a többszázezres fizetéséb?l sem) .

Legjobb válasz: Köszönöm a kedves hozzászólásodat ,a motivációs videó például nagyon jó ötlet,régebben hallgattam is ilyesmit,de akkor egyébként is jó passzban voltam :-) . Mióta kitettem a kérdést azóta megembereltem magamat egy kicsit,arra kértem magamat,hogy legalább apró lépésekben,de próbáljam a házat rendben tartani,már azóta ablakot pucoltam,függönyt mostam,karácsonyi dekorációt készítettem ,kitakarítottam,a mosással is haladtam . De egyenlõre csak a holnapra szabad koncentrálnom,túl nagyravágyó terveim nem lehetnek...bár most beszéltem a külföldön dolgozó férjemmel,hogy nagyon motivált vagyok abban,hogy egy alapos intenzív nyelvtanulást követõen követem õt a gyerekekkel Németországban,nagyon keresett a szakmám ott,nagy levegõt kell venni mindehhez...egyébként nagyon szeretm az itthoni munkámat a megszokott környezetemet,de lehet,hogy lépni fogok,csak még nagy bennem a félelem.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves hozzászólásodat , a motivációs videó például nagyon jó ötlet, régebben hallgattam is ilyesmit, de akkor egyébként is jó passzban voltam :-) . Mióta kitettem a kérdést azóta megembereltem magamat egy kicsit, arra kértem magamat, hogy legalább apró lépésekben, de próbáljam a házat rendben tartani, már azóta ablakot pucoltam, függönyt mostam, karácsonyi dekorációt készítettem , kitakarítottam, a mosással is haladtam . De egyenlõre csak a holnapra szabad koncentrálnom, túl nagyravágyó terveim nem lehetnek...bár most beszéltem a külföldön dolgozó férjemmel, hogy nagyon motivált vagyok abban, hogy egy alapos intenzív nyelvtanulást követõen követem õt a gyerekekkel Németországban, nagyon keresett a szakmám ott, nagy levegõt kell venni mindehhez...egyébként nagyon szeretm az itthoni munkámat a megszokott környezetemet, de lehet, hogy lépni fogok, csak még nagy bennem a félelem.

A probléma az hogy a barátom már nem szűz de én igen, és nem tudom hogy mit hogyan kéne. Hogy csiáljam? 16L

Legjobb válasz: Ha a barátod elég érett, akkor majd õ tudni fogja, hogy mit tegyen.

Ha a barátod elég érett, akkor majd õ tudni fogja, hogy mit tegyen.
íííígy van......
Ezen tényleg kár görcsölnöd ha bizol a barátodban. persze ha nagyon érdekel néz megy egy kulturáltabb pornofilmet ha nem vagy tisztában a dolgokal és kiváncsi vagy. Persze mivel most kezded rád csak annyi vonatkozik hogy lefekszel az ágyra és engeded hogy a barátod csinálja amit kell.
hívd el randira :)
Mondd el neki
A kérdező hozzászólása: ezen gondolkoztam, :/ egy lány szereti ha róla van szó?
A kérdező hozzászólása: elmondani még ráér, mert önbizalom kell még... :/
A kérdező hozzászólása: még 16 éves vagyok, õ 15
Hivd el randizni :) Es majd kiderul. Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: ok. :D
Szerintem az lesz a legjobb ha suliba kiállsz az ablakba és szerelmet vallasz. Aztán minden hétfõ délutánonként sulipszihológushoz kell járnod. És amikor õ kijön olvasó körröl akkor te ott várod az aulába és beszáltok a színû sötétkék kocsidba és hazaviszed és amíg õ megcsinálj a házit addig te körbe nézel a szobájában és kiröhögöd a Beatles albumait és mosolyogsz a mangán ami a tükre fölött van amit az egyik rajzõrült barátnõje csinált 9.-ben !!! Aztán elviszed az Egri várba és veszel neki kürtõs kalácsot és leültök egy padra egyik lábatokat a pad másik oldalára rakva így pont egymással szembe kerültök, csak a csaj Baetles táskája lesz közöttetek aztán a telótkon elkezditek nézegetni egymás képét és õ észreveszi hogy nem õ a héáttered és akkor megkérdezi és te erre rá megkéred hogy hívjon fel és az a kép fog megjelenni amikor elsõnek csókolóztatok. És akkor a csaj elkezd majd fázni és megkérdezi: -Ez az a pillanat amikor a srác odaadja a csajnak a pulcsiját? -Nem ez az amikor a beszálnak a kocsiba és felnyomja a srác a kocsiba a fûtést. És beszáltok a kocsiba és még egy kicsit beszélegttek és akkor mondja a csaj: -Az a kép amúgy nekem is megvan. -Igen tudom de egy csomó mád embernekis mert a hülye Dave feltette twitterre. És akkor ezen jót röhögtök és Happy end !!! Na jó viccbõl félretérve ... szerintem hívd el. A csajok bírják a náluk idõsebb pasikat. Bár mondjuk ha bûn ronda vagy akkor a kor nem elõny. !!! Küldj egy képet ;)

Az At&t oldaláról szeretnék iphone5s-et venni, csak azt nem tudom hogy ezt hogy lehet függetleníteni, mert az iphonéknak nincs külön sim kártyályuk asszem. Ja és hogy az at&t az iphone 5s tényleg 200dollár?

Legjobb válasz:
"Az At&t oldaláról szeretnék iphone5s-et venni" Szeretnél, de nem fogsz. Majd késõbb meglátod miért. "csak azt nem tudom hogy ezt hogy lehet függetleníteni," Valahogy egészen biztosan, erre én sem tudom a választ. Nem tudom ,az 5s-re van valamilyen függetlenítés ( illegális) " mert az iphonéknak nincs külön sim kártyályuk asszem." Valóban voltak olyan régebbi iPhone modellek amelyekben beépített SIM szerûség volt, a CMDAs modelleken. Nem tudom, hogy van e CDMAs modellje az 5ös sorozatnak "Ja és hogy az at&t az iphone 5s tényleg 200dollár?" Igen annyi. Majd ha nem pörögnek a dollár jelek a szemedben akkor picit olvass részletesen: 2 éves hûséggel adott elõfizetés csomag mellett. Ahhoz, hogy elõfizetésed legyen amerikai ZIP kód kell. Nem hiszem, hogy neked lenne olyan,de ha lenne 2 évig akkor is fizetned kellene a havi díjad. Nekem két 3 éve csak ideiglenes lakcímem volt és csak céges közbenjárásra, SSN számom lobogatására voltak hajlandók 1 éves elõfizetést adni, lehet azóta változott a helyzet...

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Az At&t oldaláról szeretnék iphone5s-et venni" Szeretnél, de nem fogsz. Majd késõbb meglátod miért. "csak azt nem tudom hogy ezt hogy lehet függetleníteni, " Valahogy egészen biztosan, erre én sem tudom a választ. Nem tudom , az 5s-re van valamilyen függetlenítés ( illegális) " mert az iphonéknak nincs külön sim kártyályuk asszem." Valóban voltak olyan régebbi iPhone modellek amelyekben beépített SIM szerûség volt, a CMDAs modelleken. Nem tudom, hogy van e CDMAs modellje az 5ös sorozatnak "Ja és hogy az at&t az iphone 5s tényleg 200dollár?" Igen annyi. Majd ha nem pörögnek a dollár jelek a szemedben akkor picit olvass részletesen: 2 éves hûséggel adott elõfizetés csomag mellett. Ahhoz, hogy elõfizetésed legyen amerikai ZIP kód kell. Nem hiszem, hogy neked lenne olyan, de ha lenne 2 évig akkor is fizetned kellene a havi díjad. Nekem két 3 éve csak ideiglenes lakcímem volt és csak céges közbenjárásra, SSN számom lobogatására voltak hajlandók 1 éves elõfizetést adni, lehet azóta változott a helyzet...
Nos. Tisztázzuk egy kicsit a dolgokat. Az AT&T oldalán árult iPhoneok szolgáltatófüggõek és elõfizetéssel kerülnek annyiba. Tehát, ha megvásárolja valaki, akkor a hûségidõ szerint, minden hónapban fizetni kell az elõfizetés díját. Egyébként ilyen feltételekkel, itthon is lehet vásárolni 5S-t. Például a Telekomnál 100 ezer forintért elhozhatod a 16 gigás modellt, viszont 2 éven keresztül havi 20 ezret kell fizetni az elõfizetésért. Ergo 580 ezerbe kerül a telefon. A másik bökkenõ az, hogy az AT&T csak az USA-n belûl szállítja ki a megrendelt telefonokat, tehát Magyarországra nem szállítanak. A harmadik bökkenõ az, hogy ha ki is szállítanák, jelenleg az iPhone 5S-t semmilyen módszerrel nem lehet függetleníteni, csak a szolgáltató által. Természetesen akkor ki kell fizetni az elõfizetés fennmaradó részét a teljes idõtartamra. Egyébként lehet úgynevezett "contact free" iPhoneokat venni az államokban, amelyek kártyafüggetlenek. Természetesen ezek már jóval drágábbak, az alapmodellek 600-700 dollár körül vannak. Persze még így is megéri. Szóval, ha mindenképp az USA-ból akarsz telefont, akkor kell egy ismerõs aki megrendeli neked a contact free modellt, majd hazaküldi. Persze ebben az esetben valószínûleg rájön a készülékre a vám és a különbözõ adók díja, tehát nem fogsz jól járni. Szóval, ha te magad nem mész az USA-ba, vagy nincs ismerõsöd, aki ott lakik és valamikor jön haza, akkor sajnos kénytelen leszel itthon megvenni. Már lehet egyébként kapni 180-190 ezer forint környékén is. Drága, viszont nem véletlenül az. Az iPhone egy presztizs telefon, tehát elkérik az árát.

Hogyan szerettessem meg magam egy lánnyal aki az osztályunkba jár, eddig is jóba voltunk de nem tudom hogy ő hogy gondol rám hogyan találhatnám ki?

MSN-en is gyakran szoktunk beszélni és akkor az iskolában is jobban odajön hozzám megkér hogy mennyek el vele megnézni nem e hagyta el a fülbevalóját stb.De ha nem beszélünk az interneten akkor másnap az iskolába kevésszer alakul ki olyan jó kapcsolat köztünk.Állítólag jár egy vele 1 évvel id?sebb elég kétes hír? sráccal.De hozzá alig szól szünetekben csak állítólag valamit iskola után de nagyon nem tudnak mert messze laknak egymástól.De a fiúk között az osztályban azok között vagyok akik jóba vannak vele meg kb egy 2-vel együtt,de ? neki jóval több iskolán kívüli barátja van mint nekem azok között is válogathat.Szerintetek van esélyem vagy mit kell tennem hogy legyen.

Legjobb válasz: Fontos lenne a korotokat tudni, mert más a véleményem a 12 évesek kapcsolatáról, és a 17-18 évesekérõl is(: de nem baj. Ezek szerint a lány foglalt,ami abból a szempontból probléma, hogyha elmondanád a csajnak, és ezt a pasija megtudná akkor szereznél lehetséges egy "ellenséget" ÉN(!) Semmiképpen nem ajánlom, hogy a lánynak elmondd, hogy tetszik satöbbi, esetleg haverokon keresztül( akik jóban vannak veled, de annyira a csaj pasijával nem) tudakolják meg msn-en vagy akárhogyan , hogy mit gondol rólad, és, hogy tetszel-e neki.. Ez nagyon fontos, hiszen ki tudja lehet, hogy õ csak barátkozni akar veled. De ha azt mondja be jössz neki, akkor kezdj gondolkozni a többin, hogy hogyan tovább. Haladj lépésrõl lépésre. És ha megvan a válsz írd meg és segítek amiben tudok:)

Fontos lenne a korotokat tudni, mert más a véleményem a 12 évesek kapcsolatáról, és a 17-18 évesekérõl is(: de nem baj. Ezek szerint a lány foglalt, ami abból a szempontból probléma, hogyha elmondanád a csajnak, és ezt a pasija megtudná akkor szereznél lehetséges egy "ellenséget" ÉN(!) Semmiképpen nem ajánlom, hogy a lánynak elmondd, hogy tetszik satöbbi, esetleg haverokon keresztül( akik jóban vannak veled, de annyira a csaj pasijával nem) tudakolják meg msn-en vagy akárhogyan , hogy mit gondol rólad, és, hogy tetszel-e neki.. Ez nagyon fontos, hiszen ki tudja lehet, hogy õ csak barátkozni akar veled. De ha azt mondja be jössz neki, akkor kezdj gondolkozni a többin, hogy hogyan tovább. Haladj lépésrõl lépésre. És ha megvan a válsz írd meg és segítek amiben tudok:)
Házi nyúlra NEM lövünk.
szerintem te még recskázzál legalább 2 évet..
Menj oda és kérdezd meg hogy...ááá hagyd a francba
Menj oda és kérdezd meg ez a tuti!
Huhh:/ez jó kérdés... Lehet hogy nem én vagyok erre a legjobb példa de a én általában nem a fiú ismerõseimet kérem meg hogy segítsen megkeresni a fülbevalómat..Ezért ez nekem furcsa...lehetséges hogy akar tõled valamit.Szerintem tudakold ki hogy jóba van-e a barátjával, nem szoktak-e vitázni stb. mert ha igen talán van esélyed..De ha ez a helyzet nem egybõl ráhajtani a lányra szép lassan bíztasd hogy tegye meg az elsõ lépéseket affelé hogy szabad legyen(csak ha õ is ezt akarja).Ha szomorú vigasztald stb...Majd ha megnyugodott mond el mit érzel iránta...és innen minden sinen lesz...
A kérdező hozzászólása: (a kor 13)
A kérdező hozzászólása: köszi, nagyon, írjatok még légyszi
*válasz*
ne hallgass senkire higgy magadban és menny a saját fejed után és higgy magadban és benne nincs lehetetlen csak tehetetlen harcolj érte

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!