Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom hibás (90 db)

Hogyan tudok levágni videó végéről egy hibás részt? Részletek lentebb.

Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget.

Legjobb válasz: Próbáld újra konvertálni a hibás részeket, lehet, hogy csak megakadt a gép mûvelet közben és ezért lett hibás, feltéve, hogy az eredetiben nem volt hiba.

Próbáld újra konvertálni a hibás részeket, lehet, hogy csak megakadt a gép mûvelet közben és ezért lett hibás, feltéve, hogy az eredetiben nem volt hiba.
A kérdező hozzászólása: lehet félreérthetõ voltam. az eredeti a .TS kiterjesztésû a hibás amit át akarok konveretálni. nem az amit átkonvertáltam.

Olcsóbban láttam egy telefont a vaterán de nem tudom hogy nem hibás a telefon vagy valami ilyesmi?

Szeretnék egy iphone 4 et de nagyon drága és láttam a vaterán olcsóbban, de nem tudom eldönteni hogy megéri e, az árát nézze nagyon megéri, de kockázatos lenne ha megvenném mert mi van ha rossz? Hallatom már róla hogy vettek ott dolgokat és rosszak voltak,de nem mindegyik. Valaki aki már vásárolt a vaterán telefont és közzé tudná adni személyes tapasztalatát azt nagyon megköszönném. :)

Legjobb válasz: A vatera csk egy piacfelületet ad, ugyanúgy egy magánembertõl várárolsz, mint pl. az expresszen. A vatera elõnye, hogy láthatod az eladó értékeléseit. Ha friss a srác, vagy pár értékelése van csak, ne küldj neki nagy összeget. Alapvetõen bizalmi kérdés az egész, ha ez hiányzik, hagyd a fenébe. Ha beszopsz egy klónt vagy hibás ifont, utána rohadtul vakarózhatsz. De ez egyáltalán nem szükségszerû, pár éve vásárolok ott, eddig mindig azt kaptam, amit vártam. Kommunikálni kell, mindenrõl kifaggatni az eladót. Ha nem ad érdemi választ, vagy ködösít: hanyagold. Persze eszembe nem jutna nagyobb értékû cuccot nem személyesen átvenni. Ha nincs messze, megér 2-3 ezer Ft vonatozást a biztonság?

A vatera csk egy piacfelületet ad, ugyanúgy egy magánembertõl várárolsz, mint pl. az expresszen. A vatera elõnye, hogy láthatod az eladó értékeléseit. Ha friss a srác, vagy pár értékelése van csak, ne küldj neki nagy összeget. Alapvetõen bizalmi kérdés az egész, ha ez hiányzik, hagyd a fenébe. Ha beszopsz egy klónt vagy hibás ifont, utána rohadtul vakarózhatsz. De ez egyáltalán nem szükségszerû, pár éve vásárolok ott, eddig mindig azt kaptam, amit vártam. Kommunikálni kell, mindenrõl kifaggatni az eladót. Ha nem ad érdemi választ, vagy ködösít: hanyagold. Persze eszembe nem jutna nagyobb értékû cuccot nem személyesen átvenni. Ha nincs messze, megér 2-3 ezer Ft vonatozást a biztonság?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) Akkor nem ajánlanád? Én nagyon félek hogy orra esek, és ezért inkább hagyom és megveszem egy nagyobb üzletben :)
én is azt ajánlanám, hogy mindenképp személyesen vásárolnék ekkora értékben, mert nem tudhatod. persze nem kizárt, hogy egy becsületes emberrõl van szó, de elég sok csaló van, legtöbbjük tapasztalatból tudja, hogy meg se szorongatják a rendõrök, ezért folytatják...
Ha ott van a telefonszáma akkor hìvd fel ha nagyon szeretnéd a tel ót.Ismerõsõm már régota Vaterázik stb. minden jó(kivéve pár eset amikor félrenéznek két 00-át).


Hogy tudom megértetni vele, hogy nem õ a hibás és elõbb utóbb úgy is elmegyek?

27 éves lényegében csavargó férfi vagyok.20 éves koromban mentem el otthonról.Apám meghalt így csak egy idõsebb testvérem maradt.Nem találtam a helyem sehol se.Így fogtam magam elköltöztem másik városba,rá egy évre Lengyelországba és ott kezdõdött minden.Ott megismertem egy nõt vele bõ 3-4 hónapig voltam együtt majd közölte,hogy van valakije és menjek el.

Legjobb válasz: Ne legyél hülye és barom. Tudod, ha az embert szeretik, az eleinte ijesztõ, de hidd el, nem fájdalmas, nem halsz bele... Próbáld meg egyszer elfogadni, különben egész életedben menekülni fogsz!

Ne legyél hülye és barom. Tudod, ha az embert szeretik, az eleinte ijesztõ, de hidd el, nem fájdalmas, nem halsz bele... Próbáld meg egyszer elfogadni, különben egész életedben menekülni fogsz!
Neki mindenképpen rossz, ha elhagyod. Pont. Nem tudsz olyan mondani, vagy tenni, hogy ne legyen rossz.
A kérdező hozzászólása: Lehet. De én azt szeretném, hogy neki ne legyen annyira rossz.Hogy velem mi lesz az annyira nem érdekel.
Nos, akkor ez mégiscsak valamiféle kötõdési problémára vall részedrõl. (Tapasztalatból írom, én is kötõdéi problémás vagyok, vagyis remélhetõleg már csak voltam.) És egy kötõdési problémást soha nem fog megérteni a másik fél (utólag azt mondom, nem is lehet megérteni...)
A kérdező hozzászólása: Elmondtam neki mindent.Azt is amit itt írtam, de magát hibáztatja. Leghosszabb kapcsolatom olyan 7 hónap körül lehet.
Akkor ezt mondd. Ne szépítgesd a dolgot, hogy minden ok vele, mert nincs minden ok vele, nem nyújtja azt, amire vágysz. Hidd el, sokkal egyenesebb - és ezzel lehet mit kezdeni - ha elmondod, hogy nem jó neked ebben a kapcsolatban, mintha ilyen "nincs veled semmi gond, de én ilyen vagyok" dumával jössz. Egyébként volt már életedben hosszabb (min. egy év) kapcsolatod?
A kérdező hozzászólása: 22 éves egyetemista.Ráadásul õ ide tartozik.Nem akarom elrángatni és egyedül jobb.Sok nõvel voltam már így.De õt nem akarom megbántani.Nem elõle menekülöm.Csak vele sincs meg az ami kéne.
Ez ok, de ha amúgy megfelel neked a csaj, akkor miért nem viszed magaddal? Akkor mégiscsak elõle menekülsz! Vagy azt gondolod, hogy lesz otthon, akkor lesz mellé megfelelõ nõ is? Szerintem ha van egy JÓ kapcsolatod, akkor azt nem érdemes ábrándokért eldobni, ugyanis kapcsolatban is meg lehet ám valósítani az ábrándokat! (Pl. szegény Erõss Zsolttal is mászott a neje...)
A kérdező hozzászólása: Nem a kötõdés. Inkább valami amit az otthonomnak nevezhetek.Azt eddig csak egy francia kovácsmûhelynél éreztem.Ott már éreztem azt, hogy itt és így tudnék élni.De ott nem maradhattam a törvények miatt.
Kieg.: Párkapcsolatban nem találnád meg szerinted azt a bizonyos érzést, amit kergetsz? Mert úgy is lehet ám önérvényesíteni, sõt, úgy az igazi!
De az érzés, amit keresel, feltételezem nem jár kötõdéssel... mert az emberek általában a kötõdés elõl szoktak elmenekülni!
A kérdező hozzászólása: Nem az érzések elõl menekülök, épp fordítva egy érzést keresek.Itt belül hiányzik valami amit megakarok találni.Szeretem õt de mardos az érzés, hogy itt nem az igazi és õszintén megvallva ez bármire rá tud venni.Így arra is, hogy itt hagyjam.Õt másnak gondoltam mint a többi nõt akikkel eddig találkoztam.Pedig fél nyugat európát bejártam és sok mindent láttam tapasztaltam. Nehéz megfogalmazni és hülyeség az egész, próbáltam neki ezt mind elmesélni de szerintem nem értette meg.
Én is tapasztalatból írom, hogy a lehetõ legfájdalmasabb az, ha nincs "magyarázat", csak annyi, hogy "ilyen vagyok". Mert amikor tudom, hogy a másik szeret, és el is mondja, hogy fõnyeremény lennék számára, de õ alkalmatlan kapcsolatra... annál rosszabb nincs. Sokkal könnyebb elfogadni, ha valamiben hibáztam, vagy ha nem vagyok az esete, vagy kiábrándult belõlem, mert olyannal nyilván nem akarnék lenni, aki nem szeret. De ha még szeret is, és nem vállal fel... na az a legrosszabb!
Tapasztalatból mondom, hogy nem tudsz mit tenni. Ha szeret ez a nõ, akkor mindenképpen nagy fájdalmat okozol neki. Nem tudod enyhíteni a fájdalmát. Én is éltem már át hasonlót. Nagyon szerettem a fiút, és nem is gondoltam, hogy szakítani fog, csak annyit beszéltünk elõzõ este, hogy át kell beszélni a dolgainkat. S másnap szakított. Teljesen magamba zuhantam. Szerettem a fiút, és úgy éreztem, õ is engem, de tévedtem. Ha már szakítottunk, szerettem volna megérteni, hogy miért, mi nem volt jó, mit nem csináltam jól, mi volt a baj a kapcsolattal. Nem arról szólt a történet, hogy teljes mértékben magamat hibáztatom, mert jól tudom, hogy 2 emberen múlik egy kapcsolat, de egészen biztos vagyok abban, hogy valami nem volt rendben. De nem mondta el, hogy mi. Az egészben az fájt a legjobban, hogy nem volt teljesen õszinte hozzám. Ha elmondja, hogy mi volt a baj, abból tanulhattam volna, de nem tette meg. Szóval, nehéz egy nõt meggyõzni, hogy nem hibás, mert a nõk még inkább hajlamosak magukban keresni a hibát. A szerelem elvakít, és bizonyára nem tudja elképzelni, hogy elmenj és itt hagyd õt. De ezek szerint te nem szereted igazán. Ha õszintén szeretnéd, nem akarnál elmenni. Vagy csak nem mered bevallani az érzéseidet.. Ha viszont ez utóbbiról van szó, jobb, ha változtatsz ezen, különben egész életedben rohanhatsz az érzéseid elõl.
Elég õszinte voltál vele. Most legyél határozott ha úgy érzed menned kell akkor menj, fájni fog neki nyilván de a sajnálat ne tartson vissza. Az se lesz jobb ha hitegeted még egy ideig és utána úgyis elmész.
Neki pont azért lesz rossz, mert értelmes magyarázat nélkül itt hagyod. Mert az, hogy nem õ a hibás minden, csak nem értelmes magyarázat. És a kettõtök között lévõ erõs kötelék miatt lesz iszonyú kínszenvedés a lánynak az elsõ pár hét, hónap. Mellesleg megértem a lányt, de mondom, én is éltem át hasonlót, és senkinek nem kívánom.

Xperia U-n a hibás képet hogy tudom kitörölni? (nem tölti be képet és géprõl sem törölte le)

Legjobb válasz: Töltsd le pl a file managert, ott megkeresed, és ki tudod majd törölni.

Töltsd le pl a file managert, ott megkeresed, és ki tudod majd törölni.

Nokia C5-03 telefonomra felraktam a legújabb szoftvert, de hibásan működik. Hogyan tudok rá visszarakni egy régebbi szoftvert?

( A jelenlegi szoftver újratelepítése nem hozott megoldást a problémára)

Legjobb válasz: Régebbit nem tudsz rá visszatenni.Ha a gyári szoftver verzió száma ugyanaz,mint ami most fent van,akkor arra tudod frissiteni.Ha alacsonyabb akkor nem.De mielõtt feltetted az újat tárolóhely módban a private,system,sys mappát törölted?Ez is lehet a hiba okozója.

Régebbit nem tudsz rá visszatenni.Ha a gyári szoftver verzió száma ugyanaz, mint ami most fent van, akkor arra tudod frissiteni.Ha alacsonyabb akkor nem.De mielõtt feltetted az újat tárolóhely módban a private, system, sys mappát törölted?Ez is lehet a hiba okozója.

Hogyan tudom letörölni a hibás Avast vírusirtót? (részletek a kérdésben)

Nemrég az Avast frissítésre került a gépen, majd a Windows operációs rendszer vissza lett állítva egy korábbi időpontra. Később ez egy újabb visszaállítás keretében felülbírálta, csakhogy innentől az Avast nem hajlandó elindulni. Közli, hogy az avast nem biztonságos, és kattintsak a javítás gombra, de ettől sem működik. Behozható egy legördülő fül, mely a program indítását kéri, de erre kattintva az avast felület lefagy, majd pár másodperc múlva ez megszűnik, de nem történik semmi. A nagyobb baj, hogy letörölni sem sikerült - erre a problémára az Avast egy külön programot kínál, de a törléshez ki kell iktatni az "avast! önvédelmi modul engedélyezése" részt. De hiába veszem ki a pipát, majd nyomok OK-ot, ha újra megnézem a beállításokban, akkor újra ki van pipálva. Emellett azt sem engedi, hogy a meglévő Avast programmal újra installáljam (a telepítés elindul, de hamarosan az "Error reading product data from..." hibával megakad, majd folytatódik, de végül "An error...Last performed operation was: spawning" hibával leáll. Remélem valaki tud segíteni, mert így elég veszélyes internetezni) :(

Legjobb válasz: Még egy ok hogy az avast nem jó semminek. 4 féle módszert tudok ha nem megy a normélis törlés akkor erõltetett törlés kell. 1. Start-Vezérlõpult-Program eltávolítása ott kiválasztod az avastot majd eltávolítás fülre. Ha nem megy evvel sem akkor 2.CCleaner,Total Commander,Unlocker. Valamelyiket a 3 közül töltsd le és vele próbáld kitörõlni.Én az CCleanert hasznzálom legrosszabb esetben Unlocker.

Még egy ok hogy az avast nem jó semminek. 4 féle módszert tudok ha nem megy a normélis törlés akkor erõltetett törlés kell. 1. Start-Vezérlõpult-Program eltávolítása ott kiválasztod az avastot majd eltávolítás fülre. Ha nem megy evvel sem akkor 2.CCleaner, Total Commander, Unlocker. Valamelyiket a 3 közül töltsd le és vele próbáld kitörõlni.Én az CCleanert hasznzálom legrosszabb esetben Unlocker.
Próbáld ezzel : http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/revo-uninstaller-free-v.. Esetleg elõtte még lehetne azt is hogy, mikor törölni próbálod megkérdeti h akarod e javítani, , és csinálsz egy javítást.
megkérdezi
Ha össze-vissza van állítgatva a rendszer, akkor mindegyik program megzavarodik. Egyik fájl megvan, a másik nincs. Így egyik program sem mûködik. Indítsd el a gépet csökkentett módban. Töröld a C:\Program Files\AVAST Software mappát (vagy ahova telepítve lett). Persze máshol is megmaradnak a nyomai pl.: a registryben. Ott a HKEY_CURRENT_USER\Software, illetve a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE részeket fogsz találni avast elemeket, azokat is töröld. De azt is csinálhatod, hogy a Program Filesban az AVAST Software mappa tulajdonságainál beállítod, hogy az összes almappa és fájl NE legyen írásvédett.
Csökkentett módban kell használni az uninstall utility-t: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/Start-your-compu..

A vaterán vásároltam egy telefont. Szép álapotban hírdette de pixel hibás és használhatatlan. Ha nem válaszol semmire a bank számla számával fel tudom jelenteni? Hogy tudom visza szerezni a pénzem?

Legjobb válasz: Tartok tõle, hogy sehogy. Ezzel nem fognak foglalkozni, az árut átadta, az ellenértéket kifizetted. A nem megfeleléssel kapcsolatban a garancia az irányadó, annak léte vagy nem léte ismert volt elõtted a vásárlás elõtt. Próbálj egyeztetni a Vatera ügyfélszolgálatával.

Tartok tõle, hogy sehogy. Ezzel nem fognak foglalkozni, az árut átadta, az ellenértéket kifizetted. A nem megfeleléssel kapcsolatban a garancia az irányadó, annak léte vagy nem léte ismert volt elõtted a vásárlás elõtt. Próbálj egyeztetni a Vatera ügyfélszolgálatával.
Törvény szerint a kézhezvételtõl számított 8 napon belül(melyet a postai papírok igazolnak) az interneten vásárolt termék vásárlásától elállhatsz, indoklás nélkül is. Ekkor csak a postai költséget kell fizetned. Ha a termék hibás még ez sem terhel tged. Volt már nekem is hasonló problémám, kezd úgy, hogy megírod neki(akár postai levélben), hogy ha nem reagál x napon belül, akkor feljelented, és ha semmi, akkor rendõrségen fel lehet jelenteni, a vatera kiad egy papírt, hogy valóban történt adásvétel és a felhasználó adatait.
Jah és attól, hogy azt írta, hogy nincsen garancia, ha nem jelölte meg a termék hibáját, akkor a kötelezõ, 3 napos garancia rá is vonatkozik(és természetesen a 8 nap visszavétel is)
A kérdező hozzászólása: rendben =(
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm. ez azért már biztatóbb. remélem vissza kapom a pénzt...van olyan érzésem ez egy csaló
A használt árura 3 napos visszavásárlási garancia? Na errõl mutassatok valami szabályzatot pls...
8 nap hülyeség, nem vonatkozik magánszemélyekre. Viszont a rendõrségen feljelentheted csalásért. A bankszámlaszáma elvileg elég az azonosítására, de csatolj a feljelentéshez minden egyéb elõzõ levelezést stb.

Hogy tudom megállapítani hogy hibás e a hangszóró?

azer tiamat 2.2-m van és úgy érzem mintha a bal fele erősebben szólna mint a jobb.de amikor vagy csak bal vagy csak a jobb része van a fülemen nem érzek különbséget.A fülem rossz vagy a hangszóró?
Töltsd le a total commandert es keresd meg az app mappáját és töröld ki
Általában a belsõ tárhelyre kell felrakni, "IGo" mappa néven kell lennie. Vagy "Download" mappát (belsõ vagy sd kártya) keress, ha telóval töltötted le, és abban turkálj.
A kérdező hozzászólása: ok köszi a válaszokat, sikerült.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!