Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom h (1244 db)

Azt mondtam a barátomnak, hogy jó lenne, ha jobban kimutatná mit érez irántam. De lehet, h meggondolatlanul mondtam neki, és szeretnék valamit mondani neki, hogy tudja, h tudom, h szeret. (mert tényleg szeret) Mit mondjak neki?

Valami olyasmire gondoltam, hogy "Nem kell, h jobban kimutassa,ha "ennyire megy" neki.." vagy nemtudom.. nincs valami ötletetek? 7hónapja vagyunk együtt és szeretnék valami olyat mondani, amin elgondolkozik, és rájönne,h kicsit többet is beleadhatna a kapcsolatba.

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van,és ha így folytatja elveszíthet.

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van, és ha így folytatja elveszíthet.
A kérdező hozzászólása: És Te mit mondtál neki? hogy mondtad neki, h rájött?
Szerintem mondd neki h szükséged van rá és h sokat jelent. Am én pasim se mutatja ki:Spedig jól esne de nem is fogják a legtöbb pasi ien nem mutatja ki amit érez.de ha gondolod irj privit és majd mesélhetek:)
A kérdező hozzászólása: írtam!!! :) de azért várok még válaszokat.. vagy tapasztalatokat..

Érdemes mélyen vallásos lánynak udvarolni annak ellenére hogy tudjuk h van barátja? (én nem vagyok vallásos) Mik az esélyek?

Sziasztok.

Legjobb válasz: Hogy van-e ilyen a kereszténységben, hogy örök hûséget fogadsz? Ezt a kérdést nem gondolhatod komolyan. A hét szentség közül ez az egyik, házasságnak hívják. Na most az más kérdés, ha õket nem adta össze pap (bár ez sem a szentség lényegi eleme, kivételes esetben lehet alóla felmentés), de a 17 év nem kizáró tényezõ (a katolikus egyház törvényei szerint leányok 14 év felett házasodhatnak). Persze az is lehet, hogy õk ezt az örök hûséget csak így egymásnak megfogadták, és meg is tartják, és ez becsülendõ. Sajnos eléggé megfogytak azok az emberek, akik mindig megtartják, amit ígérnek.

Hogy van-e ilyen a kereszténységben, hogy örök hûséget fogadsz? Ezt a kérdést nem gondolhatod komolyan. A hét szentség közül ez az egyik, házasságnak hívják. Na most az más kérdés, ha õket nem adta össze pap (bár ez sem a szentség lényegi eleme, kivételes esetben lehet alóla felmentés), de a 17 év nem kizáró tényezõ (a katolikus egyház törvényei szerint leányok 14 év felett házasodhatnak). Persze az is lehet, hogy õk ezt az örök hûséget csak így egymásnak megfogadták, és meg is tartják, és ez becsülendõ. Sajnos eléggé megfogytak azok az emberek, akik mindig megtartják, amit ígérnek.
Vallasossag ide, vallasossag oda, ha tisztesseges ember vagy, nem fogsz mas baratnojevel kikezdeni. Persze ha ki lehet vele, akkor o sem az, akinek mondja magat. Sok no van a vilagon. Miert kell ez az extra drama neked meg mas kapcsolatanak szetrombolasa, esetleges rossz erzes keltese masban es magadban? (nokent kerdezem es nekem sosem kellett volna olyan ferfi, aki ilyen gatlastalan)
bocsi de a hûség szerintem a legtöbb ember számára egy ismert fogalom.felejtsd el a lányt.undorító dolog, ha egy kapcsolatba vmi be akar férkõzni.tudod a szerelmi ígéret ha vallásos vagy ha nem akkor is becsülendõ dolog.ha 5 évesek lennének akkor is képesek lennének egymásnak társai lenni és így 17 évesen is képesek lesznek rá :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! 21:42: egyetértek azzal, hogy nem helyén való dolog két ½szerelmes½ ember közé állni, ebbe bele se gondoltam. csak a lány járt a fejemben és hogy mennyire tudnám szeretni. de mennyire mûködhet nekik egy ilyen távkapcsolat és mennyit érhet az ilyen fiatalok szerelmi fogadalma...
Remélem egyszer rátalálsz arra a lányra, aki neked ígér örök hûséget, te meg neki, és kívánom, hogy mindketten meg is tartsátok a fogadalmatokat. Sose tudd meg, milyen érzés az, mikor elhagy valaki, aki pedig nem ezt ígérte. 17 évesen volt "szerencsém" átélni ezt, azt hittem, nem élem túl. A Jézusba vetett hit reményt ad.
Mondd meg a barátnõdnek, hogy szakítani akarsz, mert találtál egy jobbat.
Én is azt mondom, menj bele... Majd kérj tõle randit... :) Aztán meséld el a barátnõdnek, hogy közel kerültél valakihez, de nem szeretnéd a háta mögött... Aztán az elsõ sokk után mondd el neki, hogy tudod, hogy Õ az, és add elõ a sértõdött figurát, hogy ilyet mer feltételezni rólad!
Hogyan csinálta, mert már csak telefonszámmal lehet?
Nálad az elõny... Növeld és használd ki... hihihi...
:D:D:D Facebook...nevetséges amit csináltok.
menj bele a kisded játékába legalább megnyugszik és nem fog egy darabig "tesztelni"
omfg hány éves a barátnõd?!
Csinálj te is egy kamu profilt :DD
A kérdező hozzászólása: 2# azt tettem de nem merte bevallani
szerintem menj bele es ird meg neki h majd h tudod hogy ö az
Panaszold el az óvó néninek.


Ezekbõl bármelyiket letöltöd az Asztalra, aztán Vezérlõpult/Megjelenítés, Asztal. (XP-ben). De hasonló Windows7-ben is.

Ma kezdtem el a homerozest, de nem igazan tudom, h hogyan mukodik, valaki elmagyarazna, h mikor hogyan kell alakulnia a honek, es mi mit jelent?

tudom, h utana tudok olvasni, de engem nem az elmelet, hanem a gyakorlat erdekelne. nem volt pe-m, kaptam fogamzasgatlot, h bealljon a ciklus, a doki azt mondta, h ok vagyok, abba is hagytam, es megint csak a 34-ik napon jott meg. ma reggel 36.6 a hom, gondolom ez az alaphom - ciklus 3. napjan vagyok. elore is koszonom a segitsegeteket.

Legjobb válasz: A hõmérõzés azon egyszerû leven mûködik, hogy peteérés tájékán magasabb pár fokkal a nõi test hõmérséklete. 36, 5 alapállapotban , peteéréskor 36, 8 pl. Reggeli hõfokot kell nézni,ahogy felkelsz, ha jól tudom. Ez az ébredési hõ.ezt kell bejegyezni a kalkulátorba, melyik minden nap megjegyzi. Ha napokig gyanúsan fent van a hõd és nem vagy beteg, se megfázva, valószínû babás lettél.

A hõmérõzés azon egyszerû leven mûködik, hogy peteérés tájékán magasabb pár fokkal a nõi test hõmérséklete. 36, 5 alapállapotban , peteéréskor 36, 8 pl. Reggeli hõfokot kell nézni, ahogy felkelsz, ha jól tudom. Ez az ébredési hõ.ezt kell bejegyezni a kalkulátorba, melyik minden nap megjegyzi. Ha napokig gyanúsan fent van a hõd és nem vagy beteg, se megfázva, valószínû babás lettél.
Peteéréskor leesik a hõ, és után ugrik fel hirtelen.

Levelet szeretnék írni az 1ik volt tanárnőmnek, de nem tudom h mit írjak. Tetszik nekem és ezt valószínűleg tudja is de nem akarom nagyon lejáratni magam. Hogy írjam meg a levelet?

Csak érdekl?dni akarok h hogy van, mit csinál, hogy telik a nyara és h hiányzik a mosolya, és jó lenne látni.Hogy írjam meg a levelet?

Legjobb válasz: elõször is : kedves tnõ. aztán elõre írhatod a kérdéseket h hogytelik a nyár stb.. aztán mesélsz magadrólis h mondjuk neked hogytelik meg h voltál e nyaralni. aztán leírod h hiányzik az iskola és elsõsorban maga a tnõ.:D aztán írhatod h jólenne összefutni vele a nyár folyamán. a befejezést azt meg sztem már tudod teis.:D

elõször is : kedves tnõ. aztán elõre írhatod a kérdéseket h hogytelik a nyár stb.. aztán mesélsz magadrólis h mondjuk neked hogytelik meg h voltál e nyaralni. aztán leírod h hiányzik az iskola és elsõsorban maga a tnõ.:D aztán írhatod h jólenne összefutni vele a nyár folyamán. a befejezést azt meg sztem már tudod teis.:D
:D Elõször is sok sikert. Ne félj, mindenféleképpen próbáld meg, nem veszthetsz semmit! "Szia! Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e a levelet és végülis úgy döntöttem megírom =). Nagyon hiányzik a mosolya és szeretném újra látni, ha nincs ellenére. Persze megértem, ha nem szereti a fiatalabb fiúkat, de engem nagyon megfogott."

Ciklus.hu-n hogy tudom vezetni a reggeli hõmérsékletet diagramon?

Találtam diagramot,de nem látom hol kellene a hõmérsékletet vezetni.Köszi

Legjobb válasz: A Naptáranál a normál nézetnél az adott napra kattintasz és ott kijõn hogy "nap részletei" és ott tudod bírni a hõdet. Vagy a ciklus-diagramnál szintén az adott napra kattintva elõjön ahova tudod írni a hõdet.

A Naptáranál a normál nézetnél az adott napra kattintasz és ott kijõn hogy "nap részletei" és ott tudod bírni a hõdet. Vagy a ciklus-diagramnál szintén az adott napra kattintva elõjön ahova tudod írni a hõdet.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Hogyan tudom msn-en visszanézni, hogy kik vettek fel illetve h én kiket vettem fel?

Messenger plust!-t használok.

Legjobb válasz: ööhm, ott a Menüsornál - Eszközök => Beállítások => Adatvédelem .. és ott van egy olyan h Tekintse meg, kik vették fel Önt ismerõsei listájára! és mellette Megtekintés : DD .. azt h Te kiket vettél fel, nem tudom most hirtelen h hol kell megnézni .. :/

ööhm, ott a Menüsornál - Eszközök => Beállítások => Adatvédelem .. és ott van egy olyan h Tekintse meg, kik vették fel Önt ismerõsei listájára! és mellette Megtekintés : DD .. azt h Te kiket vettél fel, nem tudom most hirtelen h hol kell megnézni .. :/
A Plus menüpont alatt van egy olyan, hogy partnerlista-karbantartó, ott megnézheted kik vannak a te listádon, és hogy kiknél vagy te fent.
WhaT The FuCk??????
A kérdező hozzászólása: Az a sszemély egy fiu!
menj oda hozzá és smárold le, aztán majd lesz ami lesz ha meg azt mondja, hogy bocs nem akarja, akkor legalább szerencséd van mert utána ha elmondtad volna neki, hogy a másik lány nem szereti, és emiatt jöttök össze akkor meg azon rágódnál késõbb, hogy nem e 2. leszel nála mindig
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom lesmárolni a másik meg azt tuggya h nem szereti a másik lány és nem tudom mi tegyek :(
nem tudod lesmárolni? az mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Hát le tudom csak még 12 vok ö még 14 és kanos
ja... akkor nem mondtam semmit azt hittem idõsebb vagx
A kérdező hozzászólása: Gondoltam xDDD
mondjuk köszönj neki, beszélj vele, mosolyogj rá sokat, illegesd magad neki, testbeszédet használj, meg ilyenek. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ:)
fel a lanyoktol????:) ) na jo bocs, de elrohogtem magam, szerintem edzes utan menjel oda hozza es mond hogy megihatnatok egyutt valamit, es vedd lazan vele hogy o is megengedjen a feszultsegbol, ugy beszejjel mintha regi ismerosok lennetek, baratok, ne tegyel tull sok kerdest, mert nem rendorsegen lesztek hogy kikerdezd. sok sikert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!