Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom egy film (369 db)

Hogy tudok egy filmet egybe rakni?

Mert van egy film, ami PowerIso-val nyítja meg, és van benne 2 mappa Audio TS meg Video TS és a Vidoe TS be vannak a file ok. BUP file IFO file meg VOB fileok. A VOB kat megtudom nyitni de ezek csak 20 perc körüliek, szóval ha végig akarom nézni a filmet, egyenként kicsomagolja, és megnyitja. Hogy tudnám megcsinálni, hogy egybe tegye a filmet, és kitudjam irni a filmet egybe DVD-re?

Legjobb válasz: azért van úgy mert az egy dvd film. ha egy az egyben kiírod dvd-re, (audio_ts és video_ts mappát is) akkor az asztali dvd lejátszó le fogja játszani egyben. Ha gépen akarod nézni, akkor meg dvd lejátszó program kell hozzá. de elvileg a media player is le tudja játszani egymás után a fájlokat.

azért van úgy mert az egy dvd film. ha egy az egyben kiírod dvd-re, (audio_ts és video_ts mappát is) akkor az asztali dvd lejátszó le fogja játszani egyben. Ha gépen akarod nézni, akkor meg dvd lejátszó program kell hozzá. de elvileg a media player is le tudja játszani egymás után a fájlokat.
A video_ts mappát kell cakk-pakk kiírni dvd-video formátumban lemezre. Gépen nézni pedig úgy tudod, ha a video_ts.ifo-t indítod a lejátszóddal(társítod). A vob részek valójában egyben vannak, csak a méret miatt darabolódnak.... Minden dvd így néz ki...

Hogyan tudok egy filmre rárakni egy feliratot? Úgy értem, hogy magán a képen láccódjon a felirat. Konkrétan iphonera akarok rárakni filmet, ezért kéne.

Legjobb válasz: Telepíteni kell a VobSub 2.23-at. Plugint a Virtualdub-ba telepíteni. VD indítása/film beolvasás... a Video/filters/ad listában meg fog jelenni a TextSub plugin. Azzal dolgozhatsz srt-vel. Kb leírás...nem tökéletes, ha jól emlékszem. Sokáig tart!!! http://www.szoftverleiras.hu/index.php?option=com_content&ta..

Telepíteni kell a VobSub 2.23-at. Plugint a Virtualdub-ba telepíteni. VD indítása/film beolvasás... a Video/filters/ad listában meg fog jelenni a TextSub plugin. Azzal dolgozhatsz srt-vel. Kb leírás...nem tökéletes, ha jól emlékszem. Sokáig tart!!! http://www.szoftverleiras.hu/index.php?option=com_content&ta..
Nem tudom, hogy iphone kezeli-e a srt-t, de elsõnek akkor próbáld ki, hogy ugyanaz legyen a felirat neve mint a filmnek (pl. xy.avi, xy.srt), és úgy rakd rá az iphone-ra, ha nem játssza le, akkor rá kell égetni, ami elég hosszú idõ: http://felirategetes.extra.hu/felirat.html

Hogy tudom egy filmnek (AVI) csak a hang sávját elmenteni anélkül, hogy fel kéne venni?

XP-s Movie Makerrel ment, de a Win 7-es ezt valamiért nem tudja vagy csak én vagyok vak.

Legjobb válasz: Virtualdub: File/save wav

Virtualdub: File/save wav
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)


Hogyan tudok egy filmhez feliratot készíteni?

Van egy film amihez én szeretnék feliratot készíteni, már lefordítottam a szöveget is, de hogyan csináljak feliratot? Kell hozzá valamilyen program?

Legjobb válasz: nem kell, jegyzettömbbe megírod aztán elmented srt-nek, és kész. tölts le egy feliratot, és nézdd meg, hogy van megcsinálva, és annak a mintájára be tudod írni

nem kell, jegyzettömbbe megírod aztán elmented srt-nek, és kész. tölts le egy feliratot, és nézdd meg, hogy van megcsinálva, és annak a mintájára be tudod írni
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm. Megpróbálom.

Hogy tudok egy film alá másik hangot (szinkront) rakni?

Leszedtem egy filmet torrentről, már akkor néztem, hogy minek van a mappában mp3 formátumú fájl, aztán néztem, hogy az a magyar szinkron a film alá. Bár szeretem a feliratot, de kivételesen a szinkronja is jó a filmnek, ezért szeretném valahogy az angolt a magyarra cserélni. Ezt hogy lehet megoldani? Format Factoryval égetem a feliratokat, ezzel a programmal meg lehet valahogy csinálni, vagy szedjek le egy külön programot?

Legjobb válasz: VirtualDub-bal lehet hangsávot cserélni.

VirtualDub-bal lehet hangsávot cserélni.

Avast Internet Security-ben hogy tudok egy filet hozzaadni a kivetelekhez?

Tehat egy file-t szeretnek hozzaadni a kivetelekhez, hogy ne riasszon, hogy virusos!Ezt hogy kell?

Hogy tudok egy filmet DVD-re kiírni?

Van néhány film a gépemen, és azokat jó lenne DVD-re kiírni. Meg azt is szeretném tudni, hogyha egy ismer?sömt?l kölcsönkérek egy DVD-t, azt hogy tudom átmásolni magamnak?

Legjobb válasz: pl. Nero programmal

pl. Nero programmal
A kérdező hozzászólása: igen, de hogy?
Milyen formátumban van meg a dvd a gépeden?
Nézd a Nero ból van magyar, meg egy csomó más író progiból is. Még ingyenes is:http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/cdburnerxp.html nos most már csak olvasnod/értelmezned kel. Ja és van súgó! + Google.

Hogyan tudok egy File-t kodolni?

Azt szeretném hogy pl. egy mappának tudjak egy kodot adni, ugy hogy ha egy idegen bele akarna lépni, kérje a kodot

Legjobb válasz: Itt vannak programok amivel lehet ilyet: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. http://www.newsoftwares.net/folderlock/ http://www.winability.com/folderguard/ http://www.fspro.net/hide-folders/Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!