Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom barátomat kézzel (12 db)

Barátomnak kivertem. Lehet spermás lett a keze, nem tudom hogy mosott-e kezet mielött belém nyúlt. Egy heten keresztül görcsöt éreztem a hasamba, remegett a gyomrom, szédültem, hevesen vert a szívem. Ez lehet a stressztől?

vagy attól hogy nem tudtam wc-zni kb 1 hétig vagy más? :/

Legjobb válasz: "vagy attól hogy nem tudtam wc-zni kb 1 hétig vagy más?" 1 hétig nem wc-ztél?

"vagy attól hogy nem tudtam wc-zni kb 1 hétig vagy más?" 1 hétig nem wc-ztél?
A kérdező hozzászólása: Hát rendesen nem nagyon.:/

A barátommal 1 hete járunk, és már megfogta a kezemet, de közben folyamatosan más lányokkal beszéldet, de én tudom mármint remálem hogy tudom, hogy nem csalna meg Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Atyaééég :D Már a neved alapján egy "komoly nõ" lehetsz! :DDDDDD Neked még túl komplikált egy kapcsolat kicsi lány, ha ezen kibuksz, h más csajokkal is szóba áll!

Atyaééég :D Már a neved alapján egy "komoly nõ" lehetsz! :DDDDDD Neked még túl komplikált egy kapcsolat kicsi lány, ha ezen kibuksz, h más csajokkal is szóba áll!
:DDDDDDdddddd király vagy ember!
A kérdező hozzászólása: Légyszíves adjatok hasznos válaszokat is!!
Az 1. hasznos válasz! Mi a gond, h beszélget másokkal is? Hány éves is vagy? :D
BTURBO irigyelné a nevedet :D
A kérdező hozzászólása: Nem az a gond, hogy másokkal beszélget csak az, hogy a volt barátnõjével ÁLLANDÓAN és velem csak órán (egymás mellett ülünk...A koromat ne adom meg
Nekem egyszer azt mondták, hogy örüljek hogy elöttem beszélget a fiúm a VOLT barátnöivel , mert ha megcsalna, akkor azt a lányt biztos nem mutatná be nekem és a hátam mögött csinálná. Valami ilyesmit mondott a barátnöm, remélem érthetö volt.
szakiccsá!
Szívesen adok neked pár gyakorlati leckét.
Ezután elkezded szépen verni neki, nem lehet sok mindent elrontani rajta, csak ne fogd meg erõsen, csak érzéssel, és szerintem engedi is majd! :-)
Az elején legyél gyengéd vele.. aztán ahogy látod a növekvõ lelkesedését.. lehetsz egyre szenvedélyesebb.. :)
A kérdező hozzászólása: És amikor már a vége felé járunk (ha sikerül) akkor hová megy el? vagy mi ilyenkor a teendõ?
Háát beleélvezhet a nadrágjába is, de utána elég *ar lesz neki hazamenni benne.. vegyél elõ egy törülközõt az elején és spriccoljon arra.. :)
Vegyél elõ zsepit, és a többi már magától adódik.
Én imádom ha kézimunkáznak rajtam akárhogy is csinálják :) Szerintem ha valamivel síkosítod is a szerszámot annál jobb. Az meg hogy hova menjen a spricc a helyzettõl függ na meg hogy hova szeretnétek :) Sok sikert! 24/f
Úgy csináld, mint amikor a ketchup-os flakont rázod, csak a végén ne csapkodd a másik tenyereddel a végét....

Hogyan tudom a barátomat kézzel kielégíteni?

Legjobb válasz: Megfogod a férfiasságát és húzogatod :) Kb ennyi, csak nem mindegy a technika. Kérdezd meg, hogy õ hogyan szokta magának csinálni, hogyan szereti. A pornófilmeket ugyan abszolút nem preferálom, de itt el lehet lesni 1-2 jó kéztechnikát.

Megfogod a férfiasságát és húzogatod :) Kb ennyi, csak nem mindegy a technika. Kérdezd meg, hogy õ hogyan szokta magának csinálni, hogyan szereti. A pornófilmeket ugyan abszolút nem preferálom, de itt el lehet lesni 1-2 jó kéztechnikát.
Na, ezt nem ajánlom! Ez egy finom mûszer, nem tehén tõgye! Nem húzogatni kell... képzeld el, benned hogy mozogna - és valami hasonlót próbálj elkövetni. Arra is figyelj, hogy nem jó, ha 'kicsit' nedves. Akkor vagy nyálazd be, vagy síkosító kenõccsel kend be.
Szia. Hát nimon húzogatással (de csak egy kézzel) és közbe-közbe be lehet iktatni egy kis szopogatást is, jah az elején az is jó ha finoman símogatod a makk részét. Kb. ennyi
a legegyszerûbb a 69-es póz. Bár, ha nem jó helyen csináljátok a lánynak kicsit kényelmetlen lehet :S Tapasztalatból tudom. Kb hasonló kérdést írtam ki 2-3 hónapja és ott ajánlották a 69-es pózt. Amúgy az azért is jó, mert pont olyan "szögben" leszel amilyen szögben õ csinálja magának. na szal érted.. :D és miután az már megy semmi baj nem lesz ;-) Remélem értelmes voltam és segítettem :) ))
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:)
szívesen megtanítanálak rá...

Kéne egy kis tanács! Hogyan tudom a barátomat kényeztetni odalent? (nem orálisan, hanem kézzel (? ) )

konkrétan a technikára,ill. több módszerre lennék kíváncsi

Legjobb válasz: kíváncsi leszek ezt mégis hogy a frászba lehet szavakkal leírni ... egyébként sztem jobban esne neki orálisan ....

kíváncsi leszek ezt mégis hogy a frászba lehet szavakkal leírni ... egyébként sztem jobban esne neki orálisan ....
Ezt így nem lehet neked leírni mert minden pasi másképp mûködik még odalent is... Én tudom ajánlani hogy nézz meg pár felnõtt filmet és abból azért tanulhatsz egy keveset. Meg fontos a kommunikáció, ha megkérdezed abarátod hogy így jó tuti mondja vagy segít... Mi speciel úghy szoktuk csinálni hogy aritmust meg az ütemet azért õ jelzi akár úgy h erõsebben simogat vagy amikor õ "munkálkodik" :) ugyanazt az ütemet tartom és akkor tuti a végeredmény :) 20/L
kézzel ne számits sok sikerre; próbáld szájjal hidd el, azt élvezni fogja
Kézzel is lehet jól csinálni. Ezt tényleg nem lehet leírni de nézz tényleg filmeket:)
Parancsolj: http://www.goldengate.hu/video/73226-Amator-faszveres-profi-.. Ebben szinte minden benne van. Csavarás, rászorítás. A lényeg, hogy ne érj száraz kézzel a makkhoz, mert nem biztos, hogy örülni fog neki :) A legjobb, ha sikosítóval csinálod, de anélkül is szuper. Ha esetleg van hozzá affinitásod, nyalogathatod is közben. Örülni fog neki hidd el ;)
vegyél egy közepes méretû gyöngysort, tekerd rá 1más alá a sorokat addig mig a kezed fedi a jancsit. plusz egy kis síkosító és ugy játsz vele :) az se baj ha a hegyét nyelvel kényezteted de tényleg a legjobb ha szájjal foglalkozol vele!
elõször simogatsd meg a mellkasát, a hasát. Vetkõztetsd le alsógatyára, majd az arcától a nyakán keresztül húzd végig a kezedet a testén, de elõször kerüld ki a szerszámát. KÖvetkezõ simításnál "mnej" közelebb legfériasabb résézhez, majd a harmadiknál érintsd meg a péniszét (gatyón keresztül). Ezeket addig ismételd, amíg nagyon fickós nem lesz. Ezután simogathatos a péniszét. Na most ezután jobb ötlet egy orális rész, de ha kihagyod az se baj, szerintem ha nagyon felhergelted, akkor verd ki neki. Hidd el élvezni fogja
huzogazsd a bõrt fel és le a péniszén általába beválik

Miért van az, hogy a barátom gyakran nézeget leszbikus oldalakat és önkielégítéssel tarkítja, de velem közben nem kezd semmit. Sokszor 4-5 napig vagy 1 hétig nem foglalkozik velem. Tudom, hogy magának csinálja, de ha ott vagyok, akkor miért?

Mindig tagadja, hogy ezt tette volna, de tudom, hogy ezt csinálja.

Legjobb válasz: Lehet, hogy fáradt. Szerintem maszturbáljatok a pornóra ilyenkor közösen, az is nagyon izgalmas tud lenni, sõt, ha már ott vagy te is meztelenül hátha mégis kedvetámad hancurozni egyet!

Lehet, hogy fáradt. Szerintem maszturbáljatok a pornóra ilyenkor közösen, az is nagyon izgalmas tud lenni, sõt, ha már ott vagy te is meztelenül hátha mégis kedvetámad hancurozni egyet!
Tele van kiéletlen szexuális energiával.
Ebben az esetben ne várd azt, hogy õ elkezd téged simogatni, izgatni, hanem te kezdeményezz.Símogatsd, csókolgastsd!Sokan a nyakuknál és a fülüknél igen érzékenyek.Aztán fentrõl menny enyre lejjebb és kezd lent is kényesztetni!(ha szereted és nem tartod megalázónak azt csinálni).Igyekezz olyan helyzetet kialakítani, ami számára izgató lehet! Ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Lehet, hogy vannak ilyen féle kiéletlen vágyai, mivel többször is volt 2 olyan dolog, amit kért és én nagyon ritkán teszek meg neki. Tudom, hogy azt szereti, de nem engedek belõle. Ez lehet az oka? És az miért van, hogy nem izgul fel rám, ha egy szál tangába vagy törölközõbe vagyok elõtte? Sokszor fáradt, de a sexhez is.
Talán azért teszi, mert kielégítetlen vágyai vannak. Beszélgessetek többet a problémátokról és az sem árt ha felszabadultabban , gátlások nélkül többet szeretkeztek. Ahogy írtad bánt téged az is, hogy a barátod masztizik. Szerintem ne bántson. Természetes dolog. A férfiak legtöbbje csinálja még házasságban is. De ha bevallaná neked, hogy maszturbál hidd el sokkal jobb lenne a kapcsolat közöttetek, mert afelszabadultabb lenne a barátod, hogy nem titokban kell csinálnia és ráadásul még mellé is kell beszélnie.

A barátom nemrég megmondta, hogy ő kezd kihűlni, de nem szakítottunk, hanem még próbálkozunk. Kezd kihűlni, mit tudok tenni ellene?

Megbeszéltük, hogy ha vége van a sulinak, és többet tudunk együtt lenni, majd eld?l a dolog, hogy újra tud-e lángolni vagy sem. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy újra felpezsdítsek benne valamit? Hogy lehet újra meghódítani egy férfit?

Legjobb válasz: Nagyon sokat dobhat majd a kapcsolatotokon a nyár. Csináljatok együtt közös programokat, találj ki olyan dolgokat,amiben õ is benne van, vagy más régóta vágyik rá. Most nagy szerencsétek, hogy jön a nyár, rengeteg lehetõségetek van. Légy csinos, lássa, hogy ki az, aki az õ barátnõje!

Nagyon sokat dobhat majd a kapcsolatotokon a nyár. Csináljatok együtt közös programokat, találj ki olyan dolgokat, amiben õ is benne van, vagy más régóta vágyik rá. Most nagy szerencsétek, hogy jön a nyár, rengeteg lehetõségetek van. Légy csinos, lássa, hogy ki az, aki az õ barátnõje!
Hm. Ha már ezt így kijelentette, hogy kezd kihûlni, csinálhatsz akármit, lehozhatod neki a csillagokat is, akkor sem lesz már a régi. Nem elkeseríteni akarlak, tapasztalatból beszélek.
Szerintem ami egyszer kezd kihülni (és ezt a párod nyíltan ki is mondja) akkor az már sohasem lesz olyan mint rég.Próbálkozni ugyan lehet de csak ideig-órig, így csak magadat fosztod meg attól hogy megismerkedj valaki mással aki tényleg igazán szeret.Ezt nem bántásként mondom de néha jobb egyedül menni az élet útján mint egy olyan társsal aki méltatlan hozzád!Ezt tapasztalatból mondom én is köttöttem az ebet a karohoz , de rá kellet jönnöm, hogy se eb , se karó nincs már sehol.

Barátom megakarja kérni a kezem valószínűleg mit csináljak? én 19 ő 20 és tudom hogy esküvőt még abszolút nem tervezi.

Járjak vele évekig jegybe amíg egyszercsak úgy nem dönt hogy na most?Szerintetek mi a jegyesség lényege?Nagyon szeretem ?t és vele szeretném leélni az életemet de félek ett?l a bizonytalan ideig tartó jegyben járástól

Legjobb válasz: Én már azt se tudom, hogy a házasságnak mi a lényege a könnyebben kapható lakáshitelen kívül. Baromság az egész.

Én már azt se tudom, hogy a házasságnak mi a lényege a könnyebben kapható lakáshitelen kívül. Baromság az egész.
A házasság nem biztositék semmire.Alakul, ahogy alakul.
a baratom es en is angyon ugy allunk, hogy ha tehetnenk mar most ossze koltoznenk, eljegyzes lagzi, utazasok es minden ami vele jar DE amig nincs egy stabil allasod, biztos lakasod addig nem erdemes ilyesmivel foglalkozni. Mi megvarjuk amig mindketten elvegezzunk az egyetemet (mindketten 22evesek vagyunk) keresunk munkat s aztan talan 1-2even belul osszekoltozunk es csak azutan lehet gondolni az eljegyzesre. Az eljegyzesben az a szep hogy tudod menyaszony vagy, nemsokara ferjhez mesz...annak semmi ertelme, hogy 19evesen eljegyezzen s majd talan leszel 23-25 mire tenyleg ossze is hazasodtok. Fiatalok vagytok meg s ha nem terveztek 1 even belul lagzit akkor nincs ertelme a lanykeresnek sem mert ugy tunhet, hogy nem is gondoljatok komolyan csak ilyen hirtelen otlet ami tok jol hangzik. en azt tanacsolom, hogy beszeld ezt at a baratoddal, hogy mik a terveitek, mik a kilatasaitok mi lenne realis es mi nem. Csak a vakvilagba ne kossetek ossze az eleteteket:)

Nem tudod, hogy kérd meg a barátnõd kezét?

Miért olyan nehéz ez?

Legjobb válasz: és miért olyan nehéz megállni, hogy új kérdést írj ki a menyasszony hárommal lentebbi kérdésérõl?

és miért olyan nehéz megállni, hogy új kérdést írj ki a menyasszony hárommal lentebbi kérdésérõl?
mert nehéz a barátnõm võlegénye konkrétan 4 hónapig hurcolászta magával a gyûrût, és sosem találta alkalmasnak az idõt, pedig kismillió alakalom lett volna rá.. volt, hogy elkezdte, aztán valami tök mást kérdezett... pedig vagy 8 éve egy pár.. a nõknek miért olyan nehéz elégedettnek lenni azzal ami van? és miért kell fennakadni azon, mint az elõzõ kérdésnél, hogy nem mondja ki? egyértelmû volt a szándék, azt is tudta, hogy hozzá akar menni, miért kérdezzen meg oylat, amit tud a másik.. és speciel nevetségesnek tartottam volna a kérdést, hogy hozzá megyek-e, hiszem elõtte már beszéltünk erõl.. az volt az érdekes, hogy megkérdezte, "ekkor és ekkor" hozzámegyek-e, vagy jó lesz-e esküvõidõpontnak plusz miért olyan nehéz várakozni, és kivárni amíg megteszi?
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint nincs olyan, aki nem tudja, hogy kell.
mindenkinek másképp kell.. mint írtam, nevetséges lett volna, ha megkérdezi, hogy akarok-e a felesége lenni, mert már megbeszéltük, hogy szeretnénk elõbb utóbb házasodni... kísérõ gyûrût sem akartam, mert arra nem kell, hogy a fiókban legyen ( az esküvõ idõpontjának eldöntésekor kérdezte meg, hogy szeretnék-e, mert akkor lehet, csak feleslegesen nem akart költeni rá-... hál Istennek) a munkatársam csak gyûrûvel tudja elképzelni... Valaki tömegben képzeli el, valaki meghitten romantikusan otthon valaki úgy, ha ünnepélyes körítés van körülötte, mint egy vacsimeghívás...vagy akármi, , tehát nincs egyszerû dolguk a férfikanak.. ráadásul utalásból õk baromira nem értenek.. csak a tényekbõl
Mert a felek nem beszélnek errõl, pedig a kapcsolatba ez is beletartozik. Jó, az idõpontot nem kell megmondani, az legyen meglepi, de a hogyan-t illik lekommunikálni, mert könnyen bukó lehet. Én pl. ki lennék akadva, ha egy plázában, nyilvános helyen, felhajtás kíséretében kérnének meg, de ezt tudja is barátom. A húgát eljegyezték, akkor beszélgettünk errõl, és mondtam, hogy tök jó, de nekem kicsit szirupos a megoldás, jobban örülnék, ha mondjuk a természetben - egy túra, kirándulás, naplemente fotózás (hobbifotós), stb. alkalmával - történne meg a dolog.

Nagyon furcsa kezd lenni a barátom. Nem akar már velem lenni, vagy tudja, hogy hibás, és meg akar "vásárolni"?

Néhány napja, hete eléggé megváltozott a viselkedése.

Legjobb válasz: Jövõje? Az nem sok van, a leírásod alapján. Próbálj meg beszélni vele, hogy miért vannak ezek a változások. Bár, ha leüvölti a fejed ilyenek miatt, meg elveszi a kaját... Lapát...

Jövõje? Az nem sok van, a leírásod alapján. Próbálj meg beszélni vele, hogy miért vannak ezek a változások. Bár, ha leüvölti a fejed ilyenek miatt, meg elveszi a kaját... Lapát...
Ott vágtam volna ki, amikor elveszi tõlem a kaját, mert hogy késõ van, és nagy a seggem.
Ahogy látom ezt te el is tûröd. Gyakorlatilag egy zaklatott idõnként idegbeteg emberrõl van szó aki rajtad tölti ki a dühét. Hát csak gratulálni tudok ha neked ez kell. Egyébként igen nem gondolkodik elõbb cselekszik aztán...aztán mit tegyen? Hát vesz neked valamit, hogy kuss legyen. Szóval! Te egy értelmes lány vagy? Érett normális? Ha igen tudod mit tégy,
szabadulj meg tõle minél elõbb mert késõbb nehezebb lesz!!! ezt tapasztalatból mondom!!!
Hát te egy ritka hülye lány vagy. Gondolkodni szoktál néha? Ha nem akkor most gondolkodj és hagyd ott!!!!!!
Elég nagy gyökér a srác, de ha este ilyen szarokat eszel akkor ne csodálkozz rajta, hogy elhíztál.
Egyik nap oké másik nap nem? Skizofrén a gyerek. Egyik személyiségének tetszik, másiknak nem.
Vannak gondok a barátod agyában, nem kicsik.Ha te ennél többre vágysz, akkor idõben röptesd.Te is megérdemled a tiszteletet, szeretetet, megbecsülést.Tõle ezt soha nem fogod megkapni, mert képtelen rá, hogy becsüljön téged.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!