Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom barátomat kézzel (8 db)

Barátomnak kivertem. Lehet spermás lett a keze, nem tudom hogy mosott-e kezet mielött belém nyúlt. Egy heten keresztül görcsöt éreztem a hasamba, remegett a gyomrom, szédültem, hevesen vert a szívem. Ez lehet a stressztől?

vagy attól hogy nem tudtam wc-zni kb 1 hétig vagy más? :/

Legjobb válasz: "vagy attól hogy nem tudtam wc-zni kb 1 hétig vagy más?" 1 hétig nem wc-ztél?

"vagy attól hogy nem tudtam wc-zni kb 1 hétig vagy más?" 1 hétig nem wc-ztél?
A kérdező hozzászólása: Hát rendesen nem nagyon.:/
Szívesen adok neked pár gyakorlati leckét.
Ezután elkezded szépen verni neki, nem lehet sok mindent elrontani rajta, csak ne fogd meg erõsen, csak érzéssel, és szerintem engedi is majd! :-)
Az elején legyél gyengéd vele.. aztán ahogy látod a növekvõ lelkesedését.. lehetsz egyre szenvedélyesebb.. :)
A kérdező hozzászólása: És amikor már a vége felé járunk (ha sikerül) akkor hová megy el? vagy mi ilyenkor a teendõ?
Háát beleélvezhet a nadrágjába is, de utána elég *ar lesz neki hazamenni benne.. vegyél elõ egy törülközõt az elején és spriccoljon arra.. :)
Vegyél elõ zsepit, és a többi már magától adódik.
Én imádom ha kézimunkáznak rajtam akárhogy is csinálják :) Szerintem ha valamivel síkosítod is a szerszámot annál jobb. Az meg hogy hova menjen a spricc a helyzettõl függ na meg hogy hova szeretnétek :) Sok sikert! 24/f
Úgy csináld, mint amikor a ketchup-os flakont rázod, csak a végén ne csapkodd a másik tenyereddel a végét....

Miért van az, hogy a barátom gyakran nézeget leszbikus oldalakat és önkielégítéssel tarkítja, de velem közben nem kezd semmit. Sokszor 4-5 napig vagy 1 hétig nem foglalkozik velem. Tudom, hogy magának csinálja, de ha ott vagyok, akkor miért?

Mindig tagadja, hogy ezt tette volna, de tudom, hogy ezt csinálja.

Legjobb válasz: Lehet, hogy fáradt. Szerintem maszturbáljatok a pornóra ilyenkor közösen, az is nagyon izgalmas tud lenni, sõt, ha már ott vagy te is meztelenül hátha mégis kedvetámad hancurozni egyet!

Lehet, hogy fáradt. Szerintem maszturbáljatok a pornóra ilyenkor közösen, az is nagyon izgalmas tud lenni, sõt, ha már ott vagy te is meztelenül hátha mégis kedvetámad hancurozni egyet!
Tele van kiéletlen szexuális energiával.
Ebben az esetben ne várd azt, hogy õ elkezd téged simogatni, izgatni, hanem te kezdeményezz.Símogatsd, csókolgastsd!Sokan a nyakuknál és a fülüknél igen érzékenyek.Aztán fentrõl menny enyre lejjebb és kezd lent is kényesztetni!(ha szereted és nem tartod megalázónak azt csinálni).Igyekezz olyan helyzetet kialakítani, ami számára izgató lehet! Ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Lehet, hogy vannak ilyen féle kiéletlen vágyai, mivel többször is volt 2 olyan dolog, amit kért és én nagyon ritkán teszek meg neki. Tudom, hogy azt szereti, de nem engedek belõle. Ez lehet az oka? És az miért van, hogy nem izgul fel rám, ha egy szál tangába vagy törölközõbe vagyok elõtte? Sokszor fáradt, de a sexhez is.
Talán azért teszi, mert kielégítetlen vágyai vannak. Beszélgessetek többet a problémátokról és az sem árt ha felszabadultabban , gátlások nélkül többet szeretkeztek. Ahogy írtad bánt téged az is, hogy a barátod masztizik. Szerintem ne bántson. Természetes dolog. A férfiak legtöbbje csinálja még házasságban is. De ha bevallaná neked, hogy maszturbál hidd el sokkal jobb lenne a kapcsolat közöttetek, mert afelszabadultabb lenne a barátod, hogy nem titokban kell csinálnia és ráadásul még mellé is kell beszélnie.

Hogyan tudom a barátomat kézzel kielégíteni?

Legjobb válasz: Megfogod a férfiasságát és húzogatod :) Kb ennyi, csak nem mindegy a technika. Kérdezd meg, hogy õ hogyan szokta magának csinálni, hogyan szereti. A pornófilmeket ugyan abszolút nem preferálom, de itt el lehet lesni 1-2 jó kéztechnikát.

Megfogod a férfiasságát és húzogatod :) Kb ennyi, csak nem mindegy a technika. Kérdezd meg, hogy õ hogyan szokta magának csinálni, hogyan szereti. A pornófilmeket ugyan abszolút nem preferálom, de itt el lehet lesni 1-2 jó kéztechnikát.
Na, ezt nem ajánlom! Ez egy finom mûszer, nem tehén tõgye! Nem húzogatni kell... képzeld el, benned hogy mozogna - és valami hasonlót próbálj elkövetni. Arra is figyelj, hogy nem jó, ha 'kicsit' nedves. Akkor vagy nyálazd be, vagy síkosító kenõccsel kend be.
Szia. Hát nimon húzogatással (de csak egy kézzel) és közbe-közbe be lehet iktatni egy kis szopogatást is, jah az elején az is jó ha finoman símogatod a makk részét. Kb. ennyi
a legegyszerûbb a 69-es póz. Bár, ha nem jó helyen csináljátok a lánynak kicsit kényelmetlen lehet :S Tapasztalatból tudom. Kb hasonló kérdést írtam ki 2-3 hónapja és ott ajánlották a 69-es pózt. Amúgy az azért is jó, mert pont olyan "szögben" leszel amilyen szögben õ csinálja magának. na szal érted.. :D és miután az már megy semmi baj nem lesz ;-) Remélem értelmes voltam és segítettem :) ))
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:)
szívesen megtanítanálak rá...

Kéne egy kis tanács! Hogyan tudom a barátomat kényeztetni odalent? (nem orálisan, hanem kézzel (? ) )

konkrétan a technikára,ill. több módszerre lennék kíváncsi

Legjobb válasz: kíváncsi leszek ezt mégis hogy a frászba lehet szavakkal leírni ... egyébként sztem jobban esne neki orálisan ....

kíváncsi leszek ezt mégis hogy a frászba lehet szavakkal leírni ... egyébként sztem jobban esne neki orálisan ....
Ezt így nem lehet neked leírni mert minden pasi másképp mûködik még odalent is... Én tudom ajánlani hogy nézz meg pár felnõtt filmet és abból azért tanulhatsz egy keveset. Meg fontos a kommunikáció, ha megkérdezed abarátod hogy így jó tuti mondja vagy segít... Mi speciel úghy szoktuk csinálni hogy aritmust meg az ütemet azért õ jelzi akár úgy h erõsebben simogat vagy amikor õ "munkálkodik" :) ugyanazt az ütemet tartom és akkor tuti a végeredmény :) 20/L
kézzel ne számits sok sikerre; próbáld szájjal hidd el, azt élvezni fogja
Kézzel is lehet jól csinálni. Ezt tényleg nem lehet leírni de nézz tényleg filmeket:)
Parancsolj: http://www.goldengate.hu/video/73226-Amator-faszveres-profi-.. Ebben szinte minden benne van. Csavarás, rászorítás. A lényeg, hogy ne érj száraz kézzel a makkhoz, mert nem biztos, hogy örülni fog neki :) A legjobb, ha sikosítóval csinálod, de anélkül is szuper. Ha esetleg van hozzá affinitásod, nyalogathatod is közben. Örülni fog neki hidd el ;)
vegyél egy közepes méretû gyöngysort, tekerd rá 1más alá a sorokat addig mig a kezed fedi a jancsit. plusz egy kis síkosító és ugy játsz vele :) az se baj ha a hegyét nyelvel kényezteted de tényleg a legjobb ha szájjal foglalkozol vele!
elõször simogatsd meg a mellkasát, a hasát. Vetkõztetsd le alsógatyára, majd az arcától a nyakán keresztül húzd végig a kezedet a testén, de elõször kerüld ki a szerszámát. KÖvetkezõ simításnál "mnej" közelebb legfériasabb résézhez, majd a harmadiknál érintsd meg a péniszét (gatyón keresztül). Ezeket addig ismételd, amíg nagyon fickós nem lesz. Ezután simogathatos a péniszét. Na most ezután jobb ötlet egy orális rész, de ha kihagyod az se baj, szerintem ha nagyon felhergelted, akkor verd ki neki. Hidd el élvezni fogja
huzogazsd a bõrt fel és le a péniszén általába beválik

A barátom nemrég megmondta, hogy ő kezd kihűlni, de nem szakítottunk, hanem még próbálkozunk. Kezd kihűlni, mit tudok tenni ellene?

Megbeszéltük, hogy ha vége van a sulinak, és többet tudunk együtt lenni, majd eld?l a dolog, hogy újra tud-e lángolni vagy sem. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy újra felpezsdítsek benne valamit? Hogy lehet újra meghódítani egy férfit?

Legjobb válasz: Nagyon sokat dobhat majd a kapcsolatotokon a nyár. Csináljatok együtt közös programokat, találj ki olyan dolgokat,amiben õ is benne van, vagy más régóta vágyik rá. Most nagy szerencsétek, hogy jön a nyár, rengeteg lehetõségetek van. Légy csinos, lássa, hogy ki az, aki az õ barátnõje!

Nagyon sokat dobhat majd a kapcsolatotokon a nyár. Csináljatok együtt közös programokat, találj ki olyan dolgokat, amiben õ is benne van, vagy más régóta vágyik rá. Most nagy szerencsétek, hogy jön a nyár, rengeteg lehetõségetek van. Légy csinos, lássa, hogy ki az, aki az õ barátnõje!
Hm. Ha már ezt így kijelentette, hogy kezd kihûlni, csinálhatsz akármit, lehozhatod neki a csillagokat is, akkor sem lesz már a régi. Nem elkeseríteni akarlak, tapasztalatból beszélek.
Szerintem ami egyszer kezd kihülni (és ezt a párod nyíltan ki is mondja) akkor az már sohasem lesz olyan mint rég.Próbálkozni ugyan lehet de csak ideig-órig, így csak magadat fosztod meg attól hogy megismerkedj valaki mással aki tényleg igazán szeret.Ezt nem bántásként mondom de néha jobb egyedül menni az élet útján mint egy olyan társsal aki méltatlan hozzád!Ezt tapasztalatból mondom én is köttöttem az ebet a karohoz , de rá kellet jönnöm, hogy se eb , se karó nincs már sehol.

Barátom megakarja kérni a kezem valószínűleg mit csináljak? én 19 ő 20 és tudom hogy esküvőt még abszolút nem tervezi.

Járjak vele évekig jegybe amíg egyszercsak úgy nem dönt hogy na most?Szerintetek mi a jegyesség lényege?Nagyon szeretem ?t és vele szeretném leélni az életemet de félek ett?l a bizonytalan ideig tartó jegyben járástól

Legjobb válasz: Én már azt se tudom, hogy a házasságnak mi a lényege a könnyebben kapható lakáshitelen kívül. Baromság az egész.

Én már azt se tudom, hogy a házasságnak mi a lényege a könnyebben kapható lakáshitelen kívül. Baromság az egész.
A házasság nem biztositék semmire.Alakul, ahogy alakul.
a baratom es en is angyon ugy allunk, hogy ha tehetnenk mar most ossze koltoznenk, eljegyzes lagzi, utazasok es minden ami vele jar DE amig nincs egy stabil allasod, biztos lakasod addig nem erdemes ilyesmivel foglalkozni. Mi megvarjuk amig mindketten elvegezzunk az egyetemet (mindketten 22evesek vagyunk) keresunk munkat s aztan talan 1-2even belul osszekoltozunk es csak azutan lehet gondolni az eljegyzesre. Az eljegyzesben az a szep hogy tudod menyaszony vagy, nemsokara ferjhez mesz...annak semmi ertelme, hogy 19evesen eljegyezzen s majd talan leszel 23-25 mire tenyleg ossze is hazasodtok. Fiatalok vagytok meg s ha nem terveztek 1 even belul lagzit akkor nincs ertelme a lanykeresnek sem mert ugy tunhet, hogy nem is gondoljatok komolyan csak ilyen hirtelen otlet ami tok jol hangzik. en azt tanacsolom, hogy beszeld ezt at a baratoddal, hogy mik a terveitek, mik a kilatasaitok mi lenne realis es mi nem. Csak a vakvilagba ne kossetek ossze az eleteteket:)

Tudom hogy a google a barátom, de mikortól kezdõdik a középkor?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem a Nyugat-Római Birodalom bukásától számítandó-

Ha jól emlékszem a Nyugat-Római Birodalom bukásától számítandó-
Ha tudod, akkor miért nem élsz a lehetõséggel? Egyetlen szót kellett volna beírnod a keresõbe, és az elsõ linkre rákattintani... [link] A megoldást az elsõ bekezdésben találod...
Vagyis 476-tól kezdõdik (a germán Odoaker megfosztotta trónjától Romulus Augustulust) Meg is szûnt ezzel a Ny-Római Császárság
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ezt komolyan nem értem. Ha a google-t használod: 1. beírsz egy 7 betûs szót 2. rákattintasz az elsõ linkre (Wiki) 3. rákattintasz az elsõ szakasz linkjére ("Mikor kezdõdött a középkor?") 4. Megvan az infó, ráadásul megbízható, ellenõrizhetõ forrásból. Kipróbáltam, 10 másodpercen belül megvolt. Ha a gyik-ot használod. 1. belépsz a gyik-ra (ez plusz lépés, mert google kapásból ott van fenn a sarokban) 2. beírsz egy sokkal hosszabb mondatot 3. vársz, hogy válaszol-e valaki, mialatt nagyságrendileg ezerszer kereshettél volna rá magad 4. TALÁN kapsz választ, és fogalmad sincs, hogy igaz-e vagy kamu Miért használod ilyesmire a gyik-ot? Semmi elõnye nincs, kizárólag hátránya. Vagy magányos vagy és csak beszélgetni szeretnél? :D
Mikortól kezdõdik? Hol? A történelem nem homogén. Egy korszakot jellemzünk valamivel, utána viszont a különbözõ helyeken meg kell nézni, hogy ott ezekbõl a tulajdonságokból mi érvényesül. Ezért a helyes válasz: a középkort Európában a római birodalom kettészakadásától számítják. Valójában azonban Európában is több évszázadig tartott az az átalakulás, amely a középkorra igazán jellemzõ tulajdonságokat hozott.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elõször is tisztázzuk a középkor egy európai fogalom, ami Európára jellemzõ és az Európát ért hatások alapján lett a két végpontja is kijelölve. Ázsiában tejesen más a történészek általi hasonló kategorizálás, ahogy Afrikában vagy épp Közép és Dél-Amerikában. A jelenleg a fõsodratú álláspont szerint a Nyugatrómai Birodalom de jure bukására datálható amikor Odoaker és három egyéb geremán zsoldosvezért, a tõlük megtagadott ám megígért földjutalom okán egy lázadásban tönkreverték a birodalmat és lemondatták az utolsó törvényesnek mondható nyugatrómai uralkodót Romulus Augustulust. Vagyis 476 szeptember ötödikétõl kezdõdik a középkor. Zárulni pedig Amerikai felfedezésével zárul, amit Kolumbuszhoz kötnek, dátuma 1492 október 12. Viszont van számos ellenvélemény, egyesek a kezdetét a 312-es Konstanitini deklaráció kötik, amiben elismeri a kereszténységet, mint vallást, egyesek az elsõ niceai zsinathoz datálják a kezdetét, mások a nagy ázsiai népvándorlás megindulásától, mások csak Nagy Károly uralkodása kezdetére datálják. Ahogy a végét érését is többen kötötték a reformáció kezdetéhez(1517) az angolok a Rózsák háborúját lezáró Bosworthi csatához(1485), a lepantoi csatához(1571) vagy éppen egészen a brit polgárháborúig, ami megalapozta a késõbbi polgári államot. A mostani konszenzus alapján, ahogy korábban említettem a bõ ezeréves idõszak 476-1492-ig a mérvadó történészi körökben. A mûvészeti felosztás meg mindene egyes ágnál különbözõ abba inkább már bele se megyek...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!