Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom barátomat (1181 db)

Hogy tudok barátot törölni a tvn.hu-ról vagy hogy tudom az adatlapomat megszüntetni? Aki tudja, írja meg, mert ott semmi ilyesmi nincs.

Legjobb válasz: énis szenvedtem de sajna nem tudod magad törölni... gyalázd,szidd, tégy uszító kijelentéseket sérts meg sok szabályt. sajna ez az 1etlen mód törléshez :D

énis szenvedtem de sajna nem tudod magad törölni... gyalázd, szidd, tégy uszító kijelentéseket sérts meg sok szabályt. sajna ez az 1etlen mód törléshez :D
Nekem meghalt a menyasszonyom, ezért írtam a TVN.hu-nak a menyasszonyom régi e-mail címérõl, hogy töröljék a felhasználóját, és meg is tették.

Hogy tudok barátom hamachi szerójára felmenni?

Felmegyek hamachin a hálózatára de a szervet nem találja sose a minecraft :/!

Legjobb válasz: Fut a szerója? A hamachi ip-t kell beírni, arra próbálni meg csatlakozni, kérdezd meg haverod, hogy jól beállította-e, online-mode=false, ip-t nemkell írni, port 25565, vagy whitelistes.

Fut a szerója? A hamachi ip-t kell beírni, arra próbálni meg csatlakozni, kérdezd meg haverod, hogy jól beállította-e, online-mode=false, ip-t nemkell írni, port 25565, vagy whitelistes.
küldtem felkérést


Hogy tudok barátokat találni egy új városban?

Legjobb válasz: Iskolában , munkahelyen esetleg szórakozóhelyen de ez ugy a legnehezebb mint nekem munkanélküliként én is új városba kerültem

Iskolában , munkahelyen esetleg szórakozóhelyen de ez ugy a legnehezebb mint nekem munkanélküliként én is új városba kerültem
Erre én is kíváncsi lennék, összeköltöztem a barátommal és már eléggé unom magam a munkahely-itthon-barátom kombóban. Gondolom sokan az ismerkedj suliban/munkahelyen/diszkóban/parkban, járj könyvtárba-edzeni-táncolni-tanfolyamra stb.-t javasolják, ami végül is jó lehet, csak én nehezen barátkozom, melóhelyen idõsek, nem barátkozósak és nem helyiek vannak, olyan helyen meg pláne nem barátkozom ahová amúgy nem járok, mert akkor tuti nem lesz közös érdeklõdésünk. Bár talán csak el fogok menni valahová, de az se biztos, hogy mondjuk egy tánciskolában vagy egy nyelvtanfolyamon jó "barátalapanyagok" lesznek. :)
Ez engem is érdekelne én pedig miskolc mellett lakom

Hogy tudok barátokat, ismerősöket szerezni?

Sosem volt sok barátom, max fősulin akikkel eljártam bulizni...de mióta itthon vagyok, nem járok el sehová és nincsenek barátaim... tök ciki mondjuk egyedül bemenni egy pub-ba vagy discoba :S látásból sokmindenkit ismerek, de én nem vagyok tolakodó és már megvannak a városba a baráti körök :( most ha facebook-on közeledek, az milyen? 23/l

Legjobb válasz: Faszbúkon közeledni olyan 21. századi. Valami ismerõst szedj össze, aztán hívd le valami ricsajos helyre, ha ilyesmire vágysz.

Faszbúkon közeledni olyan 21. századi. Valami ismerõst szedj össze, aztán hívd le valami ricsajos helyre, ha ilyesmire vágysz.
itt tudsz :)

Szeptembertől gimnáziumba fogok járni. Hogyan tudok barátokat szerezni?

Legjobb válasz: legyél nyílt, barátságos kedves mindenkivel.

legyél nyílt, barátságos kedves mindenkivel.
Mosolyogj! Ne legyél komor, mert érhetõ, hogy akkor nem megy hozzád oda senki. De persze nem kell megvárni amíg valaki leszólít, bátran menj oda kisebb csoportokhoz és olyanokhoz is akik egyedül vannak. Legyél nyitott az új oszt.társaid is azok lesznek. :) És még annyi, hogy ne csak a suliba legyetek együtt. Ha vége a sulinak hívd el õket sétálni a közeli parkba, vagy menjetek vásárolgatni, hétvégén hívd el õket dvd-zni...stb. Így elmélyítheted a barátságot. ^^

Hogyan tudok barátommal Minecraft 1.7.3-mal Multi-zni?

hogyan tudok új szervert csinálni amiben csak én meg a barátom van?Vagy ha ezzel a verzióval nem tudunk akkor melyikkel lehet többszemélyest játszani?Aki jó választ ad annak megköszönöm és pontozom :)

Legjobb válasz: letöltesz egy minecraft szervert elindítod a gépeden! felmentek haveroddal hamachira felmentek egy szobába ami te csinálsz pl hamachiminecraft meg írsz valami jeszót megpingelitek egymást ha sikerült elindítod a szervert létrehoz egy világot és a haverodnak a multinál a csatlakozáshoz a te hamachis ip-d kell beírni,neked meg elég beírni a localhost címet(asszem) 127.0.0.1 remélem segítettem!

letöltesz egy minecraft szervert elindítod a gépeden! felmentek haveroddal hamachira felmentek egy szobába ami te csinálsz pl hamachiminecraft meg írsz valami jeszót megpingelitek egymást ha sikerült elindítod a szervert létrehoz egy világot és a haverodnak a multinál a csatlakozáshoz a te hamachis ip-d kell beírni, neked meg elég beírni a localhost címet(asszem) 127.0.0.1 remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Leírnád részletesen mert nemigazán értem.Nem szoktam multizny.Ez lenne az 1. :)

Hogy tudok barátommal játszani a Rome Total War játékkal lanon ha nem eredeti a játék?

Próbáltuk hamachival de szerintem kellene cd-kulcs mert azt el?tte nem írtunk be.

Legjobb válasz: cd kulcs: c544-91ee-d029-dda1-18e5-f19c :)

cd kulcs: c544-91ee-d029-dda1-18e5-f19c :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!