Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom azt, hogy a barátomnak (384 db)

Szerintetek miért van az hogy segítek az embereknek (család, barátok) ahol tudok, önzetlenül! Cserébe brunzolnak a fejemre! Ha akarok valamit akk oldjam meg magam! Legyek én is bunkófalvi? De akk meg azt mondják hogy én vagyok az!

Nem értem igazán mert régen nem voltak ilyenek az emberek.

Legjobb válasz: Nyugodj meg, én már túl vagyok ezen. A következõ lépés az lesz, mikor megszokják a kényelmet, és elvárják hogy erõn (és a saját szükségleteiden) felül segítsd ki õket. Az én záró eredményem: egy kitagadás, és egy tönkrement anyós-kapcsolat. Anyám azt nem bírta hogy nem álltam rendelkezésére a nap 24 órájában, anyósom pedig hogy nem adtam nekik kölcsön (örökre) az utolsó falat kenyerünket is...

Nyugodj meg, én már túl vagyok ezen. A következõ lépés az lesz, mikor megszokják a kényelmet, és elvárják hogy erõn (és a saját szükségleteiden) felül segítsd ki õket. Az én záró eredményem: egy kitagadás, és egy tönkrement anyós-kapcsolat. Anyám azt nem bírta hogy nem álltam rendelkezésére a nap 24 órájában, anyósom pedig hogy nem adtam nekik kölcsön (örökre) az utolsó falat kenyerünket is...
Esetleg próbáld meg, hgoy egy kicsit figyelmetlenebb leszel velük (azért nem kell bunkózni sem!), aztán ha a szemedre vetik, akkor mondd meg, hogy hát õk sem nagyon aktivizálják magukat. Amúgy bocsi a szõrszálhasogatásért, de az már régen nem önzetlen, ha bosszankodsz, hogy cserébe nem kapod meg ugyanazt... :)
Egyetértek az elsõvel. Önzetlen az, amikor nem vársz viszonzást. Ha meg nem tetszik ez a helyzet, akkor ne segíts nekik.

Azt mondtam a barátomnak, hogy jó lenne, ha jobban kimutatná mit érez irántam. De lehet, h meggondolatlanul mondtam neki, és szeretnék valamit mondani neki, hogy tudja, h tudom, h szeret. (mert tényleg szeret) Mit mondjak neki?

Valami olyasmire gondoltam, hogy "Nem kell, h jobban kimutassa,ha "ennyire megy" neki.." vagy nemtudom.. nincs valami ötletetek? 7hónapja vagyunk együtt és szeretnék valami olyat mondani, amin elgondolkozik, és rájönne,h kicsit többet is beleadhatna a kapcsolatba.

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van,és ha így folytatja elveszíthet.

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van, és ha így folytatja elveszíthet.
A kérdező hozzászólása: És Te mit mondtál neki? hogy mondtad neki, h rájött?
Szerintem mondd neki h szükséged van rá és h sokat jelent. Am én pasim se mutatja ki:Spedig jól esne de nem is fogják a legtöbb pasi ien nem mutatja ki amit érez.de ha gondolod irj privit és majd mesélhetek:)
A kérdező hozzászólása: írtam!!! :) de azért várok még válaszokat.. vagy tapasztalatokat..


Hogy tudok barátot törölni a tvn.hu-ról vagy hogy tudom az adatlapomat megszüntetni? Aki tudja, írja meg, mert ott semmi ilyesmi nincs.

Legjobb válasz: énis szenvedtem de sajna nem tudod magad törölni... gyalázd,szidd, tégy uszító kijelentéseket sérts meg sok szabályt. sajna ez az 1etlen mód törléshez :D

énis szenvedtem de sajna nem tudod magad törölni... gyalázd, szidd, tégy uszító kijelentéseket sérts meg sok szabályt. sajna ez az 1etlen mód törléshez :D
Nekem meghalt a menyasszonyom, ezért írtam a TVN.hu-nak a menyasszonyom régi e-mail címérõl, hogy töröljék a felhasználóját, és meg is tették.

Valahogyan könnyen tudok segíteni embereken. Mármint sok depressziós barátomat segítettem át a gondokon, és nem értik, hogy 16 évesen hogy tudok ilyeneket. Nem értem, mire gondolnak, az "ilyenek" alatt :D (Kérdés lent) (? )

Én nagyon szeretem ezt csinálni, és szerintem a pszichológus szakma közel állna hozzám. :) Miket kell elvégezni, hogy az lehessek? :S

Legjobb válasz: 5 év egyetem minimum, 4 év szakvizsga, 2 év terapeuta vizsga, + terápiás módszerek, darabja 3-4 év. :)

5 év egyetem minimum, 4 év szakvizsga, 2 év terapeuta vizsga, + terápiás módszerek, darabja 3-4 év. :)
A kérdező hozzászólása: Minek ennyi szar?:D Demost.. pszichológusnak azért megy az ember, mert megvan benne az, hogy másokon tud segíteni... én nem mondom ezt, mások mondják ezt, én hiszek nekik... minek ennyi szar papír, hogyha a végén úgyis egy emberrel kommunikálsz, és a lelkét ápolod? Közbe mutogatod neki a papírokat? O.o
A kérdező hozzászólása: de köszönöm a választ :)
Nem kell ennyi "szar" elég az öt éves alapdiploma is, mondjuk munkát nem nagyon fogsz vele találni. És persze, fontos az intuíció, hogy legyen hozzá egy alapvetõ tehetséged. De azzal nem sokra mész mondjuk egy paranoid skizofrén beteggel szemben, de egy major depresszióssal sem. De azért hajrá! Próbálkozni lehet! ;)
sokat kell tudni az emberekrõl, nem elég a, csak a megértés, kell tudni segíteni nekik a problémájukban, mégis képzés nélkül, hogy tudnál egy depressziósnak segíteni? nagyon sokat kell tapasztalni, ahhoz, hogy elkezdhesd gyógyítania lelküket tanácsot kell tudni adni, és nem csak egy embernek, naponta max: 10-15 emberen kellene segítened!
Természetesen mondd el. És ha ilyen az anyukája, még ne költözz oda hozzájuk.
Szerintem is beszeld meg a baratoddal. Ha egy mod van ra, akkor ne koltozz oda, akkor inkabb alberletbe. 32/n
Mindenképpen beszéld meg a pároddal az aggodalmaidat. Anyósod, mit szól az összeköltözéshez? Ha õ nem örül akkor ne menj. Sok anyuka látja a menyében az õ kicsi fiának az elrablóját. Azért van bennetek közös, mindketten szeretitek a párodat. S ha innen indulunk ki akkor akár ha olyan a kapcsolatotok akár vele is leülhettek (csak anyósod és te)átbeszélni amit hallottál. Nem számonkérõen, annak a megnevezése nélkül akitõl hallottad. Lehet, hogy elgondolkodik raja. Legalábbis óvatosabb lesz :S
én is hasolnó helyzetben voltam. engem azért nem szerettek a szülei mert nem olyan gazdag családból származom mint õk. mint utólag kiderült engem is kibeszélt anyós elég alaposan de sajna ez csak az után derült ki miután ideköltöztem. szerintem még ne költözz oda, bár ez azon is múlik hogy hány évesek vagytok. én most a pároméknál lakom, már 3 éve húzzuk, de anyós miatt nagyon sokat romlott a kapcsolatunk nem egyszer majdnem szakítás lett a vége :(
Azért gondolkozz el azon, hogy aki visszamondta, az igazat beszélt-e ? Vannak írigyek és pletykás emberek is bõven, akik nem úgy mondják el a dolgokat, ahogy az van.Beszélj a pároddal, és meglehet kérdezni a jövendõ anyóst is.Ezután lehet a költözésen gondolkodni.
Elsõnek igaza van, mindenképpen mondd el, és semmiképpen ne költözz oda.A többi, hogy az anyja rosszindulata tönkre tudja-e tenni a kapcsolatotokat az csakis a barátod hozzáállásán múlik.
Meg kellene próbálni, lebuktatni, hogy milyen pletykás!
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy irtatok !Az anyjának az is baj ha elmegyünk szórakozni, azt mondta a barátomnak h mindig csavarog, de én nem tudom mit akar egy 27 éves fiútol hogy majd otthon fog ülni vele?de az a baj ha elmondom a barátomnak h kibeszél meg fogja tudni hogy kitöl tudom azt pedig nem szeretném!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Itt még az a baj , hogy ha meg is beszélnénk vele a dolgokat és nem ugy lenne ahogy neki jó akkor õ megsértõdik.Meg persze nem is dolgozik mert hogy õ 40százalékon van és hogy õ nem bir, de közbe rá is játszik eléggé!Ezt már egy jópáran észre is vették.Mostanába egy kicsit flegmán beszéltem vele de már egyszerûen nembirom hogy egy 27 évesnek mondja meg hogy mit csináljon, hova menjen hova ne.De a világon mindenbe beleszól!!!!És õ azt hiszi hogy csak az a jó amit õ csinál ezzel már sokszor megbántott engem!meg ha van valami akkor másnak mondja és nem nekem és azt hiszi hogy õ maga a TÖKÉLETESSÉG én meg egy nagy nulla!!és már sok amit csinál szerintem a fiáva is.
Ha így érzel "anyós" iránt, semmiképp se költözz oda! Ennek csak hajráncigálás lenne a vége. Késõbb se költözzetek egy fedél alá, inkább külön házba, albérletbe, attól függ, felétek mire van lehetõség.
Figyu, tanacsomat fogadd meg, mert gaz lesz mint nekem. En sem szoltam soha semmiert mindent elturtem es ramszallt. Ulj le a baratoddal es mondd el az anyja egy harpia aki miatt kesobb a kapcsolatotok veszelybe kerulhet-bizalmas ismerosod igy jart. Pl. nekem odaaig mereszkedett, hogy felhivta szuleimet-es oket uszitotta ellenem, nekik beszelt ki. Tehat allitsd le idoben.Koltozzetek a varos masik felere, mi mellette laktunk es iszonyuan megkeseritette az eletunk.Amit megkinalt kajaval mind felemlegette, hogy azert van penzem mert az o kajajan eloskodtem ossze. Ne fogadj el soha semmit, inkabb te hivd meg , de csak ket hetente, e hangoztasd nem allhatod a pletykas kibeszelos embereket es ezert eltiltottad a parod pl a Jozsi haverjatol mert teged kibeszelt.Ilyen ven lotyoval nem szabad osszekoltozni en meg a szomszedba koltozest is megbantam 10 evemet vett el az eletembol. Keruld a megkeseredett pletykafeszkeket.

G-portálon hogy tudom megcsinálni, hogy ne csak én legyek az "Admin", hanem a legjobb barátom?

Már regisztrált az oldalamra, csak az a probléma, hogy õ csak egy sima "Felhasználó"...

Legjobb válasz: Elküldöd neki az adatokat, amivel regisztráltál, és be szoktál lépni?

Elküldöd neki az adatokat, amivel regisztráltál, és be szoktál lépni?
Adsz neki admin jogot az vezérlõ/extrák menü alatt.
fú haver, itt nagy gáz van
Két oka (illetve ezek kombinációja) lehetséges: 1. Homár vagy 2. Csúnya vagy 3. 1.+ 2.
Belsõ kisugárzásból.
Mert minél jobban akarod, minél jobban érdekel, annál nehezebben lépsz túl rajta.
Vele képzelted el a jövöt mert lehet hogy a szép elképzelt jövõ kép hiányzik nem a férfi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!