Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom azt, hogy a (16456 db)

Ha egyszerű emberként bebizonyítok egy híres matematikai sejtést, akkor azt hogy tudom publikálni? Hogy tudom biztosítani, hogy más ne lopja el és mutassa be sajátként, kihasználva a kapcsolatait?

Legjobb válasz: Elmész az ELTE, vagy a hozzád legközelebbi tudományegyetem matematikus szakára. Ott elmondod valamelyik hozzáértõnek, hogy ezt és ezt bizonyítottad be. Erre õ el fogja mondani, hogy amit eredménynek érzékelsz, valóban az-e, és ha igen, akkor megkér, hogy írásban juttasd el hozzájuk a bizonyításod. (Megteheted pl. ajánlott levélben). Ezután meg fogják nézni, hogy a bizonyításod tényelg jó-e. Matematikus körökben nagyonis tiszteletben tartják, kié az eredeti gondolat. Nem fogják ellopni, és baromira örülni fognak neked. Sokkal nagyobb a veszélye, hogy valójában nem is jó a bizonyításod. Ez már rengetegszer megtörtént.

Elmész az ELTE, vagy a hozzád legközelebbi tudományegyetem matematikus szakára. Ott elmondod valamelyik hozzáértõnek, hogy ezt és ezt bizonyítottad be. Erre õ el fogja mondani, hogy amit eredménynek érzékelsz, valóban az-e, és ha igen, akkor megkér, hogy írásban juttasd el hozzájuk a bizonyításod. (Megteheted pl. ajánlott levélben). Ezután meg fogják nézni, hogy a bizonyításod tényelg jó-e. Matematikus körökben nagyonis tiszteletben tartják, kié az eredeti gondolat. Nem fogják ellopni, és baromira örülni fognak neked. Sokkal nagyobb a veszélye, hogy valójában nem is jó a bizonyításod. Ez már rengetegszer megtörtént.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!:)
Netán esélye van? :)
Amúgy melyik híres sejtésrõl beszélünk?
A kérdező hozzászólása: Hát csak úgy érdekelt, hogy hogy mennek ezek a dolgok. Néztem, hogy matematikában kicsit másképp mennek a dolgok, mint fizikában ... nincs szabadalom, meg nincs Nobel díj sem. Nem tudtam, hogy hogy van itt a felfedezés dokumentálása, meg az elismerés. Amúgy a Beal-sejtés foglalkoztat mostanában. Nem akarok naiv lenni, tudom, hogy ez milyen szintû dolog, de azért az ötleteimet most megpróbálom végig vinni. Ezzel kapcsolatban jutott eszembe a kérdés.
Nos igen, "esélytelen" sejtéseken gondolkozni is van értelme. Én például a négyszín-tétellel is gyakoroltam anno az alábbi módon: 1. Bebizonyítottam. 2. Megkerestem, hol van a hiba a bizonyításomban. 3. Ismétlés elölrõl.

Honnan tudják a födönkívüliek, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják hogy tudjuk azt hogy itt vannak?

Legjobb válasz: Ilyen kerdesekkel kell bombazni a topicot mar reggel 6:15-kor ? :DDD

Ilyen kerdesekkel kell bombazni a topicot mar reggel 6:15-kor ? :DDD
bocs, de nem tudom ezt a kérdést felfogni. Csak addig értettem hogy "Honnan tudják a födönkívüliek, hogy mi tudjuk..." :) )
Szerintem 404 idegen.Amúgy megjegyezném az UFO egy angol szó rövidített változata (Unidentified Flying Object=azonosítatlan repülõ tárgy).Amúgy hogy nevezzem aki nem földi születésü?A MÁS az hát az tálán sértõ az idegen meg elég elutastó és kiközösítõ a földönkívüli meg (bár fedi az igazságot olyan hosszú.Mert ez fontos mit mondok neki ha legközelebb talizok eggyel :Helló IZÉ? Most komolyan mit?Amúgy elvileg de ez csak feltételezés ha az ufók eljuttotak idáig nyilván fejlettebbek így nagy valószínûséggel a netet is tudják befolyásolni hiszen nyiltan a tömegek és kormányok nem mondták még ki :Igen vannak ... na tessék minek nevezzem õket ami nem sértõ?!
Épp most tudtuk meg. köszi! Üdv. 404
Biztos van internetjük. Már az egész világon ezzel van tele a net, aki követni akarja, hol tart az emberiség, mit tud, mit nem, annak érdemesebb az internetet figyelni, mint akármelyik egyetem kutatásait.
Csák Norrisz leadta a drótot nekik :) ))
Miért, tudják? :O
Sõt! Nézik az ostoba filmeket is!
Onnan tudják, hogy õk is UFO magazint olvasnak.
Na meg már a pornóiparban is ott vannak! http://www.youtube.com/watch?v=MHYEWa8JjSg
Mert most mondtad el:-)))
Onnan hogy már régóta figyelik életünket! A könyvekben is amit "isteneknek" irtak azok valójában õk voltak!
Õõõ jha.

Hogyan tudom megoldani hogy elinduljon az L. A. Noire játék?

Letöltöttem az L.A. Noire játékot. feltelepítettem, ki crackeltem és amikor el akarom indítani a játékot akor kidob egy nagy ablakot valami 'fatal erro'-t. Valami megoldás van rá?

Legjobb válasz: ez egy kicsit kevés infó. nem ír esetleg még valamit?

ez egy kicsit kevés infó. nem ír esetleg még valamit?
A kérdező hozzászólása: Ja de az a social dll hiányzik. A rockstar az nincs telepítve ha kell.

Hogyan tudom beállítani hogy jelezze az értesítéseket a telefonom?

Samsung Galaxy S III minim van és például a tiwitter vagy a facebook értesítéseimet jelezze. A válaszokat előre is köszönöm

Legjobb válasz: Alkalmazáson belül.

Alkalmazáson belül.

Hogyan tudom megnézni, hogy mennyi az egyenleg a telefonomon?

Legjobb válasz: t mobilnál ""csillag 102 és kettõs kereszt telenornál 172

t mobilnál ""csillag 102 és kettõs kereszt telenornál 172

Ha közös hálózaton vagyok másokkal, azt hogyan tudom levédni, hogy ne lépjenek bele a gépembe?

tehát a rendszergazda vagy mások ne tudjanak belépni a hálózaton keresztül az el?zményekbe, jelszavakkal, a gépembe, stb. köszönöm!

Legjobb válasz: Munkahelyen tisztességes rendszergazda az ilyet megkérdezi: akarod-e? Le is lehet tiltani.

Munkahelyen tisztességes rendszergazda az ilyet megkérdezi: akarod-e? Le is lehet tiltani.

E107-ben hogyan tudom beállítani hogy felismerje az oldal a speciális karaktereket? Pl. |Ð₣$-Ĉ£Ğ™|

Weboldalam : www.freeweb.hu/defensive/news.php :)

Legjobb válasz: UTF8

UTF8
A kérdező hozzászólása: " Karakterkészlet utf-8 " Bõvebben ? Mindig csak ? -eket tesz a spec. karakterek helyére.

Azt hogy tudom megnézni hogy milyen cuccok vannak a gépbe hogy ne keljen leszedni az oldalát?

én az alaplapra vagyok kiváncsi azt akarom tudni hogy milyen a proci foglalata ja és windows 8 van fent és angol

Legjobb válasz: Ha 3 évnél fiatalabb a gép, akkor Everestet ne használd!

Ha 3 évnél fiatalabb a gép, akkor Everestet ne használd!
everest nevû program pl
Vágd le az oldalát! Diagnosztikai progik megmondják, bár azok sem tévedhetetlenek (PCWizard, Aida)
fõbb hardvereket kiírja ez is http://www.systemrequirementslab.com/cyri de amúgy aida64 a best
"Ha 3 évnél fiatalabb a gép, akkor Everestet ne használd!" Miért????
siw a legjobb http://www.szoftver-zona.hu/szoftver/rendszereszkoz/rendszer.. amit ki ir : Alaplap BIOS Processzor Chipset PCI/AGP USB ISA/PnP Memória Videó Monitor Hálózati kártya HDD, CD, DVD S.M.A.R.T. Portok Nyomtató vagy CPU -Z ez is jó
"Miért????" Mert azt már jó ideje nem fejlesztik, aida64 az utódja
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a segítséget

Azt hogy tudom megnézni hogy milyen RAM van a gépembe?

Ugy értem hogy kiirja hogy mekkora a mérete,teljesitménye,gyártója,stb!válaszokat köszi!

Legjobb válasz: Mondjuk vedd le a gép oldalát, és olvasd el, mit ír rajta. Amúgy úgy vetted a gépet, hogy azt sem tudtad, mi van benne?

Mondjuk vedd le a gép oldalát, és olvasd el, mit ír rajta. Amúgy úgy vetted a gépet, hogy azt sem tudtad, mi van benne?
A gyártón kívül elég sokat: http://download.chip.eu/hu/Speccy_8574038.html

Azt hogy tudom megállapítani, hogy erõs a csontozatom vagy sem?

Legjobb válasz: ha egyszer eltörik a lábad megkéred hogy vegyék ki a csontod és mérjék le.....:DDDD

ha egyszer eltörik a lábad megkéred hogy vegyék ki a csontod és mérjék le.....:DDDD
A kérdező hozzászólása: hát 20 év alatt még egyszer sem tört el, remélem ezután sem fog
összehasonlítod másokéval a csuklódnál a csont vastagságát pl. az én csontom volt már kétszer vastagabb is egy másik lányénál:D már ahogy megfogtam az övét, éreztem mennyivel törékenyebb, mint az enyém. pedig nem vagyok kövér, fõleg a kezemen egyáltalán nincs felesleg. és mégis.. de én tudom amúgy is hogy erõs csontozatú vagyok..
nekem úgy át lehet érni a csuklómat hogy még elférne egy fél csukló:) ))---- ez azt jelentené hogy "gyenge" csontozatom van ( ugye az erõsnek az ellentéte.... életemben nem tört el még semmim, 21 éve.. semmi zúzódás, semmi ficam, sportolok, túrázok.. tehát nem egy kalitkában élek.... ezzel azt akarom mondtani, hogy attól hogy vastgabb egy csont nem feltétlenül, nehezebb, mint egy vékonyabb, mert a csontban ugye üregek vannak, amiket nem láthatsz, jó esetben.... szóval attól még leehet valakinek könnyebb csontozata mert vastag a csonja, és nehezebb ha vékonyabbb, mert tömörebb.
Max 2-3 kg-mal mutat többet a mérleg ha "erõs csontozatú" vagy, szóval erre ne fogd.. :) )
A kérdező hozzászólása: jaj nem is akartam erre fogni :) ) csak Cartman is azt mondja, hogy õ nem kövér csak erõs csontozatú, meg sokan hangoztatják. ha magamra nézek, 175 vagyok, széles a vállam, derekam(és jó, hogy van rajtam háj, de érzem, hogy hol a csont) , csuklóm is, nagy a fejem :) ) amúgy sem a kilók érdekelnek, hanem az amikor magamra nézek minden OK legyen :D és köszi a válaszokat !!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!