Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom azt, (24951 db)

Facebookon az idővonalamon van olyan hogy film zene helyek, és ott a helyeket elrejtettem, ezáltal senki sem látja Hogy tudom azt visszahozni? Mert még az is eltűnt hogy Helyek

Legjobb válasz: Edit Sections Nem tudom hogy van magyarul. Ugyanúgy, ahogy a helyeket elrejtetted, menj rá a kis szerkesztés ikonra a zene vagy filmek doboz jobb felsõ sarkában. Ekkor feljön a lista az összes modulról, ott be tudod pipálni a Helyeket újra.

Edit Sections Nem tudom hogy van magyarul. Ugyanúgy, ahogy a helyeket elrejtetted, menj rá a kis szerkesztés ikonra a zene vagy filmek doboz jobb felsõ sarkában. Ekkor feljön a lista az összes modulról, ott be tudod pipálni a Helyeket újra.
A kérdező hozzászólása: sikerült :) nagyon köszi

Hogy tudok barátot törölni a tvn.hu-ról vagy hogy tudom az adatlapomat megszüntetni? Aki tudja, írja meg, mert ott semmi ilyesmi nincs.

Legjobb válasz: énis szenvedtem de sajna nem tudod magad törölni... gyalázd,szidd, tégy uszító kijelentéseket sérts meg sok szabályt. sajna ez az 1etlen mód törléshez :D

énis szenvedtem de sajna nem tudod magad törölni... gyalázd, szidd, tégy uszító kijelentéseket sérts meg sok szabályt. sajna ez az 1etlen mód törléshez :D
Nekem meghalt a menyasszonyom, ezért írtam a TVN.hu-nak a menyasszonyom régi e-mail címérõl, hogy töröljék a felhasználóját, és meg is tették.

Minecraft Pocket Edition-ben hogyan tudom azt megoldani, hogy amit kreatívban építettem azt túlélõbe berakjam?

Legjobb válasz: Hát ezt gépen úgy tudod hogy belépsz a mappodba így: C:\Users\<Felhasználód>\AppData\Roaming\.minecraft\sav es\<mappod neve> És annak fáljait másolod és ezután pl a szervered world mappájába felülírod. De ezt szerintem Pocket Editionban nem lehet mert ez telcsin van ha jól tudom...

Hát ezt gépen úgy tudod hogy belépsz a mappodba így: C:\Users\<Felhasználód>\AppData\Roaming\.minecraft\saves\<mappod neve> És annak fáljait másolod és ezután pl a szervered world mappájába felülírod. De ezt szerintem Pocket Editionban nem lehet mert ez telcsin van ha jól tudom...
Pocketinveditort töltsd le és azzal meg lehet csinálni
InvEditorral lehet

Hogyan tudok az iPademre gépről fotót tenni dropbox meg ilyenek használata nélkül simán vezetékkel?

Legjobb válasz: iTunes-szal tudsz a PC-d és az iOS eszközöd között adatot cserélni. Feltételezem, hogy Windows-os géped van (ha Mac-ed lenne, ezt nem kérdezted volna), ott sajnos nem tudom, hogy a fotókat mibõl tudja szinkronizálni.

iTunes-szal tudsz a PC-d és az iOS eszközöd között adatot cserélni. Feltételezem, hogy Windows-os géped van (ha Mac-ed lenne, ezt nem kérdezted volna), ott sajnos nem tudom, hogy a fotókat mibõl tudja szinkronizálni.
A kérdező hozzászólása: Hát tudod sejtettem hogy valahogy iTunessal lehet, de azt nem tudom hogy hogyan...):
Egyszerûbb nincs. nincs egyszerûbb megoldás.. :)
A kérdező hozzászólása: Kár:) (Egyébként az egyszerûbb szó a kérdés végén még a mondatba tartozna:D)

Hogyan tudom az avastot törölni? Kikapcsolt és nem tudom visszakapcsolni sem törölni ujat akarok telepiteni

Legjobb válasz: Tudom hogy nincs 100% védelem de minél jobbat kell keresni, sok antivvirt teszteltem és az avast nálam az utolsó volt. A NOD32 még mindig pro, a bitdefender se rossz csak nagyon fogja a gépet.Malwarebzte's, Vipre is elég jó és van free verziójuk is.

Tudom hogy nincs 100% védelem de minél jobbat kell keresni, sok antivvirt teszteltem és az avast nálam az utolsó volt. A NOD32 még mindig pro, a bitdefender se rossz csak nagyon fogja a gépet.Malwarebzte's, Vipre is elég jó és van free verziójuk is.
Ha win7-ed van akkor Start-Vezérlõpult-Programok(és alatta program eltávolítása) ott megkeresed az Avastot és az Eltávolításra menj és elvégzed a mûveleteket.Gép ujraindítás és jöhet egy jó antivirus mert az Avast egy gagyi sz*r.
"jöhet egy jó antivirus mert az Avast egy gagyi sz*r." Bírom az ilyen okos embereket. Indokold már meg, hogy miért olyan, amilyennek állítod!
nod nem véd majd késöbb megbánod hogy használtad másnak tele lett rohadt sok virusal a gépe nod miatt
Valakinek bevált valakinek nem az AVAST. Nekem személy szerint nem vált be de akinek jó az használja én nem tiltom meg senkinek hogy mit használjon(nem az én gépem fog virussal megtelni).Én újságkódos NOD32-t használok és free superantispyware-t.Ennyi elég a gépemnek, tökéletesen véd pedig torrentezek meg warez-olok is néha.
Régebbi gépemen volt Avast, nem volt vele semmi gond, amíg le nem töltöttem torrentrõl. Az már sok volt neki.
majd megtudod beugrik egyn agy [email protected] a képedbe amikor vmit csinálsz na majd akkor fikázd az avastot
Miért kiabálsz? Nekem ezer százalékosan megbízható ESS5 van a gépemen (újságkódos). Nagyon jól bevált.
A TESZTEK HAMIS SZAROK ESET DIREKT LEFIZETI AZTA SZAR VIRUSGE*IT ÉS 100 OS LETT AVAST NAGYON JO
Online Scannert futtasd le, alighanem trójait nyelt be az Avast és belehalt. http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes
Fogalmam sincs mit csináltok, hogy ennyi vírut nyeltek be. Nekem is avastom van évek óta, soha semmi problémám nem volt. Ellenörzöm eset online scannerrel, és malwarebytessel is. És tiszta. Pedig nálam minden játszik, pornó, warez, torrent stb. Valamit nagyon nem jól csináltok. A kérdésre válaszolva pedig az Avastnak van saját eltávolítója is: http://www.avast.com/uninstall-utility
"Nekm vagy 20 virus csúszott be az avsat "kemény" védelme mellett, és eset online scanner fogta meg. Remélem ez elég indok a válaszomra." Ez nem indok. Mikor fogjátok már fel, hogy 100%-os védelmet egyik víruskergetõ sem nyújt!
Nekm vagy 20 virus csúszott be az avsat "kemény" védelme mellett, és eset online scanner fogta meg. Remélem ez elég indok a válaszomra.
Kemény trójaiakba az ESET-NOD is belehal egy kicsit, attól még nem rossz az Avast. Sõt, nagyon jó.
Igaz: "Nod233" és hasonló kinai és még ki tudja, milyen hamis szerverekrõl frissülõ vacakok (amelyek szervereit folyamatosan tiltja le a valódi gyártója) miatt bejut az összes trójai. De a valódi kódos ESET-NOD nem ez a kategória. Érdekes módon ide még nem jutott be egy trójai se! (Négy éve van ESS a gépemen, újságkódos).

Hogy tudom az otp-nél megváltoztatni az sms értesítőnek megadott telefonszámot, és hogy tudom megváltoztatni az ATM napi limit mértékét?

Tudom erre ott van az otp.hu,de ott olyan bonyolultan vannak leírva a dolgok,hogy csak felidegesítettem magam vele.

Legjobb válasz: Szerintem csak ha bemész a bankfiókba. A limitet csak 24 órára tudod neten átállítani, ezért amiatt úgyis be kell menni és akkor már a megváltozott telefonszámot is rögzíttetheted.

Szerintem csak ha bemész a bankfiókba. A limitet csak 24 órára tudod neten átállítani, ezért amiatt úgyis be kell menni és akkor már a megváltozott telefonszámot is rögzíttetheted.
Szia! Az ATM napi limit értékét és az SMS szolgáltatáshoz tartozó telefonszámot is meg tudod változtatni interneten, az OTP Direkt szolgáltatáson keresztül, illetve a telefonos ügyintézõi szolgáltatáson keresztül, vagy a bankfiókban. Amennyiben az sms szolgáltatás mellett Mobil Aláírás szolgáltatás is van (sms-t küld ha belépsz/utalni akarsz), azt kizárólag bankfiókban teheted meg, jól érthetõ, biztonsági okokból :) A napi limitnél van lehetõség, akár 1 órás limit megadásra is, vásárlásra és készpénzfelvételre egyaránt, ami a lejáratát követõen visszaáll. de ez csak a bankfiókban lehetséges. Az OTP Direkten keresztül az állandó limiteket tudod változtatni.

Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy PSP 3000-em fussanak a másolt játékok? Tudom házilag hackelni?

Legjobb válasz: ha értesz hozzá, akkor tudod. ha nem, akkor jobb "szakértõre" bízni

ha értesz hozzá, akkor tudod. ha nem, akkor jobb "szakértõre" bízni

DIRECTIONEREK! aki nem szereti Niallt! miért nem szeretitek? Hogy tudja az directionernek nevezni magát?

Legjobb válasz: ezt én sem tudom. :P nekem Niall a kedvencem, én imádom õket! nem teszek közöttük különbséget. az nem Directioner aki különbséget tesz és az egyiket nem szereti a másikat igen. ez nem így megy! nem tudom annak mit ártott Niall, aki nem szereti. :P

ezt én sem tudom. :P nekem Niall a kedvencem, én imádom õket! nem teszek közöttük különbséget. az nem Directioner aki különbséget tesz és az egyiket nem szereti a másikat igen. ez nem így megy! nem tudom annak mit ártott Niall, aki nem szereti. :P
Ezeket az embereket én sem értem... Úgyhogy akik nem szeretik Niall-t, azoknak itt egy idézet Zayn-tõl: "Hogy nem szerethetitek Niall-t? Õ olyan mint egy mackó, aminek ha megnyomod a hasát azt mondja: Szeretem Bieber-t"
Engem nem zavar, hogy Ír. Sõt... :3 Niall az egyik legjobb, nem értem sok ember miért mutat utálatot felé. :(
Szerintem az a Directioner, aki mindegyiket ugyan annyira szereti. Persze nem mondom hogy nem lehet kedvenced, ha Niall a kedvenced, de szereted a többieket is azzal szerintem semmi baj. De ha van olyan ember, aki Directionernek hívja magát de nem szereti Niallt, vagy nem tekinti õt a One Direcion részének az egyáltalán nem is Directioner, ha engem kérdezel.
Én szerintem õ a legcsúnyább...
Szerintem nagyon aranyos...
A kérdező hozzászólása: igen tényleg ki kéne õket tagadni.:) amikor azt látom hogy olyanokat írnak neki hogy csúnya meg hogy tehetségtelen, nincs hangja, jobb lenne ha nem lenne a bandában akkor legszívesebben megölelném és elmondanám neki hogy mennyire aranyos és tehetséges.:3 <3
a "rajongók" akik nem szívlelik Niallt az azért van mert: Szerintük csak aranyos Nincs benne semmi plusz és amin majd nem sírva fakadtam Nem tehetséges! Nos az ilyenek minek is valják magukat Directionernek? Csak onnan tudom , mert van az ismertségi körömben ilyen. Nekem rosszul esett, akkor mit gondolhat Niall. Úgy kitagadnám õket a Directioner Family-bõl! Ti nem?
talán mert ír? én csak erre tudok gondolni vagy a külseje miatt?
A kérdező hozzászólása: :3
Szerintem azert mert nemtetszik nekik ahogy kinez es nem tudjak milyena szemelyisege.. mert igazabol mind az 5uknek hasonlo szoval csak a kulso maradt. Eleg alaptalan szerintem oket nem kene directionereknek hivni mert az az egesz bandara utal. Sztem Niall a legealegcukibb. Harry utan :* #Niallanator forever
Directioner family összetart!!:) )<33
A kérdező hozzászólása: legalább van aki eggyet ért velem.:3
Amikor ilyeneket hallok h mindenkit szeretek a bandába kivève.....fuu.akkor mindig olyan mèrges leszek...annyira igazságtalan pedig olyan aranyos ès tehetsèges..aki utálja az elöbb gondolkozon el h mièrt is.melesleg az nem igazi Directioner, mert abba a szóba az egèsz banda kivètel nèlkül beletartozik...Directioner 4ever<333
Niallnek olyan cuki akcentusa van
Spiritwalker's Grace, 15 sec-ig tart, addig akármennyi spellt castolhatsz mozgás közben
A kérdező hozzászólása: JAH OKÉS KÖSZI A SEGÍTSÉGET

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!