Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom az elszakadt (15 db)

Hogyan tudom meg csinálni az adobe flash professional cs5.5 actionscript 3. 0-ben van egy button és ez a elsző framen van és hogy tudom meg csinálni hogy a amikor rá kattintok a buttonra és megjelenítse a második frémet?

Legjobb válasz: a gombodnak adsz egy nevet (properities, instance name), majd egy új layer-en az elsõ frame-n írsz egy AS kódot: gomb_neve.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:Event):void{ gotoAndStop(2); }

a gombodnak adsz egy nevet (properities, instance name), majd egy új layer-en az elsõ frame-n írsz egy AS kódot: gomb_neve.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:Event):void{ gotoAndStop(2); }
elvileg így. ha valami szintaktikai hiba, azt úgyis jelzi a rendszer. szemantikai hibánál meg majd keresgélsz sokáig, hogy érezd a törõdést :)
A kérdező hozzászólása: így kell :D igaz ? homebtn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, btn1); function btn1(event:MouseEvent):void{ gotoAndStop(2); }
A kérdező hozzászólása: így vagy nem ?
A kérdező hozzászólása: bocsi de nem nagyon értek hozza stop(); name_.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:MouseEvent):void{ gotoAndStop(1); }
a függvénybe is MouseEvent kell Event helyett, ahogy a 2. hszomban is írtam
A kérdező hozzászólása: nekem így nem mûködik stop(); info.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:Event):void{ gotoAndStop(1); }
vagy ugyanúgy, csak a 2. framere rakod, és gotoandstop(1) parancsot adsz vagy kibõvíted az AS kód hatótávját több framere, és a funkcióba egy if (event.currentFrame == 1){ gotoAndStop(2); } else if (event.currentFrame == 2){ gotoAndStop(1); } parancsot írsz (a pontos szintaktikáért felelõsséget nem vállalok...)
A kérdező hozzászólása: és azt hogy lehet hogy vissza menjen az elszõ gombra ?
A kérdező hozzászólása: köszi :)
izé... akarom mondani function ugras_masodik_framere(event:MouseEvent):void{
A kérdező hozzászólása: miért nem megy vissza ? :( stop(); login.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:Event):void{ gotoAndStop(2); }

Ha a boltban kapható műkörmöket pillanatragszatóval ragasztom fel, az hogyan jön le? Hogy tudom leszedni? és elsz valami baja a körmömnek?

Legjobb válasz: Inkább mûköröm ragasztóval rakd fel. A pillanatragasztóban vannak káros anyagok. Amúgy úgy tudod leszedni, hogy vagy körömlakk lemosóval feloldod a ragasztót vagy leesik magától, de tényleg ne használd szerintem.

Inkább mûköröm ragasztóval rakd fel. A pillanatragasztóban vannak káros anyagok. Amúgy úgy tudod leszedni, hogy vagy körömlakk lemosóval feloldod a ragasztót vagy leesik magától, de tényleg ne használd szerintem.
Semmiképp ne tegyél bolti mûkörmöt pillanatragasztóval!!! 1, csúnya, de mint az állat 2, nem tudhatod, h nem vált-e ki allergiás reakciót a körmödön át felszívódó rengeteg méreganyag
lepotyog magától 14évesen bûnöztem ilyet és undor lett
ja és ha megcsinálod rendes ragasztóval rakd fel mert amit 'putriboltban' a köröm mellé adnak az 2percig se jó. fodrászkellékesnél van pl moyra ami elég jól tart 400ft körül, az egész ok.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.:)
Úgy ragaszd fel, hogy ne legyen levegõs....mert ha levegõs marad, akkor a folyadékok alá mehetnek, és be ''algásodhat'' a körmöd (bezöldülhet) nagyon rossz esetben pedig gombás is lehet a körmöd.De szerintem egy kicsit gyûjtögess még és menj csináltass inkább zselés körmöt, az tartósabb :)

Hogyan tudom kivenni az elszakadt tampont?

Nekem ma reggel elszakadt a huzója. Nem tudom kivenni. Mit tudok vele csinálni?

Legjobb válasz: Ha megtelt, akkor próbáld meg kinyomni. (mintha nagydolgodat végeznéd.) Ha nincs egészen megtelve a tampon, akkor nem nagyon tudom...

Ha megtelt, akkor próbáld meg kinyomni. (mintha nagydolgodat végeznéd.) Ha nincs egészen megtelve a tampon, akkor nem nagyon tudom...
Nem tudom, nem írnak-e valamit a tájékoztatóban ilyen esetekre? Én is a kinyomást gondolnám.
Szia! Igen a kimyomás az beválhat. Ha nem, akkor sürgõsen menj nõgyógyászhoz, mert súlyos gyulladást okozhat! Nem szégyen! Nekem szálak maradtak bent a tamponból és a doki szedte ki a szálakat!
menj dokihoz, mert lehetnek benned tampon maradványok. egyszer nekemis volt, akkor doki szedte ki, abszolút nem viselkedett bunkón, mondta, hogy jó, hogy jöttem.azóta obt használok, egyszer se volt ilyen probléma.
3. válaszadó vagyok! A doki a maradványokat szedte ki belõlem....ezt már mondtam....és azt mondta, hogy használjak inkább betétet, mert az jobb! Simán komoly gyulladásom lehetett volna. Ja, és ob. Flexiát használtam! Ami elm. jó és megbízható! :S
Sajnos csak holnap tudok az orvoshoz menni, remélem még nem lesz késõ!
Ja ezt nem ide akartam, bocsi! :)
Egyszerüen ki lehet venni ha legugolsz és két újjal meg lehet fogni. Én sosem huzom ki a zsinort mert idegesít hogy lóg.

Hogyan tudom visszafűzni a bambuszrolóba az elszakadt zsinórt?

Elszakadt a bambuszrolónk zsinórja és sehogyan sem tudom visszaf?zni! Ha van valakinek ilyen és megnézné és leírná...Hálás köszönetem!

Legjobb válasz: A bambusz szálakat összefogó zsinórt szerintem sehogy (én legalábbis nem vállalnám) A felhúzó zsinór viszont nem okozhat problémát, csak az önzáró görgõknél kell helyesen átvezetni.

A bambusz szálakat összefogó zsinórt szerintem sehogy (én legalábbis nem vállalnám) A felhúzó zsinór viszont nem okozhat problémát, csak az önzáró görgõknél kell helyesen átvezetni.

Kicsit felek feldugni magamnak az ujjam, hatha elszakad a hartyam! Mitol tudok ugy veizgulni, vagy valami hasonló hatást elérni, anelkul hogy atszakadna? Tizenéves lany vagyok, bunkó kommentek kíméljenek!

Biztosan jo érzés, meg minden, de eleg bizonytalan vagyok :/

Legjobb válasz: Ha elszakad az csíp, fáj, vérzik, plussz az ujjaiddal mindenféle csúnya kórokozót is bejuttathatsz.. Ha annyira szeretnéd akkor én zuhany alatt javasolnám, borzasztó tiszta kézzel, és elõtte rendesen izgasd fel magad. (Nem tapasztalati vélemény.) F/18

Ha elszakad az csíp, fáj, vérzik, plussz az ujjaiddal mindenféle csúnya kórokozót is bejuttathatsz.. Ha annyira szeretnéd akkor én zuhany alatt javasolnám, borzasztó tiszta kézzel, és elõtte rendesen izgasd fel magad. (Nem tapasztalati vélemény.) F/18
Lovagolj meg egy párnát elöre hátra!!!
A kérdező hozzászólása: Kosz -.-"
"Simogatom de nem történik semmi :(" XDDDDDD
A kérdező hozzászólása: Majd kipróbálom koszi
Zuhanyzás közben a csiklódra irányítsd a vízsugarat
A kérdező hozzászólása: Valaki hatásos módszert tud? Pezsegni, de hartyahoz nem nyulni
nem kell hozzá zuhany, elég egy sima kézmosás.
A kérdező hozzászólása: Simogatom de nem történik semmi :(
A kérdező hozzászólása: Nem, is akarok semmit betenni :D fertõzés meg minden :)
a csiklóddal? nem kell mindent feldugdosni...
A kérdező hozzászólása: Én csak egy kis felizgulast szeretnek, jo erzest
H kell parnan lovagolni ?

Ha elszakadt a redőny mozgató, vagy nem tudom, hogy mi a pontos megnevezése, amivel le-fel lehetett húzni a redőnyt, azt mennyibe kerül megjavíttatni? Nincs garanciám. Ha valakinek volt ilyen, kérem ossza meg velem a tapasztalatát!

Nagyon fontos lenne megtudnom....El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Ilyen vastag, szalag jellegû izé? Mikor nekünk elszakad, egyszerûen veszünk pár méter ilyen redõnyhúzót, és megjavítjuk, esetleg meg is varrhatod, ha nem olyan helyen szakadt, ahol beakadhat.

Ilyen vastag, szalag jellegû izé? Mikor nekünk elszakad, egyszerûen veszünk pár méter ilyen redõnyhúzót, és megjavítjuk, esetleg meg is varrhatod, ha nem olyan helyen szakadt, ahol beakadhat.
ami elszakadt azt gurtninak hívják és nem drága egy-két ezer forint, ha a redõny is lezuhant és eltört benne bár léc, akkor azt is ki kell cseréltetni, mármint azt a pár fokot ami eltört, olyan hogy garancia, az nincs sztem redõnyre, amúgy én is így jártam múlthéten, hogy leszakadt a redõny, mi otthon megoldottuk sajátkezûleg a javítást, de nem tudom hogy ha redõnyöst hívsz akkor mennyiért csinálná meg, mert anyag és munkadíj is lesz
A kérdező hozzászólása: Hát a redõny is lecsúszott, de szemmel láthatóan egyben van, próbáltuk feltolni de nem igazán akar ott maradni...Ilyen vastagabb szalag igen...Az a baj, hogy nem hiszem, hogy megtudnám csinálni, mert ahogy elszakadt a szalag, eltünt az egyik fele, a vége is csak úgy maradt meg, hogy kötöttem rá egy csomót. És a kötél nem látható mert burkolat van rajta, szóval nem igazán tudom elérni...nem sok ötletem van hogy tudnám megcsinálni:S De nagyon köszönöm a válaszotokat:)
A kérdező hozzászólása: Hol lehet venni olyan redõnyhúzót?
Háztartási boltokban, esetleg barkácsboltban vehesz
"olyan hogy garancia, az nincs sztem redõnyre" A mienkre egyébként volt.
Lakatos... és nem akar gyereket Hogy változott a világ 1 nap alatt :o
Bárom?
ismerõsöm sürgõsségi fogamzásgátlás ambulanciára ment, lakóhelyhez közeli címeket lehet keresni neten. A betegtájékoztatón az szerepel, hogy legbiztosabban akkor hat a bogyó, ha 24 órán belül veszed be.
nyomás az ügyeletre. MOST! recept megvan, utána meg gyógyszertár. ha van ügyeletes gyógyszertár akkor menjetek oda. ha nem akkor reggel váltsátok ki. ha nem tudtok most elmenni ügyeletre, akkor reggel kell rögtön. nem lehet várni vele meg hogy ráér. nem ér rá. ha nem akartok még gyereket.
Hany evesek vagytok?
72 óráig lehet bevenni. elmész az ügyeletre, ahová körzetileg tartozol, ott felírják neked. az escapelle az olyan 5000 körül volt még a nyáron.
A kérdező hozzászólása: huhhh jó tudni nagy a nyomás és a feszültség nagyon parázok ám. mér én nem akarok még gyereket.
Lakatos Erzsi xD Azonnal szerezz gyógyszert >.<
Menjetek orvoshoz. Nem kell parázni megesik az ilyesmi néha.
Elmész az orvosi ügyeletre, ott felírják. 5-10 ezer ft közötti összegre számíts!
Úgy tudom fel kell íratni. Nekem még szerencsére nem volt rá szükségem, de egy barátnõm azt hiszem dokihoz ment. Szóval jobb ha holnap orvosnál kezdtek.
Gyógyszertárban kell érdeklõdni, ha jól emlékszem 48 óra a határidõ.
Hú egy báróval szeretkeztél? Nem vagy semmi! :O

Nagy bajban vagyok elszakadt az elektromos gitáramon az E húr (vékonyabb), és most nem tudok dönteni hogy milyen márkályú, vastagságú húrt vásároljak. Standard E hangolásra és főleg rockkot játszanék rajta. Ja és a lényeg ne legyen nagyon kemény!?

Legjobb válasz: Nem tudod milyen húrok vannak rajta most? Érdemes lenne olyat venni. Mióta vannak rajta a húrok? Ha már régóta (pl. fél év körül), akkor megéri egy teljes húrcserét eszközölni. Ezerpárszáz forintért kaphatsz D'addariot. Nekem az van (9-es, nikkel) és szerintem az árához képest jó. Ha van rá több pénzed, vehetsz Elixirt is.

Nem tudod milyen húrok vannak rajta most? Érdemes lenne olyat venni. Mióta vannak rajta a húrok? Ha már régóta (pl. fél év körül), akkor megéri egy teljes húrcserét eszközölni. Ezerpárszáz forintért kaphatsz D'addariot. Nekem az van (9-es, nikkel) és szerintem az árához képest jó. Ha van rá több pénzed, vehetsz Elixirt is.
A kérdező hozzászólása: Hát azt sajnos nem tudom, de szerintem nem nagyon jók mert azokat még a gitárral kaptam.A húrok nagyjából 3-4 hónapja vannak rajta de már a B is elszakadt egyszer de azt még sikerült megmenteni.Esetleg valami pontosabb nevet kaphatán? Itt találtam egy jó párat http://www.mitrosmusic.com/proizvodi/p:17-D'Addario
ha 3-4hónapos, akkor érdemes lecserélni, gondolom hamisan szól a felsõbb fekvésekben. Amúgy, az ernie ball elég márkás, sok híresség használja, pl. Kirk Hammet, Angus Young, meg a többi, egy csomag 1800ft, és az jó is:)
A kérdező hozzászólása: és mondjuk egy E húrnak milyen paraméterrekkel kellene hogy rendelkezzen? ez megfelel ? Note inches mm lbs kg E 0.011 0.28 19.6 8.89
A kérdező hozzászólása: Én erre gondoltam szerintetek jó ? D'Addario EXL115-3D - 3-Pack Blues/Jazz Rock 11-49
ha már 3-4 hónapos a húrkészlet, akkor megéri lecserélni az egészet. menj be a hangszerboltba, és kérdezõsködj, mit ajánlanak, ami nem teszkós, satöbbi, tuti fognak segiteni.
valoszinuleg nem komoly studiomunkara keszited fel a gitarod, jatszogatni rajta barmilyen hur jo szerintem... en 3 honapja raktam fel egy d'addario 9es keszletet (kb 2000ft). eleg sokat nyuzom a gitarom es semmi problema nem volt eddig vele. a lenyeg hogy a gitarod legyen pontosan beallitva. ha ez nincs meg, barmilyen hurokat rarakhatsz, hamis lesz a gitarod. ha nem ertesz hozza, erdemes elvinni valahova beallittatni. szerintem az ilyesmi beallitasokat hurozassal egyutt 7-8 ezer forintert megcsinaljak es a kerdeseidre is valaszolnak, tanacsokat is adnak hozzaerto emberek :)

Tegnap éjjel elszakadt a gumi, pont mikor elélvezett, de azt mondta, hogy időben kihúzta. (hallottuk, hogy szakad a gumi, rögtön kirántotta, de el is ment, nem tudom mennyi kerülhetett belém, ha került egyáltalán) mennyi az esélye a teherbeesésnek?

anyumék nem tudhatnak róla,mert azt sem tudják,hogy lefeküdtünk barátommal.72órás tabit hol lehet esetleg holnap feliratni,szükséges egyáltalán? 16/L,18/F

Legjobb válasz: Tinédzser ambulancia vagy micsoda. Minél hamarabb íratjátok fel, annál jobb a hatása. Futás!

Tinédzser ambulancia vagy micsoda. Minél hamarabb íratjátok fel, annál jobb a hatása. Futás!
A kérdező hozzászólása: lifestyles ribbed.viszont a flavoursba és a durex izesítettjében sose csalódtunk még...ezt a kettõt nagyon tudom ajánlani, van mikor érdesítve is van, nemcsak ízesítve, az kifejezetten jó.:) de hát ugye, amikor a kisboltban nincs választék...:/
Megkérdezhetem, hogy milyen gumit használtatok ? Csak hogy olyat ne vegyünk :D Köszii :)
A kérdező hozzászólása: remélem nem lesz legközelebb.(: az az idegesség, ami egész délelött volt..hát soha többet nem szeretném (:
helyes-helyes. ha legközelebb ilyen lesz, akk ugyanígy!
A kérdező hozzászólása: probléma megoldva.még itthon volt, amikor hívtam, szóval elmentünk dokihoz.köszönöm mindenkinek a normális és gyors választ.igazatok van, inkább egy tabletta, mint az abortusz vagy az izgulás.(:
Épp csend volt amikor elélvezett a srác? Valamit nem csináltatok jól! :)
Mi az, hogy nem tudod, hogy eljutsz-e az orvoshoz? Mégis mire vársz? Vagy mi ennél fontosabb most? Vagy, ha terhes leszel, az nem gond? Szerintem nem véletlenül tetted föl a kérdést. Ha annyira érdekel, akkor igenis elmész az ügyeletre, és ott rögtön írnak föl gyógyszert, amit rögtön az ügyeletes gyógyszertárban ki is válthatsz. Azért 72 órásinak hívják, mert abban az idõintervallumban kell beszedni, de az is fontos itt, hogy ha minél késõbb veszed be, annál kevesebb az esély is, hogy használ.
Én nem kockáztatnék, hanem rohannék az ügyeletre....az abortusz amúgy meg sokkal drágább mint a 72 órás tabi...
Futás valamelyik ügyeletre tabiért! Kórház vagy klinika nõgyógyászatán is felírnak.
menj el nõgyógyászhoz.Bár a 72 órás tabletta az qrva drága.5000ft és egy darab van benne.
A kérdező hozzászólása: épp csend volt, aztán egy reccsenés és páff...:S
Hogy hallottad, hogy elszakadt a gumi? Nálam történt már ilyen, de nem hallottam amikor elszakadt.
Elég esélyes a terhesség. Persze lehet, hogy nem estél teherbe, de minek kockáztatni? Menjetek el érte, mert tényleg nagy az esélye. Viszont nem olcsó mulatság.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor mindenképp szükséges?:S nemtudom, hogy ma el tudunk e jutni.:S
"hallottuk, hogy szakad a gumi" Nálam is szokott szakadni a gumi, mert akkora a farkam, de még nem hallottam soha, esetleg éreztem.Ti denevérek vagytok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!