Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom az anyósomat, anélkül, (2 db)

Hogyan tudom leállítani az anyósomat, anélkül, hogy megbántanám?

Közel lakunk hozzájuk, és állandóan beleszól mindenbe, hoy mire költsük a pénzt, mikor legyünk együtt, mikor hova menjünk, beleturkál a holmijaimba, és állandó jelleggel uszítja a páromat ellenem... tipikus fiús anyuka, aki megmondja mi a jó az ? kicsi fiának...

Legjobb válasz: Bocsi, a kérdezõ vagyok... véletlenül rossz témakörbe írtam a kérdést, remélem nem gond... Elõre is köszi...

A kérdező hozzászólása: Bocsi, a kérdezõ vagyok... véletlenül rossz témakörbe írtam a kérdést, remélem nem gond... Elõre is köszi...
Hát ez elég gázul hangzik. Szerintem a pároddal kéne elõször is megbeszélni. Mondhatni õ a kulcsfigura a történetben, mivel valószínûleg rá elõbb fog hallgatni mint rád. És ha õ nem szól rá csak te azt úgy venné, hogy a fiának kellenek a tanácsai, te pedig csak kötözködsz vele. Szóval, ha a párod nem gyõzöd meg, hogy kicsit veggyen vissza anyuci, akkor eléggé halott ötlet, de ha mindketten kiálltok e mellett, akkor nincs választása. Magyarul csak a párodon múlik. Lehet, hogy nehéz neki anyucinak ellentmondani, fõleg ha már beteg, de azért felnõttek vagytok, csak kell az embernek egy privát szféra.
Teljesen egyetértek az elõttem szólókkal, elõször is a férjeddel beszélj róla és, ha szükséges, tudatosítsd benne, hogy TI vagytok egy család! Aztán anyósoddal is értesd meg, hogy nagyfiú már a fia, SAJÁT családja van!De azt, hogy a cuccaidba turkál, semmiképpen ne tûrd el! Ne felejts, ha most ráhagyod, egyre bátrabb lesz!
Én megszüntettem a kötelezõ vasárnapi ebédeket. Azt is hogy hetente többször megyünk és leszûkítettünk minden olyan dolgot ami eddig kötelezõ volt. Így nem szól már bele semmibe szinte. Apósom azt tanácsolta, hogy semmibe ne engedjünk anyósnak és akkor nem kezd el uralkodni rajtunk.De a helyzet nálunk is ilyen volt csak a rokonait hozta minden hétvégén kérdezés , engedély nélkül és már csak akkor szólt amikor a kapuban voltak...Ez eddig bevált nekünk.
Szervusz, egyetértek az elõttem szólóval, én is hasonló problémával küzdök. Nagyon fontos még szerintem, hogy mindennek van határa. Nem szabad és nem is kell mindent elnézni, és nyelni. Ha valóban komoly sérelem ér tisztelettel de határozottan meg kell mondani mi az ábra. Az én anyósomék visszavettek sokat miután kerek perec megmondtam hogy nekem mi az ami nem tetszik. Nyilván tudni kell érvelni és felmutatni eredményeket amitõl látja majd, hogy hát mégiscsak jó párja van a gyermekének akit nem is igazán kellene bántani, rájön hogy lehetne sokkal rosszabb is. Az valóban igaz, hogy beszélned kell a pároddal és csak rávezetni arra hogy mi a helyes út, hogy õ mondjon majd nemet az édesanyjának.

Ha anyósom vesz autot hitelre, át tudom iratni a nevemre anélkül, hogy átvállalnám a hitelt is? Azt ő fizetné tovább.

A lényeg az hogy a nevemre kerüljön az auto!

Legjobb válasz: szerintem,csak uyg hoyg ujbol csináltok egyadásvételit ,ami ugye csak akkor lehetséhges ha anyososd nevén van és ö mint tulajdonos szertné ekladni nekd mint vevönek.uganaz procedura kell lemnjen mint amikora nyosod megvette,az mindegy hoyg azota eyg nap telt -e el avgy 7 év.tehát ujra eredetiségvizsgálat stb.anyagilag nagyot buknátok igy. jobb lenne ha anyosoddal megbeszélnétek hoyga te neveden lessza z auto amikor megveszitek,és igy a hitel is,és majd ti az anyagiakat mindne honapban elrendezitek,vagyanyosod sezélyi hitelt venne fel,és abbol vennétek meg a z autót,igy a hitel auz övé...az auto viszonta kinek a nevére iratjátok.

szerintem, csak uyg hoyg ujbol csináltok egyadásvételit , ami ugye csak akkor lehetséhges ha anyososd nevén van és ö mint tulajdonos szertné ekladni nekd mint vevönek.uganaz procedura kell lemnjen mint amikora nyosod megvette, az mindegy hoyg azota eyg nap telt -e el avgy 7 év.tehát ujra eredetiségvizsgálat stb.anyagilag nagyot buknátok igy. jobb lenne ha anyosoddal megbeszélnétek hoyga te neveden lessza z auto amikor megveszitek, és igy a hitel is, és majd ti az anyagiakat mindne honapban elrendezitek, vagyanyosod sezélyi hitelt venne fel, és abbol vennétek meg a z autót, igy a hitel auz övé...az auto viszonta kinek a nevére iratjátok.
juj d e sok hibám van bocsi de rohanok, a végém szeméyli hitelt akartam irni
A kérdező hozzászólása: de kereskedésbõl vennénk meg, és én nem kapok a nevemre hitelt. viszont már belefizettünk pénzt, amit nem szeretnénk elbukni.anyósom nevén meg nem lehet auto.
én vagyok az e lsö válaszolo. ez igy kemény.nem lehetne felvennia z auto árát valhonna? nemtudom miyln összegröl van szó.de az lenne legjobb ha egyben kitudnátoka kereskedésben fizetni.
Amíg nincs kifizetve, vagy átvállalva a hitel, addig a bank nem egyezik bele.Lényegében megpróbálhatsz a bankkal egyezkedni de õ dönt, hiszen a kifizetésig a banké az autó.
Vagy anyósod vesz fel egy személyi kölcsönt és kifizetitek az autót belõle, de a te nevedre íratjátok. Te meg fizeted anyósodnak a havi törlesztõt a személyi kölcsönre.
Ajánlom a cetelemet. Forint alapú hitelt, így tuti mindig ugyanannyi lesz, legalább is a cetelemnél tuti. A forint alapú. elvileg a futamidõt sem szokták megváltoztatni. elég jó a kamatuk szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!