Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom az XP-ben a (11 db)

Hogyan tudom kikapcsolni az XP-ben a buboréktippek hangját?

Magukat a buborékokat már letiltottam, de még mindig "pukkannak" :-) .

Legjobb válasz: Start/Vezérlõpult/Hangok és audioeszközök/Hangok fül Itt próbáld megkeresni és állítsd "nincs hang"-ra.

Start/Vezérlõpult/Hangok és audioeszközök/Hangok fül Itt próbáld megkeresni és állítsd "nincs hang"-ra.

Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a c-t amin a rendszer van, le formázzam úgy, hogy nem tudok a géphez kívülről nyúlni? ( VPS) úgy hallottam hogy a cmd ben valami c formatot lehet nyomni hogy is működik ez? A rendszer az XP

Legjobb válasz: A futó rendszer nem olyan hülye, hogy hagyja magát leformázni. Ha nincs fizikai hozzáférésed a géphez, akkor nagyon komoly hacker tudás nélkül nem tudsz ártani neki, de akkor is csak akkor, ha az adott gép nincs megfelelõen védve.

A futó rendszer nem olyan hülye, hogy hagyja magát leformázni. Ha nincs fizikai hozzáférésed a géphez, akkor nagyon komoly hacker tudás nélkül nem tudsz ártani neki, de akkor is csak akkor, ha az adott gép nincs megfelelõen védve.
Live CD-rõl le tudod formázni. De miért kell ez neked, hiszen ha új operációs rendszert teszel fel a partíciójára, akkor úgyis leformázza, mielõtt felmegy.


Hol tudom megnézni az XP-ben, hogy mióta van bekapcsolva? Olyan megoldás érdekel, amihez semmit nem kell telepíteni. Úgy rémlik, a parancssorba kell beírni valamit.

Legjobb válasz: Köszi, de nem szeretnék telepíteni semmit emiatt. Annyira nem fontos, csak azt szerettem volna tudni, hol nézhetem meg.

A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem szeretnék telepíteni semmit emiatt. Annyira nem fontos, csak azt szerettem volna tudni, hol nézhetem meg.
system log fájlban
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! És abban hogyan tudom megnézni? Dupla kattra nem fut, Total Commanderben F3-ra nem engedi. (Feltéve, hogy jól értettem, és a system.log-ra gondoltál.)
felügyeleti eszközök-eseménynapló
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Megnéztem, ahol írtad, de ott meg nem látom a system logot. Bocs, de nem vagyok valami nagy guru. :) Leírnád részletesen, hogy jutok oda?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget.
Asztal jobb klikk/tulajdonságok/megjelenés/speciális/elem/aktív címsor... Viszont hogyan sikerült kisebbre állítani...?
A kérdező hozzászólása: Kossz a választ, nem teljesen ez alapján oldottam meg, mert ez minden ikont felnagyított, de korulnéztem, és megtaláltam a megoldást (azért nem írom le, mert cseh a windows :) ). Egyébként a startmenuben a rendszereszkozok kornyékén, ahol a nagyító is van, van egy program, ami mindent fel tud nagyítani, és csak úgy kipróbáltam, hogy mit csinál, de visszacsinálni már nem tudtam :D ill. mostanáig nem tudtam.

Office xp-ben hogyan és hol tudom beállítani hogy a több oldalas dokumentumban, csak 1 adott oldalon legyen látható egy adott szöveg az előlábban?

Legjobb válasz: jó kérdés... :S Csak azt találtam, hogy vagy az elsõ oldal legyen eltérõ, vagy a páros-páratlan oldalakon látszódjon az élõ fej/láb. Esetleg rájöttél már???

jó kérdés... :S Csak azt találtam, hogy vagy az elsõ oldal legyen eltérõ, vagy a páros-páratlan oldalakon látszódjon az élõ fej/láb. Esetleg rájöttél már???

Hogyan tudom a gépemet megszabadítani az internetes szeméttől? XP-ben hol találom azt a mappát, ahová ezeket gyűjti a gép?

Lelassult a gépem és gyakran kiírja, hogy "a virtuális memória túl kicsi". Már a RAM-ot is b?vítettem, akkor pár hónapig OK volt, de most újra kezdte.

Legjobb válasz: c:\Documents and Settings\Rendszergazda.PC\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\ a könyvtár teljes tartalmát törölheted, ezen kívül van egy "temp" nevû könyvtár is - annak is lehet a teljes tartalmát törölni. célszerû beállítani, hogy netrõl való kilpéskor a gép automatikusan törölje a temp fájlokat. (az internetbeállításoknál tudod ezt megtenni.)

c:\Documents and Settings\Rendszergazda.PC\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\ a könyvtár teljes tartalmát törölheted, ezen kívül van egy "temp" nevû könyvtár is - annak is lehet a teljes tartalmát törölni. célszerû beállítani, hogy netrõl való kilpéskor a gép automatikusan törölje a temp fájlokat. (az internetbeállításoknál tudod ezt megtenni.)
http://www.ccleaner.com/download/downloading ez az ingyenes progi kitisztit sok 'szemetet' beavatkozás nélkül
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat! Közben rátaláltam. 1-esnek: Az XP-ben ehhez a mappához nem lehet hozzáférni, hanem csak programból: vezérlõpult-Internet beállítások menüpontban lehet a takarítást elvégezni. 2-esnek: A ccleaner-rel már régebben próbálkoztam. Nekem olyat is eltüntetett amit nem kellett volna, pl. újra kellett telepítenem a hangkártyát.
- elsõ vagyok - hogy- hogy nem lehet hozzáférni? simán lehet törölni total commanderrel.
A kérdező hozzászólása: Én a sajátgép-bõl indulva próbáltam, úgy nem elérhetõ ez a mappa. Most megnéztem total commanderrel is, úgy tényleg OK.
-második vagyok- én sok ideje használom már a ccleanert, és ilyen gondom még nem volt, de ha megnézed a beállitasokat ott tudod 'finomhangolni' mit törölhet, és mit nem.. elõzõhöz még annyi, hogy eszközök -> mappa beállitasai -> nézet -> rejtett file-ok illetve az operációs rendszer védett file-jainak megjelenitése, és simán látod utánna már sajátgépbõl indulva is..

Két darab xp van fent a gépemen, béna voltam és mellé telepítettem az sp1-nek az sp3-t. Hogyan tudom letiltani/törölni, hogy ne kérje be a választó oldalt minden indításnál?

Legjobb válasz: Indítsd el azt a win-t, amelyiket meg akarod hagyni, start menü futtatás --> Írd be, hogy msconfig Válaszd a rendszerindítás fület, és töröld a nem kívánt bejegyzést az ablakban lévõ listából.

Indítsd el azt a win-t, amelyiket meg akarod hagyni, start menü futtatás --> Írd be, hogy msconfig Válaszd a rendszerindítás fület, és töröld a nem kívánt bejegyzést az ablakban lévõ listából.

Hogyan tudom XP-ben megváltoztatni azt a kódot, amit a Roother-hez való csatlakozáshoz kér a gép?

Van egy routher-ünk, amit resetelnem kellett. Ilyenkor generál egy új jelszót, de ebben vannak pl. kötőjelek, amik miatt nem tud egy pár telefon csatlakozni a routherhez.

Legjobb válasz: ezt csak én nem értem ?

ezt csak én nem értem ?
Én kb értem csak a választ nem tudom xD Gondolom wifin szeretne mobiltelóval netezni. Esetleg ha a router tipusát leírnád.
sztem minden telefonnal lehet kötõjelet is írni, de mondjuk nem csodálkozom.. tehát a wifi jelszavát szeretnéd átírni, akkor a géppel, böngészõn keresztül lépj a ruti-ba és ott át tudod írni, arra amire tetszik de hogy konkrétan hogy, ahhoz kellene a routered pontos típusa..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!