Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom az Adobe Flash -be (4 db)

jobb klik a flashre, aztán kiszeded a pipát a loop elõl.
A flash anyag keszitesekor be tudod allitani a loop tulajdonsagot. Azt hiszem, a flash fajl exportalasakor. Bar ebben most nem vagyok biztos. Nezz korul kicsit es biztosan megtalalod.
Amikor szerkeszted a flash-ed, legutolsó frame-nek egy keyframe-et tegyél, nyisd meg az action script panelt és állíts be neki egy stop-ot (pontosabban perpill sanja nem tudom leírni mert nincs elõttem flash szerkesztõ)
Hoegy egész pontos legyek (bár ezt szerintem tudod) Utolsó frame-jobb klikk(Insert keyFrame), aztán Alul Actions és írd be, hogy: stop()

Fel szeretném telepíten az adobe flash player-t de nem tudom mert azt írja hogy zárjam be a mozilla firefox-ot de hiába zártam be nem érti. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ctrl+Alt+Del (ha nem egybõl az jön be, akkor: Feladatkezelõ). Kattints a folyamatok fülre, keresd meg a firefox.exe-t, kattints rá, majd a jobb alsó sarokban a "Folyamat leállítása" gombra. Ha több firefox.exe van, akkor mindet egyesével ugyanígy. Ezután települni fog a Flash Player.

Ctrl+Alt+Del (ha nem egybõl az jön be, akkor: Feladatkezelõ). Kattints a folyamatok fülre, keresd meg a firefox.exe-t, kattints rá, majd a jobb alsó sarokban a "Folyamat leállítása" gombra. Ha több firefox.exe van, akkor mindet egyesével ugyanígy. Ezután települni fog a Flash Player.
A kérdező hozzászólása: de nem tom bezárni mert nincs a tálcára lerakni csak ha van valahol van
A kérdező hozzászólása: bezártam azokat de most se jo mit csináljak?köszi amúgy a választ
Nekem ugyanez volt, egyszerûen kiléptem a Firefoxból és Explorer-ben telepítettem a flash playert!Máshogy nem sikerült.
A kérdező hozzászólása: köszi mind a 2-tõtöknek végre sikerült feltelepítette csak nem rakta sehova hol keresem?
Nem kell keresni, ha a hozzá tartozó fájl-t meg akarod nyitni automatikusan megnyitja vele, Ha nem sikerülne akkor nem jó a telepítés!

Az Adobe Flash Playert be tudom állítani úgy, hogy csak a YouTube-on mûködjön?

Más oldalakon nincs szükségem flash player-re, és sokszor belassítják a gépemet a reklámok.

Legjobb válasz: Két böngészõ alkalmazás blokkolja a reklámok többségét, a maradék párat manuálisan adblock -al te is blokkolhatod. [link] [link]

Két böngészõ alkalmazás blokkolja a reklámok többségét, a maradék párat manuálisan adblock -al te is blokkolhatod. [link] [link]
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!