Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom az Adobe Flash (26 db)

Ha samsung g note telefonom rootoltam hogyan tudom az adobe flash playert fel rakni úgy hogy működjön is mert jelenleg bár telepítve van nem teszi a dolgát?

Legjobb válasz: Rootolni emiatt fölösleges volt. Root nélkül is fel lehet telepíteni az apk-t. Nem tudom milyen böngészõt használsz, de pl. a Google Chrome-nál nem fog menni, mert az nem flash képes böngészõ.

Rootolni emiatt fölösleges volt. Root nélkül is fel lehet telepíteni az apk-t. Nem tudom milyen böngészõt használsz, de pl. a Google Chrome-nál nem fog menni, mert az nem flash képes böngészõ.
jobb klik a flashre, aztán kiszeded a pipát a loop elõl.
A flash anyag keszitesekor be tudod allitani a loop tulajdonsagot. Azt hiszem, a flash fajl exportalasakor. Bar ebben most nem vagyok biztos. Nezz korul kicsit es biztosan megtalalod.
Amikor szerkeszted a flash-ed, legutolsó frame-nek egy keyframe-et tegyél, nyisd meg az action script panelt és állíts be neki egy stop-ot (pontosabban perpill sanja nem tudom leírni mert nincs elõttem flash szerkesztõ)
Hoegy egész pontos legyek (bár ezt szerintem tudod) Utolsó frame-jobb klikk(Insert keyFrame), aztán Alul Actions és írd be, hogy: stop()

Hogy tudom feloldani az Adobe Flash Player blokkolását a telepítésénél?

Mozzilára szeretném telepíteni

Legjobb válasz: csak úgy lehet föltenni ferifoxra a flasht,ha a ferifox ki van lõve,nincs éppen bekapcsolva, tudom ez elsõre nagyon logikátlanul hangzik,de tényleg így van

csak úgy lehet föltenni ferifoxra a flasht, ha a ferifox ki van lõve, nincs éppen bekapcsolva, tudom ez elsõre nagyon logikátlanul hangzik, de tényleg így van
ja, és a víruskergetõt is illik a telepítés idejére kikapcsolni! (külön felhívja rá a figyelmet az Adobe....)
A kérdező hozzászólása: Próbáltam úgyis hogy kikapcsolom a firefoxot de akkor is ezt írta ki , rendszergazdaként is próbáltam de akkor valami hibát ír ki .De ha letöltöm már gondolom akkor is ki kell kapcsolni a vírus irtót. És a firefoxbeállításainál nem kell valamit kikapcsolni hogy engedje ? elég ha a vírus irtót lelövöm ?
A kérdező hozzászólása: OKé megoldottam, köszönöm a segítséget :) :) :)


A telefonra hogy tudom letölteni az Adobe Flash Playert, hogy tudjak youtube-on videókat nézni?

Samsung S5230-as telefonom van..és nem indítja el a youtube-os videókat.. :/

Legjobb válasz: ha nincs rajta flash támogatás akkor sajna nem:/

ha nincs rajta flash támogatás akkor sajna nem:/
A kérdező hozzászólása: de van rajta.. vagyis a beáálításoknál van egy olyan hogy Flash: Be (szval be van kapcsolva..) de most mit tudok akk csinálni, hogy jó legyen? mert youtube-os ikonom is van.. megnyitja meg minden..csak a videót nem indítja el.. :/
szerintem akkor a nettel van baj
Háát, abeállításoknál a FLash a fájlra is vonatkozhat, de ha van rá hivatkozásod akkor nemtudom. Nézde meg a leírásban h támogatja-e. Ha nem, akkor nem tudsz videózni:S

Fel szeretném telepíten az adobe flash player-t de nem tudom mert azt írja hogy zárjam be a mozilla firefox-ot de hiába zártam be nem érti. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ctrl+Alt+Del (ha nem egybõl az jön be, akkor: Feladatkezelõ). Kattints a folyamatok fülre, keresd meg a firefox.exe-t, kattints rá, majd a jobb alsó sarokban a "Folyamat leállítása" gombra. Ha több firefox.exe van, akkor mindet egyesével ugyanígy. Ezután települni fog a Flash Player.

Ctrl+Alt+Del (ha nem egybõl az jön be, akkor: Feladatkezelõ). Kattints a folyamatok fülre, keresd meg a firefox.exe-t, kattints rá, majd a jobb alsó sarokban a "Folyamat leállítása" gombra. Ha több firefox.exe van, akkor mindet egyesével ugyanígy. Ezután települni fog a Flash Player.
A kérdező hozzászólása: de nem tom bezárni mert nincs a tálcára lerakni csak ha van valahol van
A kérdező hozzászólása: bezártam azokat de most se jo mit csináljak?köszi amúgy a választ
Nekem ugyanez volt, egyszerûen kiléptem a Firefoxból és Explorer-ben telepítettem a flash playert!Máshogy nem sikerült.
A kérdező hozzászólása: köszi mind a 2-tõtöknek végre sikerült feltelepítette csak nem rakta sehova hol keresem?
Nem kell keresni, ha a hozzá tartozó fájl-t meg akarod nyitni automatikusan megnyitja vele, Ha nem sikerülne akkor nem jó a telepítés!

Tegnap letöltöttem az adobe flash playert a telefonomra és azzal valami furcsa kereső is letöltődött, amit ki is töröltem. De az aksi használatát vissza néztem és kis időközökre bekapcsol a wifi. Miért? Hogyan tudom ezt letiltani?

Legjobb válasz: Ez nem az adobe flasch playertõl függ, bár lehet, bekapcsolta hogy a wifit pl. 5 percenként ellenõrizze. Ezt te ki tudod kapcsolni, hogy soha se ellenõrizze

Ez nem az adobe flasch playertõl függ, bár lehet, bekapcsolta hogy a wifit pl. 5 percenként ellenõrizze. Ezt te ki tudod kapcsolni, hogy soha se ellenõrizze
A kérdező hozzászólása: Közbe már letöröltem azt is.. Nem akarom h gubanc legyen. Azt hol lehet beállítani?
na ez saját tapasztalatom is...aztán lehet küzdeni a törléssel, de megoldható... példul ezért töltöttem le a totál commandert is, hogy ha gubanc van, akkor jobban vissza tudom keresni, a feladatkezelõt nézd meg.. tudom, hogy tudod, de mégis...
A kérdező hozzászólása: most ez nem igazán értem! :D mit csináljak? :)

Hogy tudom letölteni az Adobe Flash Playert?

fb-on ha megnéznék egy videót, kiírja, h le kell töltenem. ráklikkelek, erre egy idióta oldal jön ki, ahool bármire kattintok, semmi se történik, az AFP-t pedig sehonnan nem tudom leszedni

Legjobb válasz: ITT töltsd le:http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP

ITT töltsd le:http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP
A kérdező hozzászólása: és ha telepítem akk automatikusan mennek a videók?

Hogy tudom letölteni az Adobe Flash Playert? Létszi lépésről lépésre írjátok le, köszi.

Legjobb válasz: http://get.adobe.com/flashplayer/ Ezen nem nagyon van mit írni. Lejön egy exe fájl, duplán kattintasz rá, és követed az utasításokat, mint bármilyen egyéb telepítésnél.

http://get.adobe.com/flashplayer/ Ezen nem nagyon van mit írni. Lejön egy exe fájl, duplán kattintasz rá, és követed az utasításokat, mint bármilyen egyéb telepítésnél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm .
Kattintsd erre a linkre: http://get.adobe.com/flashplayer/ Majd kattints "Download Now" Majd futtatás/Mentés. A telepítés egyértelmû, de azért leírom. bepipálod az "I have read and agre.."részt majd kattints "Install"(Zárd be a böngészõt, mert különben nem megy) Remélem tudtam segíteni:)
Lassú voltam mind1
A kérdező hozzászólása: Nem jelenik meg az engedélyezés akkor hogyan tovább?
Ha elindítod az exe-t, akkor esetleg lehet egy ablak, hogy Megnyitja a végrehajtható féjlt... az OK, utána egy Megnyitott fájl... ablak, ott Futtatás, és akkor már a Flash Player ablaka kell hogy jöjjön, a szokásos elfogadom a licensz-feltételeket, stb. angol szöveggel, ott pipa az I have read... szöveg elé és nagy INSTALL gomb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm sikerült .

Hogyan tudom meg csinálni az adobe flash professional cs5.5 actionscript 3. 0-ben van egy button és ez a elsző framen van és hogy tudom meg csinálni hogy a amikor rá kattintok a buttonra és megjelenítse a második frémet?

Legjobb válasz: a gombodnak adsz egy nevet (properities, instance name), majd egy új layer-en az elsõ frame-n írsz egy AS kódot: gomb_neve.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:Event):void{ gotoAndStop(2); }

a gombodnak adsz egy nevet (properities, instance name), majd egy új layer-en az elsõ frame-n írsz egy AS kódot: gomb_neve.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:Event):void{ gotoAndStop(2); }
elvileg így. ha valami szintaktikai hiba, azt úgyis jelzi a rendszer. szemantikai hibánál meg majd keresgélsz sokáig, hogy érezd a törõdést :)
A kérdező hozzászólása: így kell :D igaz ? homebtn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, btn1); function btn1(event:MouseEvent):void{ gotoAndStop(2); }
A kérdező hozzászólása: így vagy nem ?
A kérdező hozzászólása: bocsi de nem nagyon értek hozza stop(); name_.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:MouseEvent):void{ gotoAndStop(1); }
a függvénybe is MouseEvent kell Event helyett, ahogy a 2. hszomban is írtam
A kérdező hozzászólása: nekem így nem mûködik stop(); info.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:Event):void{ gotoAndStop(1); }
vagy ugyanúgy, csak a 2. framere rakod, és gotoandstop(1) parancsot adsz vagy kibõvíted az AS kód hatótávját több framere, és a funkcióba egy if (event.currentFrame == 1){ gotoAndStop(2); } else if (event.currentFrame == 2){ gotoAndStop(1); } parancsot írsz (a pontos szintaktikáért felelõsséget nem vállalok...)
A kérdező hozzászólása: és azt hogy lehet hogy vissza menjen az elszõ gombra ?
A kérdező hozzászólása: köszi :)
izé... akarom mondani function ugras_masodik_framere(event:MouseEvent):void{
A kérdező hozzászólása: miért nem megy vissza ? :( stop(); login.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:Event):void{ gotoAndStop(2); }

Letöltöttem az Adobe Flash Professional CS3-at, de spanyol az egész. Hogy tudom átrakni angolra? Elvileg van benne angol, de nem találok nyelvi beállítást.

az adobe_epic, meg az LMresources mappában vannak felsorolva ilyenek, hogy: en_GB...gondolom az az lenne, de hogy oldjam meg, hogy angol legyen a nyelv?

Legjobb válasz: Ha biztos vagy benne, hogy angol nyelvi fájl is van a programba integrálva, töröld ki a telepítési könyvtár, nyelvi mappájából... (Lomtárba, ha még is kellene, így vissza tudod állítani) az összes, többi nyelv fájlt. (csak az angol maradjon!)

Ha biztos vagy benne, hogy angol nyelvi fájl is van a programba integrálva, töröld ki a telepítési könyvtár, nyelvi mappájából... (Lomtárba, ha még is kellene, így vissza tudod állítani) az összes, többi nyelv fájlt. (csak az angol maradjon!)
spanyol nyelvi mappa : Lengua, ebben keresd
A kérdező hozzászólása: köszi, bár azóta sikerült leszednem egy angolt =)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!