Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a számomra (913 db)

Excel-ben hogyan tudom a számok helyén színnel kitölteni a cellát?

Az lenne a lényeg hogy amikor 0 akkor nem legyen szín amikor 1 akkor pedig legyen valamilyen színe a cellának és ne 0;1 legyen 0=semleges 1=piros mondjuk.

Legjobb válasz: Feltételes formázás kell. Megadod, hogy ha a cella értéke = 1, akkor a formázás: piros kitöltés, piros betûvel, így csak egy piros cellát fogsz látni. 1 feltételt lehet megadni egy cellára, de egy tartományban annyi feltételes formázást adsz meg, amennyit akarsz.

Feltételes formázás kell. Megadod, hogy ha a cella értéke = 1, akkor a formázás: piros kitöltés, piros betûvel, így csak egy piros cellát fogsz látni. 1 feltételt lehet megadni egy cellára, de egy tartományban annyi feltételes formázást adsz meg, amennyit akarsz.

Ha hívogat egy 70-es szám, hogyan tudom kideríteni, hogy ki a szám gazdája?

Neten szeretném valahogy kideríteni, de sajnos annyira nem értek hozzá. Nincs erre valami vodafone-os kereső, vagy hasonló? Előre is köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Tudakozó. De 99%, hogy titkosítot telefonszám.

Tudakozó. De 99%, hogy titkosítot telefonszám.
Sajnos, de hivatalos úton ez szinte lehetetlen. Esetleg trükkel próbálkozhatsz. Egy másik számról felhívod, bármilyen "áll" indokkal, hátha ki adja magát.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Már többször próbáltam utánajárni az alább zenének, de egyszerűen nem tudom sehol se megtudakolni, hogy mi a szám címe. Ha esetleg valaki felismerné vagy hallotta már korábban és tudja, az legyen szíves és megválaszolná?

http://www.youtube.com/watch?v=1EqW9EH5sPY

Legjobb válasz: Sok reklámnak van olyan zenéje, amit direkt ahhoz írnak és készítenek el. A kommentekben is ezt írják, hogy ez nem egy elõadó egyik száma, hanem direkt a reklámhoz készült fél perces zene, ennyi az egész.

Sok reklámnak van olyan zenéje, amit direkt ahhoz írnak és készítenek el. A kommentekben is ezt írják, hogy ez nem egy elõadó egyik száma, hanem direkt a reklámhoz készült fél perces zene, ennyi az egész.
A kérdező hozzászólása: Értem. Azért köszi szépen!


kérj jelszóemlékeztetõt
A kérdező hozzászólása: Addig én is eljutottam, ..de továbbra is kéri a telefonszámra küldött kódot.
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=Aak2q1vea-0 az is számít hogy a körömlakk milyen?
Szia! Azt írja, hogy szobahõmérsékletû tisztított vizet használ. Itt egy link, hogy hogy tudsz ilyen vizet csinálni: http://www.wikihow.com/Purify-Water Azt is írja, hogy nem minden körömlakkal mûködik ez. Nem a márka az, ami számít, és sok kísérletezésbe került neki is, mire rájött, melyik a legjobb, de mindenképpen olyat használj, ami nem gyorsan szárad.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem tudok angolul... :P majd lefordítom google-be <3

Hogyan tudok egy számot a számológéppel mínusz hatványra emelni?

Pl. 1,12^-5

Legjobb válasz: de ezt minden számmal így kell

de ezt minden számmal így kell
de ha nem sima számológéprõl van szó, akkor azokon szokott lenni olyan gomb. nem tudom, hogy nekem milyen van, de az enyémen pl beírom, hogy 1, 12 -> utána van egy olyan gomb, hogy y^x utána meg lent van egy +/- gomb, megnyomom és beírom, hogy 5
elostod eeggyel tehát 1/ 1.12 és azt emeled az ötödikenre vagy 5 ször összeszorzod
'a' a minusz 'n'-ediken egyenlõ egy per ('a' az 'n'-ediken) ha jól emlékszem. Tehát hatványozod, és az egyet osztod az eredménnyel.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi a válaszokat mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Tényleg, így is jó!:) Köszi neked is!

Én abban szeretnék segítséget, hogy egy olasz mobilszámról hogyan tudnám meg, hogy kié? Sajnos nem tudok olaszul, így felhívni sem tudom. A szám: +39 349 1945880

Annyit már tudok, hogy alighanem vodafone-os szám.....

Legjobb válasz: Írj neki sms-t :) Ennyi elé szerintem: Ciao. Chi sei? ( Ki vagy?)

Írj neki sms-t :) Ennyi elé szerintem: Ciao. Chi sei? ( Ki vagy?)
Zaklat vagy csak egyszeri hívásról van szó és furdal a kiváncsiság?
A kérdező hozzászólása: Nem zaklat, csak szeretném tudni, hogy kié..... Sokszor próbáltam hívni rejtett számról de mindig csak hangposta jelentkezik egy hete. SMS nem jó, mert azt nem lehet szám nélkül küldeni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!