Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a pénzemet (485 db)

AlertPay, PayPal -ról, hogy tudom a pénzt átkűldeni a Bwin, Pokerstars, Sportingbet, vagy más ilyen oldalakra?

Valami megoldás nincs az ilyen küldésre? A lényeg az lenne, hogy ne keljen bankkártyát használnom (mert az nincs :S).

A férjemmel mindenben megegyeztünk. Az anyósom pénzt követel. Segített nekünk, hogy a lakására kölcsönt vett fel, de hogy odaadta papír nincs. Jogilag ő követelőzhet? A lelkiismeretem úgy diktálja, hogy ezt a pénz megadom neki, de most nem tudom.

Legjobb válasz: Ha papír nincs róla, akkor sehogy sem tudja bizonyítani, hogy a pénzt õ adta oda. Vagy megérti, hogy most nem tudod megadni, de mindent megteszel, hogy mielõbb visszaadd neki azt a pénzt... vagy le van ejtve, ha feljelent vagy valami, akkor sem tudja bizonyítani, hogy õ adta a pénzt.

Ha papír nincs róla, akkor sehogy sem tudja bizonyítani, hogy a pénzt õ adta oda. Vagy megérti, hogy most nem tudod megadni, de mindent megteszel, hogy mielõbb visszaadd neki azt a pénzt... vagy le van ejtve, ha feljelent vagy valami, akkor sem tudja bizonyítani, hogy õ adta a pénzt.
Gondolom, õ azt a pénzt ajándékba adta, hogy segítsen nektek. Arról kellett volna papírt írni. Így elvileg nem követelõzhetne, de én már sokszor láttam, hogy egy dörzsölt ügyvéd mire képes. Az a kölcsön, amúgy letelt már? Vagy még fizeti anyósod?
hát azért annyira nyugodt ne legyél. Egy nem túl kedvezõ forgatókönyv: Felbasz benneteket az apehnél. A apeh megkérdi, ugyan mibõl is vettétek a lakást. Namost ha nem mondasz semmit, akkor megadóztatják, mintha kerestétek volna a pénzt (adó járulékok), plussz késedelmi kamat, plussz bírság. Ha azt mondod, hogy ajándékba kaptad az anyósodtól, akkor az ajándékozás illetékköteles, azaz beszedik az illetéket, plussz késedelmi kamat, plussz bírság. Ha azt mondod, hogy kölcsönadta, akkor meg ott vagy, ahol a part szakad. Tisztán akkor jöhetsz ki a dologból, ha meg tudod vele beszélni, hogy milyen határidõvel, milyen részletekkel tudod kifizetni neki. Mondjuk õ is ekkor jár szerintem a legjobban. A szóbeli szerzõdés is szerzõdés, csak nehezebb bizonyítani.
A szerzõdés kétféleképpen is létrejött: az egyik szóbeli megállapodás alapján, a másik pedig a ráutaló magatartásotokkal. Tehát ne légy nyugodt, közöttetek a kölcsönre vonatkozóan a szerzõdés bizony él. Csak a magyarok azt hiszik, hogy amin nincs hét pecsét, az nem is létezik. Pedig de. Ugyanolyan. Max a meglétét nehezebb (DE NEM LEHETETLEN!!!) bizonyítani. A másik, amint mondták: egy egyszerû vagyonosodási vizsgálatot kell lefolytatni ellenetek, és máris kiderül az igazság. Mondhatod, hogy baráttól kaptad kölcsön, akkor a barátod is vizsgálat alá vonják, hogy vajh' õ mibõl adott kölcsön neked... (Már ha nincs papír...) Tehát ezzel igen rendesen megszivathatsz embereket. Egyezz meg az anyósoddal és fektessétek írásba a dolgokat. Ezzel jársz a legjobban. Amennyiben az anyós fizetési meghagyás kiállítását kéri, akkor mit csinálsz? Mert a bíróság a meghagyást tulajdonképpen érdemi vizsgálat nélkül bocsátja ki. Ellent fogsz neki mondani? Mire alapozva viszed perbe az anyósod... Tehát nem "egyszerû" ám ez a dolog. Mégha nincs papír, akkor sem!
Na szóval itt emberséges dolgokról van szó!! Most szüksége van a pénzre? Tisztázzátok, mert jár neki , õ szívesen segített amikor tudott, most ti jöttök. CSak annyit kell visszaadni, amennyit adott, hogy milyen ütemezésbe , azt pedig nektek kell megbeszélni, mert õ kockáztatja a lakását miattatok. Ha esetleg elveszik a lakását befogadod?? Üljetek le, beszéljétek meg mikor mennyit tudsz visszaadni. A lelkiismereted jól diktál. Egyébként ha nincs róla papír nem követelhet jogilag, de ne basszátok át, az szemét dolog!!Ti nem tudtok hitelt felvenni, hogy visszatörleszétek, vagy gondolom havonta kellene neki amit õ törleszt, , nemt udom.. Leülni... Megbeszélni!!
Még annyit, hogy azt is beszéld meg , hogy annyit adsz vissza amennyit kaptál. Igaz õ most kamatostól fizet, de remélem nem providentes hitelt vett fel. Mekkora az összeg. Ki látta hogy adott? Nincs tanu, nem történt semmi. Adjátok vissza azt amit kaptatok és tbb kölcsönt ne vegyetek fel!! Ilyenek a magyarok- hitelbõl-hitelbe- mondja a média. Nem szabad!!!
Mi van ha pl. felnyom az apehnál? Azt mondhatjátok hogy ismerõsöktõl kértetek kölcsön, meg spróltatok, ebbe is bele tud kötni az a szemétláda apeh? Ha normális ember akkor kivárja amíg elkezdtek törleszteni felé, kétlem hogy ennyire rosszindulatú lenne, akkor a pénzt se adta volna oda eleve. Szerintem legalábbis.
A kérdező hozzászólása: A családiház alsó része az anyukámé, a felsõszint lett a nevemen eltartási szerzõdéssel. Nekem is vannak kölcsöneim- elég sok. Anyós dupla annyi pénzt akar, mint amennyit én kiszámoltam. Mit tudok tenni, hogy jogilag ne tudjon eredményt elérni?


ha retailon játszol akkor írj egy ticketet.
A "bid" az csak licitálás.Ha nem licitál senki föléd, akkor megkapod majd a motort azon az áron ami bidre volt írva.Ha azonnal meg szeretnéd venni akkor buyout gombot kell(ett volna) nyomni.Ha valaki föléd licitál akkor vissza fogod kapni a goldot mail-ben.
egy kis angol tudás nem ártana. bid-licitálni buyout-kivásárolni te csak licitáltál, a pénzt meg azért vonja le, hogy azt ne tudd felhasználni másra. pl hogy nézne ki hogy több dologra licitálsz, amiknek az ára jelentõsen több mint amennyi pénzed van, majd megnyered mindet, és akkor mibõl fizeted ki?
A kérdező hozzászólása: kösz

Hogy tudok a neten pénzt keresni nula befektetésel ::?

Legjobb válasz: Aki azt hiszi, hogy 0Ft-ból tud sok pénzt csinálni az idióta :)

Aki azt hiszi, hogy 0Ft-ból tud sok pénzt csinálni az idióta :)
Ilyen helyesírással szerintem sehogy! Amúgy sem lehetséges.
Dehogynem lehet! Lehet és sokan ezt csinálják. Angol kell hozzá. Na meg az sem árt ha egyéni vállalkozó vagy. Vatera 15-30 munkanap szállítási idõ. Elutalod a pénzt eladó megrendeli Ebay-rõl a vásárolt cuccod majd levonja a hasznát. Máris 0 befektetéssel pénzt kerestél. Viszont ez jövedelem az elsõ perctõl kezdve adóköteles.
Szarból várat? Miért ne lehetne? Pláne ha Te vagy a helyi szippantós!!!Lehet pénzt keresni a neten, lehet próbálkozni, csak találni, hát azt nem! Ne higyj a csábító szõvegeknek, becsapnak!
#8: Csak azok hisznek ebben, akik így írnak, mint ez is.
Eddig több mint 77 ezren regisztráltak és nem kaptak lófittyet se. Röhej hogy mindig hisztek a szarból várat építeni lehetõségében. Fõleg ebben az országban ahol még a legtutibb dolgok is bedõlnek.
Regisztrálj a mellékelt link weboladalán és kövesd az infót.Majd kattingass a hirdetésekre. http://www.pandastart.com/confirm.php?mid=77375&ccd=L3CiVU7wDL
11:26 Én is nevetek rajta, de az üzleti kérdések alatt jó páran ezzel "villognak"
Netto 200-300 hahahahahhaahahah
Ne az ittlévõktõl kérdezd, mert itt mindenki nettó 200-300e-et keres és egy menõ cég feje.
sehogy.
van rá lehetõség, den em sokat fizet de legalább minden kifizetés megvalósul!!!! Semmi jutalékot nem von le! Priviben adom a részleteket!

Hogy tudom a Sim kártyán levő pénzem készpénzzé varázsolni?

Szeretném a Sim kártyámon levő pénzt valamilyen módon levenni és átrakni a bankszámlámra. Van erre valamilyen lehetőség? (pl. weboldal, ahol ezt meglehet tenni)

Legjobb válasz: Nem tudod és a szolgáltató sem fogja a pénzt odaadni. Annyit tehetsz, hogy ahol van mobilfizetési lehetõség ott levásárolod. ( Nem sok ilyen van, most hirtelen az autópályamatrica ugrik be )

Nem tudod és a szolgáltató sem fogja a pénzt odaadni. Annyit tehetsz, hogy ahol van mobilfizetési lehetõség ott levásárolod. ( Nem sok ilyen van, most hirtelen az autópályamatrica ugrik be )
nem tudod, esetleg vegyél lottót
Eladod valakinek a simed.

A moneybookers számlámra, hogy tudok tenni pénzt anélkül, hogy saját bankkártyáról utaljak rá pénzt?

Az MB számlám forint alapúra csináltam bármilyen megoldás érdekel.
Ha szükségesnek érezted feltenni ezt a kérdést akkor csak a pénze érdekel.
HA visszautasítód azt amit venni akar, vagy inkább te költesz rá, akkor tuti nem érdekel a pénze.ha nem hiányzik és nem gondolsz rá, akkor valszeg csak megszokás.
meg is adtad a valaszt :) sztem nem csak a penze vonz :)
Ja, egy BMW kulcs többet ér mind szónál.
Bár a pénz ad egyfajta kisugárzást a férfinak...:)
egy probat meger nem? :) iigazan csak akkor tudsz erre a kerdesre valaszt kapni ha kiprobalod, hogy milyen is vele lenni :)
A kérdező hozzászólása: Dehogy, imádom, ha hozzám ér, a kezei gyönyörûek, férfiasak és mindig meg tud nevettetni, viszont még nem kaptam tõle semmit, én sem adtam neki semmit...De ez nem zavar...
A kérdező hozzászólása: Nem emiatt tettem fel... Van egy pasi, aki iszonyatosan gazdag, de mielõtt ezt tudtam volna már odavoltam érte...De amióta tudom, hogy gazdag és én is érdeklem....Nos sajnos én mindig is anyagias voltam, vagyis nem azt mondom, hogy multimilliomosnak kell lenni, de fontos, hogy leygen mit a tejbe aprítania...De sose a pénzt néztem elõször, de valahogy mindig velük hozott össze a sors, ami nem rossz, sõt...Csak most nem tudom eldönteni, hogy a pénze miatt érdekel ennyire vagy csak közre játszik benne...Mert az tény, hogy jóképû, okos, gazdag, figyelmes, udvarias....tehát tökéletes....bár van köztünk min 20 év, de ez nem is látszik...ez az egy hátránya van....És most nem is tudom, hogy mit érzek igazából...
ha testileg v akar lekileg nem vonzodsz hozza...idegesit ahogy hozzader, megcsokol stb akkor csak a penz erdekel. ha nem es jol erzed magad akkor meg o maga...
A kérdező hozzászólása: Nem egy, hanem 2 és nem BMW hanem Dodge... :D

Hogy tudok a full tilt poker oldalról pénzt kivenni?

Legjobb válasz: Nagyon sokféleképpen, hiszen ez az egyik legnagyobb online pokerterem. Lehetõséged van kifizetni bankkártyára, akár postai utalással, vagy online számlákra is kiveheted a pénzt, mint pl. a moneybookers. Természetesen hogy kivehess valamelyik módon, elõször úgy tudom be is kell olyan fizetési módon fizetned is, amit utána rögtön ki is vehetsz persze.

Nagyon sokféleképpen, hiszen ez az egyik legnagyobb online pokerterem. Lehetõséged van kifizetni bankkártyára, akár postai utalással, vagy online számlákra is kiveheted a pénzt, mint pl. a moneybookers. Természetesen hogy kivehess valamelyik módon, elõször úgy tudom be is kell olyan fizetési módon fizetned is, amit utána rögtön ki is vehetsz persze.

Hogy tudok a bankbol kivenni penzt, ami az en nevemen van, de meg nem vagyok 18 eves? Ugy hallottam hogy szamlat kell vinni, amit veszel (hogy megis mire kell a penz), meg hogy kervenyt kell irni a GYAM hivatalba a szülöknek. Ez igaz?

Uj telot szeretnek venni,mert nemtudok mashonnan hamar elokaparni 100-150 ezer Ft-ot:| Lecci segitsetek,milyen megoldasok vannak?

Legjobb válasz: A szülõ vehet ki pénzt a gyámhivatal engedélyével.

A szülõ vehet ki pénzt a gyámhivatal engedélyével.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!