Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a kutyámnak az alapvető (1 db)

Hogyan tudom megtanítani a kutyámnak az alapvető tudnivalókat (marad, ül. . . )?

Olvastam több féle módszert, csak nem tudom, hogy melyiket a legcélszer?bb választani.

Legjobb válasz: Hát nagyon nehéz, napi több óra foglalkozás kell. Próbáld jutalomfalatokkal, simogatással, vagy épp finoman ütögetve. De nem kérve, hanem parancsolva! Vagy vannak kutyaiskolák, ahova a gazdával kell menni, bár kicsit drága.... de ott mindent elmondanak, és csak rád fog hallgatni! Ez a biztos módszer ;)

Hát nagyon nehéz, napi több óra foglalkozás kell. Próbáld jutalomfalatokkal, simogatással, vagy épp finoman ütögetve. De nem kérve, hanem parancsolva! Vagy vannak kutyaiskolák, ahova a gazdával kell menni, bár kicsit drága.... de ott mindent elmondanak, és csak rád fog hallgatni! Ez a biztos módszer ;)
Hát azért ezek nem olyan nehéz feladatok egy kutya számára!Nagyon gyorsan megtanulja, ha mindig ugyanazzal a vezényszóval irányítod.Ha azt mondom:ül, ettõl még nem tudja mit akarunk tõle, de ha a farát lenyomom, hogy leüljön, közben mondom hogy ül, majd megdícsérem esetleg jutalomfalatot adok neki, akkor elõbb-utóbb rájön hogy mit akarunk.Ezt ismételgetni kell, de egy-egy gyakorlat ne tartson 10 percnél tovább.Inkább a rendszerességre törekedj, és mindig tovább léphetsz a tanításban.Sok sikert!
http://zug.hu/hir/?id=98&r=19 szia! az alapokat errõl az oldalról megtudhatod vannak kiképzéssel foglalkozó könyvek amelyekben egyszerûen és érthetõen le van írva mit és hogyan tegyél!De ha a neten szétnézel akkor biztos vagyok benne hogy találsz még ehhez az oldalhoz hasonlót. Sok sikert! Üdv Netty
Ódákat zengenek róla: http://www.kutyasuli.hu/kikvez.php


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csak az én kutyámnak száraz az orra alvás közben?

Amikor ébren van akkor rendesen nedves és hideg, de ha alszik akkor száraz és meleg.1 éves kan kutya és kiskora óta így van, gondolom akkor nem beteg?

3

Szerintetek melyiket válasszam? A francia buldogot vagy a dalmatát? Lakásban szeretném tartani, de van kert is

10

Akiket nem engednek szabadon?

Csak érdekelne a véleményetek, mit gondoltok arról, ha egy kutyát úgy tartanak, hogy soha nem lehet szabadon, nem csatangolhat a parkban, vagy máshol. Nem találkozhat más kutyákkal úgymond "kontroll nélkül". Ezek a kutyák hátrányban vannak, a többiekhez képest? Vagy kevesebbet tanulnak? Bocsi, nem tudom ennél jobban megfogalmazni.
Ha valakinek van konkrét véleménye a dologról, azt szívesen fogadnám, érdekelne.

10

Árész vagy Dante?

Husky vagy német juhász kutyusnak név.

7

Hogyan taníthatnám meg a felnőtt kutyáimat, hogy ne húzzanak sétakor?

Két menhelyről befogadott kutyám van, 1 vizsla és egy tacskó keverék. Mindkettő felnőttként került hozzám, s nem tudnak azóta sem sétálni, nagyon húznak. Hogyan taníthatám meg őket normálisan sétálni?

6

Amstaff Pitbull tartók így szabályosan engedem el a kutyám?

Van egy 1,5 éves amstaffom elég önfejű és nem mindig jön vissza volt,hogy ha rámorogta ő vissza és egymásnak is ugrottak.Ezért mindig pórázon sétáltatom.Olyat lehet,hogy szájkosárral elengedem?Úgy senkit sem tud még véletlenül sem megharapni és nem szólhatnak semmit hisz ott a szájkosár rajta.

11

Szeretnék egy Bichon Bolognese/Frisé kutyus. Akinek van az letudj írni a tapasztalatait illetve melyiket ajánljátok jobban? Nem ez az első kutyusom és tudok rá felügyelni kioktatást nem kérek! Illetve honnan lehet venni, mennyiért tenyésztőtől.

2

Lessz valami baja kis ktyámnak ha 1 alkalommal nem kutyasamponnal fürdetem meg hanem sima emberi tusfürdővel vagy saponnal?

6

Yorki ehet diót?

2

A kis chiuaua fülét, hogy kell felálítani?

4hetes.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!