Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a kapcsolatot azzal az (186 db)

Facebookon rajongói oldalt készítettem. Hogyan tudom a kapcsolatot felvenni azokkal, akik like-olták az oldalam?

Pprivát üzenet formájában gondoltam, ahol csak az láthatja az üzenetemet, akinek küldöm - tehát nem az üzenőfalra. Köszi a segítséget!

Az lenne a problémám, hogy van egy fiú! 3éve jártunk pár hónapig, de szakítottunk, mert távol kerültünk egymástól, és ez kissé felemésztette a kapcsolatot. De az elmúlt félévben újra feltűnt és nem tudom mit csináljak?

Hónapokkal ezelőtt találkoztunk egy bulin, és félrehívott elmondani, hogy eddig én voltam a lejobb "csaj" az életében(-szakításunk után egy hónappal találkoztam vele egy buliba, részeg volt és sírt miattam). Nekem akkor barátom volt, elég régóta, mikor ezt mondta. Majd miután szinte 2hetente találkoztunk bulikba megcsókolt ( nekem akkor már nem volt barátom), és így megy ez hónapok óta. De ennyi! Volt, hogy ott is aludtam nála, de hozzám sem nyúlt! Nem értem, hogy ezt most miért csináljak, le akar fektetni, vagy ennyire unatkozik, vagy egyszerűen nem értem?? de sajna nekem már többet jelent egy kicsit és megijedtem...

Legjobb válasz: Hát kitudja, talán õszintén el kéne mondani mit érzel és megkérdezni õt is, hogy mit akar mit szeretnétek. Ezt így ha õ nem akar semmit nem érdemes feszegetni, mert az csak neked lesz rossz. De valószínû, hogy õ is szeretne egy kapcsolatot veled, de talán fél a csalódástól. Kommunikáljatok.

Hát kitudja, talán õszintén el kéne mondani mit érzel és megkérdezni õt is, hogy mit akar mit szeretnétek. Ezt így ha õ nem akar semmit nem érdemes feszegetni, mert az csak neked lesz rossz. De valószínû, hogy õ is szeretne egy kapcsolatot veled, de talán fél a csalódástól. Kommunikáljatok.
Nem akarta kihasználni a szitut. Hívd el randizni! 23F
Ja és mindenképpen akkor amikor nem részeg és nem buliban vagytok.
A kérdező hozzászólása: Jaaaa de azt elfelejtettem, hogy az õszi szünetben elhívott filmet nézni, el is mentem, megnéztük a filmet, írt utána, hogy tök jó volt, ismételjük meg. 2 nap múlva elmentünk sétálni, és megfogta a kezem fényes nappal, többen is láttak, ölelgetett, puszilgatott.. De megkezdõdött a suli és folytatódott minden a régibe. Ha épp ésszel gondolkodnék, hagynám a fenébe, de azért nem akarom, mert, ha 3 év után is összehoz minket a sors, akkor csak jelent valamit..

Hogy/hol tudom felvenni a kapcsolatot ebayen az eldóval?

Emailcimet nem találok, meg üzenetet se tudom hogy kell irni szal elég kezd?vagyok, ha valaki egy rendelésen át segitene nagyon megköszönném.

Legjobb válasz: Nem...

Nem...
"Ask a question" a lap alján van. Ott tudsz kérdezni, másképp nem.
Ebay-en nem rendelsz, nem áruház. Licitálsz az aukción, vagy ha fixáras rögtön leütheted. Ha nyertél megkapod az elérhetõségeit.
A kérdező hozzászólása: de ez ilyen fix áras dolog volt valami boltnak a cucca és azt rendelni kell... -.-


Gmail-ről szeretnék váltani indamail-re, de nem tudom, hogy baj-e, hogy a gmail-nek titkosított a kapcsolata (HTTPS), az indamail-nek pedig nem (HTTP)?

Vélemények? Légyszi olyanok írjanak, akik tudják, hogy milyen veszélyekkel járhat, ha nem titkosított a kapcsolat.

Legjobb válasz: bizony nem igazán ajénlott, de áááá tudod te milyen egy foossss az indamail?? nem értelek, a gmail egy tök modern, megbízható rendster, nekem is van egy címem indamailpon, de sorozatosan befagy, nem érkezik meg aze mail és sorolhatznám, egy kész horror, hidd el nem XXI-sz-ba való

bizony nem igazán ajénlott, de áááá tudod te milyen egy foossss az indamail?? nem értelek, a gmail egy tök modern, megbízható rendster, nekem is van egy címem indamailpon, de sorozatosan befagy, nem érkezik meg aze mail és sorolhatznám, egy kész horror, hidd el nem XXI-sz-ba való
A kérdező hozzászólása: ok. :)
A kérdező hozzászólása: köszi.
A kérdező hozzászólása: azért még légyszi írjatok válaszokat!!!
gmail forever 

Adunk még egy esélyt a párommal a kapcsolatunknak, ő azt mondja most nem szerelmes és hogy nem tudja mi lesz, lehet szakít, szerintetek ebből még lehet újra igazi kapcsolat?

Én úgy érzem hogy ha id?t kell adnia magának az azt jelenti hogy semmi jóra ne számítsak. 4 évet voltunk együtt, miattam lett vége (szünetet kértem), azt akarta hogy béküljünk ki, mire én beleegyeztem már így állt a helyzet. Nem tudom mi legyen, annyira fáj hogy ennyire gyenge volt a kapcsolatunk... Teljes szívemb?l szeretném ha együtt lennénk újra, úgy mint régen, de félek hogy véglegesen szakítani fog... :'(

Legjobb válasz: Ha már nem szeret, akkor hagyd. Inkább most, mint hiú ábrándokat kergess mint én :(

Ha már nem szeret, akkor hagyd. Inkább most, mint hiú ábrándokat kergess mint én :(
Ami egyszer elromlott ennyire, nem javul meg
"õ azt mondja most nem szerelmes" nem lehet ebbõl már semmi. ha már ki tudja mondani ezt, akkor vége.
Na várjunk csak, most akkor ki kért idõt? Ha mindketten, akkor ennek már vége. Ha tényleg szereted, próbáljátok átbeszélni a dolgokat, de ami nem megy, azt ne erõltesd.
A kérdező hozzászólása: Mindegy már, végleg szakított velem :'(

Fontos! Hogy tudom A facebook-on Megszakitani egy ismereosommel a kapcsolatot? Az az törölni az ismerősök közül.

Legjobb válasz: rámész az adatlapjára aztán az ismerõsei alatt ott van hogy ismerõs törlése

rámész az adatlapjára aztán az ismerõsei alatt ott van hogy ismerõs törlése
A kérdező hozzászólása: Köszi sikerült!

Androidos telefonom amikor bekapcsolom a wifit és bemegyek az üzenetekbe azt írja, hogy "várakozás a kapcsolatra" és nem tudok se írni se megnézni amit írtak de csak nálam van és gépen meg megtudom nézni a dolgokat! Valakinek vmi tipp, mit csináljak?

Legjobb válasz: Gondolom emailokra gondolsz. Töröld majd telepítsd újra az appot. Ha vírus akkor factory reset. Ha a hiba a rendszerben van akkor software frissítés. Milyen Telefon? Eleve ilyen volt vagy csak mostanában csinálja?

Gondolom emailokra gondolsz. Töröld majd telepítsd újra az appot. Ha vírus akkor factory reset. Ha a hiba a rendszerben van akkor software frissítés. Milyen Telefon? Eleve ilyen volt vagy csak mostanában csinálja?

Miért nem tudom feldolgozni, hogy ilyen a kapcsolatom az apámmal?

nem is tudom hol kezdjem.

Legjobb válasz: El kell fogadni azt a tényt,hogy ez így alakult.A helyedben nem pattognék neki,oldja meg a gondjait egyedül.

El kell fogadni azt a tényt, hogy ez így alakult.A helyedben nem pattognék neki, oldja meg a gondjait egyedül.
Nem tudsz mit csinálni, nem te akartad, hogy így alakuljon apukáddal a kapcsolatot. Mondjuk a helyedben én nem ugranék...
Az én apám tökéletes mása annak, amit leírtál. Annyi különbség van nálunk, hogy négy éve elváltak anyukámmal és azóta még a telefont sem veszi fel, ha hívom. Egyszerûen átnéz rajtam, az utcán képes elmenni mellettem. Nem akarlak elkeseríteni, de ezt sem elfogadni, sem félretenni nem lehet, ezzel együtt kell élni. Bírom az ilyen "próbáld túltenni magad rajta" tanácsokat. Ezt nem lehet feldolgozni és egy állandó tüske az emberben, pláne ha még próbál is kedves lenni az apjával, aki ezt egyáltalán meg sem érdemli. Együtt érzek veled!
mond meg neki, hogy ne erõltesse, a barátodnak pedig ne szólj, a következõ esetig.
Úú, ez tényleg durva.:S Én azt hiszem soha többé nem mennék hozzájuk. De tényleg, mit szólsz ahhoz a megoldáshoz, hogy anyukádnak (vagy a saját családodból olyan valakinek, akiben megbízol, és ismer téged, tudod, hogy neked hisz)meséld el? Mert a pali tuti tagadni fog, még téged kever kellemetlen helyzetbe, a fia pedig lehet nem fog neked hinni, és te leszel a szarkeverõ.
Fúj, micsoda piszok féreg... :S Csodállak, hogy megõrizted a hidegvéred, én nem is tudom, mit csináltam volna... :S Hát te tudod, ha nem akarod neki elmondani, én nem várnék a következõ ilyennel. Fõleg, hogy ki tudja, mi történt volna, ha még egy jó ideig nem jön meg a párod? Talán erõszakoskodott is volna. Mindenesetre többet ne maradj vele kettesben.
Az apjának nem volt olyan fontos a kapcsolatuk, hogy ne másszon rá a fia barátnõjére. Egyoldalú kapcsolatért pedig nem kár.
A kérdező hozzászólása: Nos köszönöm az eddig kommenteket. Bár az, hogy apa és fiú közösbe rakott..hát mit ne mondjak..bunkó hozzászólás volt ;) Nem, nem búcsúzáskor akart puszit adni. Kérdezte valaki, hogy hogyan történt. Nos a párom elment a boltba és a tesói pedig az uszodában voltak. Nem árt tudni, hogy a párom szülei elváltak, így hálistennek apósjelöltem csak ritkán jár haza, olyankor pedig anyósjelölt nincs otthon, csak este. Szóval ketten maradtunk. Én vacsorát csináltam a barátomnak, mert megkért rá. Drága após pedig elõször csak olyanokat mondott, hogy megy fürödni és megmosom-e a hátát... azt hittem (vagyis reméltem) hogy csak hülyéskedik, úgyhogy én is poénra vettem a dolgot, de még viccesen is elutasítottam. Erre ahogy elmostam az edényeket, odalépett hozzám és azt mondta, hogy nézzek a szemébe. Belenéztem, megfogta az arcom és húzta a magához fele. Hogy a félreértést elkerüljem, nem fordította el az arcom, hanem egyenesen a szám az õ szája felé tartott, mire elfordítottam a fejem és rászóltam, hogy hagyja abba. Szerencsére ezután nem sokkal megjött a párom. Úgy döntöttem, hogy ha csak még egy ujjal is hozzámér, vagy bármi hasonló történik, szólok a barátomnak, mert ez így nem lesz jó...
Biztos, hogy le akart smárolni, nem egy búcsúzáskor elcsúszott véletlen szájrapuszi volt? Amúgy szerintem anyukádnak kéne elmondanod, õ tudni fogja majd, mit kell tenni, intézzék el ezt a felnõttek egymás között.
Nem várnék a következõ alkalomig, rögtön elmondanám. Az ilyenek ebbõl táplálkoznak, hogy az áldozat úgyse szól senkinek, hanem vár, mert úgysem hinne neki senki, meg különben se történt "baj", meg hát nem is volt olyan nagy dolog, csak kinevettetném magam, stb. ...és az ilyen mocsok persze újra lecsap...
Kerüld õt, ne maradj vele kettesben soha.Az ilyenek képesek lennének megerõszakolni akár a saját fiuk párját is.Ha mégegyszer próbálkozik akkor szólj a barátodnak
ne a srácnak mondd el, hanem az anyjának... vagy akár zsarolhatod is az öreget :D
Mond el neki!!De nem fog neked hinni.Ez velem is megesett 7 évnyi házasság után.És persze após mindent tagadott.még én maradtam a sza...ban!!Igaz akkor már megromlóban volt a házasságom is.így az eset után elköltöztem.Vigyázz az apjával.
Ne mondd el, de ne menj többet oda. Egy idõ után úgyis rákérdez a barátod, akkor mondd el neki. Aztán majd õ dönt, ahogy akar.
Mindenféleképpen szólj neki.Ha szeret, elõbb utóbb neked fog hinni és sajnos lehet, hogy választania kell közted és az apja között.
Apuci és fia a közösbe rakott téged. :D
Ez végtelenül gusztustalan kisérlet volt. Ez az ember nem tisztel sem téged, sem pedig a saját fiát. Ha a közelében maradsz, be fog próbálkozni, aztán birkózhatsz vele. Én vagy hagynám ezt a kapcsolatot, vagy soha többet nem tenném be oda a lábamat, ahol az apa él. Teljesen izolálnám magam ettõl a bunkó paraszttól, aki azt hiszi, ha a fiáé leszel, egyben õ is jogot formálhat rád, vagyis az "ügy" a családban marad.
Szerintem pedig mondd el neki! Ha nem hiszi el, akkor meg hagyd a fenébe a srácot is, én azt gondolom. Én nem titkolnál el elõre, az fix. Egyébként máskor is közeledett már hozzád az apja? Voltak ennek a tettének elõjelei? Hogy történt az eset?
Mit érdekel téged, hogy tönkremegy-e a kapcsolatuk, ha a kedves apukát nem érdekli? Lehet, hogy a srác szereti az apját, de az apja semmibe sem veszi, õt, ha ilyenre képes. Mondd csak el, kerüljön le a hályog a szemérõl. Bár sanszos, hogy az apja tagadni fog, és neki fog hinni...
Én csak most olvastam a sztorit (megdöbbentõ, de sajnos sok ilyen lehet...). Be kell kamerázni a helyiséget, vagy legalábbis hangot rögzíteni, majd szándékosan elõidézni a helyzetet, amikor kettesben vagytok és mindent felvenni. Bizonyíték! Mi van, ha nem ez az elsõ eset?? Elõbb "megszerezném" a bizonyítékot, majd ezt követõen mondanám el a barátomnak... Ha nem hisz, hát tessék! Egyébként vigyázz Magadra! Sok elmebeteg pszichopata van, akirõl nem is gondolod...

Ti veszekedtetek párotokkal az ügyben hogy hol lakjatok? Nem tudunk megegyezni, félek, hogy rámegy a kapcsolatunk.

Férjem örökölt egy házat egy faluban és én nem szeretnék ott lakni rossz környezet, viszont ahol most lakunk a szüleimnél egy másik faluban már megszoktunk mindenkivel jóba vagyunk szüleim segítenek a gyerekek körül is mindent. eddig azt beszéltük itt veszünk házat, de most hallani sem akar róla, pedig van rá pénz, minimális hitel kellene.

Legjobb válasz: És mit súg a munkahely?! Mert ha az nem lesz, vagy a másik helyre költözés miatt veszik el a jelenlegi, vége a világnak!

Miért ragaszkodik? Lehet, hogy el sem tudná adni, akkor meg inkább lakjanak benne õk, minthogy szülõkkel. Megértem a férjedet is, de persze téged is, ha valami lepukkadt faluról van szó, ahol max egy kis bolt van, ahol totál alapvetõ dolgokon kívül egyebet sem kapni, azt is borsos áron, plusz talán napi kétszer jár arra busz, se ovi, se iskola, se orvos, hát oda én sem mennék. Csak sajna az ilyen örökölt házat eladni is nehéz manapság, mert épeszû ember nem költözik ilyen helyekre, hacsak nem nyugdíjas mamika és papi.
És mit súg a munkahely?! Mert ha az nem lesz, vagy a másik helyre költözés miatt veszik el a jelenlegi, vége a világnak!
A gyerek szempontját kell elsõdlegesen nézni, gondolom a szüleidnél sem akar megöregedni. Adjátok el az örökölt házat és akkor hitel sem kell aztán vesztek egy házat a szüleidtõl külön.
Oppá! Ilyenkor nem a gyerek az elsõ hanem a munkahely Mert ha az nincs, a gyerek és az asszony nem eszik, összeomlik a család!
Érdekes a párod felfogása. Miért ragaszkodik ahhoz a faluhoz, ahol az örökölt ház van?
Mi is sokat vitázunk. Olyan munkám van, hogy 12 órát dolgozom, de mindennel együtt így is 13 órát töltök a munkahelyemen. Én szeretnék közel költözni a munkahelyemhez (neki mindegy lenne, mobilis a munkája), mert nem akarok csak aludni hazajárni. De ez így Budapest közepén van, õ meg undorodik a városoktól. Oda akar költözni, ahol õ lakik, de az nekem 3 óra utazás lenne... Arról nem beszélve, hogy ha gyerekeink lesznek, nem akarom, hogy mindentõl el legyenek vágva, és rohadt sokat kelljen még egy moziba is utazniuk, nem beszélve ezt mindennap eljátszani az iskolával...
Amikor az egyik albérletbõl egy másikba költöztünk, nehezen egyeztünk meg hogy hol lakjunk. Én leginkább azt nézném a ti helyzetetekben, hogy a gyerekeknek mi a legjobb. Közel legyen a bölcsi, ovi esetleg általános iskola, orvosi rendelõ stb.
akkor nincs más megoldás, találjatok ki egy harmadik helyet és kössetek abban kompromisszumot!
A kérdező hozzászólása: igen én is ezzel érvelek de akkor meg azt mondja, hogy a gyerekkel akarom zsarolni.
Ha a gyerek a legfontosabb akkor logikus hogy a munkával kezdik...mivel abból tudják biztosítania megélhetést...
Igen, sõt... mi a párommal azt hiszem egy kicsit nagyobb bajban is vagyunk. Páromnak élnek Kanadában rokonai, õ itthon nem talált melót, ezért felvette a kapcsolatot kinti rokonaival, akik azonnal belevetették magukat az álláskeresésbe és több lehetõséget is találtak a páromnak. Õ nem szeretett volna eddig itt hagyni engem, de hamarosan diplomázom, így egyre többször kerül napirendre a téma, hogy mi lesz utána. Nekem Budapesten lenne állásom, méghozzá nem is rosszul fizetõ, õ is biztosan találna, ha nem is olyan jó pénzért, mint Kanadában. Én úgy képzelem el, hogy Budapest külvárosában éldegélnénk egy pici családi házban (esetleg környékbéli faluban), vagy amíg fiatalok vagyunk, egy társasházban, mindegy. Én a diplomámmal Kanadában valószínûleg nem kapnék szakmába vágó állást, õ még is hajthatatlan, hogy nem baj, majd õ eltart, legyek elsõsorban anyuka. Nos 1: én nem azért tanultam hosszú éveken át, hogy utána ne használjam fel semmire a diplomámat, nem érezném jól magam. 2: szeretném ha legalább annyira közel élnénk a szüleinkhez, hogy ne csak évente vagy két évente egyszer lássák õket az unokák. Jó lenne ha olykor tudnánk rájuk támaszkodni. Ergo én nem akarok menni, párom nem akar maradni, így megvagyunk lõve. Egyelõre igyekszünk harmadik megoldást találni és ha már a párom mindenáron külföldre akar menni, akkor olyan európai országot találni, ahol én is tudok dolgozni és repülõvel is max 1-2 óra és itthon vagyunk. Elkeserítõ helyzet, hogy nem egyeznek a képeink az biztos, de ha igazán szeretjük egymást, akkor mindkettõnknek engedni kell egy kicsit, ahogy nálatok is. Pl. azzal, hogy kiadjátok a lakást és ha nincs más, akkor még mindig ott lesz és költözhettek, ha úgy hozza a sors.
Nálunk nem volt vita ebbõl kifolyólag. Nálunk ésszerû volt, hogy abban a városban veszünk házat, ahol párom lakik mert neki ott van biztos munkahelye, ahol én laktam semmi kilátás munka ügyben. Mindenesetre érdekes, hogy a párod úgy gondolja a gyerekkel zsarolod õt. Neki is azt kellene nézni, hogy mi lenne a legjobb a gyerekeknek. És nem utolsó szempont, hogy hol van munkahelyetek.
A szüleiddel egy házban laktok? Nem lehet, hogy csak evvel van a baja es nem a faluval?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!