Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a kapcsolatot (452 db)

Facebookon rajongói oldalt készítettem. Hogyan tudom a kapcsolatot felvenni azokkal, akik like-olták az oldalam?

Pprivát üzenet formájában gondoltam, ahol csak az láthatja az üzenetemet, akinek küldöm - tehát nem az üzenőfalra. Köszi a segítséget!

Szerintetek hogyan tudom a kapcsolatot felvenni Muri Enikővel?

voltak ma egy helyen. vegig figyelemmel kovettem. ami azt illeti dedikalason tavolbol megfigyelt, majd integettem fulig ero szajjal es visszaintett fulig ero szajjal, ezutan odamentem alairast kerni, majd odarantott es adott egy puszit. koncerten is kiszurt, majd a vegen eleg lazan odasetalam, es siman engedte hogy atkaroljam, teljesen hozza simultam+kozos kep XD mentem volna el, majd visszahuzott es adott 2 puszit :OOO fura, nem fura én azt hiszem tetszettem neki. massal nem igen csinalt hasonlot.

Legjobb válasz: Van barátom. Enikõ.

Van barátom. Enikõ.
A kérdező hozzászólása: nincs neki :)
A kérdező hozzászólása: mondjuk ha állandóan fellépnek, mikor van ideje magánéletre?
Szerintem már felvetted. Járj koncertekre, akkor talán megadja a privát profiljának a nevét.
Szerintem felejtsd el a csajt. Ha van egy énekes nõ fõleg fiatal szerinted nem ezt csinálja egy olyan srácokkal akik rámosolyognak meg minden:) Azért csinálja hogy legyen egy élménye a rajongónak és hogy ne ezen csámcsogjon a média hogy mérgesen néz rá valakire akkor már egybõl ember gyûlölõ meg ilyenek. Szerintem felejtsd el a csajt, lehet hogy nincs párja még vagy tudom is én de ha komolyan tetszenél neki tuti adott volna valami elérhetõséget.

Tudom, hogy nem normális de sokszor piszkálja a fantáziám hogy a barátnõmet én és egy másik srác dugja meg. Ki próbáljam? Alapból féltékeny tipus is vagyok Késõbbiekben mit gondoltok, hogy hatna a kapcsolatunkra?

Gondoltam arra is,hogy veszek egy gumi babát és elõször azzal de tudom,hogy alapból gáz e az egész:))

Legjobb válasz: nem lenne hatása, mert nem lenne kapcsolatod :D

nem lenne hatása, mert nem lenne kapcsolatod :D
Inkább Benkõ! :DDD
Kedves fantáziadús Kérdezõ, azzal Te is nyilván tisztában vagy, hogy egy mûfarok (bármihez csatlakozik is) meg sem közelíti azt az élményt, mikor a barátnõd mellét simogatja eg másik srác. Szóval beszélgessetek errõl _nagyon_ sokat - és ha már mindenképpen erre vágysz, kezdjetek egy páros szexszel, ott semmi sem kötelezõ, maradhat mindenki a párjánál. De amíg ennyi kételyed van, esélytelen, hogy sérülések nélkül kerülj ki ebbõl (értendõ ez a kapcsolatra is).
Antonio Banderas szexbábu :D
normális volt a válasz :(
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat kéne... ha unatkoztok menjetek és találjátok fel magatokat srácok
A kérdező hozzászólása: gumi férfi...:D lovagló póz.. fantázia 0...:D lehetõleg nõk válaszoljanak inkább.
én sem, de ki érti ezeket a perverzeket?
Hátööö... Értem. De mégis, Te látod magad elõtt a szitut, amint felhívja a Peti haverját, hogy "Gyere már át légyszi, d.gjunk meg egy guminõt"? Én annyira nem... :)
megdugja õ a gumibabát, majd jön a haver
De a gumibaba hogy jön a képbe?
istenem, egyre több aberrált idióta születik erre a világra


Ex barátom nem tudja elfogadni, hogy vége a kapcsolatunknak. Mit tegyek?

Mivel messze laktunk egymástól, nem tudtunk gyakran találkozni. Fél évig "voltunk együtt", azalatt 6 alkalommal láttuk egymást. Az, hogy neten beszéltünk, nem pótolta a jelenlétét. Én nem akartam húzni a dolgokat, megmondtam, hogy esélytelen egy kapcsolat, ha nincs közöttünk személyes kapcsolat. Akkor azt mondta, hogy ő is így látja, és ne folytassuk. De azóta is minden nap ír sms-eket, emailekkel bombáz. Ma éppen fent voltam facebook chaten, és azonnal írt, hogy öngyilkos lesz, ha nem kap vissza, illetve leírta, hogy romba dőlt az egész élete. Mit lehetne vele tenni? Ez már rosszabb, mint a zaklatás... 18/L

Legjobb válasz: Szard le. Te korrekt voltál, nem hitegetted, szíved joga volt lezárni a kapcsolatot, ha te úgy akartad. Az exed iránt semmiféle felelõsséggel nem tartozol. (nem lesz öngyilkos, ez biztos)

Szard le. Te korrekt voltál, nem hitegetted, szíved joga volt lezárni a kapcsolatot, ha te úgy akartad. Az exed iránt semmiféle felelõsséggel nem tartozol. (nem lesz öngyilkos, ez biztos)
az olyan sracok ketsegbeesettek akik nem igazan voltak mas lannyal. tanuljon meg tobb lanyt is vonzani, nyisson masok fele is es akkor majd nem lessz ennyire lereagadva. es ami az ongyilkossagot illeti: ZSAROLJA A K*URVA ANYUKAJAT
Az egyetlen célravezetõ ilyen esetben, ha nem veszel róla többet tudomást és nem reagálsz semmilyen megkeresésre. Egy idõ után belátja, hogy már nincs miért próbálkoznia. Az én exemnél ez mondjuk majdnem egy év volt..Nem mondom hogy könnyû volt végigcsinálni, de fokozatosan csökkentek a megkeresések.
Beszéld meg vele. Ha komolyan öngyilkos akar lenni küldheted hozzám.
Ne adj életjelet magadról.
tiltsd le fészbukon, vagy változtass nevet :( sajnos más nem jut eszembe. te mindent megtettél, õszinte voltál vele. amelyik kutya ugat....
Nyilván megbeszéltétek már ezt az egészet, de írd le neki még egyszer utoljára egy levélben, foglalj neki össze mindent, hogy miért lett vége, és hogy ne zaklasson többet, fogadja el a döntésedet. Ezzel te teljesen tisztázod magad és békében élhetsz tovább. A következõ pedig, hogy tiltsd le facebook-ról és minden közösségi oldalról, ahol elérhet téged. Telefon számot is cserélhetsz, hogy ne tudjon sms-ekkel bombázni és hívogatni, de az kicsit bonyolultabb. Ha nem cserélsz számot, akkor egyszerûen csak ne vegyél tudomást a hívásairól és üzieirõl. Azzal, hogy megírsz neki egy összefoglaló, normális hangvételû levelet, te teljesen tisztázod magad és utána már lelkiismeret furdalásod sem lehet miatta.
Írd meg neki, hogy van új kapcsolatod. Azt talán csak megérti. A telefonban is le lehet tiltani megadott számtól a hívásfogadást. A gmail-es levelezõben is lehet címeket tiltani.
Ne vedd fel a telefont, cseréld le az emailcímed, facebookon írj neki még utoljára, hogy most sajnos törlöd õt végle és ne keressen.Ha még egyszer fenyeget, akkor mond neki, hogy kihívod rá a mentõt, vagy visszafenyegeted.
Közösségi oldalakon tiltsd le, az sms-eit olvasatlanul töröld és tedd le a telefont, amint meghallod a hangját.
Nehogy hagyd magad zsarolni. Milyen undorító ez a pasi. Tiltsd le mindenhonnan, ahol el tud érni téged.
Hát ez nem normális dolog. Megérteném, ha 10 éves házasság és 2 gyerek után mondanád neki, hogy vége, de így? Azért nagyon rossz lehet neki. Én még egyszer megírnám neki, hogy sajnálom, de én nem szeretem már, nem tudnám vele elképzelni az életem, mindenképp vége.Próbáljon õ is továbblépni, lesz majd más, aki szereti, és neked is. Többet ne írjon, mert nem olvasod, telefont nem veszed fel, nem azért, mert bunkóskodni akarsz, hanem azért, mert tudod hogy így lesz a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem kellett letiltanom, mert "bosszúból" letörölte magát facebookról, és kitörölte a telefonszámom. Ma írt egy email-t, hogy az anyja mindig is tiltotta tõlem, mert hogy minden fiatal lány k.rva, és féltette szegény fiát (30 évesen...) Így nem akar többet kapcsolatba lépni velem, hallani sem akar rólam.
Annyit mondjál még neki, hogy utolsó figyelmeztetés, hagyjon békén - ellenkezõ esetben zaklatásért feljelented. Már az új jogszabályok szerint telefonon is el lehet követni a zaklatást, tehát ne töröld ki az sms-eket, mert az bizonyíték. Ha nem hagyja abba, akkor levélben jelentsd fel a rendõrségen (nem személyesen, mert szeretik lerázni az embert)

Hogyan tudom a Mozilla Firefoxot EDGE (lassú) kapcsolathoz optimalizálni illetve állítani?

Túl sokszor jelenik meg, hogy időtúllépés és a kapcsolat alaphelyzetbe állt. Az is jó, ha javasoltok olyan böngészőt ami lassú kapcsolathoz jobban megfelel mint a Mozilla Firefox. Mellesleg megkérdezném: tudok-e EDGE hálózattal skypon videokapcsolatot létrehozni?

Legjobb válasz: A lassú kapcsolathoz szerintem a Google Chrome böngészõ a legjobb. Milyen neted van egyébként?

A lassú kapcsolathoz szerintem a Google Chrome böngészõ a legjobb. Milyen neted van egyébként?
szerintem operát használj lassú kapcsolatokhoz, nekem bevált egyébként meg az EDGE elég lassú mobilhálózat, + szerintem még hanghíváshoz is gyenge egy kicsit. de kicsit tájékozódj itt(!): http://en.wikipedia.org/wiki/Enhanced_Data_Rates_for_GSM_Evo..

Hogyan tudok a Facebook-on embereket hozzáadni a családtagjaimhoz anélkül, hogy megadnám a pontos kapcsolatot köztünk?

Szeretném,ha a mostoha anyukám és a mostoha testvéreim is a családomnál szerepelnének, de csak akkor enged hozzáadni új családtagot, ha megadom a pontos családi kapcsolatot. Az a baj, hogy nem szerepel ilyen lehetőség, hogy mostoha anya/apa/testvér. Van még pár ember, akiket szeretnék odarakni, de őket sem tudom, mert nincs olyan opció, ami kéne.

Legjobb válasz: úgy nem tudsz hozzáadni embereket a kapcsolataidhoz, hogy ne adod meg, hogy õ neked kid. Szerintem csináld azt, hogy azokat használod amik ott vannak és a mostoha anyukád és a mostoha testvéreidet a simához sorolod.

úgy nem tudsz hozzáadni embereket a kapcsolataidhoz, hogy ne adod meg, hogy õ neked kid. Szerintem csináld azt, hogy azokat használod amik ott vannak és a mostoha anyukád és a mostoha testvéreidet a simához sorolod.

Hogy tartsam a kapcsolatot a pasimmal, mikor csak kéthavonta találkozunk, és csak neten tudjuk tartani a kapcsolatot?

Szinte minden barátom (csak kett? nem) ellenzi, hogy együtt legyek vele, de most úgy érzem, végre boldog vagyok.

Legjobb válasz: neten....

neten....
Táv kapcsolat. Pl: Telefon sex, Skyp Sex, stb.
"Hogy tartsam a kapcsolatot a pasimmal..." "...csak neten tudjuk tartani a kapcsolatot?" Ez alapján józan paraszti logika szerint neten.

Hogyan tudom magammal elfogadtatni, hogy ennek a kapcsolatnak vége?

Az a helyzet, hogy van egy párom. Elég régóta együtt vagyunk, 6 éve. Már egy ideje rossz a kapcsolatunk, sokat idegesítjük egymást, felkapjuk a vizet. A szex sem jó. Viszont szakítani gyáva vagyok, mindig találok vmi kifogást... Hozzá kell tenni,hogy mindkettõnknek ez az elsõ komoly kapcsolata. Fiatalok vagyunk, nem akarom elcseszni az életem, de egyszerûen túl gyengének érzem magam a szakításhoz. Úgy érzem õt féltem a legjobban, hogy mi lesz vele, ha... Hogy viselné, hogy tenné rajta túl magát. Segítsetek,mert tudom,hogy meg kell tennem!

Legjobb válasz: Beszéld meg vele hogy neked így nem jó. Egy szakítást nem lehet sértõdés nélkül csinálni.

Beszéld meg vele hogy neked így nem jó. Egy szakítást nem lehet sértõdés nélkül csinálni.
Minden szakítás fájdalommal jár mindkét részrõl. Az viszont még rosszabb, ha egy nem mûködõ kapcsolatban vergõdtök és nyírjátok egymást. Sajnálatból ne maradj vele, mert semmi értelme. Ha végképp nem mûködik, lépjetek tovább mindketten.

Szakítás-Te hogyan tudod a legkönnyebben és leggyorsabban lezárni volt kapcsolatodat magadban?

Tudom, hogy nem könny?, de mit teszel azért, hogy jobb legyen, és miel?bb túltedd magad ezen? Tippek kellenének...ismerek olyanokat, akiknek ez semmi feladat, de sajnos én nem ilyen vagyok.

Legjobb válasz: Én próbálok új emberekkel ismerkedni, és ha kibírom, akkor semmilyen formában nem kommunikálni az exel. Pár hónap, és egy új érdekes srác segítségével sikerülhet elfelejteni. De volt, hogy semmi az égvilágon semmi nem tudott vigasztalni, csak bõgtem, és depiztem. De egy idõ után mindig jobb lesz.

Én próbálok új emberekkel ismerkedni, és ha kibírom, akkor semmilyen formában nem kommunikálni az exel. Pár hónap, és egy új érdekes srác segítségével sikerülhet elfelejteni. De volt, hogy semmi az égvilágon semmi nem tudott vigasztalni, csak bõgtem, és depiztem. De egy idõ után mindig jobb lesz.
Erre nincsen "recept" akármennyire is szeretnéd siettetni. Ez egy öngyógyító mechanizmus, és hiába tereled el a figyelmed, hiába bulizol-pasizol/csajozol orrba-szájba meg a többi klisé, amit ilyenkor tanácsolnak az "okosok", nem ér semmit, amíg a kis agyad meg nem emészti, helyre nem rakja a dolgokat, hogy mi miért történt úgy, ahogy történt. Ez nagyon hosszú idõ, nem egyik napról, de mégcsak nem is egyik hétrõl a másikra történik, fõleg, ha nagyon fontos volt neked az illetõ. Mi 3 hónapja szakítottunk, az elsõ kb 2 hónap volt embertelenül rossz, mostanában már kezdem lezárogatni, de még így is idõre lesz szükségem, míg ezen teljesen túllépek. Akinek pedig ez úgymond "semmi" feladat, biztos lehetsz benne, hogy nem kötõdtek igazán mélyen, úgyhogy ne aggódj, hagyj idõt magadnak, mert akárki akármit mond, itt tényleg az idõ, ami segít. Ki kell bekkelni ezt a szar idõszakot, minden kapcsolatot meg kell szakítani az exszel és szépen apránként felépíteni magad. És utána jön egy sokkal de sokkal jobb. Törvényszerû.
Erre nincs túl jó vagy hatásos módszer. Sokat kell várni, míg lecsillapodnak az érzelmeid, de lelki alkattól függõen ez akár nagyon sokáig is eltarthat. A munkába temetkezést és a pozitív szemléletû emberek társaságát viszont kifejezetten jótékony hatásúnak találtam :)
én is a munkába temetkezem meg energiukus dolgokba mint takaritás stb. olvasás ilyenkor szoba se jöhet. valami fizikai munka.

Nem tudom mit tegyek, teljesen összezavarodtam. Hogyan változtathatnánk a kapcsolatunkon?

A barátommal nem régen volt egy komoly beszélgetésünk, hogy változtatni kellene bizonyos dolgokon. Hát történtek kisebb változtatások, de nem sok. És mostanában kételyeim támadtak, hogy szeretném e egyáltalán folytatni. Mert szeretem én, nagyon, de távol lakunk egymástól és nekem kevés amit így kapok, mert nem arra vágyok, hogy id?nkét találkozzunk, hanem arra hogy vele legyek amikor csak szeretnék, mert nekem ez így kevés. Pedig szeretem. Ha vele vagyok meg kicsit olyan önz?nek tartom, valahogy én nem ehez vagyok szokva, úgy érzem hogy a saját érdekeit el?bre helyezi, pedig szerintem egy kapcsolatnál ennek nem mindig kellene így lennie. Mit tegyek, hogy elérjem hogy változzon? Arra is gondoltam, hogy szünetet kérek, és ha akkor próbál változni meg akarja is folytatni velem akkor lehetne folytatni, de így szinte egyedül érzem magam. Pedig szeretem, de így szinte szenvedek és próbálom ezt érzékeltetni, de tudomást sem vesz róla. De néha meg szinte rajong értem. Nem tudok rajta kiigazodni. Miért ilyen?

Legjobb válasz: Én erre csak annyit tudok mondani, hogy a távkapcsolatok halálra vannak ítélve. Saját tapasztalat.

Én erre csak annyit tudok mondani, hogy a távkapcsolatok halálra vannak ítélve. Saját tapasztalat.
elsönek igaza van. én épp ezért sose próbáltam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!