Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a kérdésem (1121 db)

Hogyan tudom a kérdés kulcsszavait módosítani? - Gyakori kérdések

El?re is köszi!!

Legjobb válasz: Törölni a "Figyelt kulcsszavak" listánál lehet.Új szót a Keresõ mezõbe kell beírni.

Törölni a "Figyelt kulcsszavak" listánál lehet.Új szót a Keresõ mezõbe kell beírni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de nem erre gondoltam:S Kiírtam egy másik kérdést, és ahhoz a kulcsszavakat. És van figyelt kulcsszavak listája?? Hol? Légyszi írjátok meg azt is!!! Kösziii

Hogyan tudom a kérdéseimet ezen az oldalon kitörölni?

Legjobb válasz: Ha írsz a moderátornak, és kellõképpen megindoklod, akkor törlik a kérdésedet.

Ha írsz a moderátornak, és kellõképpen megindoklod, akkor törlik a kérdésedet.
Miért szeretnéd kérdéseidet kitörölni? Hiszen senki sem tudja, hogy ki tette fel a kérdést, ez benne a jó.Itt az ember olyasmiket is megtud amit sehol máshol nem tudna meg.Igen is minden kérdés és válasz maradjon meg.KIVÉTEL a szabályt megsértõ kérdések és válaszok.
Nekem kitörölték. Írtam a moderátoroknak, még okot sem írtam. Csak hogy töröljék :DDD
ott a kis x-ecske a kérdés mellet....
Már volt egy ilyen kérdés. Ott is van a linkje a "Kérdéseid" menübe. Az "általad feltett kérdések" alatt, kis betükkel.
Sehogy. Pontozzatok fel, mert ez a helyes válasz. XD
Ezt a kérdést már egy csomóan megkérdezték... a keresõt kéne használni!!!


Hogyan tudom a kérdésemet véglegesen törölni?

Ha már nem akarom hogy válaszoljanak rá, mert nem érdekel a továbbiakban..Értem én, h a kis listámból kiikszelhetem, de azt írta rendszer,hogy attól az még benne lesz a listában. De ha én már nem akarom hogy csámcsogjanak rajta?

Legjobb válasz: Nem lehet törölni tudtommal.

Nem lehet törölni tudtommal.
ezt én is szeretni tudnám...
Szerintem mások kérdését is tudod, figyelni.
A kérdező hozzászólása: de hogyan? te hogy csinálod?
Bejelölöd a kérdés alatt, hogy értesítsenek, ha új válasz érkezik a kérdésre!!!
A kérdező hozzászólása: kösziiiii, megvan :D ezer hála :)

Titeket nem idegesít az ha valaki a kérdésedre azt a választ adja hogy "bocsi nem tudom"? Ha nem tudja a kérdésre a választ akkor minek válaszol?

Volt egy kérdés amire az egyik válaszoló azt írta: "bocsi de nem tudom tényleg bocsi még egyszer :S" De ha most nem tudott a kérdésre válaszolni akkor minek válaszol???? A másik idegesítő az ha valaki azt írja hogy: "bocsi nem tudom csak azért válaszoltam hogy megjelöljem ezt a kérdést mert kíváncsi vagyok milyen válaszok jönnek" Csak rákattint alul a "Értesítsünk róla a új válasz érkezik?" gombra és kész. Ott lesz a Figyelt kérdések között. Ezért nem kell feleslegesen válaszolni!

Legjobb válasz: Azért válaszol,mert neki minden kérdéshez hozzá kell szólni,hogy lássák a jelenlétét. Ahol én vagyok témakör,ott is van 1 hülye qurva,aki mindenhez hozzászól,olyanhoz is amire nem tudja a választ,csak azért valamit mégiscsak odaír feleslegesen.

Azért válaszol, mert neki minden kérdéshez hozzá kell szólni, hogy lássák a jelenlétét. Ahol én vagyok témakör, ott is van 1 hülye qurva, aki mindenhez hozzászól, olyanhoz is amire nem tudja a választ, csak azért valamit mégiscsak odaír feleslegesen.
Jogos a felvetésed, s igazad is van. Egy olyan eset van, ami talál érthetõ, de az is szinte felesleges. Velem is volt úgy, hogy hasznos választ tudtam adni a kérdezõnek, értékelte is. Aztán a kérdésében feltett még egy, majd még egy kérdést. Kettõnkön kívül más nem is írt. De az egyik „alákérdezésére” már nem tudtam a választ, s ezt jeleztem neki. Nem tettem volna így, ha más válaszok is lettek volna.
Hülyék az emberek sajnos, nagy az Isten állatkertje.
engem is nagyon idegesit az ilyen, sok hulye unatkozik, es enm tudja mit csinaljon. 0 IQ -_-
Gratulálunk! Ön bebizonyította a piros kézzel, hogy nem érti az iróniát!
Kérdezõ! Kiderült, hogy téged nem csak a kérdésedben említett válaszok idegesítenek. Hogy ne zökkenj ki a mérgelõdésbõl, nézz a válaszok értékelésére! A 8. válasz (2013-08-27 21:50) áll a legmagasabb százalékon.
bocsi nem tudom, hogy miért írják ezt.. tényleg sajnálom... :S
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló! értettem az iróniát de én nem poénkodós válaszokat kérek hanem normálisakat! (ja és megsúgom ha most azt gondolod hogy piros kezet küldtem neked akkor ELTALÁLTAD!!!)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az utolsó válaszolónak egy piros kéz ment!!!! -.- Az összes többi válaszolónak pedig zöld :)
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló igen az az eset még érthetõ. Mert ha a kérdezõ feltett még1 kérdést a kérdésében és te korábban hasznos választ adtál neki akkor gondolom fõleg tõled várta a választ mert azt hitte hogy hátha megint hasznosat írsz. Emiatt érthetõ ez az eset... De az az eset amit a magyarázatban írtam az már nem....
A kérdező hozzászólása: te pedig a harmadik legalacsonyabbon :D. Ja és biztos miattad van mert te pontoztad le a hasznos válaszokat a 8.-at meg te pontoztad fel. De amúgy megsúgom hogy nem sokáig marad a 8.-ik a legmagasabb %-on mert én úgyis elintézem :) )) :DDD De egyébként a 8.-ik nem zavart engem csak az 5.-ik Ja és légyszi ne offoljatok! Köszi!

Tudom, hogy korai a kérdés, de mit vegyek karácsonyra?

Azért kérdezem már most, mert tavaly is csak úgy kapkodtam.

Legjobb válasz: Biztos nem látta és azért kérdezte meg.. Mikor az elejét olvastam én is azt hittem hogy anyukád nem kap semmit:D Hugod: 4-5éves:játék baba -6-7: beszélõ mesés könyv 8-9: szép könyv 10-11: tánc-os nem tudom mik :D 12-13: (annyi vagyok én is) ruha 14-15:spré,parfüm,illat szerek 16-17:izlése szerint minden ilyen korú lánynak más.. 18-19: smink meg ilyenek

A kérdező hozzászólása: Köszi:) Hát apám egy cementgyárban dolgozik mint lakatos. nem hiszem, hogy az kell neki xDDD
Biztos nem látta és azért kérdezte meg.. Mikor az elejét olvastam én is azt hittem hogy anyukád nem kap semmit:D Hugod: 4-5éves:játék baba -6-7: beszélõ mesés könyv 8-9: szép könyv 10-11: tánc-os nem tudom mik :D 12-13: (annyi vagyok én is) ruha 14-15:spré, parfüm, illat szerek 16-17:izlése szerint minden ilyen korú lánynak más.. 18-19: smink meg ilyenek
apud: -póló -parfüm -illat szer csomag -kedvenc tárgy (foci labda) papád -régebbi tárgy a fiatalságát visszaidézni
A 10 éves hugik sem egyformák pár ötlet: szép könyv ha játszik hangszeren daloskönyv a hangszeréhez DVD/CD egyedi ruha album az együtt töltött idõtökrõl apukádnak: szakmájához valami kedves pl.:fakanálfigura (én apám szakács, nagyon örült a szakácsos fakanálbabának aminek egy kis jegyzettömbje volt) hobbijához kellék kézzel festett bögre könyv húgoddal közösen egy parfüm családi album papának: kis faláda amire a fiatalkori fényképeinek a fénymásolatát ragasztod(én nagypapám nagyon meg volt hatódva) hobbikellék natúr fa lapra ráfesteni neki egy idézetet könyv könyvjelzõvel Hirtelen ennyi :) Remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! A húgom 10 éves. Sokan kérdezték, de nem írtam le . :/
Húgodnak (bocsánat ha elírom nem tudom hány éves) Baba-smint készlet, hajgumiszett, játéktelefon (ha 3-4-5 éves)(7-8-9 éves akkor) rajzlapot, matricát, valami kics ruhát, fülbevalót) Ha idõsebb akkor parfüm, komolyabb smink készlet, melltartó (ha 13-14 éves és van mit beletennie) Papádnak: valami nyaklánc egy emlékkel, rajzolj neki, fénykép amit megcsinálsz vele de gy hogy ne tudja mmiért csináljátok) Apukádnak: festményt, fényképet, felsõt (buta felírattal:) remélem tudtam segíteni"
A kérdező hozzászólása: jelenleg 6000.-
Nagyon fontos kérdés! Mennyi rá a kereted?????
A kérdező hozzászólása: írtam, hogy étkészletet... nagyonokos.^^
anyud nem kap semmit?xd
huginak: nem tudom hány éves de mondjuk egy álomcsapda, fülbevaló, esetleg egy sima egyszínû póló ere ráírsz idézetet flittert varrsz rá és aláíratod a barátnõivel és a családdal, vagy tartasz neki otthon egy szépítõ csajos napot :) papádnak: talán egy ízléses fából faragott (amit te csinálsz esetleg apud segíthet)valami kis szöveg bele és felakaszthatná bárhova. apudnak: parfüm (amit anyud segíthet kiválasztani, egy póló amit hordhat (szintén anyud segíthet).
Nekem több mint 2 hétbe telett mire válaszoltak. Szóval no para, válaszolni fognak elõbb-utóbb :)

Anyád tudja hogy olvasod a kérdésemet? -_-

Legjobb válasz: Nem tudja, de mindjárt hívom!

Az még semmi, de ráadásul idiótákat.
Nem tudja, de mindjárt hívom!
hát tudja itt ül mellettem és együtt olvassuk, újra meg újra.
tudja és azt üzeni hogy ne ilyen hülyeségekre baz.d el az idõdet
És a te anyád tudja, hogy kérdéseket teszel fel GYK-n?
Remélem nem, mert [email protected], hogy inkább dolgozzak!:) (mondjuk, ha a fõnököm látná, az nagyobb gáz lenne!:) )
gugugágá
igen
Persze hogy tudja, nincsenek kezeim! Mit gondolsz, ki nyomkodja a billentyûzetet:) Egeret úgy nem tud senki sem mozgatni, mint anyám.
persze, hogy tudja itt ül mellettem az egész família :DD
Bejött hát, ezt mondom, itt élvezkedek és okozok örömet magamnak a hülye gyik-es kérdésekkel, erre benbyit
Nem, de apám tudja.
Most is bejött?
Basszus... anyám mindig akkor jön be a szobámba, amikor ilyen kérdéseket olvasok.... leszokhatna már róla
tudtam!! szilvás bukta mindig van!!XD
szilvásbuktát, mert azt szeretem
Persze, hogy tudja
A kérdező hozzászólása: troll-_-
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam...ÉS!figyellek ám!
A kérdező hozzászólása: XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!