Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a képeket amiket (212 db)

Facebookon hogy tudom beállítani, hogy azokat a képeket, amiken meg vagyok jelölve (nem én töltöttem fel), csak én lássam?

Legjobb válasz: Ezt nyilván csak azt tudja beállítani, aki feltöltötte. De miért akarod, hogy más ne nézhesse meg? Nem hiszem, hogy olyan nehéz felfogású ?ismerõsöd? tette volna fel hogyha megkéred nem venné le.

Ezt nyilván csak azt tudja beállítani, aki feltöltötte. De miért akarod, hogy más ne nézhesse meg? Nem hiszem, hogy olyan nehéz felfogású ?ismerõsöd? tette volna fel hogyha megkéred nem venné le.
A kérdező hozzászólása: Elég sok ilyen van, nem egy embertõl, macerás lenne egyesével. Viszont megtaláltam: Adatvédelmi beállítások - Idõvonal és Megjelölések - Ki láthassa azon bejegyzéseket, amiken meg vagy jelölve? És itt az egyénit kell beállítani.

Facebookon hol tudom kikapcsolni, hogy azokat a képeket amin bejelöltek, azokat csak én lássam?

Megoldás lehetne, hogy törlöm a jelölést, de akkor meg besír az aki bejelölt.

A Titan Quest nevű játékban miért van az, hogy elsötétül a kép amikor mászkálok, és a barlangokba már be se tudok aztán menni?

A Titan Quest nevű játékban miért sötétül el a kép? Esetleg a videó kártyám nem bírja? Bár ezt kilőném mert régen még simán ment:(


Beállítások>Felbontás beállítása
A kérdező hozzászólása: Köszi. ez alapjáraton így benne csak mivel a gta sa egy régebbi játék így ez nincsen benne.

Hogyan tudom a képen jelzett látogatószámláló modulról eltüntetni a "Kubik-Rubik Joomla! Extensions" feliratot (ami egy link lenne)?

Melyik fájlban találom? Hol írhatom át vagy törölhetem ki azt a részt?

Legjobb válasz: Nem illendõ alapvetõen, mivel ugyebár ingyenes licensz. Én a 3.0-ás joomlához készült verziót lestem: van egy tmpl mappája a kiegészítõnek. Abban a default-php-t nyisd meg pl szövegszerkesztõben: itt kell szerkeszteni (vagy törölni) a <p class="small"> <a href="http://joomla-extensions.kubik-rubik.de" target="_blank" title="VCNT - Visitorcounter - Joomla! 3 - Kubik-Rubik Joomla! Extensions">Kubik-Rubik Joomla! Extensions</a> </p> sorokat. Elképzelhetõ, hogy törlés után nem fog megfelelõen mûködni, mindenképp készítsd vészmentést a fájlról.

Nem illendõ alapvetõen, mivel ugyebár ingyenes licensz. Én a 3.0-ás joomlához készült verziót lestem: van egy tmpl mappája a kiegészítõnek. Abban a default-php-t nyisd meg pl szövegszerkesztõben: itt kell szerkeszteni (vagy törölni) a <p class="small"> <a href="http://joomla-extensions.kubik-rubik.de" target="_blank" title="VCNT - Visitorcounter - Joomla! 3 - Kubik-Rubik Joomla! Extensions">Kubik-Rubik Joomla! Extensions</a> </p> sorokat. Elképzelhetõ, hogy törlés után nem fog megfelelõen mûködni, mindenképp készítsd vészmentést a fájlról.
szerkeszteni kell azt a sort, amit az elõzõ írt. A ...Joomla! 3 - Kubik-Rubik Joomla! Extensions"> utáni rész helyett írj csak egy szóközt. Tehát: <a href="http://joomla-extensions.kubik-rubik.de" target="_blank" title="VCNT - Visitorcounter - Joomla! 3 - Kubik-Rubik Joomla! Extensions"> </a> Így a szöveg helyett csak egy szóköz lesz megjelenítve.

Az agy hogy tudja olyan gyorsan feldolgozni a képeket amit a szem "küld" neki hogy akármit látsz, ugyanolyan "folyékonyan" látja az ember?

tehát a filmeket 25 képkocka/másodperccel vetítik ez felett már nem látunk különbséget de a játékoknál máshogy van (Pl megy egy játék 25fps-el az eléggé szaggat de ha már 50-60 körül van az felett már nincs különbség, ez egy másik kérdés de ez is érdekel) de a való életben ha mondjuk egy hegyen állunk és lenézünk ugye ott a sok fa stb és azt ugyanolyan "folyékonyan" látjuk mintha csak a tenyerünket néznék (elég hülye kérdés) de az agy hány fps- el megy úgymond (hány képet rak össze másodpercenként) (mert ugye az agy rakja össze a képet)

Legjobb válasz: Az agy azért dolgozza fel olyan gyorsan a látott képet, mert szûr és egyszerûsít. Valójában egy meglepõen kis dologra koncetrál pontosan. A 24-25 képkocka/másodperces filmek nem interaktívak és úgy vannak mosódva, a képkockák, hogy könnyebben a folyamatos mozgás látszatát keltsék. Ettõl függetlenül a nagyobb képkockaszám látványosan tudja javítani a mozgás dinamikáját. A játékoknál már bejön a képbe, hogy nem mosott (vagy ha igen az extra effekt és extra erõforrásigény) képkockák váltják egymást, így magasabb a folyamatosnak érzékelt képhez tartozó képkocka szám. Itt is megvan, hogy a nagyobb képkockaszám mellett a már egyébként is folytonosnak látott képet is méginkább jobbnak érzékeljük, ráadásul az interaktív voltából következik egy a játékvezérlõ és a képen megjelenített reakció között valamennyi késleltetés csökkenés és pontosság növekedés.

Az agy azért dolgozza fel olyan gyorsan a látott képet, mert szûr és egyszerûsít. Valójában egy meglepõen kis dologra koncetrál pontosan. A 24-25 képkocka/másodperces filmek nem interaktívak és úgy vannak mosódva, a képkockák, hogy könnyebben a folyamatos mozgás látszatát keltsék. Ettõl függetlenül a nagyobb képkockaszám látványosan tudja javítani a mozgás dinamikáját. A játékoknál már bejön a képbe, hogy nem mosott (vagy ha igen az extra effekt és extra erõforrásigény) képkockák váltják egymást, így magasabb a folyamatosnak érzékelt képhez tartozó képkocka szám. Itt is megvan, hogy a nagyobb képkockaszám mellett a már egyébként is folytonosnak látott képet is méginkább jobbnak érzékeljük, ráadásul az interaktív voltából következik egy a játékvezérlõ és a képen megjelenített reakció között valamennyi késleltetés csökkenés és pontosság növekedés.
Nem hiszem hogy állóképeket rakna össze...
A kérdező hozzászólása: Azt letudnád irní pontosan hogy hogyan szûri és egyszerûsit az agy?
az agy gyorsabb mit a szem mivel az agy úgye nem elõzi be hangsebességet de elég gyors amúgy meg csak az agy 20 százalékát használjuk szerintem élveezzél aztán igyál sört éas élvezzél megint amíg azélet tart

Hogy tudok olyan képet ki rakni, hogy amikor valaki feljön az én honlapomra és egy adott kép fogadja és ha azt ki x-elte (bezárta a képet) akkor tudna szét nézni a honlapomon?

Ilyenre gondolok:

Legjobb válasz: <div id="kepLayer" style="display:block;position:fixed;top:0px;left:0px;width:1 00%;height:100%;background-color:rgba(0,0,0,0.7);"> <div style="display:block;position:fixed;top:50%;left:50%;padding :20px;width:600px;margin-left:-310px;height:600px;margin-top: -310px;background-color:rgba(255,255,220,1);"> <div style="text-align:right;"><a onclick="document.getElementById('kepLayer').style.display=' none';" style="cursor:pointer;">BEZÁR</a></div> <div> Kép, szöveg, vagy amit akarsz. </div> </div> </div>

<div id="kepLayer" style="display:block;position:fixed;top:0px;left:0px;width:100%;height:100%;background-color:rgba(0, 0, 0, 0.7);"> <div style="display:block;position:fixed;top:50%;left:50%;padding:20px;width:600px;margin-left:-310px;height:600px;margin-top:-310px;background-color:rgba(255, 255, 220, 1);"> <div style="text-align:right;"><a onclick="document.getElementById('kepLayer').style.display='none';" style="cursor:pointer;">BEZÁR</a></div> <div> Kép, szöveg, vagy amit akarsz. </div> </div> </div>
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Viszont 1 kérdés még.Miért nem lehet bezárni ?
Be lehet.
A kérdező hozzászólása: Beraktam és nem lehet.A bezárás gomb az ott van de nem funkcional

Hogyan tudom törölni a megjelölésem, ha már törölték vagy nem elérhető a kép amin megjelöltek? A probléma, hogy az adatlapomon a "Fényképek (14) " fülecske ellenére, én valójában csak 6-ot tudok megjeleníteni és a maradék 8 számomra sem látható.

Legjobb válasz: Hú... ezt most én is kipróbáltam. Feltöltöttem egy képet, megjelöltem magamat rajta, aztán az egész albumot töröltem. Továbbra is csak (4) fényképen vagyok megjelölve. Ellenben nálam azt, amit most Nálad, az Üzeneteknél csinálta a Facebook. Azt hiszem (ha jól emlékszem) (2) darab olvasatlan üzenetet jelzett nekem hetekig a Face, pedig MINDEN üzenetem olvasott volt, nem volt Spam, és nem volt megjelölt Üzi sem. Sajnos nem tudom, mi történhetett, segíteni sem tudok neked, csak leírni a tapasztalatomat. Úgy felidegeltem magamat, hogy hagytam a p*cs*ba, és töröltem :)

Hú... ezt most én is kipróbáltam. Feltöltöttem egy képet, megjelöltem magamat rajta, aztán az egész albumot töröltem. Továbbra is csak (4) fényképen vagyok megjelölve. Ellenben nálam azt, amit most Nálad, az Üzeneteknél csinálta a Facebook. Azt hiszem (ha jól emlékszem) (2) darab olvasatlan üzenetet jelzett nekem hetekig a Face, pedig MINDEN üzenetem olvasott volt, nem volt Spam, és nem volt megjelölt Üzi sem. Sajnos nem tudom, mi történhetett, segíteni sem tudok neked, csak leírni a tapasztalatomat. Úgy felidegeltem magamat, hogy hagytam a p*cs*ba, és töröltem :)

Hogyan tudom a beillesztendő képet (a blog.hu-ra szánom) átméretezni, hogy ne legyen csúszka a kép mellett, amivel el lehet tolni a képet?

Remélem érthet? a kérdés...

Legjobb válasz: Paintbe megnyitod a képet, és átméretezed, majd ha ez megvan, úgy töltöd fel a weboldaladra. (Az átméretezésnél az "arányos méretezés" legyen kipipálva, különben aránytalan képet fogsz kapni.)

Paintbe megnyitod a képet, és átméretezed, majd ha ez megvan, úgy töltöd fel a weboldaladra. (Az átméretezésnél az "arányos méretezés" legyen kipipálva, különben aránytalan képet fogsz kapni.)

Youtube-on hogyan tudom megváltoztatni azt a képet, amit a nevem mellé tett? Arra gondolok, ami akkor jelenik meg, ha megnézel egy videómat. Ott van hobb oldald a feltöltő neve, meg egy kép. Azt szeretném megváltoztatni.

Legjobb válasz: bejelentkezel, a fõoldalon megjelenik a neved.. mellette account, és ott lesz egy kép az overwiev-ben, alatta nekem ott van hogy change.. próbálkozz azzal

bejelentkezel, a fõoldalon megjelenik a neved.. mellette account, és ott lesz egy kép az overwiev-ben, alatta nekem ott van hogy change.. próbálkozz azzal
A kérdező hozzászólása: * jobb oldalt
A kérdező hozzászólása: Már sikerült, megtaláltam a váltás gombot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!