Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a képeket (1532 db)

Adobe photoshopban hogyan tudok képre betűt írni, és aztán az írást hogyan tudom a képnek megfelelően hajlítani?

Este tetoválást kellene szerkesztenem. Egy írásról lenne szó, amit egy hátra szeretnék rátenni. Ráírni rátudom, de nem vágom hogyan kell a hát domborulatainak megfelelően görbítani az írást. Ebben tudnáto ksegítenI? Akár videóval akár leírva itt. Gondolom annyira nem nehéz. Ja és régebbi adobom van.

Hogy tudom a kép méretét lekicsínyiteni? Lebutitani?

Hali! Segítsetek légyszi, hogy hogy tudom a 2-4 megás képek méretét 300kb-re csökkenteni? Kérlek aki tud segíteni segítsen, mert nagyon fontos! Köszi! :)

Legjobb válasz: Valamelyik képszerkesztõvel meg tudod csinálni, a kép méret beállításnál, és utána elmenteni más néven. De most találtam egy kis progit aminek megmondhatod, hogy milyen méretû filet-t szeretnél és megcsinálja. Priviben megpróbálom elküldeni.

Valamelyik képszerkesztõvel meg tudod csinálni, a kép méret beállításnál, és utána elmenteni más néven. De most találtam egy kis progit aminek megmondhatod, hogy milyen méretû filet-t szeretnél és megcsinálja. Priviben megpróbálom elküldeni.
http://www.irfanview.com Ez egy elég jó képnézõ amivel le is tudod kicsinyíteni a képeket. Alig több mint 1mb, tényleg jó.
1. A kép másolása 2. START >>Programok>>Kellékek>>Paint 3. Szerkesztés>> Beillesztés 4. -Kép>>Nyújtás és döntés, ekkor megadhatod %-ban>>OK vagy -Kép>>Attribitiumok, megadhatod egységben, (pl:cm.)>>OK 5. Fájl>>Mentés, vagy Mentés másként 6. Kijelölöd a mentés helyét, Megcímezed>>Mentés
Én úgy szoktam, ami szerintem elég egyszerû emgoldás, hogy word-be a beszúrásnál beilleszted az adott képet, összehúzod kissebbre az egér segítségével, majd rákattintasz, úgy, hogy a balgombot lenyomva tartod mintha egy mappát fognál emg és áthelyeznéd, majd egy mappába vagy csak az asztalra húzod és ot elengeded. clip-image néven fogja menteni...

Iwiw-re, képfeltöltéskor hogyan tudom a kép nevét megváltoztatni?

A fényképez?gépr?l feltöltött kép neve nem jó...

Legjobb válasz: van négy ikon, ráhúzod az egeret, és azt írja egyiknél, hogy kép adatainak szerkesztése :)

van négy ikon, ráhúzod az egeret, és azt írja egyiknél, hogy kép adatainak szerkesztése :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm


32 GB-os hibás memóriakártyára fényképeztem a Nikonommal. Sorozatképek, videók, sajnos csomó kép nem jelenik meg, hogy tudom a képeket megmenteni?

áttettem gépre, a méret megvan, pl 3 MB-os a kép, de megynyitáskor kiírja, hogy a fejléc nem olvasható. Hogy tudnám megmenteni a képeket? Fontos lenne. Badsector hiba? Formázzam? Visszahívjam? Valami formázás nélküli ötlet?

Scanelt képeknél hogy tudom a kép mellől leszedni az üres részt, linux-szal?

Legjobb válasz: Ha van benne GIMP, akkor egyszerûen elindítod, behúzod a képet, találsz egy szikére emlékeztetõ ikont, arra kattints, jelöld ki a részt, ami kell, ekkor a többi része elsötétül, azután kattints rá mégegyszer, majd file/save.

Ha van benne GIMP, akkor egyszerûen elindítod, behúzod a képet, találsz egy szikére emlékeztetõ ikont, arra kattints, jelöld ki a részt, ami kell, ekkor a többi része elsötétül, azután kattints rá mégegyszer, majd file/save.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, van gimp a gépemen és tegnap ezzel probálkoztunk de nem sikerült! Most kipróbáltam és sikerült, köszönöm neked!:)

Hogyan tudom a képeimet levédeni?

Konkrétan arra gondolok hogy ami képem van fent pl. az iwiw-en,azt csak megnézni lehessen de lementeni ne.

Legjobb válasz: Sehogyan! Ha máshogy nem, hát a Windows+PrintScreen gomb kombinációbal bármikor lementhetõ a képernyõ tartalma és ha azon épp a te képed van, akkor az is mentésre került.

Sehogyan! Ha máshogy nem, hát a Windows+PrintScreen gomb kombinációbal bármikor lementhetõ a képernyõ tartalma és ha azon épp a te képed van, akkor az is mentésre került.
Amit megjeleníteni meg lehet, azt is le is lehet menteni.Ez egy örök törvény mindenre a neten.
a letöltéstõl sehogy, de vannak aklalmazások (ingyenesek is) amikkel tudsz vízjelet tenni a képre (pl. allig látszó feliratok a neveddel stb.) Ez megnehezíti a további helhasználást. (nem teszi lehetetlenné, de nehezíti)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Valahogy én is igy gondoltam.Szerintem is csak a vizjel marad ami azért megnehezíti a kép további felhasználását.
Vízjelet is simán ki lehet venni photoshoppal.Az eredeti képet nem lehet már visszaállítani, mert a vízjellel is elveszel a képbõl, nem hozzáadsz(ha egy képet módosítasz, akkor mindig veszel el belõle valamit, akkor is ha közben hozzá is adsz, vagy javítasz rajta-ezért szokták mindig megtartani az eredeti képet is, ha csinálnak vele vmit, hogy késõbb is lehessen még csinálni vmit, ha eszébe jut, hogy másképp kellett volna), de a kép bizonyos részeit könnyedén ki lehet emelni, a vízjelet is át lehet színezni a kép más részeibõl színt átmásolva.

Hogyan tudom a képeimet Iphone 4s-rõl átteni laptopra?

Segítséget kérnék, hogyan kell, mert az kevés hogy USB-vel csatlakoztatom :D

Legjobb válasz: Ha csatlakoztattad USB-vel, akkor az intézõben megjelenik az eszköz csak olvashatóként.

Ha csatlakoztattad USB-vel, akkor az intézõben megjelenik az eszköz csak olvashatóként.
A kérdező hozzászólása: Igen de a DCIM mappa üres. Át szeretném másolni a képeimet, azt hogyan tudom?
A kérdező hozzászólása: Meg van! Köszönöm

Hogyan tudom a képeket lekicsinyíteni?

Van egy pár képem amit fel akarok tenni a telefonomra de nem játssza le mert túl nagy a felbontása. Hogyan tudom lekicsinyíteni?

Legjobb válasz: Paint, beilleszted, átméretezés(Win7 esetén fenn, a kijelölés mellett, XP-nél meg nem tudom), beállítod, hogy hány pixel legyen (képpontban legyen bepipálva, meg a méretarány megtartása is), kész. G.

Paint, beilleszted, átméretezés(Win7 esetén fenn, a kijelölés mellett, XP-nél meg nem tudom), beállítod, hogy hány pixel legyen (képpontban legyen bepipálva, meg a méretarány megtartása is), kész. G.
A kérdező hozzászólása: Kösz. mûködik

A total commandrben hogy tudom a képeket lezárni, kódolni, hogy más ne tudja megnézni?

Legjobb válasz: Egyszerûen átírod a kiterjesztését mondjuk TXT-re vagy mp3-ra vagy más az eredetivel nem egyezõre. Nermigen hiszem hogy bárkinek eszébe jutna próbálgatni ...

Egyszerûen átírod a kiterjesztését mondjuk TXT-re vagy mp3-ra vagy más az eredetivel nem egyezõre. Nermigen hiszem hogy bárkinek eszébe jutna próbálgatni ...

Digitális fényképezőről hogyan tudom a képeket a számítógépre rakni?

Már próbáltam a kábellal de ne ír ki semmit.Hpl keressem ha sikerül feltölteni?

Legjobb válasz: Ha rádugtad a számítógépre a digitális fényképezõgépet, elvileg egy külön meghajtóként megjelenik a fényképezõgép tartalma. Ezt a meghajtót a Sajátgép ikonra kattintva megtalálod, vagy ha használsz valamilyen filekezelõ programot (pl. Far Manager, vagy Windows Commander), abban rá tudsz váltani alt+f1-gyel erre a meghajtóra. Általában több könyvtár van egy digitális fényképezõgép adattárolóján, azok egyikében lesznek a képek. Ha megtaláltad õket, már csak át kell másolnod a számítógép meghajtóira a file-okat, az ikonok áthúzásával, vagy filekezelõben az egyik panelrõl a másikra másolással/mozgatással.

Ha rádugtad a számítógépre a digitális fényképezõgépet, elvileg egy külön meghajtóként megjelenik a fényképezõgép tartalma. Ezt a meghajtót a Sajátgép ikonra kattintva megtalálod, vagy ha használsz valamilyen filekezelõ programot (pl. Far Manager, vagy Windows Commander), abban rá tudsz váltani alt+f1-gyel erre a meghajtóra. Általában több könyvtár van egy digitális fényképezõgép adattárolóján, azok egyikében lesznek a képek. Ha megtaláltad õket, már csak át kell másolnod a számítógép meghajtóira a file-okat, az ikonok áthúzásával, vagy filekezelõben az egyik panelrõl a másikra másolással/mozgatással.
A fényképezõt be kell kapcsolni, mert úgy tud kommunikálni a azámítógéppel. Ha még mindig nem negy, akkor telepíteni kell a fényképezõ szoftverét. Esetleg hibás az adatkábel vagy valamelyik csatlakozó.
Vedd ki a kártyát belõle és olvasd ki egy kártyaolvasóval !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!