Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a jelszavakat az oldalakon (10 db)

Hogyan tudom elmentetni a jelszavakat az oldalakon?

Ha akarok pl. e-mail-be belépni, ne kérdezze meg, hogy el akarom-e menteni a jelszót, hanem automatikusan elmentetni hogy tudnám?

Legjobb válasz: Mozilla Firefox böngészõ elmenti, csak egyszer kérdez rá, utána már automatikusan beírja!

Mozilla Firefox böngészõ elmenti, csak egyszer kérdez rá, utána már automatikusan beírja!
Hasznld ezt a böngészõt: http://www.seamonkey.hu/

Ezen az oldalon. Az e-mailomat kirija hogyha rákattintok. ÉS egyből a jelszavat is. Ezt hogyan tudom eltüntetni? Firefox-ot használok. Az előzményeket már kitöröltem.

Legjobb válasz: Eszközök Beállítások, Biztonság ott Mentett jelszavak, kijelölöd és kitörlöd amit nem akarsz megtartani.

Eszközök Beállítások, Biztonság ott Mentett jelszavak, kijelölöd és kitörlöd amit nem akarsz megtartani.
Egy kérdés: A jelszót nem akarod hogy megjegyezze, vagy jegyezze meg, de csak akkor adja ki, ha te akarod? Mert ha a második a jó válasz, akkor Eszközök- Beállítások- biztonság, itt kattints a mesterjelszó megváltoztatására, és adj be 2x neki jelszót. Utána újraindítás, és ezentúl, ha olyan oldalhoz érsz, ahol elmentette a felh.-nevet és jelszót, csak akkor adja ki, ha tudod a mesterjelszót. Kb- éve használok firefoxot, mindig így használom a gépet. Csak egy jelszót kell a fejben tartanom, a többit õ tudja (érdemes idõnként a mozbackup-al mentést csinálni a firefox beállításairól, a progi elmenti a jelszótól kezdve a kiegészítõkig mindent , és az így kapott fájlt is levédheted, hogy egy esetleges gép-újratelepítés után se legyen jelszóhiányod) Ha nem akarod, hogy elmentse a jelszavakat akkor is menj az említett helyre, csak akkor ki kell venned a pipát a webhelyjelszavak mentése elöl. A firefox beállítható, hogy minden kilépéskor törölje az elõzményeket, sütiket, ... eszközök- beállítások- adatvédelem menüpont alatt.


Egy oldalon megjegyeztem a jelszavam meg az emailcímem. Hogyan tudom kitörölni onnan? (Google Chrome)

Legjobb válasz: Beállítások-speciális és ott lesznek a jelszavak

Beállítások-speciális és ott lesznek a jelszavak
A kérdező hozzászólása: köszi

Szeretném ha win7 alatt a firefox megjegyezné az egyik kedvenc oldalam belépkódját és jelszavát. Hogy tudom erre rávenni?

Ha rámegyek az oldalra nem kérdezi meg hogy megjegyezze e a jelszót. Nincs letiltva ,mit csináljak hogy valahogy mégis megmaradjon a böngészőben a belép adatok?

Legjobb válasz: van, hogy az oldal letiltja az auto-fillt, ezen pluginnal lehet segíteni

van, hogy az oldal letiltja az auto-fillt, ezen pluginnal lehet segíteni
A kérdező hozzászólása: most tudtam meg hogy a bankok nem engedélyezik ezt a funkciót azért nem sikerült ...köszi a segítséget
Mert rossz jelszóval vagy mail címmel próbálkozol
A kérdező hozzászólása: nem !!! tuti hogy jó mert megnézem ahova leírtam a jelszót és az emailt!!!! tuti hogy jó!!!
Ha jó volna, be engedne lépni. Lehet, hogy ez volt, de mostmár nem ez. Használd a jelszóemlékeztetõt, ha van. Amúgy nem tiltottak ki?
A kérdező hozzászólása: am lehet hogy kitiltottak, mert jött egy h*lye srác és avval elég csúnyán beszéltem. de õ kezdte és õ is csúnyán beszélt bár õt nem tiltották ki! már mindent megprobáltam is bizti hogy jó !!!! akkor sztem kitiltottak! meddig tart egy ilyen kitiltás??? ugye nem örökre???
Ez abszolút szubjektív és az operátoron (moderátoron/adminon) múlik. Ha permanens ban-ról van szó, azt sehol nem szokták levenni belátható idõn belül. Ha ideiglenes, akkor 1-2 nap/hét/hónap. Mondjuk a kitiltásokat a weboldal nem úgy szokta jelezni, hogy nem jó a login/pass, hanem egyértelmûen a tudomásodra hozza, hogy "ki vagy tiltva", úgyhogy ez azért még nem készpénz.

Ti betudtok lépni a Neptunba? Nem tudom, hogy most az oldal rossz, vagy pedig én rontottam-e el valamit a jelszavammal

Nagyon kivagyok már... :/ fel kellene venni a tárgyaimat ,mert még nem vettem fel ,de most meg szar az oldal. Megnézné nekem valaki,hogy ő betud-e lépni? Nagyon köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Minden iskolának saját neptunja van.

Minden iskolának saját neptunja van.
A kérdező hozzászólása: Ja, tényleg! de hülye vagyok basszki... azért köszi.
A kérdező hozzászólása: még mindig nem jó..., de már azt írja ki , hogy server error . Szerinted mikorra lesz ez jó? Teljesen kétségbe vagyok esve, hogy nem fogom tudni felvenni a tárgyakat.:(

Tag vagyok a www.starwars.hu oldalon és nem kaptam jelszót. Ahogy rámegyek az elfelejtetted a jelszavadra, egy nagy ürességet hoz ki. A menüpontok meg minden ott van, de középen minden üres. HELP! Hogy tudok belépni?

ha valakinek bemegy akkor a [email protected] e mailre küldje.SEGÍTSÉÉÉG!!!

Legjobb válasz: nekem is azt csinálta (nem vok tag de azért megnéztem) Próbálj emailt írni nekik http://www.starwars.hu/center/extrak/?page=2003/szerkesztoil.. Röviden: info kukac starwars pont hu

nekem is azt csinálta (nem vok tag de azért megnéztem) Próbálj emailt írni nekik http://www.starwars.hu/center/extrak/?page=2003/szerkesztoil.. Röviden: info kukac starwars pont hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!