Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a jelszavakat az (92 db)

Feltörték a facebookomat, és megváltoztatták a jelszavamat, az e-mail jelszavát elfelejtettem, hogy tudom visszakapni a facebookomat?

Nagyon fontos lenne, mert elveszik egy csomó képem, ami nagy emlék számomra.

Legjobb válasz: Találd ki, mi volt az e-mail jelszavad. Mást nem tehetsz.

Találd ki, mi volt az e-mail jelszavad. Mást nem tehetsz.
A kérdező hozzászólása: Nem írtam volna, ha eddig nem próbáltam volna rájönni....

Ha a böngészőmben el van mentve egy jelszó és mivel nem is kellett használnom így elfelejtettem azt, hogyan tudom megnézni, hogy mi a jelszavam?

Legjobb válasz: Beállításokon belûl van valami olyasmi hogy mentett jelszavak.. Nem tudom pontosan, régen néztem, es most telefonról vagyok..

Beállításokon belûl van valami olyasmi hogy mentett jelszavak.. Nem tudom pontosan, régen néztem, es most telefonról vagyok..
Milyen böngészõd van?
A kérdező hozzászólása: Google Chrome.
"Kattintson a Speciális beállítások megjelenítése lehetõségre. A „Jelszavak és ûrlapok” rész Mentett jelszavak kezelése elemére kattintva megtekintheti az összes mentett felhasználónevet és jelszót."

Belépet fb-jére a csajom az én gépemen. De nem tudom a jelszavát, és hallottam vmi hasonlót hogy vissza tudok jelentkezni az ő facebook-jába?

Hallottam vmi böngész?--> eszköztárról de nem tudom pontosan légyszíves írjátok meg ha egyáltalán van ilyen.Köszi A normális válaszokat.

Legjobb válasz: Ha nem jegyeztette meg a jelszavát,nem is tudsz.De nem mondom meg hol találod,mert nem lenne etikus más fiókjába belépni,a tudta nélkül.

Ha nem jegyeztette meg a jelszavát, nem is tudsz.De nem mondom meg hol találod, mert nem lenne etikus más fiókjába belépni, a tudta nélkül.
Esetleg ha megkérdeznéd tõle a jelszót?
Ne akarj ilyeneket csinálni...
Én is halottam, de az a hálózati forgalom lehallgatására van Wifin, nekd nem az kell. Ha nem enged vissza, akkor már törölve lett a süti, amivel belépett, úgysem engedne be. Remélem azzal is tésztában vagy, hogy a Facebook jelzi, honnan léptek be korábban. Normális válasz? Kémkedni akarsz, és engedély nélkül belépni más Facebookjába. Nem vagy abban a helyzetben, hogy megszabd, ki mit gondoljon rólad, és abból mennyit osszon meg veled.


Helosztok van egy rooterünk otthon viszont az a gond hogy nem tudom a jelszavát. Abban kérnék segitséget hogy megtudjam h mi a jelszó?

Legjobb válasz: Elõveszed a használati útmutatóját és abban nagy valószínûésggel benne lesz az alap beállítás jelszava. Amúgy általában smcadmin, admin vagy ilyesmi szokott lenni, típusfüggõ.

Elõveszed a használati útmutatóját és abban nagy valószínûésggel benne lesz az alap beállítás jelszava. Amúgy általában smcadmin, admin vagy ilyesmi szokott lenni, típusfüggõ.
Ha sehogy sem jut eszedbe, nem találod meg, akkor hard reset (reset feliratú kicsi süllyesztett gomb lenyomása), és újrakonfigurálás kell.
"nem nagyon értek hozzá" látjuk...
A kérdező hozzászólása: na légyszíves segítsetek .. 15 éves vagyok és lány!:D
Mi köze a problémához annak, hogy lány vagy? Ne beszéld be magadnak, hogy csak mert lány vagy akkor már nem is érthetsz a mûszaki dolgokhoz! A routert resetelni kell, újra beállítani és annak keretében új jelszót beállítani.

Halli van egy játék a neten "Shakes & Fidget" és nem tudom a jelszavam és nem tudom hogy meik email cimen van azt hogy lehet meg nézni hogy meik emailon van?

segitsetek bár hogyan sok pénz van benne

Legjobb válasz: Bejelentkezel az email címre, vagy kikeresed vagy rákeresel a "shakes & Fidget" re.

Bejelentkezel az email címre, vagy kikeresed vagy rákeresel a "shakes & Fidget" re.

Ha msnezés közbe feljön egy ablak hogy: Ön egy másik szg.en belépett akkor az az jelenti hogy valaki tudja a jelszavam?

Legjobb válasz: Vgay valami. Például egy robot ami mndig belépked és reklámokat küldözget :) sok sikert az eltávolításához

Vgay valami. Például egy robot ami mndig belépked és reklámokat küldözget :) sok sikert az eltávolításához
msncleaner-t használ ott ahol msneztél.. nekem segített
A kérdező hozzászólása: sehol nem msneztem! Csak itthon!
ha csak otthonról MSNezel, akkor keress virust. vagy pedig valaki tényleg megtudta a jelszavadat, nem ártana lecserélned.
hotmail.com, live.com
hotmail.com live.com
A kérdező hozzászólása: köszönöm!! :)

Hogyan tudhatnám meg a saját e-mail címemet? A youtube fiókomba nem tudok belépni: Tudom a jelszavamat, de az e-mail címet nem.

A google mindenhogyan kérni akarja az e-mail címet. Nem akarom azt a fiókot elveszíteni.

Legjobb válasz: Sehogy. Ez olyan, mintha lenne egy kapukulcsod, de nem tudnád hol laksz. Ez zsákutca...

Sehogy. Ez olyan, mintha lenne egy kapukulcsod, de nem tudnád hol laksz. Ez zsákutca...

Ha nem tudok belépni az e-mail fiókomba, pedig tudom a jelszavam, és mindent pontosan beírtam, lehetséges, hogy feltörték, és megváltoztatták a jelszót? Ezek után hogy lehetne letiltatni, vagy belépni?

Nem volt megadva alternatív e-mail cím, és jelszóemlékeztet? kérdésre meg már nem emlékszem.

Legjobb válasz: kb a 8.ilyen kérdés 1 óra alatt nálam is ez van rendszerhiba-citromail nyugi várj egy kis ideig

kb a 8.ilyen kérdés 1 óra alatt nálam is ez van rendszerhiba-citromail nyugi várj egy kis ideig
ha citromailes vagy akk ne ess kétségbe annyira, valószínû h csak egy rendszerhiba és elõbb-utóbb megjavul, ha nem citromailes vagy akk lehet h feltörték.
Semmi baj sincs mindenkinek ez van. Amúgy a mobilos változat mûködik ;)
akkor megnyugodtam, nekem se mûködik
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm, megnyugtattatok :)
Sziasztok. Nálam az a probléma h belépek az oldalra, de az e-mail fiókomba már nem tudok, ugyanis hiányzik a "Belépés" funkció. Mi történt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!