Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a jelszavakat (250 db)

Hogyan tudom a jelszavamat elmenteni, hogy ne kelljen minden alkalommal beírni? Eszközök-beállítás- biztonság -mentés. Próbáltam, de nem jó, pedig a mentések között szerepel.

Legjobb válasz: Javasolnám, hogy ne mentsd le a jelszavadat. Igaz, hogy macerás mindig beírni, de még mindig jobb, mintha egy trójaival lelopnák a gépedrõl, és jól kitiltanának a saját levelezésedbõl, blogodból, fórumodból stb.

Javasolnám, hogy ne mentsd le a jelszavadat. Igaz, hogy macerás mindig beírni, de még mindig jobb, mintha egy trójaival lelopnák a gépedrõl, és jól kitiltanának a saját levelezésedbõl, blogodból, fórumodból stb.
Egyetértek az elsõ válaszolóval. Kb. 15 -20 olyan weboldal van, ahová regizve vagyok. A jelszó mentése a gépemen le van tiltva! Mindig fejbõl írom be, ami minden oldalhoz más, kis-és nagy betû és számok kombinációja. De jól karban tartja is az agyamat:) )) Álmomban is elmondom, ha valaki rákérdezne:)
Érdekes lenne megtudni, hogy egyes kérdezõk egyrészt hány évesek, másrészt milyen programkezelési ismereteik vannak. Valószínû, vagy nagyon fiatalok, vagy abba a középkorú rétegbe tartoznak, akik már használnak számítógépet, de inkább csak felhasználók, és mélyebb ismereteik nincsenek. Gondolom ezt abból, hogy ha valaki nem tudja, egy böngészõben hogyan tudja úgy menteni a jelszavakat, hogy ha megnyitja a kérdéses oldalt, egybõl be is lép, akkor miképpen akar védekezni a jelszólopások ellen? És ezt teljesen jószándékúan kérdezem.
Sehogy, ha be vagy lépve gépen akkor az accountnál tudod megváltoztatni a jelszavad.
A kérdező hozzászólása: a telefonon vagyok bejelentkezve.....

Elfelejtettem a freemail-jelszavamat, és a jelszó emlékeztetőt is. Viszont laptopon be tudok lépni, mert ott el van mentve. Hogyan deríthetném ki, hogy mi a jelszavam?

Laptopon egyelőre oké, mert be tudok lépni, amíg be nem döglik. De mondjuk telón, vagy egy netkávézóban már nem tudok...Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha firefoxot használsz, abban van olyan, hogy 'jelszavak megjelenítése'.

Ha firefoxot használsz, abban van olyan, hogy 'jelszavak megjelenítése'.
meg chrom-ban is
Eszközök > Beállítások > Biztonság 'fül' > (legalol) Mentett jelszavak /klikk > 'jelszavak megjelenítése'
A kérdező hozzászólása: Köszi, azt is meg tudnád mondani, hogy azt hol találom? Firefoxom van.
A kérdező hozzászólása: De jó...EZER KÖSZÖNET!


Ha a böngészőmben el van mentve egy jelszó és mivel nem is kellett használnom így elfelejtettem azt, hogyan tudom megnézni, hogy mi a jelszavam?

Legjobb válasz: Beállításokon belûl van valami olyasmi hogy mentett jelszavak.. Nem tudom pontosan, régen néztem, es most telefonról vagyok..

Beállításokon belûl van valami olyasmi hogy mentett jelszavak.. Nem tudom pontosan, régen néztem, es most telefonról vagyok..
Milyen böngészõd van?
A kérdező hozzászólása: Google Chrome.
"Kattintson a Speciális beállítások megjelenítése lehetõségre. A „Jelszavak és ûrlapok” rész Mentett jelszavak kezelése elemére kattintva megtekintheti az összes mentett felhasználónevet és jelszót."

Hogy lehet törölni a freemail profilom ha nem tudom a jelszavam? Vagyis kinek tudok írni hogy töröljék?

Lécci segítsetek fontos lenne,és nem találtam semmilyen e-mail címet

Legjobb válasz: Ha nem tudod a jelszavad, hogy lépsz be? Amúgy meg csak jelszóval lehet, hiába írsz Freemail-nek, nem tehetik meg.

Ha nem tudod a jelszavad, hogy lépsz be? Amúgy meg csak jelszóval lehet, hiába írsz Freemail-nek, nem tehetik meg.
A kérdező hozzászólása: de ez húú de felhúz nem is mondom ki milyen dolog, hogy nem csinálnak semmit :O legalább azt megtehetnék hogy törlik azt a kibszott profilt :S még azzal is elõrébb lennék mint így
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi utolsó a választ legalább te átérzed :)
Ez velem is megtörtént kb. 2 éve. Semmit nem tettek (vagy nem tehettek), hiába írtam nekik, pedig nekem is elég fontos lett volna, hogy visszaszerezzem. Sõt, még jelszó-emlékeztetõ (vagy biztonsági kérdés, vagy mifene) is volt beállítva, de azzal sem ment. Nyilván az volt a "tolvaj" elsõ dolga, hogy ezt a lehetõséget is megszünteti, a jelszó megváltoztatása után. Ha rám hallgatsz, minél gyorsabban elfelejted, és az új fiókodhoz hosszabb és bonyolultabb jelszót használsz. Meg persze használj géméjlt, biztosabban megérkeznek a levelek.
A kérdező hozzászólása: már csináltam másikat de akkor te nem érted a lényeget, nekem ez a cím kell, mert számomra fontos dolgok vesztek így el
A kérdező hozzászólása: talán a régi leveleimet? :) erre még nem gondoltál?hogy nem tudtam hogy fel fogják törni és nem töröltem ki a régi üziket? sejtem is hogy ki volt, de azt kicsit hosszú lenne elmagyarázni hogy miért törte fel, ráadásul mindenhova azzal a címmel regeltem, közösségi portálokra és ilyen helyekrõl is jöttek az üzik stb stb .. lehet hogy 15 éves duma de komolyan ez történt és nemtok mit csinálni, bíztam ebbe az oldalba
Csinálj egy másikat, és ne törõdj vele. Különben milyen leveleidet olvasgassa más, ha már 3 hónapja nem írsz rajta senkinek? Ez a "feltörték a postafiókom", már legalább 15 éves duma. Senki sem töri fel a freemail postafiókodat. Minek?
A kérdező hozzászólása: és a 3 hónap már letelt, és nem törlõdött, úgyhogy valószínû hogy nézegeti valaki
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, pont azért szeretném töröltetni mert nem tudom a jelszavam !
A kérdező hozzászólása: ez komoly? nem lehet? :O és ha feltörték?akkor hadd nézegessék csak a leveleimet hát ez nagyon jó :O
erzsébet királynénak

Belépet fb-jére a csajom az én gépemen. De nem tudom a jelszavát, és hallottam vmi hasonlót hogy vissza tudok jelentkezni az ő facebook-jába?

Hallottam vmi böngész?--> eszköztárról de nem tudom pontosan légyszíves írjátok meg ha egyáltalán van ilyen.Köszi A normális válaszokat.

Legjobb válasz: Ha nem jegyeztette meg a jelszavát,nem is tudsz.De nem mondom meg hol találod,mert nem lenne etikus más fiókjába belépni,a tudta nélkül.

Ha nem jegyeztette meg a jelszavát, nem is tudsz.De nem mondom meg hol találod, mert nem lenne etikus más fiókjába belépni, a tudta nélkül.
Esetleg ha megkérdeznéd tõle a jelszót?
Ne akarj ilyeneket csinálni...
Én is halottam, de az a hálózati forgalom lehallgatására van Wifin, nekd nem az kell. Ha nem enged vissza, akkor már törölve lett a süti, amivel belépett, úgysem engedne be. Remélem azzal is tésztában vagy, hogy a Facebook jelzi, honnan léptek be korábban. Normális válasz? Kémkedni akarsz, és engedély nélkül belépni más Facebookjába. Nem vagy abban a helyzetben, hogy megszabd, ki mit gondoljon rólad, és abból mennyit osszon meg veled.

Segitsen valaki. nem tudom hogy virus vagy valaki feltörte-e a facebook profilom, de pár honapja a jelszavammal nem birok belépni. Probáltam már hogy elfelejtettem a jelszavam és e-mailt is kaptam uj jelszóval, de aztán semmi. Mit tegyek?

Legjobb válasz: e-mail-ben mit kaptál? nem egy sokféle karakterbõl álló összevissza-jelszót?? ha igen, akkor azzal tudsz belépni, és azt érdemes megváltoztatni, mivel bonyolult, és tuti, hogy elfelejted...

e-mail-ben mit kaptál? nem egy sokféle karakterbõl álló összevissza-jelszót?? ha igen, akkor azzal tudsz belépni, és azt érdemes megváltoztatni, mivel bonyolult, és tuti, hogy elfelejted...
Szerintem csináljál másik fiókot, mert velem is történt ilyen és kiderült h a legjobb friendsem baszkurált.CSINÁLJÁL ÚJJAB PROFILT5!!!!!!
A kérdező hozzászólása: egy számokból álló uj jelszavat
és hogy derült ki hogy a barátod törte fel?
akkor azzal a számokból álló jelszóval tudsz most belépni, és ha belépsz, akkor meg tudod változtatni egy újra... ajánlom, hogy valami nehezebbet találj ki (1-2 nagybetû, számok), azt nehezebb feltörni.
A kérdező hozzászólása: hát próbáltam hogy beirom azt a kódot amit kapok, de nem lép be.
pedig azzal tudnál belépni, nem írtad el? ctrl+c, ctrl+v-vel jobban jársz, ha így sem jó, akkor nincs ötletem, annak így kéne belépni...

Hogyan tudom beállítani Firefoxban, hogy megjegyezze a jelszavakat?

Úgy szeretném, hogy automatikusan megjegyezze, és egy fájlba mentse ?ket.Ha a Firefoxban nincs ilyen, tudtok esetleg hasonló progit?

Legjobb válasz: Eszközök menü, Beállítások - Biztonság - Jelszavak és ott pipáld be a jelszó mentést. A másik kérdésre: Keylogger programot keress.

Eszközök menü, Beállítások - Biztonság - Jelszavak és ott pipáld be a jelszó mentést. A másik kérdésre: Keylogger programot keress.
A kérdező hozzászólása: Egy olyan program is jó lenne, ami adott napra, vagy idõszakra megjegyzi a leütött karaktereket.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
18.42: Neked van igazad, egy éve van ESET Smart Security a gépemen és NINCS se trójai, se féreg, semmi. A tûzfala jól beállítva egészen kiváló.
Bocs, nem ide akartam.
LastPast ez egy firefox plugin mipta fent van nincs probléma a jelszavakkal google a barátod :-) Nem bánod meg ha felteszed és magyar


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!