Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a grafikai drivert (1 db)

Hogyan tudom frissíteni a grafikai drivert?

Legjobb válasz: Megkeresed a videókártya gyártójának a weboldalát, és onnan frissítheted.

Megkeresed a videókártya gyártójának a weboldalát, és onnan frissítheted.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

12. 000Ft-ért lenne egy HD5770 1GB GDDR5-ös kártya, amit most meg tudnék venni, megéri, milyen teljesítményű kártyának felel meg, a mai felhozatalból?

11

Építenék egy miniitx gépet hd filmek nézéséhez és netezésre a tv-hez. Hardver összeállításban kellene segítség! Van benne tapasztalatod?

Az alábbi házra és alaplapra gondoltam memóriával és hdd-vel: ipon.hu/webshop/product/asrock_e350m1/171470 ipon.hu/webshop/product/codegen_mx_31_a2_300w/126401 Ezt így összerakom és minden klappol? Nem nagyon vagyok otthon ezeknek a gépeknek a teljesítményével, stb. Ha valaki otthon van a témában és tudna segíteni a megtervezésben, nagyon megköszönném!

0

Hogy tudnám a régi HDD-ről átvinni az adatokat az új gépem HDD-jére? Többi lent.

Nemsokára veszek komplett új gépet, de szeretném a filmeket, képeket, zenéket, stb. átrakni majd az új gépem winyójára.

17

Mire eleg egy 270X?

Eleg a legtobb jatekhoz? Tapasztalatokat kernek.

8

Melyik gyártótól vegyek vga-t?

A gigabyte és az msi közt kéne választani, mert ezekre adnak 3 év garit, és viszonylag olcsók. Ránézésre az msi jobban néz ki, persze tudom, hogy ez nem jelent semmit. Melyik a megbízhatóbb gyártó? Amúgy Hd 7770-ről lenne szó. Ja és még valami: mindkettő ad a kártya mellé dvi-d-sub átalakítót? Netről rendelem, és a közelben nincs pc bolt, szóval jól beszivatnám magam ha nem lenne, de csak 600 ft-os tétel, szóval inkább kettő legyen belőle mint egy sem :D

3

Szerintetek milyen ez a hangkártya?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Biztonságos OCzés?

Szeretném felhúzni a videókártyámat.

2

Milyen lenne a konfig?

Az lenne a kérdés hogy 170-5-80 közt milyen konfig jönneki

5

Melyik a BGA chip?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Ezek a videókártyák milyen jók? Mindegyiken futnának a legújabb játékok? És van különbség a Sapphire R9 és a gigabyte R9 -ese között?

Nem értek hozzá, szóval jó lenne ha valaki megmondaná.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!