Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a grafikai (9 db)

Milyen oldalak tudtok ahol arusithatnám a grafikáimat? És hogyan szedjek össze 40 ezer Ft-ot 2 nap alatt? Tudom h nem lehetetlen mert semmi sem az!

Legjobb válasz: Ha szépek a grafikáid, akkor inkább menj ki a Váci utcára vagy valamelyik forgalmas sétálóutcára, és ott árusítsd! Hátha a külföldi turisták megveszik... :-D Vagy a budai Várba... Vagy a Hõsök terére... Internetes weboldalakon is árulhatod a grafikáidat, de ott ne számíts gyors pénzre. (Esetleg a Vaterán, TeszVesze-en?)

Ha szépek a grafikáid, akkor inkább menj ki a Váci utcára vagy valamelyik forgalmas sétálóutcára, és ott árusítsd! Hátha a külföldi turisták megveszik... :-D Vagy a budai Várba... Vagy a Hõsök terére... Internetes weboldalakon is árulhatod a grafikáidat, de ott ne számíts gyors pénzre. (Esetleg a Vaterán, TeszVesze-en?)
Például a meska.hu-n saját készítésû dolgokat lehet árulni.
Csapd a hónod alá egy mappába, és indulj el galériákba
Én is a http://www.meska.hu -t írtam volna :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy az ultimate sith edition pc-verziórol van szó xD

Miért van az a World of Tanks-ba hogy nem tudom jobb grafikai beállításokra rakni?

Bemegyek a grafikai beállításokra, beállítom a kívánt beállításra, ez esetbe magas, és megvan, újra indítja a játékot, belépek és nincs kép. Vagyis van, megvan a menü, a személyzet a tankokhoz, csak maga a kép fekete. Miért van ez?


Hogy tudom bekapcsolni a chromeban a grafikai gyorsítást? Pontosan, hogy kell?

Jobbklikkeltem beírtam és most ez van a célnál:

Legjobb válasz: Elvileg ha "enable"akkor be van kapcsolva

Elvileg ha "enable"akkor be van kapcsolva

GTA San Andreas-hoz hogyan tudom telepíteni a grafikai pach-et?

Pontosabban erre gondoltam :

Legjobb válasz: Ok, köszi a kommentet :D

A kérdező hozzászólása: Ok, köszi a kommentet :D
NE TELEPÍTSD!Tönkretesz mindent!Akadni fog mint állat!Ez nem gyenge gép miatt van!Hanem egy bug!nekem pl erõs gépem van mégis szaggat mint a p***a!De tõlem megpróbálhatod!
nekem tökéletesen futott egy közép gyenge gépen... ajánlom
Akkor velem volt a gond...

Hogyan tudom frissíteni a grafikai drivert?

Legjobb válasz: Megkeresed a videókártya gyártójának a weboldalát, és onnan frissítheted.

Megkeresed a videókártya gyártójának a weboldalát, és onnan frissítheted.

Photoshop CS3 Extended. Csak a lila színárnyalatokat ismeri. Valami grafikai beállítás lesz a ludas, de nem tudom, mit állítsak át, hogy rendesen működjön?

Legjobb válasz: Ha megnyitsz egy képet akkor lila színárnyalatokban jeleníti meg? Esetleg a színválasztóban csak a lila színek jelennek meg? Valami konkrétabbat írj.

Ha megnyitsz egy képet akkor lila színárnyalatokban jeleníti meg? Esetleg a színválasztóban csak a lila színek jelennek meg? Valami konkrétabbat írj.
A kérdező hozzászólása: Igen, a színpaletta csak a lila skálát mutatta, és ha betöltöttem egy képet, az is lila volt. De közben rátaláltam a megoldásra. A számítógépen átállítottam a színsémákat Adobe RGB-s re, és tádáááá...mûködött. Köszönöm a hozzászólást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!