Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a fürdőszobában a (3 db)

Esküvő után az apósoméknál fogunk lakni. Én már előre félek, hogy mi lesz hiszen nekem mint nőnek vannak "női dolgaim" és nem tudom, hogy mit fog hozzá szólni, hogy a fürdőszobában betétet talál a kukában. Szerintetek túl reagálom?

Legjobb válasz: Gondolom becsomagolva dobod a kukába a betétet, és nem csak simán. Nem hiszem, hogy turkálni fog a kukában az apósod. Egyébként anyósod is nõ, és bármilyen fura, neki is voltak "nõi dolgai". :) Én emiatt egyáltalán nem aggódnék. Inkább azon, hogy hogyan fogok kijönni a mindennapokban az anyóssal-apóssal.

Gondolom becsomagolva dobod a kukába a betétet, és nem csak simán. Nem hiszem, hogy turkálni fog a kukában az apósod. Egyébként anyósod is nõ, és bármilyen fura, neki is voltak "nõi dolgai". :) Én emiatt egyáltalán nem aggódnék. Inkább azon, hogy hogyan fogok kijönni a mindennapokban az anyóssal-apóssal.
Baromira túlreagálod. :) 1. Apósod valószínûsíthetõen élt már nõvel. 2. Diszkréten is lehet a "nõi dolgokat" intézni/tárolni, pl. egy nem átlátszó nesszeszerbe mehetnek a tamponok...stb. Meg azért egy külön kis fiókot/szekrénykét a fürdõben valószínûleg el lehet intézni neked. 3. Nem láttam még olyan férfit, aki belenézett volna a fürdõszobai kukába. ;)
Gondolom anyósod is nõ :) Egyébként meg ne kotorásszon a kukában.
Gondolom valahogy azért létrejött a párod így tisztába van a nõi bajokkal is.
Ja és akkor fiatalabb korában sem volt?
Párodnak gondolom van anyja, aki apósod felesége, szóval biztos látott már ilyet.
Miért nézegetné a kukát? Üríteni gondolom te fogod magad után, nem ott hagyni bûzölögni hetekig. Vagy a nagy kukát is átnézi apósod?
Jó de nem 50 éves nõként született.
Semmit, mert Õ is nõ.Csak ne sokáig heverjen a fürdõi kukában, mert a szag miatt viszont morogni fog, meg akkor is, ha õ fogja kihordani.
Mégis mit??? Hogy korai még....
Komolyan hány évesek vagytok? Kb 20 lehetsz, de agyilag annyi se :D
:D you made my day
Ez a mai nap fénypontja...köszönöm Kedves Kérdezõ :-)
A kérdező hozzászólása: Megkérte a kezem, mégis mit kellett volna mondanom?
Aztán vigyázz, mert ha kakilsz és valaki utánad megy wc-re, akkor kiderül, hogy te is szoktál kakilni!!!!!!
Jézusom, nem rég óta jártok de már az esküvõ a téma????
Ja, evidens; nem régóta jártok, ezért nem költöztök össze, csak összeházasodtok :D
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy volt szex, nem régóta járunk és ezért nem költöztünk még össze.
Miért kell belekötni a kérdezõ. Én ismerek hasonlóan csak házasságkor költöztek össze 5éve bolgod házasok.
A kérdező hozzászólása: Én 24 õ 25.
Aha. És miért kell hozzámenned? Felcsinált vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Mindketten szeretnénk már gyereket és esküvõ után jöhet a baba. Mindenünk megvan hozzá, hamarosan kész lesz a házunk is.
Ismeretségi körömben számos ember házasodott elõzetes együttélés nélkül. Köztük a legtöbbnek szexuális kapcsolata sem volt a házasság elõtt. Persze egy baráti kör nem reprezentatív minta, de köztük válás sem volt (eddig...).
Teljes mértékben osztom azokat a véleményeket, amik szerint a véres tampon lesz a legkisebb probléma az elkövetkezendõ években :D Összeházasodsz egy olyan emberrel, akivel egy percet sem éltél együtt? Ne haragudj, de ez öreg hiba. Te komolyan azt hiszed, hogy ha alkalmanként két órás találkozások alatt jól elvagytok anyósékkal, ez odaköltözés után is így marad? Fúúúúúú, a naivság faktor is too damn high :)
Elõször az ugrott be, hogy vajon hány éves lehetsz...
Szóval 1, 5 év után hozzámész egy pasihoz, akit szeretsz(?). Mert errõl eddig nem írtál, csak hogy nemet nem mondhattál. Majd költöztök apósékhoz és te a betéten problémázol. Észlények a köbön :D
A kérdező hozzászólása: Május 1-én volt az eljegyzésünk és május 11-én volt egy éve, hogy együtt vagyunk. Most 31-én lesz a lagzi. Mindkettõnknek volt lakástakarékja, abból vettük.
Mibõl vettétek? Mióta jártok?
Oh kiscsaj! Köszönjük ezt a kérdést, és hogy ilyen jókat derülhettük rajtad :D
A kérdező hozzászólása: Miért ne ismerném? Tudod a falu az a hely ahol mindenki ismer mindenkit. Nem építkezünk, hanem vettünk egy házat és azt újitjuk fel.
Uh, vigyázz, a csecsemõk kakilnak! És ha após megtudja, mi lesz? Építkezel egy szinte ismeretlennel? Kicsit sem kamuszagú :D
Jajj csajok, annyira jól szórakozom a válaszokon :D Ne haragudj kérdezõ, nyugodtan pontozz ám le, nem izgat :) Ha nem régóta jártok, akkor meg nyugodtan mondd azt, hogy még korai. Micsoda hülyeség hozzámenni valakihez, akit alig ismersz. És még odaköltözni anyóshoz is... Pont így indul egy ideális házasság :)
Hány évesek vagytok? Szex sem volt?
A kérdező hozzászólása: Én hajnal 4-kor kelek apósom már rég az állatokat eteti, anyósom egy konyhán dolgozik, úgyhogy fõzni senkinek nem kell. Ha szabadnapos vagyok akkor is hajnal 6-kor kelek mert nem tudok sokáig aludni.
Igen, túl reagálod :) (egyébként elég vakmerõ dolognak tartom, hogy együttélés nélkül hozzámész. Igaz ám a mondás, hogy lakva ismerni meg a másikat. )
A kérdező hozzászólása: 14. Olyan nem volt mert csak pár órára szoktam átmenni a páromhoz és addig kibirom csere nélkül.
Ez aranyos. :) Nyugi, apósodnak volt elég ideje megszokni a nõi dolgokat, habár nem hinném, hogy túlzottan érdekli. Mellesleg , nem laktam még együtt sok férfival, így ha csak az apámból, öcsémbõl, és a férjembõl indulok ki, eddig még nem ismertem olyan férfit, aki használta volna a fürdõszobai szemetest. Biztos Neked is ismerõs, hogy a férfiak hajlamosak az üres tusfürdõs flakont, fogkrémes tubus, borotvákat otthagyni ahol vannak, és ha egy nõ nem dobálja ki, akkor az ott gyûlik. :) Ha pedig zavar, hogy más láthatja a betéteidet, csináld úgy, ahogy én. Mindig összegyûjtöm a 100-as papírzsepis zacskókat, és a kis kukán belül is abba a zacsiba gyûjtöm a tamponokat, természetesen wc papírba göngyölve, így aztán nem zavar senkit.
szerintem após látott már tampont is ;)
Nem tilos, de nekem sem tilos bedobni a betétet vagy a tampont. Bár én inkább a nagy kukába dobom, mert ha véletlenül elfelejtem akkor 1-2 nap alatt nagyon büdös lesz a fürdõben. Amúgy a közös fürdõ elég gázos, hidd el, nagyobb problémátok lesz ebbõl.
Ilyen alapon apukád elõtt miért nem szégyelled a borotvát meg a betétet?
Ha az apósod a kukában fog kutatni a kidobott használt tamponok és betétek után akkor preverz és úgy kell neki. Normális ember ilyet úgyse csinál...vagy te ha másnál vagy vendégségben a kukát meg a betétes tasakokat is szemügyre veszed?!
Atyaég! :D És olyan nem volt, hogy épp megvolt, ott voltál a párodnál és beledobtad a kukába? :D Én inkább azon aggódnék, hogy 2 helyett 4 embernek jut egy fürdõszoba!
Csomagold be normálisan a használt betéteteket és ne hagyd a fürdõben napokig. Ez a minimum, a többi a kutyát nem fogja érdekelni. Ez legyen a legnagyobb problémátok.:)
A kérdező hozzászólása: Gondolom beledobhat borotvát vagy ilyesmit. Vagy a ti párotoknak ez tilos?
És apósodnak törölték a memóriáját, vagy mi? (Anyukám 54, ugyan nem minden hónapban, de megvan neki)
Eleve ne tedd be a fürdõszobai kukába, hanem vidd ki a nagy szemetesbe. A fürdõszobait is ki kell takarítani, és valakinek azt is ki kell vinni, így vagy eleve bevállalod ezt a feladatot, vagy inkább nem használod.
Tehát eddig csak pár órát voltál ott, most meg oda fogsz költözni. Ne aggódj, a betét-tampon lesz a legkisebb problémád :-)
Hát ne haragudj, de 3, lényegében idegen emberrel költözöl össze. Még a saját párod sem ismered igazán, vele is lesznek konfliktusok. Az összecsiszolódást csak nehezíti, hogy nem kettesben vagytok, egymás mellett anyósékhoz is alkalmazkodni kell. Ráadásul az õ házuk, ha úgy állnak hozzá hogy kuss a neved, ha nem tetszik valami mehetsz akkor elég nehéz lesz.
Amit eltudok képzelni még a problémádra az az, hogy vesztek a szobátokba egy kis fedeles kukát és te az ilyen jellegû cuccaidat abba dobálod és te üríted. Így anyós, após és senki más sem szédeleg a szagtól, vagy botránkozik meg azon, hogy nõ vagy és olykor menstruálsz. (Hozzáteszem az én édesanyám is 50 éves és még vannak "nõi dolgai"!)
és a barátod aludt már nálad? Elõtte is ciki, h nõi dolgaid vannak?
Hogy mibõl lenne? Lássuk: - rohannál dolgozni, elõtte mennél a fürdõbe de apósod ott trónol - hétvégén nem tudsz sokáig aludni, mert anyósodék hajnaltól ébren vannak - közös konyha - ezt nem is részletezem Hirtelen ennyi jutott eszembe, de van még 1000.
Hány évesek vagytok? Vallásosak vagytok vagy mi?
A kérdező hozzászólása: 24. Max két órát vagyok náluk, egy utcányira lakunk egymáshoz, bármikor hazamehetek.
Ha nem tudod, hogy általában mivel jár egy ilyen összeköltözés, akkor nagyon tapasztalatlan vagy, és még fog érni pár meglepetés... Van itt sok kérdés-válasz összeköltözés témában, tanulmányozd azokat. A tampon a kukában a legkisebb probléma.
A kérdező hozzászólása: Nem éltünk együtt és nem aludtam ott. Mégis miért lenne konfliktus?
nem is éltetek még együtt, és rögtön apóséknál kezditek a közös életet? Hát szerintem elég hamar rá fogsz jönni, h nem a kuka lesz a legnagyobb konfliktusforrás ..:D
Pár óráig nem cserélsz? 40 fokban, mensi elsõ napján sem? No komment. És sosem aludtál talán ott? Együtt sem éltetek? Oh lesz itt konfliktus :D
A kérdező hozzászólása: Anyósom több mint 50 éves, szerintem már nincsenek ilyen gondjai. Szerintem jól kifogunk jönni, szeretnek.

Hogyan tudom kifehéríteni a fürdőszobában a járólapok között lévő fugát?

Vegyszerek konkrét nevei vagy házi praktikák is érdekelnének. Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! sima vízkõoldót tegyél rá, habzani fog egy kicsit ahogy "kimarja" a szennyezõdést. utánna sima vizes rongyal töröld át ezután meg a szokásos módón tisztitsd. Gumikesztyût feltétlenül használj!!!!Sima mezei vízkõoldó. Én évek óta takarítással és takarittatással foglalkozom.

Szia! sima vízkõoldót tegyél rá, habzani fog egy kicsit ahogy "kimarja" a szennyezõdést. utánna sima vizes rongyal töröld át ezután meg a szokásos módón tisztitsd. Gumikesztyût feltétlenül használj!!!!Sima mezei vízkõoldó. Én évek óta takarítással és takarittatással foglalkozom.
hH csak minimum takarítószered van: súrolószer+kiskefe és jó sok ídõ, esetleg egy kis vízkõoldó.
Szia! Én két lehetõséget is tudnék ajánlani. Bármily hihetetlen, a hagyományos zöld flakonos étkezési ecet egy csodaszer. Én mindent, ami vízzel érintkezik, ezzel tisztítok...sikeresen. kis löttyintés és 20 perc múltán sika nélhül lejön még a leggázosabb vízkõ is. B variáció erre a problémára a fuga fehérítõ só. Kilóra lehet venni a vegyiáru boltban is príma cucc, nem is dráda, ám hatékony. Jó takarítást! :D
Kólával is szépen le lehet tisztítani a vízkövet... :D
a vegyszer pontos nevét nem tudom, de háztatrási boltokba, drogériákba lehet kapni külön erre a célra való fugatisztítót. Nagyon egyszerû használni. Esetleg a Cillit bang et kipróbálhatod, az is hazsnál. Házi praktikák közül hallottam már olyat hogy van aki fehérítõt használ esetleg súrolószert:/ valameiket kipróbálhatod.
gõztisztitó+vegyszer
Szia.Probáld meg a citrom savat vagy pedig a trisót nekem mind kettö bevált:)

Furdoszobai tukromet mivel tudom ugy tisztan tartani, hogy allandoan ne latszon rajta meg a para?

Legjobb válasz: sehogy. egyszerû fizikai folymat. az egyetlen elvi lehetõség, hogy fûti az ember, akkor nem csapódik le rajta a pára.

sehogy. egyszerû fizikai folymat. az egyetlen elvi lehetõség, hogy fûti az ember, akkor nem csapódik le rajta a pára.
En meg nem probaltam, de lehet, hogy jo a kocsikba kaphato paramentesito spre amivel a kocsi ablakat belurol be kell fujni. Probald ki, hatha bejon. Aztan irj, mert ha jo, akkor en is veszek :-)
Szappannal kell átkenni, majd törlõvel letisztítani.2-3 napot kibir.
A Rossmann illatszer üzletbe vegyél úgynevezett " varázsrongyot "MIKROSZÁLAS TÖRLÕKENDÕ így keresd amely jó ablak, üveg, fára stb kb 700Ft.Nagyon ajánlom mindenkinek takarításnál is. Én fürdés után szárazon áttörlöm a tükröket ha párás lesz és RAGYOG.Lehet a kagylót is áttörölni, csapokat stb.Ha kipróbálod meglátod örülni fogsz, hogy ajánlottam.
a melegített tükör nem párásodik. jobb helyeken kis fûtõizét tesznek a ükör mögé. :) [f816a0b97b7ea8f73d61ba72082b7ed6]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!