Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a deguimat, hogy ne (2 db)

Hogyan tudom leszoktatni a deguimat, hogy ne rágják a ketrecet?

Legjobb válasz: Én tettem be nekik fogkoptatót, de attól függetlenül rágják a ketrecet Csak kevesebbet.

Én tettem be nekik fogkoptatót, de attól függetlenül rágják a ketrecet Csak kevesebbet.
Bármivel bekentem akkor is pengették, kénytelen voltam éjjelenként másik szobába vinni õket. Most viszont nem rágja az üvegterráriumot. :D
igen egyszerû a válasz : sehogy nekem egyszer mondták , hogy kenjem be almával , azt tettem é s eleinte nyalogatták de aztán találtak egy helyet ami nem volt bekenve és végül mindenhol be kellett kennem.de semmi. aztán moshattam is le a rácsot xD
sehogy :P azért rágcsáló a drága :) mindent rág :)
Ha napközben, illetve este kirakod õket a szobába szaladgálni, attól eléggé lefáradnak, és este nem rágják a rácsot, de mi inkább úgy oldottuk meg a dolgot, hogy estére is kint hagyjuk õket, és velünk egy ágyban alszanak. Ez komoly :)
Igen, nekem is addig rágták, amíg nem szereztem nekik egy mókuskereket. Ami egyébként nyikorog, és folyton eltologatják, úúgyhogy koccolgatja az üveget is, szóval nem sokkal jobb, de mindenesetre nagyon bírják...
A deguk sajnos mániákus rágók, nem igazán lehet leszoktatni õket róla. Fontos, hogy mindig legyen bent fa is, hogy kopjanak a fogaik. Nekem van egy hörcsögöm, õ is folyton rágja a rácsot, de anyám nem engedi, hogy kitegyem a szobából, úgyhogy kénytelen voltam megszokni :) Nem is olyan vészes, kb. 1 hét kellett, és teljesen nyugodtan tudtam aludni mellette, pedig nagyon durván csinálta.
A kérdező hozzászólása: Hy! Adtál egy 5letet kiviszem õket a szobából köszi:)
nekem hörcsögöm van, az akkor rágja csak a ketrecet, ha reggel elfelejtettük neki felállítani a mókuskerekét. (éjszakára eldöntjük mert nyikorog és az asszony nem tud tõle aludni)
ez a dolog nekem is ismerõs.sajnos öketnnem igazán lehet erröl leszoktatni :( az enyémek föleg esténként rágják ilyenkor kiviszem öketz a másik szobába h tudjak aludni töle pedig a ketrecben van fa és más is amit rághatnak.ez van megkell szokni :(
Több oka is lehet amiért rágják.. Lehet h nincs bent fogkoptató és valahol lekell csiszolni Vagy csak mert unatkoznak játsz velük többször:)

MIT CSINÁLJAK? Amikor a deguimnak enni adok, akkor a lány degu mindig ki szórja. Mit csináljak, hogy rendesen tudjanak enni és ne szórja ki?

Legjobb válasz: Nem baj, ha kiszórják, megeszik a ketrec padlójáról is. Nekem rácsra akasztható fémtálam van, ha rakok bele kaját, akkor azzal kezdik, hogy lerántják az egészet és szana-szét szórják a tartalmát. Ha nekik így a jó, csinálják.

Nem baj, ha kiszórják, megeszik a ketrec padlójáról is. Nekem rácsra akasztható fémtálam van, ha rakok bele kaját, akkor azzal kezdik, hogy lerántják az egészet és szana-szét szórják a tartalmát. Ha nekik így a jó, csinálják.
vágd a földhöz és vegyél másikat.... ezek egyszerû állatok, úgy esznek ahogy az ösztönükbe kódolva van, a tál elsõsorban a gazdába van h oda etessen, nekem is vannak egereim, simán megtalálják a kaját a forgácsba is ha kiszórták.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csak nekik rácsos ketrec van.
Nálam a hím éhes és a nõstény kiborítja de a hím a széna között mindig megtalálja.És nekem is rácsos ketrecem van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!